Filter

Pris
4 kr 8444 kr
Forbruk
0 W 2200 W
Dimbar
more... less
Dimmingstype
more... less
Output
more... less
IP-klasse
IP 20 IP 6567
Filter

Elprodukter

Elprodukter
Velg kategori nedenfor:
  • Transformatorer

    Kvalitetsrike og rimelige transformatorer til LED-belysning

    En del av våre LED lys er ikke beregnet for bruk med tradisjonell vekselstrøm som f.eks. halogenpærer fungerer på, og trenger derfor en strømforsyning for å kunne fungere optimalt. Med en enkel strømforsyning er du garantert høy sikkerhet, og du kan dermed trygt stole på lyset ditt og unngå kortslutning. Vi har et stort utvalg strømforsyning slik at du garantert vil finne den riktige modellen for ditt bruk her hos oss.
    Hvis du kjøper belysningen din fra oss, så vil du kunne se i produktbeskrivelsen om du trenger å supplere det nåværende produktet ditt med en transformator. Om du er usikker, så er det bare å ta kontakt med vår kundeservice - vi ønsker at du skal få det meste ut av dine LED-lys, og vi hjelper deg gjerne på veien!

    Få mer ut av LED-lysene dine med riktig transformator

    Transformator er et apparat som omsetter elektrisk vekselstrøm med en viss spenning til vekselstrøm med en annen spenning. Disse vil gi deg muligheten til å konvertere høyspenning til lav spenning, slik at du kan bruke dine 12 og 24 volt lysdioder, downlights, dimmere og armaturer trygt på vanlig strømnett. En transformator til LED er en type strømforsyning for LED-belysningssystemer som kan gi strøm til større og lengre belysningssystemer i hjemmet ditt.
    Kjøper du en transformator hos oss kan du være sikker på at du får en av høyeste kvalitet, og vi tilbyr konkurransedyktige priser på alle våre produkter. Vi har både produkter beregnet for innendørsbruk, og vannbestandige strømforsyninger som kan brukes utendørs i hage og garasje.  

    Hvordan velge riktig transformator?

    Når du skal velge en transformator, er det viktig at du finner en som matcher både primær- og sekundærspenningen til det du skal koble den til. Dette er veldig viktig, for feil belastning kan skade utstyret ditt. Alle transformatorer har en minimums- og maksimumsbelastning. Når du skal finne riktig transformator legger du sammen effekten (W) til alle enhetene som skal kobles sammen (lyskilder, dimmere og lignende), og finner en transformator som dekker dette behovet. Vi anbefaler at du bruker maks 80% av den maksimale belastningen som det er angitt at transformatoren har. Våre strømforsyninger kommer i alt fra 10W til 240W, så du vil garantert finne det perfekte alternativet for ditt bruk her hos oss.
    Å velge riktig LED transformator er avgjørende for å få maksimalt ut av LED-lys investeringen din, så vår kundeservice hjelper deg gjerne om du skulle være i tvil.
    {opfaqblock:111}
  • 230V LED dimmere

    Skap riktig lysstemning med en dimmer

    Vi nordmenn vet bedre enn mange andre befolkninger hvor mye lyset faktisk påvirker oss, og hvor viktig det er med ekstra lys om f.eks. vinteren. Lyset rundt oss er med på å skape stemning og løfte eller dempe humøret vårt, og derfor ønsker vi å gi dere full frihet til å kunne fylle hvert rom i huset med den atmosfæren dere ønsker. Ved hjelp av våre smarte LED-dimmere vil du alltid kunne fange stemningen og gjenskape den i lyssettingen.
    Noen ganger ønsker man et opplyst rom hvor man skal oppdage hvert eneste støvkorn under rengjøringen, mens andre ganger har man lyst til å skape en mer romantisk og dempet stemning. Alt dette er mulig ved hjelp av dimmere for ledlys, og hos oss finner du et stort utvalg av 230V LED dimmere slik at du kan ta styring over LED-lysene dine. 

