Filter

Pris
5 kr 31053 kr
Forbruk
0 W 2000 W
Dimbar
more... less
Dimmingstype
more... less
Output
more... less
IP-klasse
IP 20 IP 6567
Filter

Elprodukter

Tilbud

Elprodukter
Velg kategori nedenfor:
 • Transformatorer

  Kvalitetsrike og rimelige transformatorer til LED-belysning

  En del av våre LED lys er ikke beregnet for bruk med tradisjonell vekselstrøm som f.eks. halogenpærer fungerer på, og trenger derfor en strømforsyning for å kunne fungere optimalt. Med en enkel strømforsyning er du garantert høy sikkerhet, og du kan dermed trygt stole på lyset ditt og unngå kortslutning. Vi har et stort utvalg strømforsyning slik at du garantert vil finne den riktige modellen for ditt bruk her hos oss.
  Hvis du kjøper belysningen din fra oss, så vil du kunne se i produktbeskrivelsen om du trenger å supplere det nåværende produktet ditt med en transformator. Om du er usikker, så er det bare å ta kontakt med vår kundeservice - vi ønsker at du skal få det meste ut av dine LED-lys, og vi hjelper deg gjerne på veien!

  Få mer ut av LED-lysene dine med riktig transformator

  Transformator er et apparat som omsetter elektrisk vekselstrøm med en viss spenning til vekselstrøm med en annen spenning. Disse vil gi deg muligheten til å konvertere høyspenning til lav spenning, slik at du kan bruke dine 12 og 24 volt lysdioder, downlights, dimmere og armaturer trygt på vanlig strømnett. En transformator til LED er en type strømforsyning for LED-belysningssystemer som kan gi strøm til større og lengre belysningssystemer i hjemmet ditt.
  Kjøper du en transformator hos oss kan du være sikker på at du får en av høyeste kvalitet, og vi tilbyr konkurransedyktige priser på alle våre produkter. Vi har både produkter beregnet for innendørsbruk, og vannbestandige strømforsyninger som kan brukes utendørs i hage og garasje.  

  Hvordan velge riktig transformator?

  Når du skal velge en transformator, er det viktig at du finner en som matcher både primær- og sekundærspenningen til det du skal koble den til. Dette er veldig viktig, for feil belastning kan skade utstyret ditt. Alle transformatorer har en minimums- og maksimumsbelastning. Når du skal finne riktig transformator legger du sammen effekten (W) til alle enhetene som skal kobles sammen (lyskilder, dimmere og lignende), og finner en transformator som dekker dette behovet. Vi anbefaler at du bruker maks 80% av den maksimale belastningen som det er angitt at transformatoren har. Våre strømforsyninger kommer i alt fra 10W til 240W, så du vil garantert finne det perfekte alternativet for ditt bruk her hos oss.
  Å velge riktig LED transformator er avgjørende for å få maksimalt ut av LED-lys investeringen din, så vår kundeservice hjelper deg gjerne om du skulle være i tvil.
  {opfaqblock:111}
 • 230V LED dimmere

  Skap riktig lysstemning med en dimmer

  Vi nordmenn vet bedre enn mange andre befolkninger hvor mye lyset faktisk påvirker oss, og hvor viktig det er med ekstra lys om f.eks. vinteren. Lyset rundt oss er med på å skape stemning og løfte eller dempe humøret vårt, og derfor ønsker vi å gi dere full frihet til å kunne fylle hvert rom i huset med den atmosfæren dere ønsker. Ved hjelp av våre smarte LED-dimmere vil du alltid kunne fange stemningen og gjenskape den i lyssettingen.
  Noen ganger ønsker man et opplyst rom hvor man skal oppdage hvert eneste støvkorn under rengjøringen, mens andre ganger har man lyst til å skape en mer romantisk og dempet stemning. Alt dette er mulig ved hjelp av dimmere for ledlys, og hos oss finner du et stort utvalg av 230V LED dimmere slik at du kan ta styring over LED-lysene dine. 

  Innovative og moderne løsninger

  Vi har selvfølgelig et godt utvalg av ordinære dimmere som enkelt kan justeres ved å vri på bryteren for å finne riktig lyssetting, men vi har også mer moderne løsninger som justeres via touch. Da holder du enkelt fingeren på bryteren for å justere lyset etter smak og behag, slik at du får akkurat den stemningen du ønsker deg. 
  I vårt sortiment vil du i tillegg finne mer innovative løsninger, som vår populære WifiDimmer150 - som navnet tilsier, er dette en dimmer som vil kunne styres via wifi på smarttelefonen din. Den kan kobles sammen med Google eller Alexa, slik at du enkelt kan dimme lyset ved hjelp av din egen stemme når som helst. Med andre ord kan du stå med hendene fulle når du kommer inn døra på kveldstid, og f.eks. be Alexa om å øke lyset i gangen, helt uten å strekke deg etter en lysbryter.

  Kombiner ledninger med en koblingsklemme

  Dersom du skal gå for et litt mer kreativt oppsett og ha enda større frihet når du setter sammen LED-lysene og dimmerne dine, vil du ha behov for en eller flere koblingsklemmer. Enkelt forklart er en koblingsklemme en sammenkobling som enten skrur eller klemmer ledninger sammen, slik at man enkelt kan ordne ledningene på den måten man ønsker, og koble flere lengder av ledninger sammen. 
  Vi har selvfølgelig tenkt på dette, og derfor har vi et stort utvalg av koblingsklemmer hvor du kan koble sammen 2, 3 eller så mange som 5 ledninger for å få mest ut av lysene dine enkelt og greit!
  {opfaqblock:102}
 • LED lommelykter

  LED lommelykter

 • Sensorer

  Få det meste ut av dine LED-lys med en sensor

  Sensorer er en genial måte å få det meste ut av dine LED-lys på, da de vil bidra til å gi deg en enklere hverdag og en lavere strømregning. Vi har flere forskjellige sensorer i vårt sortiment – bevegelsessensor og dagslyssensor, samt smart-home sensorer du kan styre med mobilen din. Denne løsningen gjør det enda enklere for deg å kontrollere belysningen i hjemmet raskt og enkelt.
  En bevegelsessensor gjør at lyset aktiveres når enheten oppdager bevegelse eller tilstedeværelse i området, og slås av automatisk etter en viss tid. Med en dagslyssensor styres belysning av sollys i stedet for bevegelse, og disse er hovedsakelig beregnet for innendørsbruk. Med en dagslyssensor vil lysene dine automatisk justere mengden lys de sender ut, og dermed spare deg både strøm og penger.

  Øk sikkerheten samtidig som du sparer energi med sensorer

  Det er flere fordeler med å installere utendørsbelysning med sensorer ved inngangsdøren eller garasjen. Utendørsbelysning med bevegelsessensor kan blant annet øke sikkerheten og tryggheten din, ettersom lampen automatisk lyser opp når noen nærmer seg huset ditt. Siden lampene kun lyser når de er i bruk, vil du samtidig spare både strøm og penger – med andre ord, det er et alternativ som er bedre for både miljøet og lommeboken.
  De fleste bevegelsessensorer kan oppdage bevegelse fra en avstand på omtrent 6 til 12 meter, og reaksjonstiden er omtrent et halvt sekund. Avhengig av modellen kan du stille inn belysningen til å lyse fra ca. 10 sekunder opp til ca. 7 minutter etter at bevegelse er registrert.

  Sensorer for både innendørs- og utendørsbruk

  De fleste sensorer har klassifiseringen IP44 eller IP65, noe som betyr at de tåler fuktig luft og vannsprut uten å bli skadet. Disse er derfor perfekte til bruk utendørs. Andre sensorer er ment for innendørsbruk og har klassifiseringen IP20, og disse produktene bør holdes borte fra vann og fuktighet.
  Om du ønsker full kontroll over dine LED-lys, har vi også sensorer som kan kobles til wi-fi og styres via mobiltelefon til både innendørs- og utendørsbruk. Med disse kan du angi hva lampen skal gjøre i forbindelse med at bevegelsen oppdages, som f.eks. hvor lenge lyset skal være på og hvor lang tid det tar fra bevegelse til lyset slås på, samt kontrollere tidsbaserte innstillinger (natt og dag) og mye mer. Vår Smart Home veggsensor har klassifisering IP65 og kan dermed brukes utendørs, og vår Smart Home indbyggingssensor er den perfekte sensoren for å styre lysene innendørs.
  {opfaqblock:271}
 • Batterier

  Billige og oppladbare batterier på nett

  Selv om mange av våre digitale enheter og elektroniske verktøy rundt oss kommer med ladere, er det likevel flere som fortsatt er batteridrevne. Dette er praktisk hvis det er ting vi skal ha med oss på lengre turer uten tilgang til strøm, eller om det er ting som ikke er særlig praktiske å lade opp, for eksempel tradisjonelle klokker. 
  Vi hos LEDlyskilder har selvfølgelig sørget for å ha et stort utvalg av kvalitetsrike batterier, slik at du kan finne akkurat det batteriet du trenger hos oss. Å kjøpe batterier på nett har aldri vært enklere, og vi har selvfølgelig kastet oss på trenden for å kunne tilby kundene våre det de er på utkikk etter.

  Fleksible løsninger

  Enten du har behov for knappebatteri i ulike formater eller de klassiske AA og AAA batteriene, vil du finne det i nettbutikken vår. Våre batteri garanterer mange timers bruk og er alltid av høyeste kvalitet. Velg mellom både små pakker med AA batterier og AAA batterier, eller større pakker med 40 AA batterier og 40 AAA batterier
  Vi har også sørget for å ha knappebatteri på 1,5V i alle ulike formater, slik at du kan finne det som passer til akkurat det du trenger. Knappcellebatteri brukes blant annet i klokker, kalkulatorer, fjernkontroller, bilnøkler, høreapparater og andre daglige duppeditter vi omgir oss med, og noen ganger kan man bli forvirret av å se alle de ulike valgene. Derimot kan du alltid dobbeltsjekke det nåværende batteriet, da koden på batteriet alltid er oppgitt på selve knappebatteriet. Ved å utføre handelen på nett kan du utføre dette i rolige omgivelser, og enkelt dobbeltsjekke at navnet stemmer overens med det du har.
  Men det er ikke bare bruk-og-kast batterier i vårt sortiment. For en mer fleksibel løsning har vi også AA oppladbare batterier som kan lades hele 1000 ganger, som er kompatibel med vår AfgaPhoto opplader. Dette sørger for mindre avfall, og at du slipper å løpe til nærmeste butikk for å kjøpe batterier i siste liten.

  Kvalitetsrike batterier

  Dersom du har vært en fotoentusiast en stund, har du garantert hørt om AfgaPhoto, som var et anerkjent europeisk merke innenfor kamera i flere tiår før digitale enheter tok over. Vi er stolte over å videreføre deres nye produkter med billige batterier og oppladbare batterier fra AfgaPhoto, som selvfølgelig utvidet sortimentet deres med teknologiens store hopp med digitale kameraer og smarttelefoner. Batteriene fra AfgaPhoto er like kvalitetsrike som deres analoge kameraer var anerkjent for tidligere. 
  {opfaqblock:217}
 • Drivere

  LED driver for full fleksibilitet

  LED lys er den mest populære lyskilden å ta i bruk i hjemmet. Dette er fordi LED pærer både kommer med lavt strømforbruk, lang levetid og godt lys. Mange LED-pærer er like dekorative som praktiske, og teknologien innenfor LED lys er i stadig utvikling. Vi hos LEDlyskilder er over gjennomsnittet glade i belysning, og har en stor forkjærlighet for LED teknologien. Derfor sørger vi for å alltid fylle på vårt sortiment med de nyeste lysene og den mest innovative teknologien, slik at du er garantert et fullmoderne hjem med produkter fra oss.
  I vårt brede sortiment finner du små, store, dekorative, klassiske og energieffektive LED-pærer - noe for enhver smak, slik at alle kan fylle hjemmene sine med moderne lyskilder. Vi har mange smartpærer som fungerer sammen med smarttelefonen og smarthus-styring, slik at du kan være med på den siste bølgen innenfor innovativ teknologi og smarte hjem. 

  Full fleksibilitet

  Sortimentet vårt stopper selvfølgelig ikke bare med LED-pærer, LED-striper og LED-rør. Vi har alt du trenger av kvalitetsrikt tilbehør for å gjøre lysopplevelsen komplett. Enten du trenger ulike koblingsbokser eller koblingsklemmer for å skjøte lyset slik du ønsker, eller kanskje trenger å få bedre kontroll over hvor mye lys som stråler ut, har vi alt du trenger.
  Noe av det beste med LED teknologi er at mange lyspærer er dimbare. Det betyr at man ikke bare kan styre lyset etter hvilken tid på dagen det er og hvilken stemning man ønsker å skape, men også spare ytterligere ved å dimme ned lyset og bruke mindre strøm. 

