Vifter

Det er ingen produkter i denne kategorien.

Gi rommet et frisk pust

Hos oss finner du vifter med forskjellige hastigheter, som vil sikre deg en frisk pust i hjemmet ditt. Vi har både gulvvifter og bordvifte, slik at du garantert vil finne en vifte som passer ditt ønsket bruk. Våre vifter er lette å montere, og det er enkelt å endre retningen på luftstrømmen slik at du oppnår den luftingen du ønsker. Våre vifter kommer med tre forskjellige hastigheter for å gi deg den perfekte luftingen hjemme (eller på kontoret!) til enhver tid og anledning.
Hvis du er i tvil om hvilken vifte som er best for deg, ta gjerne kontakt med oss. Vi har mange års erfaring, og bidrar gjerne med vår ekspertise slik at du kan være sikker på at du har gjort en god investering som du kan nyte i flere år.

Stilrene vifter for alle hjem

Alle våre vifter kommer i et stilrent, minimalistisk design, slik at de passer perfekt inn i alle hjem uavhengig av din personlige stil. Viftene kan enkelt flyttes rundt omkring i huset om det skulle være nødvendig, og de tar minimalt med plass. Vår V-Tac bordvifte vil være perfekt til bruk på en pult eller nattbordet, mens den populære V-Tac hvit gulvvifte vil passe inn i de fleste stuer og kjøkken. Deres kompakte design gjør at de vil passe fint selv i de minste hjem, samtidig som de er kraftige nok til å forbedre romtemperaturen i større rom.
Våre vifter er også veldig lette å vedlikeholde. Alt du trenger å gjøre er å gå over viften med en ren, myk og fuktet klut i ny og ne - bare pass på at viften ikke er tilkoblet når du rengjør den.

Fordelene ved å investere i en vifte er mange! 

En god vifte kommer med mange gode fordeler. Elektriske vifter er den perfekte måten å kjøle ned rom i mer moderate klimaer som i Norge, og de er samtidig en av de rimeligste alternativene på markedet. Ettersom de sirkulerer kald luft gjennom rommet bidrar de også til et bedre inneklima, noe som er positivt uavhengig av temperatur - spesielt i Norge hvor vi tilbringer så mye tid innendørs. Bærbare vifter er det beste alternativet for denne typen bruk, ettersom de er enkle å flytte fra rom til rom. Våre vifter kan enkelt flyttes fra soverommet til kjøkkenet når det trengs, og de mindre modellene er også perfekte til bruk på kontorpulten - da slipper du helt å bekymre deg for varme eller dårlig inneklima når du jobber.
Vanlige spørsmål om gulv- og bordvifter
Hva er fordelene ved å bruke en vifte til nedkjøling av et rom?
Vifter er et økonomisk alternativ til nedkjøling av rom, samtidig som de sikrer god luftsirkulering. Dermed vil både temperaturen og luftkvaliteten forbedres.
Hvor mange watt er viftene tilgjengelig med?
Våre gulv- og bordvifter er tilgjengelig i 40W-45W.
Hvor store er viftene deres?
Våre vifter kan fås i alt fra bordstørrelse på 410 x 510 x 260 mm, til 600 x 1200 x 600 mm for gulvbruk.