Filter

Pris
21 kr 1585 kr
Forbruk
2 200
Kulør
more... less
Sensor
more... less
Lysstyrke
200 20000
Spredning
100 110
Filter

Lyskastere med sensor

22 produkter
Viser 1 - 22 av 22 produkter

Lyskaster med sensor

For å best mulig utføre prosjekter og oppussing i hjemmet, er det lurt å investere i riktig utstyr. Med vår store forkjærlighet for belysning er vi selvfølgelig klar over at riktig utstyr til enhver presis jobb innebærer et godt arbeidslys. Nettopp derfor har vi valgt å føre et stort utvalg av arbeidslamper og lyskastere slik at du kan få optimalt arbeidslys utendørs og innendørs når du skulle trenge det. Vi har stort fokus på at du skal kunne fullføre dine gjør-det-selv prosjekter med stolthet og nøyaktighet, og har et stort sortiment av kvalitetsrike LED-lyskastere for å gjøre jobben din enklere.
Lyskastere er også så funksjonelle at de kan brukes til mer kommersielle sammenhenger, eller til og med for å lyse opp skibakker, fotballbaner og lignende. Våre kvalitetsrike lyskastere egner seg også til disse formålene, og da er det spesielt økonomisk å investere i en av våre lyskastere med sensor. De gjør det nemlig mulig å kun være slått på når det er aktivitet på gang utendørs, slik at det ikke brukes unødvendig strøm.

Energibesparende lyskastere

Lyskaster med sensor kommer med mange fordeler. De enkle og kompakte lyskasterne i vårt sortiment kommer med et forbruk mellom 10w og 50w, og har alle en god spredning på 100 grader. Når de i tillegg kommer med en sensorfunksjon, er det enkelt for deg å kunne spare mer penger på strømregningen, slik at du aldri trenger bekymre deg over om du har slått av lyset igjen. 
Vi anbefaler å montere lyskasteren i oppkjørselen eller i hagen, da det gir deg en god belysning når du kommer hjem med bilen og trenger lys på de mørke kveldene, eller ønsker ekstra lys om morgenen under vinterhalvåret når det er mørkt når vi setter oss inn i bilen før vi skal på jobb. Du trenger ikke trykke på noe for at lyset skal slås på, og trenger heller ikke stoppe bilen på vei bort fra hjemmet ditt for å slå av lyset - enkelt og greit!

Finn din fargekulør

Våre mest populære lyskastere kommer i varme toner og nøytrale toner. Begge disse kulørene inneholder ingen form for gule og blå toner, slik at du kan få utbytte av en behagelig og avslappende atmosfære (varm tone) eller et nøytralt og presist lys som gjengir fargene rundt deg akkurat slik de er.
Vi har selvfølgelig også en lyskaster med kaldt lys på lager, som avgir et blålig skjær, dersom du heller foretrekker det. Her på LedLysKilder har vi noe for alle og enhver! 
Vanlige spørsmål om LED lyskaster med sensor
Bruker LED lyskastere mye strøm?
Våre LED lyskastere med sensor slår seg automatisk av og er høyst energieffektive.
Hvordan kan jeg forlenge en ledning til lyskasteren min?
Ved hjelp av koblingsbokser til å montere ledninger eller koblingsbokser for viderekobling.
Hvordan kan jeg lyse opp innkjørselen min?
Med en av våre lyskastere vil du få en oppkjørsel eller inngangsparti med et godt lys.