  Drivere til ethvert behov

  Vi har flere drivere til led lys, slik at du kan oppleve fordelene med dimming og få større fleksibilitet med lysene dine. Vi har dimbar driver til LED panel, driver til firkantet vegglampe og drivere med DALI-grensesnitt. Generelt passer alle våre drivere til våre ulike LED-paneler, enten du har et lite LED panel med 6w eller et stort LED-panel på 45w. Hos oss vil du finne en driver til led panel som egner seg til ditt hjem. 
  Hvis du er usikker på om du trenger en LED driver til ditt LED-panel, kan du kontakte oss. Dersom du ønsker å kunne dimme LED panelet ditt, vil du trenge en LED driver. Driveren konverterer vekselstrøm til likestrøm ved behov, og styrer også hvor mye spenning som kommer inn. Derfor vil en driver automatisk redusere inngangsstrømmen når du dimmer lyset, slik at lyset er dempet og faktisk også bruker mindre strøm.
  {opfaqblock:221}
 • Julelys


  Variert og praktisk sortiment av LED-julelys

  Oppgrader din kolleksjon av juledekorasjon med skinnende nye LED julelys. 
  Sjekk ut vårt brede utvalg av julelys og lysslynger til konkurransedyktige priser.
  Når du pynter med LED julelys utendørs vil du også spare strøm, grunnet den økte levetiden og forbedrede teknologien. Lysslyngene kommer i et stort antall varianter, i alt fra 1 meter og opp til hele 24 meters lengde. For å skape en skikkelig hyggelig julestemning utendørs og innendørs er det lite som skal til. Velg de kombinasjonene som passer til ditt dekorasjons-formål, det kan være til hagen, garasjen, rekkverket på trappen eller på balkongen, på barnerommet eller til juleverkstedet.
  Våre LED lyslenker som kobles til strømuttak har en kabel på 5 meter, som sikrer en praktisk tilgang til strømkilden. Det er også mulig å koble flere til en skjøteledning om nødvendig. Til juletreet er det mulig å bruke lyslenkene som er tilpasset innendørsbruk og er noe kortere. Med for eksempel denne batteri-drevne LED lysslyngen kan du slippe å være avhengig av strøm for å dekorere. Husk å gjør et tilleggskjøp på 3 stk. AA batterier, slik at du kan bruke lysene med en gang.  

  Glød fra fine lyslenker skaper den perfekte julestemning!

  Hva lager vel en bedre stemning enn dekorasjoner med lys til jul?
  Jule- og vintersesongen er den perfekte anledningen til å gjøre ekstra stas på uteområder der du bor eller jobber. Uavhengig om du ønsker et sprakende og ekstravagant uttrykk eller et mer dempet og minimalistisk utseende, så har vi lysdekorasjonen som vil være midt i blinken for deg. Riktig belysning kan fremheve formen av et tre eller en busk, samt monteres langs et gjerde eller på en husvegg for å skape ordentlig julestemning i hagen.
  Hva gjelder fargetonen på lyset er valgmulighetene kald hvit, varm hvit og multicolor.
  IP44 betegnelsen tilsier at produktet tåler fuktig luft, er vannbestandig og tåler skandinaviske forhold. 

  Gleder du deg til å dekorere med julelys? 

  Da har vi en rekke produkter som vil gi en kreativ utforming der du ønsker å sette ditt preg på julestemningen. Det finnes LED-lyslenker i den fargerike Multicolor på 9 eller 14 meter.
  For en mer avansert og stilfull julelys-komposisjon anbefaler vi lysslyngen som du kan koble opp med enn app Her kontrollerer du med letthet funksjonene fra mobilen din.
  Kanskje det er mer fristende med en dristig utforming som passer perfekt på større veggflater eller foran vinduer, og hvor designet ligner et istapp-mønster. Den kommer med 8 ekstra-innstillinger, og vil være utsøkt til f.eks. utstillingsvinduer i butikk.
  {opfaqblock:249}
 • Lysslynger

  Dekorative lysslynger til enhver anledning

  Utendørsbelysning eller dekorative lys innendørs er virkelig i vinden i disse dager. Vi har selvfølgelig hengt oss på trenden, da vi har en stor forkjærlighet for belysning hos LEDlyskilder. Enten du ønsker lysslynger under takterrassen til sommerfesten eller kosekroken utendørs, har vi det kvalitetssikre valget. En lysslynge er også dekorativt innendørs til loftstuen eller andre steder du ønsker det lille ekstra.
  Det setter prikken over i-en når mørket faller på utendørs slik at hyggen kan vare i timesvis med det varme lyset, eller når man ønsker en mer dempet belysning med stil innendørs. Våre lysslynger kommer med lyspærer i varme toner, slik at du får maks hyggefaktor der du ønsker å plassere dem. Det varme lyset sørger for en lun atmosfære, og vil gli sømløst inn med de lange kveldene på sommeren. 

  Lysslynger til alle anledninger

  Enten du ønsker deg fargede lys eller ønsker å velge fargekuløren din selv, har vi såklart sørget for å ha et bredt utvalg av lysslynger. For ekstra lange dekorasjoner, har vi en lysslynge på 15 meter som kan seriekobles med så mange som 4 ekstra lysslynger for å oppnå den effekten du ønsker. Denne kommer uten lyspærer, slik at du kan velge din egen ideelle lysslynge-pære alt etter behov. Hvis du er på utkikk etter litt farger, er det perfekte valget vår 5 meter RGB slynge som kommer med røde, grønne, blå og gule pærer. 
  Alle våre lysslynger kommer med klassifisering IP44 og IP54, som egner seg til både innendørs og utendørs bruk. Hvis de skal brukes utendørs, tåler de sprut og fuktig luft, men ikke å stå under tungt regn over lang tid. Derfor er det best å plassere dem under halvtak eller lignende for å sikre lengst mulig levetid. De kan også henges opp midlertidig utendørs dersom det ikke skal regne, for eksempel gjennom den varmeste og tørreste tiden på sommeren. Både IP44 og IP54 egner seg også til baderom og garasje.

  Fokus på det enkle

  Vi hos LEDlyskilder ønsker at alle skal kunne fullføre gjør-det-selv prosjekter innenfor belysning, og derfor er våre lysslynger enkle å montere og kan settes opp av alle og enhver. Så enten du har hjerte for belysning allerede eller ønsker å piffe opp hjemmet med dekorative lysslynger, er dette et godt sted å starte. 
  Hvis du trenger hjelp langs veien, er vår hjelpsomme kundeservice her for å hjelpe deg, da vi elsker å dele idéer og informasjon om lys med våre kunder.
  {opfaqblock:262}
 • Koblingsbokser

  Koblingsbokser for å samle ledninger

  Dersom du skal utføre gjør-det-selv prosjekter på hjemmebane og trenger utstyr for å kunne sette opp det elektriske rundt det, har du kommet til riktig sted. Vi har alt du trenger av lys og tilbehør for å skape belysningen du ønsker, enten den er kreativ, dekorativ eller rent praktisk. Hos oss er du garantert å få kvalitetsrike produkter som du kan sette opp selv ved hjelp av våre instruksjonshefter, slik at du kan gjøre drømmeprosjektene dine helt på egenhånd.
  Vi har tenkt på helheten i vårt sortiment, og siden vi har et stort utvalg av LED lys i alle former og farger, har vi selvfølgelig også tilbehøret for å gjøre oppsettet komplett. Husk at du aldri bør begi deg ut på å leke hobbyelektriker dersom du er usikker på hva du driver med. Det er viktig å ha en viss forståelse for elektriske elementer før du begynner å koble og sveise. Du må også alltid sjekke retningslinjene i din kommune for å finne ut hva du kan gjøre selv, og hva du trenger å leie inn en ekspert til å gjøre.

  Koblingsbokser til ledninger

  Mange tror at en koblingsboks kanskje er et ubetydelig element når du skal utføre et prosjekt med lys hjemme. Derimot er koblingsbokser stedet du samler ledninger og skjuler ledningsnettverket. Fra utsiden ser man bare lyskilden og lysbryteren, men en koblingsboks er knutepunktet hvor ledningene kommer fra strømkilden og går til bryterne som skal styre lyset. Vi har koblingsbokser som kan brukes innendørs og andre som brukes utendørs. Du bruker nemlig andre koblingsbokser utendørs enn innendørs, og våre modeller for utendørsbruk er klassifisert med IP68, noe som betyr at de er vanntette og kan senkes ned i vann til en viss dybde. 
  Utendørs koblingsbokser installeres ved å monteres på veggflater, mens modellene til innendørsbruk monteres inne i veggen. Våre minste modeller kan også legges ned i bakken eller andre steder utendørs takket være deres minimalistiske design og gode kvalitet.

  Koble ledninger sammen

  Dersom du skal koble ledninger sammen, trenger du en koblingsklemme. Vi har flere koblingsklemmer i sortimentet vårt som egner seg til alt mellom 2 ledninger til 5 ledninger. Koblingsklemmene er enkle å bruke, da de kommer med en praktisk åpne/lukke funksjon. Så lenge man avmantler både kobber og isolasjon på riktig måte og sørger for å opprettholde riktig lengde, er det bare å åpne hendelen, sette inn ledningen, og klemme den fast ved å lukke hendelen. Enkelt og greit! 
  {opfaqblock:251}
 • Kabeltromler

  Bruk en kabeltrommel til oppussing eller sommerfesten

  Alle som elsker å utføre gjør-det-selv prosjekter hjemme trenger riktig utstyr for å kunne utføre jobben på en effektiv og praktisk måte. Riktig utstyr er nemlig halve jobben, og vil spare deg både tid og energi. Her hos LEDlyskilder har vi et stort fokus på belysning og lys, men vi er generelt opptatt av at du skal kunne få alt det elektriske i boks også - bokstavelig talt. 
  Med en kabeltrommel kan du nemlig få en elektrisk strømkilde på boks, slik at du kan skjøte lange ledninger når du har behov for en ekstra strømkilde. Våre praktiske og kvalitetsrike kabeltromler kommer i både 10 meter og 35 meter, og begge modeller kommer med fire stikkontakter slik at du får plass til akkurat det du trenger. Vårt store sortiment av tilbehør gjør det mulig for deg å ta hele den elektriske handelen hos oss, og vi har sørget for å lede an med konkurransedyktige priser.

  En assistent til oppussing

  Hvis du skal pusse opp hjemmet, eller bygge noe, har du kanskje behov for en kabeltrommel for å få plass til alle de elektriske apparatene du skal bruke. Enten det er en vinkelsliper, el-høvel eller et annet praktisk verktøy for å få jobben i gang, kommer våre kabeltromler med fire jordede uttak slik at du har plass til alt fra verktøy og lyskastere, til lading av smarttelefonen mens du hører på favorittmusikken din. 
  Takket være lengden er det også mulig å sette opp en arbeidsbenk i hagen hvor du kan dra kabeltrommelen med deg mens den er koblet til strømforsyning innendørs. Ved hjelp av et arbeidslys eller en lyskaster kan du fortsette prosjektet selv når dagen går mot slutten og mørket sniker seg inn. Legg merke til at våre kabeltromler ikke er vannbestandige, og må kun brukes utendørs dersom det er tørt vær. 

  Mer enn bare gjør-det-selv prosjekter

  En kabeltrommel er mer enn bare et utstyr du kan dra nytte av når du trenger å sette opp ledninger langt borte fra stikkontakter hvis du er i gang med oppussing eller lignende. Vi hos LEDlyskilder syns enhver husholdning bør ha en kabeltrommel på lager. Den kan bli en suksess når du arrangerer hyggestunder i hagen eller arrangerer sommerfest. Kabeltrommelen kan da bli forsyningen til for eksempel lysslyngene du har dekorert med, eller til stereoanlegget ditt. Hvis du bruker en elektrisk grill for å servere gjestene kan den også kobles til kabeltrommelen, noe som er gunstig hvis du har dårlig tilgang til støpsel utendørs.
  {opfaqblock:250}
 • Vifter

  Gi rommet et frisk pust

  Hos oss finner du vifter med forskjellige hastigheter, som vil sikre deg en frisk pust i hjemmet ditt. Vi har både gulvvifter og bordvifte, slik at du garantert vil finne en vifte som passer ditt ønsket bruk. Våre vifter er lette å montere, og det er enkelt å endre retningen på luftstrømmen slik at du oppnår den luftingen du ønsker. Våre vifter kommer med tre forskjellige hastigheter for å gi deg den perfekte luftingen hjemme (eller på kontoret!) til enhver tid og anledning.
  Hvis du er i tvil om hvilken vifte som er best for deg, ta gjerne kontakt med oss. Vi har mange års erfaring, og bidrar gjerne med vår ekspertise slik at du kan være sikker på at du har gjort en god investering som du kan nyte i flere år.