    Innovative og moderne løsninger

    Vi har selvfølgelig et godt utvalg av ordinære dimmere som enkelt kan justeres ved å vri på bryteren for å finne riktig lyssetting, men vi har også mer moderne løsninger som justeres via touch. Da holder du enkelt fingeren på bryteren for å justere lyset etter smak og behag, slik at du får akkurat den stemningen du ønsker deg. 
    I vårt sortiment vil du i tillegg finne mer innovative løsninger, som vår populære WifiDimmer150 - som navnet tilsier, er dette en dimmer som vil kunne styres via wifi på smarttelefonen din. Den kan kobles sammen med Google eller Alexa, slik at du enkelt kan dimme lyset ved hjelp av din egen stemme når som helst. Med andre ord kan du stå med hendene fulle når du kommer inn døra på kveldstid, og f.eks. be Alexa om å øke lyset i gangen, helt uten å strekke deg etter en lysbryter.

    Kombiner ledninger med en koblingsklemme

    Dersom du skal gå for et litt mer kreativt oppsett og ha enda større frihet når du setter sammen LED-lysene og dimmerne dine, vil du ha behov for en eller flere koblingsklemmer. Enkelt forklart er en koblingsklemme en sammenkobling som enten skrur eller klemmer ledninger sammen, slik at man enkelt kan ordne ledningene på den måten man ønsker, og koble flere lengder av ledninger sammen. 
    Vi har selvfølgelig tenkt på dette, og derfor har vi et stort utvalg av koblingsklemmer hvor du kan koble sammen 2, 3 eller så mange som 5 ledninger for å få mest ut av lysene dine enkelt og greit!
    {opfaqblock:102}
  • LED lommelykter

    LED lommelykter

  • Sensorer

    Få det meste ut av dine LED-lys med en sensor

    Sensorer er en genial måte å få det meste ut av dine LED-lys på, da de vil bidra til å gi deg en enklere hverdag og en lavere strømregning. Vi har flere forskjellige sensorer i vårt sortiment – bevegelsessensor og dagslyssensor, samt smart-home sensorer du kan styre med mobilen din. Denne løsningen gjør det enda enklere for deg å kontrollere belysningen i hjemmet raskt og enkelt.
    En bevegelsessensor gjør at lyset aktiveres når enheten oppdager bevegelse eller tilstedeværelse i området, og slås av automatisk etter en viss tid. Med en dagslyssensor styres belysning av sollys i stedet for bevegelse, og disse er hovedsakelig beregnet for innendørsbruk. Med en dagslyssensor vil lysene dine automatisk justere mengden lys de sender ut, og dermed spare deg både strøm og penger.

    Øk sikkerheten samtidig som du sparer energi med sensorer

    Det er flere fordeler med å installere utendørsbelysning med sensorer ved inngangsdøren eller garasjen. Utendørsbelysning med bevegelsessensor kan blant annet øke sikkerheten og tryggheten din, ettersom lampen automatisk lyser opp når noen nærmer seg huset ditt. Siden lampene kun lyser når de er i bruk, vil du samtidig spare både strøm og penger – med andre ord, det er et alternativ som er bedre for både miljøet og lommeboken.
    De fleste bevegelsessensorer kan oppdage bevegelse fra en avstand på omtrent 6 til 12 meter, og reaksjonstiden er omtrent et halvt sekund. Avhengig av modellen kan du stille inn belysningen til å lyse fra ca. 10 sekunder opp til ca. 7 minutter etter at bevegelse er registrert.

    Sensorer for både innendørs- og utendørsbruk

    De fleste sensorer har klassifiseringen IP44 eller IP65, noe som betyr at de tåler fuktig luft og vannsprut uten å bli skadet. Disse er derfor perfekte til bruk utendørs. Andre sensorer er ment for innendørsbruk og har klassifiseringen IP20, og disse produktene bør holdes borte fra vann og fuktighet.
    Om du ønsker full kontroll over dine LED-lys, har vi også sensorer som kan kobles til wi-fi og styres via mobiltelefon til både innendørs- og utendørsbruk. Med disse kan du angi hva lampen skal gjøre i forbindelse med at bevegelsen oppdages, som f.eks. hvor lenge lyset skal være på og hvor lang tid det tar fra bevegelse til lyset slås på, samt kontrollere tidsbaserte innstillinger (natt og dag) og mye mer. Vår Smart Home veggsensor har klassifisering IP65 og kan dermed brukes utendørs, og vår Smart Home indbyggingssensor er den perfekte sensoren for å styre lysene innendørs.
    {opfaqblock:271}
  • Batterier

    Billige og oppladbare batterier på nett

    Selv om mange av våre digitale enheter og elektroniske verktøy rundt oss kommer med ladere, er det likevel flere som fortsatt er batteridrevne. Dette er praktisk hvis det er ting vi skal ha med oss på lengre turer uten tilgang til strøm, eller om det er ting som ikke er særlig praktiske å lade opp, for eksempel tradisjonelle klokker. 
    Vi hos LEDlyskilder har selvfølgelig sørget for å ha et stort utvalg av kvalitetsrike batterier, slik at du kan finne akkurat det batteriet du trenger hos oss. Å kjøpe batterier på nett har aldri vært enklere, og vi har selvfølgelig kastet oss på trenden for å kunne tilby kundene våre det de er på utkikk etter.