  Stilrene vifter for alle hjem

  Alle våre vifter kommer i et stilrent, minimalistisk design, slik at de passer perfekt inn i alle hjem uavhengig av din personlige stil. Viftene kan enkelt flyttes rundt omkring i huset om det skulle være nødvendig, og de tar minimalt med plass. Vår V-Tac bordvifte vil være perfekt til bruk på en pult eller nattbordet, mens den populære V-Tac hvit gulvvifte vil passe inn i de fleste stuer og kjøkken. Deres kompakte design gjør at de vil passe fint selv i de minste hjem, samtidig som de er kraftige nok til å forbedre romtemperaturen i større rom.
  Våre vifter er også veldig lette å vedlikeholde. Alt du trenger å gjøre er å gå over viften med en ren, myk og fuktet klut i ny og ne - bare pass på at viften ikke er tilkoblet når du rengjør den.

  Fordelene ved å investere i en vifte er mange! 

  En god vifte kommer med mange gode fordeler. Elektriske vifter er den perfekte måten å kjøle ned rom i mer moderate klimaer som i Norge, og de er samtidig en av de rimeligste alternativene på markedet. Ettersom de sirkulerer kald luft gjennom rommet bidrar de også til et bedre inneklima, noe som er positivt uavhengig av temperatur - spesielt i Norge hvor vi tilbringer så mye tid innendørs. Bærbare vifter er det beste alternativet for denne typen bruk, ettersom de er enkle å flytte fra rom til rom. Våre vifter kan enkelt flyttes fra soverommet til kjøkkenet når det trengs, og de mindre modellene er også perfekte til bruk på kontorpulten - da slipper du helt å bekymre deg for varme eller dårlig inneklima når du jobber.
  {opfaqblock:276}
 • Insekt drepere

  Fang og drep insekter på en effektiv måte 

  Legg vekk fluesmekkeren og oppgrader til den mer effektive flue- og insektsdreperen! Vi fører en rekke elektriske insektsdrepere, slik at du kan ta knekken på insektene med denne miljøvennlige og kjemikaliefrie løsningen. V-TAC insektsdrepere er produktet som er markedsledende på området, og svarer til et vidt bruksområde. De produktene du kan velge mellom hos oss finner du på denne siden. Dette er produktet du har ventet på for akkompagnere de lange sommerdagene på hytta eller terrassen. Andre steder du kanskje kan få bruk for en insektsdreper kan være i garasjen, på verkstedet, i partyteltet, bobilen, på stor-kjøkkenet eller på båten.
  LED-lyskilden som er montert i enheten sender ut UV-belysning fra lysrørene, noe som lokker til seg insektene - samtidig som du kan være helt trygg på at lyset er harmløst for mennesker og kjæledyr. Høyspenning gjør at insektene blir utryddet ved elektrisk sjokk fra de metalliske platene, samtidig som metallgitteret på fronten av produktet beskytter mennesker og dyr. Likevel er det viktig å påse at du velger en god plassering for å være ekstra trygg.

  Lettstelt, skånsom og usjenerende 

  På varmere dager der det kan være mange flygende insekter som mygg, knott, fluer, klegg og møll, ønsker du sannsynligvis å gjøre andre ting enn å jage og fange disse. Om du ønsker å bruke en kjemikalie- og luktfri løsning, er den elektriske LED insekt dreperen noe for deg. Denne er best egnet for innendørs bruk.
  Et viktig punkt er vedlikehold. Ukentlig kan du enkelt rengjøre og tømme det avtagbare innebygde brettet der de døde insektene samles opp. Det enkle designet består av rustfritt aluminiums-ytre som er lett å støvtørke.

  Hva kreves for at insekt-dreperen skal fungere best mulig?

  Våre produkter er super effektive i seg selv, men mest effekt får du når annet lys i rommet er dempet. Plasseringen vil også kunne avgjøre hvor mange insekter som blir lokket og fanget av dreperen. Den kan henges opp med tilhørende stål vaier, eller settes på en stødig flate der du måtte ønske. Rekkevidden til de forskjellige modellene vi fører er på 50, 80, 100 eller 150 kvadratmeter. Insektdreperen med størst kapasitet er V-TAC insektdreper 2x20W, som du kan lese mer om og legge i handlekurven din her! Produsenten lover to års garanti på insektsdreperen.
  Er du i tvil om hvordan du best vil kunne utnytte produktet og trenger veiledning, ikke nøl med å kontakte våre behjelpelige medarbeidere på kundeservice som er klare for å svare på dine spørsmål.
  {opfaqblock:248}
 • Kabler
 • Produsenter
 • Varmepumpe

 • Solceller
 • Overlevelsesudstyr
 • Kabelkanal
 • Plastrør

Elprodukter

1720 produkter
 • V-Tac 60W strømforsyning til LED strips
  12V DC, 5A, IP44 baderom
  205,00 kr
  • 60W Forbruk

  12V / 5A strømforsyning. 60W. Input: 220V. Leveres med plugg for enkel montering av ledninger fra LED-strips. DC Plugg: 5,5 x 2,1 mm. Trekker opp til (hele lengder):10 meter 10,8W LED stripDesignet till LED og funksjonaliteten kan ikke garanteres til for eksempelvis motorer etc. 12V / 5A strømforsyning. 60W. Input: 220V. Leveres med plugg for enkel montering av...

  På lager.
 • Halo Design
  LIGHT Stikkontaktsett E27 lyst tre
  689,00 kr
  • 40W Forbruk

  Light Wood stikkontakt i tre, designet av Michael Waltersdorff, har sort stoffledning og trestikkontakt som passer perfekt inn i tidens trend og stil. Du har muligheten til å bruke et mangfold av forskjellige lyskilder, slik at du kan skape den perfekte rammen for belysningen i akkurat det rommet du installerer denne lampen i, noe som gir mange muligheter... Light Wood stikkontakt i tre, designet av Michael Waltersdorff, har sort stoffledning...

  Sendes innen 2-4 dager
 • Halo Design
  Roset for 4 lamper Sort
  999,00 kr

   Gi hjemmet ditt et unikt utseende med Halo Designs Rosette med 4 kontakter for montering av anheng. Denne modellen er designet av Michael Waltersdorff og Emanuele Patton, og har 3 horisontale armer som kan justeres i forlengelsen, slik at du får den perfekte innstillingen. Den har kabeluttak på begge sider, slik at du enkelt kan plugge inn kabelen, og den... Gi hjemmet ditt et unikt utseende med Halo Designs Rosette med 4 kontakter for...

   På lager.
  • Halo Design
   Roset for 4 lamper Hvit
   999,00 kr

    Halo Designs Rosette er den perfekte løsningen for deg som ønsker å montere anhengene dine i taket. Uten å gå på akkord med designet kan du med denne modellen justere de 3 horisontale armene i uttrekket, og få et helt unikt utseende. Dette kombinert med det fjerde uttaket i sentrum gir deg alle muligheter til å designe ditt eget tak. Designet med tanke på... Halo Designs Rosette er den perfekte løsningen for deg som ønsker å montere anhengene...

    På lager.
   • Halo Design
    Roset for 4 lamper Antik
    1 549,00 kr

     Gjør hjemmet ditt unikt med denne Halo Design Rosetten! Den har fire uttak for montering av lamper, hvorav tre er horisontale armer som kan justeres. Uttaket i midten gir denne modellen fleksibilitet og mulighet til å skape din egen unike ramme. Detaljene er designet av Michael Waltersdorff og Emanuele Patton. Med denne braketten kan du flytte lampene... Gjør hjemmet ditt unikt med denne Halo Design Rosetten! Den har fire uttak for...

     Sendes innen 2-4 dager
    • Halo Design
     LOCK Takoppheng for pendlere krom
     79,00 kr

      Gir deg muligheten til å finne akkurat den fargen som passer best til din innredning. LOCK pendeloppheng er et godt eksempel på dansk design og kvalitet. Den er ideell for de som ønsker et vakkert og stilig utseende. Gir deg muligheten til å finne akkurat den fargen som passer best til din innredning....

      På lager.
     • Halo Design
      Push Tak med Sensor Ø18cm Batteri
      419,00 kr
      • 70lm Lysstyrke
      • 1.1W Forbruk
      • 110° Spredning

      Med «PUSH plafond» har Halo Design sannsynligvis laget den mest fleksible planløsningen du har sett til dags dato. Det innovative er at med denne plafonden for en takplafond som drives av batteri, som har en rekke fordeler, for det første gir det en ultra enkel installasjon, for det andre slipper du å trekke kabler og være avhengig av en lampe... Med «PUSH plafond» har Halo Design sannsynligvis laget den mest fleksible planløsningen...

      På lager.
     • Halo Design
      Classic stikkontaktsett E27 sort
      689,00 kr
      • 40W Forbruk

      Klassisk stikkontaktsett i sort fra Halo design, er et stikkontaktsett med mange bruksmuligheter. Classic er designet av Michael Waltersdorff, som har en stor lidenskap for belysning, han startet helt tilbake i 1994. Michael setter stor pris på å skape det elegante med kvalitet og funksjonalitet. Med Classic-sokkelsettet fyller han ut alle parametere her.... Klassisk stikkontaktsett i sort fra Halo design, er et stikkontaktsett med mange...

      På lager.
     • Halo Design
      Classic stikkontaktsett E27 antikk messing
      689,00 kr
      • 40W Forbruk

      Med Halo Designs Classic stikkontaktsett i Antique Brass får du et høykvalitets stikkontaktsett designet av Michael Waltersdorff. Med dette stikkontaktsettet får du muligheten til å skape det elegante utseendet som utnytter både kvalitet og funksjonalitet. Dette stikkontaktsettet kommer med en 2,5 meter silikontekstilkabel - som gir stor mobilitet og... Med Halo Designs Classic stikkontaktsett i Antique Brass får du et høykvalitets...

      Sendes innen 2-4 dager
     • Halo Design
      Classic stikkontaktsett sortoljet tre
      769,00 kr
      • 40W Forbruk

      Klassisk stikkontaktsett i massiv mørkoljet tre fra Halo design, er et stikkontaktsett med mange bruksmuligheter. Classic socket-settet er designet av Michael Waltersdorff, som har en stor lidenskap for belysning, som han startet helt tilbake i 1994. Michael setter stor pris på å skape det elegante med kvalitet og funksjonalitet. Med Classic socket sett... Klassisk stikkontaktsett i massiv mørkoljet tre fra Halo design, er et stikkontaktsett...

      Sendes innen 2-4 dager
     • Halo Design
      Classic stikkontaktsett Gun Black
      689,00 kr
      • 40W Forbruk

      Klassisk stikkontaktsett i Gun Black fra Halo design, er et stikkontaktsett med mange bruksmuligheter. Classic er designet av Michael Waltersdorff, som har en stor lidenskap for belysning, han startet helt tilbake i 1994. Michael setter stor pris på å skape det elegante med kvalitet og funksjonalitet. Med Classic-sokkelsettet fyller han ut alle parametere... Klassisk stikkontaktsett i Gun Black fra Halo design, er et stikkontaktsett med mange...

      Sendes innen 2-4 dager
     • Halo Design
      Stikkontaktsett E27 kobberlakk.
      419,00 kr
      • 40W Forbruk

      Kobberanheng sett i metall, designet av Michael Waltersdorff, med sort stoffledning og kobbersokkel, som passer perfekt inn i tidens trend og stil. Du har muligheten til å bruke et mangfold av forskjellige lyskilder, slik at du kan skape den perfekte rammen for belysningen i akkurat det rommet du installerer denne lampen i, noe som gir mange muligheter... Kobberanheng sett i metall, designet av Michael Waltersdorff, med sort stoffledning og...

      Sendes innen 2-4 dager
     • Halo Design
      Stikkontaktsett NEW E27 sort
      589,00 kr
      • 40W Forbruk

      Nytt stikkontaktsett fra Halo Design er et Pendelsett i metall, designet av Michael Waltersdorff, med sort stoffledning og sort stikkontakt, som passer perfekt inn i tidens trend og stil. Du har muligheten til å bruke en mengde forskjellige lyskilder, slik at du kan skape den perfekte rammen for belysningen i akkurat det rommet du installerer denne lampen... Nytt stikkontaktsett fra Halo Design er et Pendelsett i metall, designet av Michael...

      Sendes innen 2-4 dager
     • Halo Design
      COLORS Open Late 4W 3 trinn
      590,00 kr
      • 48lm Lysstyrke
      • 4W Forbruk
      • 360° Spredning

      COLORS OPEN LATE fra Halo Design er en helt ny serie lyskilder med LED-tekst. Denne lyskilden gir rommet god stemningsbelysning, med det vakre designet i form av teksten "OPEN LATE" inviteres du inn i en verden av behagelig lys "MOODLIGHT" - en lyskilde i særklasse. Med sine bare 4 watt gir den 48 atmosfæriske lumen, lyskilden er 12,5... COLORS OPEN LATE fra Halo Design er en helt ny serie lyskilder med LED-tekst. Denne...

      Sendes innen 2-4 dager
     • Restsalg: Halo Design
      COLORS LED Burning Flame E27
      219,45 kr 399,00 kr -45%
      • 60lm Lysstyrke
      • 2.5W Forbruk
      • 360° Spredning

      Den brenner også med en sterk og klar lys farge som ikke endres. FARGER Burning Flame E27 er det perfekte valget hvis du ønsker å skape en magisk og levende atmosfære. Den brenner også med en sterk og klar lys farge som ikke endres. FARGER Burning Flame...

      Redusert pris!
      På lager.
     • Restsalg: Halo Design
      COLORS LED Parfyme E14 2,5W
      90,30 kr 129,00 kr -30%
      • 200lm Lysstyrke
      • 2.5W Forbruk
      • 240° Spredning

      Fargen er en vakker klar hvit som passer til ethvert rom. Perfekt for enten å lyse opp stuen eller skape en koselig atmosfære på soverommet. Fargen er en vakker klar hvit som passer til ethvert rom. Perfekt for enten å lyse opp...

      Redusert pris!
      På lager.
     • Restsalg: Halo Design
      COLORS LED OPAL Krone E14 4W
      43,45 kr 79,00 kr -45%
      • 350lm Lysstyrke
      • 4W Forbruk
      • 360° Spredning

      Så hvis du er ute etter en liten, vakker lyskilde, er Colors LED Opal Krone pære med E14 sokkel det riktige valget. Du kan ikke gå galt i byen med denne lille lyskilden. Så hvis du er ute etter en liten, vakker lyskilde, er Colors LED Opal Krone pære med...

      Redusert pris!
      På lager.
     • Halo Design
      COLORS OPAL Mini Globe G80 E27 6,5W
      209,00 kr
      • 650lm Lysstyrke
      • 6.5W Forbruk
      • 360° Spredning

      LED er kommet for å bli, og med denne lyskilden vil du oppleve et skikkelig fint hvitt lys, som gir et behagelig mykt hvitt lys i en varm glød. Du har også mulighet til å dimme lyset, selv om det ikke bruker mange watt i seg selv. Med denne lyskilden er det lagt vekt på å kunne gi det perfekte lyset, slik man kjenner det fra den gamle glødepæren, som ble... LED er kommet for å bli, og med denne lyskilden vil du oppleve et skikkelig fint hvitt...

      Sendes innen 2-4 dager
     • Restsalg: Halo Design
      COLORS OPAL Globe G125 E27 6,5W
      161,85 kr 249,00 kr -35%
      • 650lm Lysstyrke
      • 6.5W Forbruk
      • 360° Spredning

      LED er kommet for å bli, og med denne lyskilden vil du oppleve et skikkelig fint hvitt lys, som gir et behagelig mykt hvitt lys i en varm glød. Du har også mulighet til å dimme lyset, selv om det ikke bruker mange watt i seg selv. Med denne lyskilden er det lagt vekt på å kunne gi det perfekte lyset, slik man kjenner det fra den gamle glødepæren, som ble... LED er kommet for å bli, og med denne lyskilden vil du oppleve et skikkelig fint hvitt...

      Redusert pris!
      På lager.
     • Halo Design
      COLORS Mini Krone E14 Opal 3 trinns MINNE
      109,00 kr
      • 400lm Lysstyrke
      • 4W Forbruk
      • 360° Spredning

      Med sin 3-trinns dimming og minnefunksjon kan du justere lysstyrken og den husker det siste lysnivået. Siden den er rask og enkel å installere, er den også enkel å bytte. En god og miljøvennlig lyskilde. Med sin 3-trinns dimming og minnefunksjon kan du justere lysstyrken og den husker det...

      Sendes innen 2-4 dager
     • Halo Design
      COLORS Mini Krone E27 Opal 3 trinns MINNE
      109,00 kr
      • 400lm Lysstyrke
      • 4W Forbruk
      • 360° Spredning

      FARGER LED OPAL Krone pære med 3-trinns dimming og minnefunksjon med E27-sokkel, er en fin liten lyskilde som ikke krever mye plass, så har du en lampe som ikke er for stor kan denne lyskilden brukes. Den bruker kun 4 watt og er det perfekte energivalget. Gir et vakkert jevnt lys og sprer lyset rundt i 360 grader. Med sin opale overflate gir den et mykt,... FARGER LED OPAL Krone pære med 3-trinns dimming og minnefunksjon med E27-sokkel, er en...

      På lager.
     • Halo Design
      COLORS LED Globe Extra De Luxe E27 2W
      259,00 kr
      • 130lm Lysstyrke
      • 2W Forbruk
      • 360° Spredning

      Smart og dekorativ pære med koselig lys. Denne LED-lyskilden gir et varmt, behagelig lys, og med den vakre designen slik vi kjenner den fra de gode gamle dager – nemlig glødetråden, danner dette rammen for å kunne skape den samme atmosfæren med koselig lys for hyggelige omgivelser. lyskilden har helt klart glass og sprer lyset 360 grader, noe som gir den... Smart og dekorativ pære med koselig lys. Denne LED-lyskilden gir et varmt, behagelig...

      Sendes innen 2-4 dager
     • Halo Design
      COLORS LED Mini Globe Extra De Luxe E27 2W
      249,00 kr
      • 130lm Lysstyrke
      • 2W Forbruk
      • 360° Spredning

      Smart og dekorativ pære med koselig lys. Denne LED-lyskilden gir et varmt, behagelig lys, og med den vakre designen slik vi kjenner den fra de gode gamle dager – nemlig glødetråden, danner dette rammen for å kunne skape den samme atmosfæren med koselig lys for hyggelige omgivelser. lyskilden har helt klart glass og sprer lyset 360 grader, noe som gir den... Smart og dekorativ pære med koselig lys. Denne LED-lyskilden gir et varmt, behagelig...

      Sendes innen 2-4 dager
     • Halo Design
      COLORS LED Globe De Luxe E27 2W
      399,00 kr
      • 200lm Lysstyrke
      • 2W Forbruk
      • 360° Spredning

      Smart og dekorativ pære med koselig lys. Denne LED-lyskilden gir et varmt behagelig lys, og med det vakre designet slik vi kjenner det fra de gode gamle dager – nemlig glødetråden, danner dette rammen for å kunne skape den samme atmosfæren med koselig lys i hyggelige omgivelser. lyskilden har helt klart glass og sprer lyset 360 grader, noe som gir den... Smart og dekorativ pære med koselig lys. Denne LED-lyskilden gir et varmt behagelig...

      Sendes innen 2-4 dager
     • Halo Design
      LIGHT Hylsesett E27 betong
      759,00 kr
      • 40W Forbruk

      Sementsokkelsett i betong, designet av Michael Waltersdorff, med sort stoffledning og kobbersokkel som passer perfekt inn i tidens trend og stil. Du har muligheten til å bruke et mangfold av forskjellige lyskilder, slik at du kan skape den perfekte rammen for belysningen i akkurat det rommet du installerer denne lampen i, noe som gir mange muligheter til... Sementsokkelsett i betong, designet av Michael Waltersdorff, med sort stoffledning og...

      Sendes innen 2-4 dager
     • Halo Design
      COLORS DIM LED BOXY Facet E27, 3-Trinn
      506,00 kr
      • 200lm Lysstyrke
      • 5W Forbruk
      • 360° Spredning

      Boxy Facet DIM LED fra COLORS by Copenhagen, er den nye smarte og dekorative pæren med koselig lys. Denne LED-lyskilden gir et varmt, behagelig lys 1800 kelvin, noe som indikerer en fin stille belysning, slik vi kjenner den fra de gode gamle dager – nemlig glødetråden, denne LED-pæren har den nyeste teknologien, nemlig en dimmefunksjon som fungerer v.h.a.... Boxy Facet DIM LED fra COLORS by Copenhagen, er den nye smarte og dekorative pæren med...

      På lager.
     • Restsalg: Halo Design
      COLORS LED Mini Kerte De Luxe E14 2W
      90,35 kr 139,00 kr -35%
      • 130lm Lysstyrke
      • 2W Forbruk
      • 360° Spredning

      Smart og dekorativ pære med koselig lys. Denne LED-lyskilden gir et varmt, behagelig lys, og med den vakre designen slik vi kjenner den fra de gode gamle dager – nemlig glødetråden, danner dette rammen for å kunne skape den samme atmosfæren med koselig lys for hyggelige omgivelser. lyskilden har helt klart glass og sprer lyset 360 grader, noe som gir den... Smart og dekorativ pære med koselig lys. Denne LED-lyskilden gir et varmt, behagelig...

      Redusert pris!
      På lager.
     • Zigbee dimmer modul til DIN-skinne
      Gledopto, Zigbee 3.0, 200W
      475,00 kr

       ZigBee modul til DIN-skinner.  Denne lysdimmereren er utviklet primært til dimming av LED lyskilder, men kan også klare opp til 400W halogen.Kan også styres med Zigbee signal eller fjærbryter. Virker med Homey, Philips Hue m.v. Virker med NUL-ledning, som sikrer mot krypestrøm. Med mulighet for å stille inn minimum, maksimum og dimmehastighet på... ZigBee modul til DIN-skinner.  Denne lysdimmereren er utviklet primært til...

       På lager.
      • Strømforsyning 12v DC, 36w, 3A, IP67 vanntett, Ultraslank
       181,00 kr
       • 36W Forbruk

       Ekstremt tynn strømforsyning 12V DC 36w Fungerer fra 2 Watt til 36 Watt forbruk . Inngang: 230V . IP67  vanntett. Perfekt for 12v LED -pærer, spots og strips.  Ekstremt tynn strømforsyning 12V DC 36w Fungerer fra 2 Watt til 36 Watt forbruk ....

       På lager.
      • Restsalg: Spectrum 13W LED globepære
       Ø9,5 cm, E27
       64,35 kr 99,00 kr -35%
       • 1055lm Lysstyrke
       • 13W Forbruk

       Pæren kommer med en lysstyrke på 1055 lumen, og en spredning på 160 grader. Dempning av denne pæren er ikke mulig, pæren er samtidig A + merket med et lavt forbruk på kun 13 watt . Fargen på lyset er 3000K eller 4000K , se beskrivelse nedenfor. Sokkelen er E27 og RA -verdien er> = 80     Beskrivelse av hvordan pæren lyser:... Pæren kommer med en lysstyrke på 1055 lumen, og en spredning på 160 grader....

       Redusert pris!
       På lager.
      • Spectrum 1W LED dekorativ pære
       Grønn, G45, E27
       24,00 kr
       • 1W Forbruk
       • 270° Spredning

       Vakker og stilig belysning til hjemmet ditt med denne grønne dekorative pæren. Pæren er designet for å gi et koselig lys med en lysstyrke på 40 lumen og en høy spredning på 270 grader. Opplev rolig belysning med en lysstyrke på 40 lumen Nyt en høy spredning av lys på 270 grader som... Vakker og stilig belysning til hjemmet ditt med denne grønne dekorative...

       På lager.
      • Spectrum 1W LED dekorativ pære
       Rød, G45, E27
       24,00 kr
       • 1W Forbruk
       • 270° Spredning

       Vakker og stilig belysning til hjemmet ditt med denne røde dekorative pæren. Pæren er designet for å gi et koselig lys med en lysstyrke på 40 lumen og en høy spredning på 270 grader. Opplev rolig belysning med en lysstyrke på 40 lumen Nyt en høy spredning av lys på 270 grader som skinner i alle retninger som en vanlig pære. Perfekt for... Vakker og stilig belysning til hjemmet ditt med denne røde dekorative pæren. Pæren er...

       På lager.
      • Strømforsyning 12v DC
       48w, IP20, 4A, Ultraslank
       133,00 kr
       • 48W Forbruk

       Ekstremt tynn strømforsyning 12V DC 48w Fungerer fra 2 Watt til 48 Watt forbruk . Inngang: 230V . IP20 ikke vanntett. Perfekt for 12v LED -pærer, spots og strips. 312 x 18 x 18 [mm] Ekstremt tynn strømforsyning 12V DC 48w Fungerer fra 2 Watt til...

       På lager.
      • 120 Watt strømforsyning
       12V DC, 10A
       196,00 kr
       • 120W Forbruk

       12V DC 10A . 120 Watt . Inngang: 230V . Sikret mot overbelastning Beskyttet mot kortslutning. Perfekt for 12v LED -pærer, spots og strips. 12V DC 10A . 120 Watt . Inngang: 230V . Sikret mot overbelastning Beskyttet mot...