    Fleksible løsninger

    Enten du har behov for knappebatteri i ulike formater eller de klassiske AA og AAA batteriene, vil du finne det i nettbutikken vår. Våre batteri garanterer mange timers bruk og er alltid av høyeste kvalitet. Velg mellom både små pakker med AA batterier og AAA batterier, eller større pakker med 40 AA batterier og 40 AAA batterier
    Vi har også sørget for å ha knappebatteri på 1,5V i alle ulike formater, slik at du kan finne det som passer til akkurat det du trenger. Knappcellebatteri brukes blant annet i klokker, kalkulatorer, fjernkontroller, bilnøkler, høreapparater og andre daglige duppeditter vi omgir oss med, og noen ganger kan man bli forvirret av å se alle de ulike valgene. Derimot kan du alltid dobbeltsjekke det nåværende batteriet, da koden på batteriet alltid er oppgitt på selve knappebatteriet. Ved å utføre handelen på nett kan du utføre dette i rolige omgivelser, og enkelt dobbeltsjekke at navnet stemmer overens med det du har.
    Men det er ikke bare bruk-og-kast batterier i vårt sortiment. For en mer fleksibel løsning har vi også AA oppladbare batterier som kan lades hele 1000 ganger, som er kompatibel med vår AfgaPhoto opplader. Dette sørger for mindre avfall, og at du slipper å løpe til nærmeste butikk for å kjøpe batterier i siste liten.

    Kvalitetsrike batterier

    Dersom du har vært en fotoentusiast en stund, har du garantert hørt om AfgaPhoto, som var et anerkjent europeisk merke innenfor kamera i flere tiår før digitale enheter tok over. Vi er stolte over å videreføre deres nye produkter med billige batterier og oppladbare batterier fra AfgaPhoto, som selvfølgelig utvidet sortimentet deres med teknologiens store hopp med digitale kameraer og smarttelefoner. Batteriene fra AfgaPhoto er like kvalitetsrike som deres analoge kameraer var anerkjent for tidligere. 
    {opfaqblock:217}
  • Drivere

    LED driver for full fleksibilitet

    LED lys er den mest populære lyskilden å ta i bruk i hjemmet. Dette er fordi LED pærer både kommer med lavt strømforbruk, lang levetid og godt lys. Mange LED-pærer er like dekorative som praktiske, og teknologien innenfor LED lys er i stadig utvikling. Vi hos LEDlyskilder er over gjennomsnittet glade i belysning, og har en stor forkjærlighet for LED teknologien. Derfor sørger vi for å alltid fylle på vårt sortiment med de nyeste lysene og den mest innovative teknologien, slik at du er garantert et fullmoderne hjem med produkter fra oss.
    I vårt brede sortiment finner du små, store, dekorative, klassiske og energieffektive LED-pærer - noe for enhver smak, slik at alle kan fylle hjemmene sine med moderne lyskilder. Vi har mange smartpærer som fungerer sammen med smarttelefonen og smarthus-styring, slik at du kan være med på den siste bølgen innenfor innovativ teknologi og smarte hjem. 

    Full fleksibilitet

    Sortimentet vårt stopper selvfølgelig ikke bare med LED-pærer, LED-striper og LED-rør. Vi har alt du trenger av kvalitetsrikt tilbehør for å gjøre lysopplevelsen komplett. Enten du trenger ulike koblingsbokser eller koblingsklemmer for å skjøte lyset slik du ønsker, eller kanskje trenger å få bedre kontroll over hvor mye lys som stråler ut, har vi alt du trenger.
    Noe av det beste med LED teknologi er at mange lyspærer er dimbare. Det betyr at man ikke bare kan styre lyset etter hvilken tid på dagen det er og hvilken stemning man ønsker å skape, men også spare ytterligere ved å dimme ned lyset og bruke mindre strøm. 