       På lager.
      • Skinnespot pendellampe med GU10 fatning
       Svart
       266,00 kr

        Flott GU10 holder, der passer til standard 3 fase skinner (f.eks. Global skinner og IKEA Skeninge). Retningen kan fritt justers. Flott GU10 holder, der passer til standard 3 fase skinner (f.eks. Global skinner og...

        På lager.
       • Skinnespot pendellampe med GU10 fatning
        Hvit
        266,00 kr

         Flott GU10 holder, der passer til standard 3 fase skinner (f.eks. Global skinner og IKEA Skeninge). Retningen kan fritt justers. Flott GU10 holder, der passer til standard 3 fase skinner (f.eks. Global skinner og...

         På lager.
        • Spectrum Pendellampe
         Svart, Ø4 cm, GU10
         226,00 kr

          Fin og enkel pendellampe i hvitt. Lampen passer i alle deler av hjemmet, men også for mange offentlige steder som restauranter, butikker eller på kontoret. Lampen er enkel å installere. Max 4W LED.GU10-pæren skal være Ø35mm Fin og enkel pendellampe i hvitt. Lampen passer i alle deler av hjemmet, men også for...

          På lager.
         • Spectrum Pendellampe
          Hvit, Ø4 cm, GU10
          224,00 kr

           Fin og enkel pendellampe i hvitt. Lampen passer i alle deler av hjemmet, men også for mange offentlige steder som restauranter, butikker eller på kontoret. Lampen er enkel å installere. Max 4W LED.GU10-pæren skal være Ø35mm Fin og enkel pendellampe i hvitt. Lampen passer i alle deler av hjemmet, men også for...

           På lager.
          • Spectrum 24W LED taklampe
           Ø29cm, Høyde: 3,8cm, hvit kant, inkl. lyskilde
           300,00 kr
           • 2650lm Lysstyrke
           • 24W Forbruk
           • 120° Spredning

           På lager.
          • Restsalg: Halo Design
           CARPENTER pendel Ø40 Grå
           1 114,85 kr 2 027,00 kr -45%
           • 40W Forbruk

           Carpenter, fra Halo Design, er tegnet og designet av den lidenskapelige lampeentusiasten Michael Waltersdorff, som gjennom sine 25 år som eier av halo Design, har skapt et ikon rundt forståelsen av lampene sine med dansk design og kvalitet. Nok en gang har han lykkes med denne serien, som er en metallserie som ikke bare sørger for et perfekt lys, men også... Carpenter, fra Halo Design, er tegnet og designet av den lidenskapelige...

           Redusert pris!
           På lager.
          • Spectrum 24W LED taklampe
           29 x 29cm, Høyde: 3,8cm, hvit kant, inkl. lyskilde
           300,00 kr
           • 2650lm Lysstyrke
           • 24W Forbruk
           • 120° Spredning

           På lager.
          • Spectrum 100W LED gatelys
           Ø60mm, IP66, 152lm/w
           1 928,00 kr
           • 14600lm Lysstyrke
           • 100W Forbruk
           • 100° Spredning

           Til belysning av bygninger, parker, veje, gater, lekeplasser, lysløyper, parkeringsplass, oppkjørselen, gården, privat vei, hoppbakker eller slalombakker. 152lm/w. Til belysning av bygninger, parker, veje, gater, lekeplasser, lysløyper,...

           På lager.
          • Spectrum 50W LED gatelys
           Ø60mm, IP66, 152lm/w
           1 403,00 kr
           • 7600lm Lysstyrke
           • 50W Forbruk
           • 100° Spredning

           Til belysning av bygninger, parker, veje, gater, lekeplasser, lysløyper, parkeringsplass, oppkjørselen, gården, privat vei, hoppbakker eller slalombakker.Komplett med adapter til standard Ø60 lyktestolpe eller veggmontering.Det er mulig å justere vinkelen på gatelampen via det innebygde adapteret. 152lm/w.5 års garanti. Til belysning av bygninger, parker, veje, gater, lekeplasser, lysløyper,...

           På lager.
          • Spectrum 2W LED solcelle lyskaster
           Innebygd batteri, med sensor, utendørs
           271,00 kr
           • 200lm Lysstyrke
           • 2W Forbruk
           • 110° Spredning

           Solcelle prosjektør med innebygd PIR-sensor. Fin design og laget i aluminium, som gjør prosjektøren robust. Prosjektøren kan med fordel brukes når for eksempel hagen eller innkjørselen må lyses opp. Solcelle prosjektør med innebygd PIR-sensor. Fin design og laget i aluminium,...

           På lager.
          • Spectrum 60x60 bakbelyst LED panel
           40W, hvit kant
           472,00 kr
           • 4600lm Lysstyrke
           • 40W Forbruk
           • 120° Spredning

           Fin 60 x 60 bakbelyst LED-panel av høyeste kvalitet med hvit kant.​Gir et fint, mykt og behagelig lys med høy spredning. Kan kobles til direkte i et 60 x 60 hull i taket eller monteres med en ramme. Panelet leveres komplett med en ikke-dimbar driver som kan kobles til 230V.*Kan ikke gjøres dimbarFølgende rammer passer til panelet: ... Fin 60 x 60 bakbelyst LED-panel av høyeste kvalitet med hvit kant.​Gir et fint,...

           På lager.
          • LED GU10 hvidt loftspot
           Justerbar, ekskl. lyskilde
           163,00 kr

            Vakker LED-taklampe med sort kant. Lampen er justerbar og kommer uten lyskilde. Maks 20w LED, maks 50w halogen. Vakker LED-taklampe med sort kant. Lampen er justerbar og kommer uten lyskilde. Maks...

            På lager.
           • LED GU10 sort loftspot
            Justerbar, ekskl. lyskilde
            163,00 kr

             Vakker LED-taklampe med sort kant. Lampen er justerbar og kommer uten lyskilde. Maks 20w LED, maks 50w halogen. Vakker LED-taklampe med sort kant. Lampen er justerbar og kommer uten lyskilde. Maks...

             På lager.
            • 12-24V RGB+CCT kabel hvit rund
             6 x 0,5 mm², metervare, min. 5 meter
             24,00 kr

              Lavspenningskabel i 6 x 0,5 mm².For RGB+CCT 12V/24V LED strip Pris pr meter. Leveres i full lengde i 1 meters intervaller. Minimum 5 meter.Bestiller du f.eks. 7 i antall, mottar  du ét 7 meters stykke. Denne RGB+CCT kabelen leveres i rund hvit innkapsling, og ligner dermeden alm. ledning som ikke nødvendigvis trenger og skjules på samme... Lavspenningskabel i 6 x 0,5 mm².For RGB+CCT 12V/24V LED strip Pris pr meter....

              På lager.
             • 12-24V RGB+W kabel, hvit rund
              5 x 0,5 mm², metervare, min. 5 meter
              19,00 kr

               Lavspenningskabel i 5 x 0,5 mm².For RGB+W 12V/24V LED strip Pris pr meter. Leveres i full lengde i 1 meters intervaller. Minimum 5 meter.Bestiller du f.eks. 7 i antall, mottar  du ét 7 meters stykke. Denne RGB+W kabelen leveres i rund hvit innkapsling, og ligner dermeden alm. ledning som ikke nødvendigvis trenger og... Lavspenningskabel i 5 x 0,5 mm².For RGB+W 12V/24V LED strip Pris pr meter....

               På lager.
              • 12-24V RGB kabel, hvit rund
               4 x 0,5 mm², metervare, min. 5 meter
               17,00 kr

                Lavspenningskabel i 4 x 0,5 mm².For 12V/24V RGB  LED strip Pris pr meter. Leveres i full lengde i 1 meters intervaller. Minimum 5 meter.Bestiller du f.eks. 7 i antall, mottar  du ét 7 meters stykke. Denne RGB kabelen leveres i rund hvit innkapsling, og ligner dermeden alm. ledning som ikke nødvendigvis trenger og skjules på samme... Lavspenningskabel i 4 x 0,5 mm².For 12V/24V RGB  LED strip Pris pr...

                På lager.
               • Restsalg: Halo Design
                CARPENTER pendel Ø40 sort
                1 114,85 kr 2 027,00 kr -45%
                • 40W Forbruk

                Carpenter, fra Halo Design, er tegnet og designet av den lidenskapelige lampeentusiasten Michael Waltersdorff, som gjennom sine 25 år som eier av halo Design, har skapt et ikon rundt forståelsen av lampene sine med dansk design og kvalitet. Nok en gang har han lykkes med denne serien, som er en metallserie som ikke bare sørger for et perfekt lys, men også... Carpenter, fra Halo Design, er tegnet og designet av den lidenskapelige...

                Redusert pris!
                På lager.
               • Halo Design
                COLORS LED Mini Globe De Luxe E27 2W
                389,00 kr
                • 200lm Lysstyrke
                • 2W Forbruk
                • 360° Spredning

                Smart og dekorativ pære med koselig lys. Denne LED-lyskilden gir et varmt, behagelig lys, og med det vakre designet slik vi kjenner det fra de gode gamle dager – nemlig glødetråden, danner dette rammen for å kunne skape den samme atmosfæren med koselig lys i hyggelige omgivelser. lyskilden har helt klart glass og sprer lyset 360 grader, noe som gir den... Smart og dekorativ pære med koselig lys. Denne LED-lyskilden gir et varmt, behagelig...

                Sendes innen 2-4 dager
               • Halo Design
                COLORS LED Mini Drop De Luxe E14 2W
                139,00 kr
                • 130lm Lysstyrke
                • 2W Forbruk
                • 360° Spredning

                Smart og dekorativ pære med koselig lys - Denne LED-lyskilden gir et varmt behagelig lys, og med det vakre designet slik vi kjenner det fra de gode gamle dager - nemlig glødetråden, danner dette rammen for å kunne skape den samme atmosfæren med koselig lys for hyggelige omgivelser. lyskilden har helt klart glass og sprer lyset 360 grader, noe som gir den... Smart og dekorativ pære med koselig lys - Denne LED-lyskilden gir et varmt behagelig...

                Sendes innen 2-4 dager
               • Limea T8 LED dobbeltarmatur
                Inkl. 18,5W 120cm LED rør, IP65 vanntett
                267,00 kr
                v. 12+  252,00 kr
                • 4000lm Lysstyrke
                • 37W Forbruk
                • 270° Spredning

                Vanntett armatur klar til 2 x 120 cm LED rør.Uten ballast/forkobling, passer ikke til lysrør som krever ballast.Armaturet er gjennomgangskoblet, for enkel seriekobling.Opp til 4 stk. armaturer i serie.Monteringsklips medfølger.Wireopheng kan kjøpes i tillegg, se links nedenfor.Tilsluttes til 230V forsyningIP65 - Kan brukes utendørs, tåler vannsprut og... Vanntett armatur klar til 2 x 120 cm LED rør.Uten ballast/forkobling, passer ikke til...

                På lager.
               • Halo Design
                COLORS Twist Opal 7W Ø95mm 3 trinns MINNE
                449,00 kr
                • 300lm Lysstyrke
                • 4.5W Forbruk
                • 360° Spredning

                COLORS TWIST opal lyskilde fra Halo Design er en LED-lyskilde som gir et varmt, behagelig lys, og med det vakre designet med det spesielle vridde glasset får du ikke bare et vakkert lys men også en pære som avgir et vakkert design i sitt form og stråling. Lyset som kan sees gjennom det vakre dekorative glasset er slik vi kjenner det fra de gode gamle... COLORS TWIST opal lyskilde fra Halo Design er en LED-lyskilde som gir et varmt,...

                Sendes innen 2-4 dager
               • Restsalg: Halo Design
                COLORS DIM LED Facet Mini Globe E27, 3-Trinn
                194,35 kr 299,00 kr -35%
                • 200lm Lysstyrke
                • 5W Forbruk
                • 360° Spredning

                DIM LED Facet Mini globe fra COLORS by Copenhagen, er den nye smarte og dekorative pæren med koselig lys. Denne LED-lyskilden gir et varmt, behagelig lys 1800 kelvin, noe som indikerer en fin stille belysning, slik vi kjenner den fra de gode gamle dager – nemlig glødetråden, denne LED-pæren har den nyeste teknologien, nemlig en dimmefunksjon som fungerer... DIM LED Facet Mini globe fra COLORS by Copenhagen, er den nye smarte og dekorative...

                Redusert pris!
                På lager.
               • Halo Design
                COLORS DIM LED Facet Globe E27, 3-Trinn
                399,00 kr
                • 200lm Lysstyrke
                • 5W Forbruk
                • 360° Spredning

                DIM LED Facet Globe fra COLORS by Copenhagen, er den nye smarte og dekorative pæren med koselig lys. Denne LED-lyskilden gir et varmt, behagelig lys 1800 kelvin, noe som indikerer en fin, rolig belysning, slik vi kjenner den fra de gode gamle dager – nemlig glødetråden, denne LED-pæren har den nyeste teknologien, nemlig en dimmefunksjon som fungerer... DIM LED Facet Globe fra COLORS by Copenhagen, er den nye smarte og dekorative pæren med...

                På lager.
               • Restsalg: Halo Design
                Dots PRINT 3 trinn 6W
                179,55 kr 399,00 kr -55%
                • 200lm Lysstyrke
                • 6W Forbruk
                • 360° Spredning

                DOTS Print er den splitter nye LED lyskilden Ø125mm fra COLORS By Halo design. Denne lyskilden gir et varmt og behagelig lys med sine 6 watt, som skaper mulighet for å få nok lys i boligen. Det vakre designet på lyskilden er skapt med et lasertrykk med små prikker, som gir et hint om at vi må ta vare på naturen, som er den rette løsningen. Lysfargen er... DOTS Print er den splitter nye LED lyskilden Ø125mm fra COLORS By Halo design. Denne...

                Redusert pris!
                På lager.
               • Restsalg: Halo Design
                Etterlater PRINT 3 trinn 6W
                279,30 kr 399,00 kr -30%
                • 270lm Lysstyrke
                • 6W Forbruk
                • 360° Spredning

                LEAVES Print er den splitter nye LED lyskilden Ø125mm fra COLORS By Halo design. Denne lyskilden gir et varmt og behagelig lys med sine 6 watt, som skaper mulighet for å få nok lys i boligen. Det vakre designet på lyskilden ser ut som små blader, noe som gir et hint om at vi må ta vare på naturen. Lysfargen er 1800 kelvingrader, slik vi kjenner det fra de... LEAVES Print er den splitter nye LED lyskilden Ø125mm fra COLORS By Halo design. Denne...

                Redusert pris!
                På lager.
               • Restsalg: Halo Design
                COLORS Cone 2W E27 D125 Amber, 3-trinns med minne
                323,95 kr 589,00 kr -45%
                • 260lm Lysstyrke
                • 4W Forbruk
                • 360° Spredning

                COLORS CONE mini Amber By Halo Design er et stilig og funksjonelt belysningsvalg for hjemmet. Takket være den fantastiske designen til Michael Waltersdorff er dette lyselementet veldig dekorativt og kan dimmes i 3 trinn. Lyset er på behagelige 2200 kelvin med en Lumen-pakke på 140, og glasset er tonet rav, som skaper en balanse mellom det rolige og... COLORS CONE mini Amber By Halo Design er et stilig og funksjonelt belysningsvalg for...

                Redusert pris!
                På lager.
               • Restsalg: Halo Design
                COLORS Ringer 2W E27 D125 Amber, 3-trinns med minne
                412,30 kr 589,00 kr -30%
                • 260lm Lysstyrke
                • 4W Forbruk
                • 360° Spredning

                COLORS RINGS mini Amber By Halo Design er den siste i serien av dekorative lyspærer, og er blant 1 av de seks modellene i denne serien, skapt og utviklet av Michael Waltersdorff, grunnideen ble født ut av den store suksessen som har vært rundt belysning til hjemmet , og sett med design, funksjonalitet og ikke minst den dekorative delen av belysningen i... COLORS RINGS mini Amber By Halo Design er den siste i serien av dekorative lyspærer, og...

                Redusert pris!
                På lager.
               • Restsalg: Halo Design
                COLORS Bubbles 2W E27 D125 Amber, 3-trinns med minne
                323,95 kr 589,00 kr -45%
                • 260lm Lysstyrke
                • 4W Forbruk
                • 360° Spredning

                COLORS bubbles mini Amber By Halo Design er den siste i serien av dekorative lyspærer, og er blant 1 av de seks modellene i denne serien, skapt og utviklet av Michael Waltersdorff, grunnideen kom fra den store suksessen som har eksistert. belysning til hjemmet, og i et perspektiv og fokus på design, funksjonalitet og ikke minst den dekorative delen av... COLORS bubbles mini Amber By Halo Design er den siste i serien av dekorative lyspærer,...

                Redusert pris!
                På lager.
               • Restsalg: Halo Design
                COLORS Cone 2W E27 D125 Smoke, 3-trinns med minne
                412,30 kr 589,00 kr -30%
                • 140lm Lysstyrke
                • 4W Forbruk
                • 360° Spredning

                COLORS CONE mini Smoke By Halo Design er den siste i rekken av dekorative lyspærer, og er blant 1 av de seks modellene i denne serien, skapt og utviklet av Michael Waltersdorff, grunnideen ble skapt basert på den store suksessen som har vært rundt belysning til hjemmet , design, funksjonalitet og ikke minst den dekorative delen av belysningen i hjemmet.... COLORS CONE mini Smoke By Halo Design er den siste i rekken av dekorative lyspærer, og...

                Redusert pris!
                På lager.
               • Restsalg: Halo Design
                COLORS Ringer 2W E27 D125 Smoke, 3-trinns med minne
                412,30 kr 589,00 kr -30%
                • 140lm Lysstyrke
                • 4W Forbruk
                • 360° Spredning

                COLORS RINGS mini Smoke By Halo Design er den siste i serien av dekorative lyspærer, og er blant 1 av de seks modellene i denne serien, designet og utviklet av Michael Waltersdorff, grunnideen ble til med den store suksessen som har eksistert. belysning til hjemmet, sett fra design, funksjonalitet og ikke minst den dekorative delen av belysningen i... COLORS RINGS mini Smoke By Halo Design er den siste i serien av dekorative lyspærer, og...

                Redusert pris!
                På lager.
               • Restsalg: Halo Design
                COLORS Bubbles 2W E27 D125 Smoke, 3-trinns med minne
                323,95 kr 589,00 kr -45%
                • 140lm Lysstyrke
                • 4W Forbruk
                • 360° Spredning

                COLORS Bubbles mini Smoke By Halo Design er den siste i serien av dekorative pærer, og er en av de seks modellene i denne serien, utviklet og designet av Michael Waltersdorff, grunnideen var å videreutvikle en serie pærer basert på den flotte suksess det har vært rundt belysningen til hjemmet, med tanke på design, funksjonalitet og ikke minst den... COLORS Bubbles mini Smoke By Halo Design er den siste i serien av dekorative pærer, og...

                Redusert pris!
                På lager.
               • Halo Design
                COLORS Twist Smoke 5W Ø95mm 3 trinns MINNE
                449,00 kr
                • 300lm Lysstyrke
                • 4.5W Forbruk
                • 360° Spredning

                COLORS TWIST Smoke lyskilde fra Halo Design er en LED lyskilde som gir et varmt, behagelig lys, og med det flotte designet med det spesielle vridde glasset får du ikke bare et vakkert lys, men samtidig også en pære som sender ut et vakkert design i sin form og utstråling. Lyset sett gjennom det vakre dekorative glasset er slik vi kjenner det fra de gode... COLORS TWIST Smoke lyskilde fra Halo Design er en LED lyskilde som gir et varmt,...

                Sendes innen 2-4 dager
               • Halo Design
                COLORS Ute av form Ø125 4W 3-Trinn
                499,00 kr
                • 200lm Lysstyrke
                • 4W Forbruk
                • 360° Spredning

                Denne LED-lyskilden gir et varmt, behagelig lys, og med den vakre designen slik vi kjenner den fra de gode gamle dager – nemlig glødetråden, danner dette rammen for å kunne skape den samme atmosfæren med koselig lys for hyggelige omgivelser. lyskilden har helt klart glass og sprer lyset 360 grader, noe som gir den perfekte belysningen i rommet. vi kan... Denne LED-lyskilden gir et varmt, behagelig lys, og med den vakre designen slik vi...

                Sendes innen 2-4 dager
               • Halo Design
                COLORS Twist Amber 5W Ø95mm 3 trinns MINNE
                449,00 kr
                • 300lm Lysstyrke
                • 4.5W Forbruk

                COLORS TWIST AMBER lyskilde fra Halo Design er en LED-lyskilde som gir et varmt, behagelig lys, og med det vakre designet med det spesielle vridde glasset får du ikke bare et vakkert lys men også en pære som avgir et vakkert design i sitt form og stråling. Lyset sett gjennom det vakre dekorative glasset er slik vi kjenner det fra de gode gamle dager, bare... COLORS TWIST AMBER lyskilde fra Halo Design er en LED-lyskilde som gir et varmt,...

                Sendes innen 2-4 dager
               • Halo Design
                COLORS Twist Opal 7W Ø125mm 3 trinns MINNE
                499,00 kr
                • 300lm Lysstyrke
                • 3.5W Forbruk
                • 360° Spredning

                COLORS TWIST opal lyskilde fra Halo Design er en LED-lyskilde som gir et varmt, behagelig lys, og med det vakre designet med det spesielle vridde glasset får du ikke bare et vakkert lys men også en pære som avgir et vakkert design i sitt form og stråling. Lyset som kan sees gjennom det vakre dekorative glasset er slik vi kjenner det fra de gode gamle... COLORS TWIST opal lyskilde fra Halo Design er en LED-lyskilde som gir et varmt,...

                Sendes innen 2-4 dager
               • Halo Design
                COLORS Twist Smoke 5W Ø125mm 3 trinns MINNE
                499,00 kr
                • 300lm Lysstyrke
                • 3.5W Forbruk
                • 360° Spredning

                COLORS TWIST Smoke lyskilde fra Halo Design er en LED lyskilde som gir et varmt, behagelig lys, og med det vakre designet med det spesielle vridde glasset får du ikke bare et vakkert lys men også en pære som avgir et vakkert design i sitt form og stråling. Lyset som kan sees gjennom det vakre dekorative glasset er slik vi kjenner det fra de gode gamle... COLORS TWIST Smoke lyskilde fra Halo Design er en LED lyskilde som gir et varmt,...

                Sendes innen 2-4 dager
               • Halo Design
                COLORS Twist Amber 5W Ø125mm 3 trinns MINNE
                499,00 kr
                • 300lm Lysstyrke
                • 3.5W Forbruk

                COLORS TWIST AMBER lyskilde fra Halo Design er en LED-lyskilde som gir et varmt, behagelig lys, og med det vakre designet med det spesielle vridde glasset får du ikke bare et vakkert lys men også en pære som avgir et vakkert design i sitt form og stråling. Lyset sett gjennom det vakre dekorative glasset er slik vi kjenner det fra de gode gamle dager, bare... COLORS TWIST AMBER lyskilde fra Halo Design er en LED-lyskilde som gir et varmt,...

                Sendes innen 2-4 dager
               • Restsalg: Halo Design
                COLORS SOFT LIGHT LED G125, 3-trinns, Rose
                230,45 kr 419,00 kr -45%
                • 200lm Lysstyrke
                • 4W Forbruk
                • 360° Spredning

                FARGER Soft Light 1-2-3 Steps dim Ø12,5 LED, lyskilde fra Halo Design er vår nye frekke design innen belysning, en LED-lyskilde som gir et varmt behagelig lys, og med det vakre designet slik vi kjenner det fra gode gamle dager - nemlig glødetråden, dette danner rammen for å kunne skape den samme atmosfæren med koselig lys for hyggelige omgivelser. nå med... FARGER Soft Light 1-2-3 Steps dim Ø12,5 LED, lyskilde fra Halo Design er vår nye frekke...

                Redusert pris!
                På lager.
               • Restsalg: Halo Design
                COLORS SOFT LIGHT LED G125 3-trinns, Smoke
                272,35 kr 419,00 kr -35%
                • 200lm Lysstyrke
                • 4W Forbruk
                • 360° Spredning

                FARGER Soft Light 1-2-3 Steps dim Ø12,5 LED, lyskilde fra Halo Design er vår nye frekke design innen belysning, en LED-lyskilde som gir et varmt behagelig lys, og med det vakre designet slik vi kjenner det fra gode gamle dager - nemlig glødetråden, dette danner rammen for å kunne skape den samme atmosfæren med koselig lys for hyggelige omgivelser. nå med... FARGER Soft Light 1-2-3 Steps dim Ø12,5 LED, lyskilde fra Halo Design er vår nye frekke...

                Redusert pris!
                På lager.
               • Restsalg: Halo Design
                COLORS SOFT LIGHT LED G125, 3-trinns, Blå
                293,30 kr 419,00 kr -30%
                • 200lm Lysstyrke
                • 4W Forbruk
                • 360° Spredning

                FARGER Soft Light 1-2-3 Steps dim Ø12,5 LED, lyskilde fra Halo Design er vår nye frekke design innen belysning, en LED-lyskilde som gir et varmt behagelig lys, og med det vakre designet slik vi kjenner det fra gode gamle dager - nemlig glødetråden, dette danner rammen for å kunne skape den samme atmosfæren med koselig lys for hyggelige omgivelser. nå med... FARGER Soft Light 1-2-3 Steps dim Ø12,5 LED, lyskilde fra Halo Design er vår nye frekke...