    Drivere til ethvert behov

    Vi har flere drivere til led lys, slik at du kan oppleve fordelene med dimming og få større fleksibilitet med lysene dine. Vi har dimbar driver til LED panel, driver til firkantet vegglampe og drivere med DALI-grensesnitt. Generelt passer alle våre drivere til våre ulike LED-paneler, enten du har et lite LED panel med 6w eller et stort LED-panel på 45w. Hos oss vil du finne en driver til led panel som egner seg til ditt hjem. 
    Hvis du er usikker på om du trenger en LED driver til ditt LED-panel, kan du kontakte oss. Dersom du ønsker å kunne dimme LED panelet ditt, vil du trenge en LED driver. Driveren konverterer vekselstrøm til likestrøm ved behov, og styrer også hvor mye spenning som kommer inn. Derfor vil en driver automatisk redusere inngangsstrømmen når du dimmer lyset, slik at lyset er dempet og faktisk også bruker mindre strøm.
    {opfaqblock:221}
  • Julelys


    Variert og praktisk sortiment av LED-julelys

    Oppgrader din kolleksjon av juledekorasjon med skinnende nye LED julelys. 
    Sjekk ut vårt brede utvalg av julelys og lysslynger til konkurransedyktige priser.
    Når du pynter med LED julelys utendørs vil du også spare strøm, grunnet den økte levetiden og forbedrede teknologien. Lysslyngene kommer i et stort antall varianter, i alt fra 1 meter og opp til hele 24 meters lengde. For å skape en skikkelig hyggelig julestemning utendørs og innendørs er det lite som skal til. Velg de kombinasjonene som passer til ditt dekorasjons-formål, det kan være til hagen, garasjen, rekkverket på trappen eller på balkongen, på barnerommet eller til juleverkstedet.
    Våre LED lyslenker som kobles til strømuttak har en kabel på 5 meter, som sikrer en praktisk tilgang til strømkilden. Det er også mulig å koble flere til en skjøteledning om nødvendig. Til juletreet er det mulig å bruke lyslenkene som er tilpasset innendørsbruk og er noe kortere. Med for eksempel denne batteri-drevne LED lysslyngen kan du slippe å være avhengig av strøm for å dekorere. Husk å gjør et tilleggskjøp på 3 stk. AA batterier, slik at du kan bruke lysene med en gang.  

    Glød fra fine lyslenker skaper den perfekte julestemning!

    Hva lager vel en bedre stemning enn dekorasjoner med lys til jul?
    Jule- og vintersesongen er den perfekte anledningen til å gjøre ekstra stas på uteområder der du bor eller jobber. Uavhengig om du ønsker et sprakende og ekstravagant uttrykk eller et mer dempet og minimalistisk utseende, så har vi lysdekorasjonen som vil være midt i blinken for deg. Riktig belysning kan fremheve formen av et tre eller en busk, samt monteres langs et gjerde eller på en husvegg for å skape ordentlig julestemning i hagen.
    Hva gjelder fargetonen på lyset er valgmulighetene kald hvit, varm hvit og multicolor.
    IP44 betegnelsen tilsier at produktet tåler fuktig luft, er vannbestandig og tåler skandinaviske forhold. 

    Gleder du deg til å dekorere med julelys? 

    Da har vi en rekke produkter som vil gi en kreativ utforming der du ønsker å sette ditt preg på julestemningen. Det finnes LED-lyslenker i den fargerike Multicolor på 9 eller 14 meter.
    For en mer avansert og stilfull julelys-komposisjon anbefaler vi lysslyngen som du kan koble opp med enn app Her kontrollerer du med letthet funksjonene fra mobilen din.
    Kanskje det er mer fristende med en dristig utforming som passer perfekt på større veggflater eller foran vinduer, og hvor designet ligner et istapp-mønster. Den kommer med 8 ekstra-innstillinger, og vil være utsøkt til f.eks. utstillingsvinduer i butikk.
    {opfaqblock:249}
  • Lysslynger

    Dekorative lysslynger til enhver anledning

    Utendørsbelysning eller dekorative lys innendørs er virkelig i vinden i disse dager. Vi har selvfølgelig hengt oss på trenden, da vi har en stor forkjærlighet for belysning hos LEDlyskilder. Enten du ønsker lysslynger under takterrassen til sommerfesten eller kosekroken utendørs, har vi det kvalitetssikre valget. En lysslynge er også dekorativt innendørs til loftstuen eller andre steder du ønsker det lille ekstra.
    Det setter prikken over i-en når mørket faller på utendørs slik at hyggen kan vare i timesvis med det varme lyset, eller når man ønsker en mer dempet belysning med stil innendørs. Våre lysslynger kommer med lyspærer i varme toner, slik at du får maks hyggefaktor der du ønsker å plassere dem. Det varme lyset sørger for en lun atmosfære, og vil gli sømløst inn med de lange kveldene på sommeren. 