                Redusert pris!
                På lager.
               • Restsalg: Halo Design
                COLORS SOFT LIGHT LED G125, 3-trinns, Grønn
                293,30 kr 419,00 kr -30%
                • 200lm Lysstyrke
                • 4W Forbruk
                • 360° Spredning

                FARGER Soft Light 1-2-3 Steps dim Ø12,5 LED, lyskilde fra Halo Design er vår nye frekke design i lys, en LED-lyskilde som gir et varmt behagelig lys, og med det vakre designet slik vi kjenner det fra gode gamle dager - nemlig glødetråden, dette danner rammen for å kunne skape den samme atmosfæren med koselig lys for hyggelige omgivelser. nå med en frekk... FARGER Soft Light 1-2-3 Steps dim Ø12,5 LED, lyskilde fra Halo Design er vår nye frekke...

                Redusert pris!
                På lager.
               • Restsalg: Halo Design
                COLORS SOFT LIGHT LED G125, 3-trinns, Opal
                230,45 kr 419,00 kr -45%
                • 135lm Lysstyrke
                • 4W Forbruk
                • 360° Spredning

                FARGER Soft Light 1-2-3 Steps dim Ø12,5 LED, lyskilde fra Halo Design er vår nye frekke design innen belysning, en LED-lyskilde som gir et varmt behagelig lys, og med det vakre designet slik vi kjenner det fra gode gamle dager - nemlig glødetråden, dette danner rammen for å kunne skape den samme atmosfæren med koselig lys for hyggelige omgivelser. nå med... FARGER Soft Light 1-2-3 Steps dim Ø12,5 LED, lyskilde fra Halo Design er vår nye frekke...

                Redusert pris!
                På lager.
               • Halo Design
                COLORS Core Amber Ø80mm 3-trinns minne
                449,00 kr
                • 30lm Lysstyrke
                • 3W Forbruk
                • 360° Spredning

                COLORS CORE RUL lyskilde fra Halo Design er en LED-lyskilde som gir et varmt behagelig lys, og med det vakre designet med det spesielle sylinderrøret, hvorfra lyset sprer seg gjennom og gir en effektiv belysning, samtidig også en pære som avgir et vakkert design i form og stråling. Lyset sett gjennom det vakre dekorative glasset gir følelsen av den... COLORS CORE RUL lyskilde fra Halo Design er en LED-lyskilde som gir et varmt behagelig...

                Sendes innen 2-4 dager
               • Halo Design
                COLORS Core Smoke Ø80mm 3 trinns minne
                449,00 kr
                • 10lm Lysstyrke
                • 3W Forbruk
                • 360° Spredning

                COLORS CORE Smoke lyskilde fra Halo Design er en LED-lyskilde som gir et varmt, behagelig lys, og med det vakre designet med det spesielle sylinderrøret, hvorfra lyset sprer seg gjennom og gir effektiv belysning, samtidig også en pære som avgir et vakkert design i form og stråling. Lyset sett gjennom det vakre dekorative glasset gir følelsen av den... COLORS CORE Smoke lyskilde fra Halo Design er en LED-lyskilde som gir et varmt,...

                Sendes innen 2-4 dager
               • Restsalg: Halo Design
                COLORS FACET G100 E27 2W
                223,30 kr 319,00 kr -30%
                • 130lm Lysstyrke
                • 2W Forbruk
                • 360° Spredning

                Smart og dekorativ pære med koselig lys. Denne LED-lyskilden gir et varmt, behagelig lys, og med den vakre designen slik vi kjenner den fra de gode gamle dager – nemlig glødetråden, danner dette rammen for å kunne skape den samme atmosfæren med koselig lys for hyggelige omgivelser. lyskilden har helt klart glass og sprer lyset 360 grader, noe som gir den... Smart og dekorativ pære med koselig lys. Denne LED-lyskilden gir et varmt, behagelig...

                Redusert pris!
                På lager.
               • Halo Design
                COLORS Out of Shape LED G95 4W 3-Trinn
                399,00 kr
                • 200lm Lysstyrke
                • 4W Forbruk
                • 360° Spredning

                Kom tilbake til de gode gamle dager og skap koselige omgivelser med denne LED-lyskilden. Den klare glassrammen sprer lyset 360 grader og det behagelige lyset gir den perfekte belysningen. Samtidig bruker denne lyskilden kun 4 watt, og det er mulig å dimme den i 3 ulike nivåer for å skape akkurat den stemningen du ønsker. Uformede lyskilder er tilgjengelig... Kom tilbake til de gode gamle dager og skap koselige omgivelser med denne...

                Sendes innen 2-4 dager
               • Halo Design
                COLORS LED Mini Classic De Luxe E27 2W
                159,00 kr
                • 130lm Lysstyrke
                • 2W Forbruk
                • 360° Spredning

                Smart og dekorativ pære med koselig lys. Denne LED-lyskilden gir et varmt, behagelig lys, og med den vakre designen slik vi kjenner den fra de gode gamle dager – nemlig glødetråden, danner dette rammen for å kunne skape den samme atmosfæren med koselig lys for hyggelige omgivelser. lyskilden har helt klart glass og sprer lyset 360 grader, noe som gir den... Smart og dekorativ pære med koselig lys. Denne LED-lyskilden gir et varmt, behagelig...

                På lager.
               • Halo Design
                COLORS DIM LED Compact E27 5W Amber
                249,00 kr
                • 200lm Lysstyrke
                • 5W Forbruk
                • 360° Spredning

                FARGER Compact DIM LED lyskilde fra Halo Design er en LED lyskilde som gir et varmt, behagelig lys, og med den vakre designen slik vi kjenner den fra de gode gamle dager, som gir 1800 kelvin grader – nemlig glødetråden, danner denne rammer for å kunne skape den samme atmosfæren med koselig lys for hyggelige omgivelser. lyskilden har klart glass og en... FARGER Compact DIM LED lyskilde fra Halo Design er en LED lyskilde som gir et varmt,...

                Sendes innen 2-4 dager
               • Halo Design
                COLORS LED Compact De Luxe E27 2W
                209,00 kr
                • 130lm Lysstyrke
                • 2W Forbruk
                • 360° Spredning

                FARGER LED Compact De Luxe fra Halo Design Smart og dekorativ pære med koselig lys - Denne LED-lyskilden gir et varmt, behagelig lys, og med det vakre designet slik vi kjenner det fra de gode gamle dager - nemlig glødetråden, danner denne rammen for å kunne skape den samme atmosfæren med koselig lys for hyggelige omgivelser. lyskilden har helt klart glass... FARGER LED Compact De Luxe fra Halo Design Smart og dekorativ pære med koselig lys -...

                Sendes innen 2-4 dager
               • Halo Design
                COLORS LED XL Classic E27 4W
                419,00 kr
                • 400lm Lysstyrke
                • 4W Forbruk
                • 360° Spredning

                Smart og dekorativ pære med koselig lys. Denne LED-lyskilden gir et varmt, behagelig lys, og med den vakre designen slik vi kjenner den fra de gode gamle dager – nemlig glødetråden, danner dette rammen for å kunne skape den samme atmosfæren med koselig lys for hyggelige omgivelser. lyskilden har helt klart glass og sprer lyset 360 grader, noe som gir den... Smart og dekorativ pære med koselig lys. Denne LED-lyskilden gir et varmt, behagelig...

                Sendes innen 2-4 dager
               • Halo Design
                COLORS LED Drop De Luxe E27 2W
                249,00 kr
                • 130lm Lysstyrke
                • 2W Forbruk
                • 360° Spredning

                Smart og dekorativ pære med koselig lys. Denne LED-lyskilden gir et varmt, behagelig lys, og med den vakre designen slik vi kjenner den fra de gode gamle dager – nemlig glødetråden, danner dette rammen for å kunne skape den samme atmosfæren med koselig lys for hyggelige omgivelser. lyskilden har helt klart glass og sprer lyset 360 grader, noe som gir den... Smart og dekorativ pære med koselig lys. Denne LED-lyskilden gir et varmt, behagelig...

                På lager.
               • Halo Design
                COLORS Ghost LED Globe E27 2,5W klar
                249,00 kr
                • 250lm Lysstyrke
                • 2.5W Forbruk
                • 360° Spredning

                Ghost LED-pære fra COLORS By HaloDesign er en ny lyskilde hvor du har «lekt» med de ufattelig mange mulighetene som finnes innenfor LED-belysning. Navnet på denne lyspæren kom av at du ikke kan se de vanlige elementene som lyser, men du har plassert LED-modulen i stikkontakten slik at lyset delvis reflekteres i glasset og siden LED er en direkte... Ghost LED-pære fra COLORS By HaloDesign er en ny lyskilde hvor du har «lekt» med de...

                Sendes innen 2-4 dager
               • Halo Design
                COLORS ORIGINAL LED Classic E27 2W
                279,00 kr
                • 130lm Lysstyrke
                • 2W Forbruk
                • 360° Spredning

                Denne LED-lyskilden gir et varmt, behagelig lys, og med den vakre designen slik vi kjenner den fra de gode gamle dager – nemlig glødetråden, danner dette rammen for å kunne skape den samme atmosfæren med koselig lys for hyggelige omgivelser. lyskilden har helt klart glass og sprer lyset 360 grader, noe som gir den perfekte belysningen i rommet. vi kan... Denne LED-lyskilden gir et varmt, behagelig lys, og med den vakre designen slik vi...

                Sendes innen 2-4 dager
               • Halo Design
                COLORS ORIGINAL LED Drop E27 2W
                249,00 kr
                • 130lm Lysstyrke
                • 2W Forbruk
                • 360° Spredning

                Denne LED-lyskilden gir et varmt, behagelig lys, og med den vakre designen slik vi kjenner den fra de gode gamle dager – nemlig glødetråden, danner dette rammen for å kunne skape den samme atmosfæren med koselig lys for hyggelige omgivelser. lyskilden har helt klart glass og sprer lyset 360 grader, noe som gir den perfekte belysningen i rommet. vi kan... Denne LED-lyskilden gir et varmt, behagelig lys, og med den vakre designen slik vi...

                Sendes innen 2-4 dager
               • Halo Design
                COLORS ORIGINAL LED Compact E27 2W
                279,00 kr
                • 130lm Lysstyrke
                • 2W Forbruk
                • 360° Spredning

                Denne LED-lyskilden gir et varmt, behagelig lys, og med den vakre designen slik vi kjenner den fra de gode gamle dager – nemlig glødetråden, danner dette rammen for å kunne skape den samme atmosfæren med koselig lys for hyggelige omgivelser. lyskilden har helt klart glass og sprer lyset 360 grader, noe som gir den perfekte belysningen i rommet. vi kan... Denne LED-lyskilden gir et varmt, behagelig lys, og med den vakre designen slik vi...

                Sendes innen 2-4 dager
               • Halo Design
                COLORS ORIGINAL LED Globe E27 2W
                319,00 kr
                • 130lm Lysstyrke
                • 2W Forbruk
                • 360° Spredning

                Gi hjemmet ditt litt nostalgi med denne vakre LED-lyskilden, som gir et sjarmerende glødetråd tilbake til live. Det behagelige lyset, som sprer seg 360 grader, vil skape den perfekte belysningen i ethvert rom. Det er ikke nødvendig å ofre mye energi for å nyte denne lyskilden – den krever kun 2 watt og er også dimbar. Finn størrelsen og formen som passer... Gi hjemmet ditt litt nostalgi med denne vakre LED-lyskilden, som gir et sjarmerende...

                Sendes innen 2-4 dager
               • Halo Design
                COLORS G9 5W CCT 3000/4000/6000K
                149,00 kr
                • 450lm Lysstyrke
                • 5W Forbruk
                • 360° Spredning

                COLORS LED G9 lyskilden kan veksle mellom 3 hvite farger med sin 3-trinns funksjon, som gir muligheten til å skape superkule nivåer i hjemmet. Ønsker du det vi kaller normal belysning velger du innstillingen på 3000 kelvin. Vil du ha en litt kjøligere farge, bruk neste trinn på 4000 kelvin, som blant annet brukes til lesing. Den siste innstillingen er... COLORS LED G9 lyskilden kan veksle mellom 3 hvite farger med sin 3-trinns funksjon, som...

                Sendes innen 2-4 dager
               • Halo Design
                COLORS LED G9 5W 3-trinns
                169,00 kr
                • 410lm Lysstyrke
                • 5W Forbruk
                • 360° Spredning

                COLORS LED 3-trinns dimmer sprer lyset 360 grader og gir et fint, behagelig lys uten skygger. Med den nyeste teknologien kan du dimme lyset ved hjelp av bryteren. Den har 3 trinn – Trinn-1 gir 100 % lys, Trinn-2 gir 50 % lys og Trinn-3 gir 15 % lys. Den frostede toppen gjør det mulig å spre lyset effektivt over hele pæren. Spesielle LED-dioder kaster... COLORS LED 3-trinns dimmer sprer lyset 360 grader og gir et fint, behagelig lys uten...

                Sendes innen 2-4 dager
               • Restsalg: Halo Design
                COLORS DIM LED-stearinlys E14 2,3W Amber
                146,30 kr 209,00 kr -30%
                • 65lm Lysstyrke
                • 2.3W Forbruk
                • 360° Spredning

                FARGER Kerte DIM LED-lyskilde fra Halo Design er en LED-lyskilde som gir et varmt, behagelig lys, og med det vakre designet slik vi kjenner det fra de gode gamle dager, som gir 1800 kelvingrader - nemlig glødetråden, danner denne rammer for å kunne skape den samme atmosfæren med koselig lys for hyggelige omgivelser. lyskilden har klart glass og en gylden... FARGER Kerte DIM LED-lyskilde fra Halo Design er en LED-lyskilde som gir et varmt,...

                Redusert pris!
                På lager.
               • Halo Design
                COLORS HYGGE LED G125 E27 2,5W
                499,00 kr
                • 67lm Lysstyrke
                • 4W Forbruk
                • 360° Spredning

                COLORS HYGGE G125 DIM LED lyskilde fra Halo Design er en LED lyskilde som gir et varmt, behagelig lys, og med den vakre designen slik vi kjenner den fra de gode gamle dager som gir 1800 kelvin grader – nemlig glødetråden, danner denne rammeverk for å skape samme atmosfære med koselig lys som også er skrevet som bokstaver i LED-lyset, laget for å gi... COLORS HYGGE G125 DIM LED lyskilde fra Halo Design er en LED lyskilde som gir et varmt,...

                Sendes innen 2-4 dager
               • Restsalg: Halo Design
                COLORS DIM LED Mini Drop E14 2,3W
                146,30 kr 209,00 kr -30%
                • 65lm Lysstyrke
                • 2.3W Forbruk
                • 360° Spredning

                FARGER Mini Drops DIM LED lyskilde fra Halo Design er en LED lyskilde som gir et varmt, behagelig lys, og med det vakre designet slik vi kjenner det fra de gode gamle dager, som gir 1800 kelvin grader – nemlig glødetråden, dette danner rammen for å skape samme atmosfære med koselig lys for hyggelige omgivelser. lyskilden har klart glass og en gylden... FARGER Mini Drops DIM LED lyskilde fra Halo Design er en LED lyskilde som gir et varmt,...

                Redusert pris!
                På lager.
               • Halo Design
                COLORS Dim LED Mini Globe E14 Flash-minne 3000 Kelvin
                319,00 kr
                • 200lm Lysstyrke
                • 2W Forbruk
                • 360° Spredning

                FARGER DIM LED mini globe E14 Blitz med minne, er en LED lyskilde fra Halo Design som gir et fint klart hvitt lys, og med det vakre designet slik vi kjenner det fra de gode gamle dager, men med en vri av det moderne lyset, nemlig 3000 kelvin grader, som dette danner rammen for å kunne skape den samme atmosfæren med koselig lys for hyggelige omgivelser.... FARGER DIM LED mini globe E14 Blitz med minne, er en LED lyskilde fra Halo Design som...

                Sendes innen 2-4 dager
               • Halo Design
                COLORS DIM LED XL G165 E27 5W Amber
                619,00 kr
                • 200lm Lysstyrke
                • 5W Forbruk
                • 360° Spredning

                COLORS XL G165 DIM LED lyskilde fra Halo Design er en LED lyskilde som gir et varmt, behagelig lys, og med den vakre designen slik vi kjenner den fra de gode gamle dager som gir 1800 kelvin grader – nemlig glødetråden, danner denne rammer for å kunne skape samme atmosfære med koselig lys for hyggelige omgivelser. lyskilden har klart glass og en gylden... COLORS XL G165 DIM LED lyskilde fra Halo Design er en LED lyskilde som gir et varmt,...

                På lager.
               • Restsalg: Halo Design
                COLORS DIM LED Drop SMOKE E27, 3-trinns
                209,30 kr 299,00 kr -30%
                • 200lm Lysstyrke
                • 5W Forbruk
                • 360° Spredning

                FARGER DIM LED DROP SMOKE lyskilde fra Halo Design er en LED lyskilde som gir et varmt, behagelig lys, og med det vakre designet slik vi kjenner det fra de gode gamle dager, som gir 1800 kelvin grader – nemlig glødetråden, dette danner rammen for å skape samme atmosfære med koselig lys for hyggelige omgivelser. lyskilden har røykfarget glass og en gylden... FARGER DIM LED DROP SMOKE lyskilde fra Halo Design er en LED lyskilde som gir et varmt,...

                Redusert pris!
                På lager.
               • Restsalg: Halo Design
                COLORS DIM LED Mini Globe G80 RØYK, 3-trinns
                164,45 kr 299,00 kr -45%
                • 120lm Lysstyrke
                • 5W Forbruk
                • 360° Spredning

                Ikke gå glipp av sjansen til å skape det perfekte miljøet hjemme med COLORS DIM LED Mini Globe G80 SMOKE lyskilden fra Halo Design! Med 1800 kelvingrader, røykfarget glass og 360 graders lysspredning får du det varme og koselige lyset du kjenner fra de gode gamle dager. Samtidig bruker lyskilden kun 5 watt og kan dimmes i 3 nivåer via en bryter i veggen.... Ikke gå glipp av sjansen til å skape det perfekte miljøet hjemme med COLORS DIM LED...

                Redusert pris!
                På lager.
               • Restsalg: Halo Design
                COLORS DIM LED Globe G125 SMOKE E27, 3-trinns
                272,35 kr 419,00 kr -35%
                • 200lm Lysstyrke
                • 5W Forbruk
                • 360° Spredning

                FARGER DIM LED Mini Globe G125 SMOKE lyskilde fra Halo Design er en LED-lyskilde som gir et varmt, behagelig lys, og med det vakre designet slik vi kjenner det fra de gode gamle dager som gir 1800 kelvingrader – nemlig glødetråden, denne danner rammen for kunne skape den samme atmosfæren med koselig lys for hyggelige omgivelser. lyskilden har røykfarget... FARGER DIM LED Mini Globe G125 SMOKE lyskilde fra Halo Design er en LED-lyskilde som...

                Redusert pris!
                På lager.
               • Restsalg: Halo Design
                COLORS DIM LED XL G165 SMOKE E27, 3-trinns
                332,55 kr 739,00 kr -55%
                • 200lm Lysstyrke
                • 5W Forbruk
                • 360° Spredning

                FARGER DIM LED XL 5W SMOKE lyskilde fra Halo Design er en LED-lyskilde som gir et varmt, behagelig lys, og med det vakre designet slik vi kjenner det fra de gode gamle dager, som gir 1800 kelvingrader – nemlig glødetråden, denne danner rammen for å kunne skape den samme atmosfæren med koselig lys for hyggelige omgivelser. lyskilden har røykfarget glass og... FARGER DIM LED XL 5W SMOKE lyskilde fra Halo Design er en LED-lyskilde som gir et...

                Redusert pris!
                På lager.
               • Halo Design
                COLORS DIM LED Drop 5W FLASH 3000K, 3-trinns
                249,00 kr
                • 200lm Lysstyrke
                • 5W Forbruk
                • 360° Spredning

                COLORS Drops DIM LED Blitz lyskilde fra Halo Design er en hel LED lyskilde som gir et fint klart hvitt lys, og med det vakre designet slik vi kjenner det fra de gode gamle dager, men med en vri av det moderne lyset, nemlig 3000 kelvin grader, med den danner denne rammen for å kunne skape den samme atmosfæren med koselig lys for hyggelige omgivelser.... COLORS Drops DIM LED Blitz lyskilde fra Halo Design er en hel LED lyskilde som gir et...

                Sendes innen 2-4 dager
               • Halo Design
                COLORS DIM LED Globe G125 FLASH, 3-trinns
                319,00 kr
                • 200lm Lysstyrke
                • 5W Forbruk
                • 360° Spredning

                FARGER Globe Ø125 DIM LED Blitz lyskilde fra Halo Design er en hel LED lyskilde som gir et fint klart hvitt lys, og med det vakre designet slik vi kjenner det fra de gode gamle dager, men med en vri av det moderne lyset, nemlig 3000 Kelvin grader, med det danner dette rammen for å kunne skape den samme atmosfæren med koselig lys for hyggelige omgivelser.... FARGER Globe Ø125 DIM LED Blitz lyskilde fra Halo Design er en hel LED lyskilde som gir...

                Sendes innen 2-4 dager
               • Halo Design
                COLORS DIM LED XL G165 5W FLASH, 3-trinns
                619,00 kr
                • 200lm Lysstyrke
                • 5W Forbruk
                • 360° Spredning

                Colors XL Ø165 DIM LED Blitz lyskilden fra Halo Design er det perfekte valget for de som ønsker et fullt LED-lys med et vakkert design som kommer fra de gode gamle dager, men med en moderne vri på 3000 Kelvin grader. Lyset sprer seg 360 grader, noe som gir en fin og behagelig belysning i rommet, og kun 5 watts forbruk gjør at den er dimbar, slik at du får... Colors XL Ø165 DIM LED Blitz lyskilden fra Halo Design er det perfekte valget for de...

                Sendes innen 2-4 dager
               Viser 1 - 104 av 1720 produkter

               Sjekk ut vårt innholdsrike utvalg av ELvarer 

               Vårt sortiment bugner av EL-tilbehør! Her hos oss vil vi sørge for at du blir en fornøyd kunde når du handler EL-produkter. Derfor finner du høy kvalitet og gode priser året rundt på våre produkter! Oppladbare batterier, koblingsbokser, EL transformatorer, kabeltromler og dekorative lysslynger er noen av produktene du vil finne her. Med for eksempel en sensor, dimmer eller transformator, vil du få et komplett LED belysningssystem. Vi har et stort antall varianter i sortimentet vårt for å møte ditt behov. 
               Når du velger et utstyr, vær nøye med å sjekke kompatibilitet mellom produktene. Om du er usikker hva som passer ditt bruk, så gir vi deg gjerne råd - bare ta kontakt med vår erfarne kundeservice.

               Imponerende og effektive løsninger med rett tilbehør

               Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver, kan LED-produkter forventes å ha en lang levetid. Forsøk å finn frem i mylderet av transformatorer og drivere ved å se hva som f.eks. er anbefalt under produktbeskrivelsen til lyskildene eller LED pærene du velger. Transformatorer er nyttige og gir strømforsyning, og er spesielt viktig for at LED strips eller downlights som er seriekoblet skal fungere optimalt.
               Hva med en utsøkt dimmer til ditt nye LED oppsett med vår flimmerfrie dimbare driver? Da kan du være sikker på at stemningen blir perfekt til alle anledninger. Vi har også et stort utvalg av smart home-produkter. Med sensoren Smart home innbyggingssensor, som kan styres via en app, kan du få full kontroll over lysforholdene innendørs i hjemmet ditt. 

               Nyttige produkter til alle anledninger!

               Er det noe du i siste liten kom på at kunne vært greit å ha i hus? Kanskje sommervarmen kom litt vel brått på, og du mangler en vifte for å kjøle deg ned? Glemte du kanskje at fjorårets julelyslenke sluttet å virke, eller trenger du plutselig å kjøpe et knappcellebatterier til en ny dings du har fått i gave? Hos oss vil du enkelt kunne klikke hjem det tilbehøret du trenger. I tillegg har vi kanskje EL-utstyr du ikke visste at du trengte, men som garantert vil gjøre hverdagen din både litt enklere og mer komfortabel - som en kraftfull insektsdreper med LED teknologi, som effektivt kvitter seg med insekter innendørs på sommeren.
               Grunnene til å sjekke vårt sortiment er mange, og det viktigste for oss er at du er 100% fornøyd! For å kunne forenkle din kjøpsprosess bistår vi gjerne om du skulle trenge hjelp. Ta kontakt med våre kunnskapsrike medarbeidere på kundeservice her.
               Vanlige spørsmål om EL-tilbehør
               Er det garanti på noen av dere ELprodukter?
               Ja, visse modeller har et eget garanti-sertifikat fra produsenten. Sjekk produktbeskrivelsen for informasjon.
               Har jeg returrett på varene jeg bestiller?
               Ja, vi tilbyr 21 dagers returrett - se hvilke betingelser som gjelder.
               Hvordan kan jeg vite om et LED-produkt kan dimmes eller ikke?
               Det vil alltid stå under hvert produkt om det kan kobles til en dimmer eller ikke.