    Lysslynger til alle anledninger

    Enten du ønsker deg fargede lys eller ønsker å velge fargekuløren din selv, har vi såklart sørget for å ha et bredt utvalg av lysslynger. For ekstra lange dekorasjoner, har vi en lysslynge på 15 meter som kan seriekobles med så mange som 4 ekstra lysslynger for å oppnå den effekten du ønsker. Denne kommer uten lyspærer, slik at du kan velge din egen ideelle lysslynge-pære alt etter behov. Hvis du er på utkikk etter litt farger, er det perfekte valget vår 5 meter RGB slynge som kommer med røde, grønne, blå og gule pærer. 
    Alle våre lysslynger kommer med klassifisering IP44 og IP54, som egner seg til både innendørs og utendørs bruk. Hvis de skal brukes utendørs, tåler de sprut og fuktig luft, men ikke å stå under tungt regn over lang tid. Derfor er det best å plassere dem under halvtak eller lignende for å sikre lengst mulig levetid. De kan også henges opp midlertidig utendørs dersom det ikke skal regne, for eksempel gjennom den varmeste og tørreste tiden på sommeren. Både IP44 og IP54 egner seg også til baderom og garasje.

    Fokus på det enkle

    Vi hos LEDlyskilder ønsker at alle skal kunne fullføre gjør-det-selv prosjekter innenfor belysning, og derfor er våre lysslynger enkle å montere og kan settes opp av alle og enhver. Så enten du har hjerte for belysning allerede eller ønsker å piffe opp hjemmet med dekorative lysslynger, er dette et godt sted å starte. 
    Hvis du trenger hjelp langs veien, er vår hjelpsomme kundeservice her for å hjelpe deg, da vi elsker å dele idéer og informasjon om lys med våre kunder.
    {opfaqblock:262}
  • Koblingsbokser

    Koblingsbokser for å samle ledninger

    Dersom du skal utføre gjør-det-selv prosjekter på hjemmebane og trenger utstyr for å kunne sette opp det elektriske rundt det, har du kommet til riktig sted. Vi har alt du trenger av lys og tilbehør for å skape belysningen du ønsker, enten den er kreativ, dekorativ eller rent praktisk. Hos oss er du garantert å få kvalitetsrike produkter som du kan sette opp selv ved hjelp av våre instruksjonshefter, slik at du kan gjøre drømmeprosjektene dine helt på egenhånd.
    Vi har tenkt på helheten i vårt sortiment, og siden vi har et stort utvalg av LED lys i alle former og farger, har vi selvfølgelig også tilbehøret for å gjøre oppsettet komplett. Husk at du aldri bør begi deg ut på å leke hobbyelektriker dersom du er usikker på hva du driver med. Det er viktig å ha en viss forståelse for elektriske elementer før du begynner å koble og sveise. Du må også alltid sjekke retningslinjene i din kommune for å finne ut hva du kan gjøre selv, og hva du trenger å leie inn en ekspert til å gjøre.

    Koblingsbokser til ledninger

    Mange tror at en koblingsboks kanskje er et ubetydelig element når du skal utføre et prosjekt med lys hjemme. Derimot er koblingsbokser stedet du samler ledninger og skjuler ledningsnettverket. Fra utsiden ser man bare lyskilden og lysbryteren, men en koblingsboks er knutepunktet hvor ledningene kommer fra strømkilden og går til bryterne som skal styre lyset. Vi har koblingsbokser som kan brukes innendørs og andre som brukes utendørs. Du bruker nemlig andre koblingsbokser utendørs enn innendørs, og våre modeller for utendørsbruk er klassifisert med IP68, noe som betyr at de er vanntette og kan senkes ned i vann til en viss dybde. 
    Utendørs koblingsbokser installeres ved å monteres på veggflater, mens modellene til innendørsbruk monteres inne i veggen. Våre minste modeller kan også legges ned i bakken eller andre steder utendørs takket være deres minimalistiske design og gode kvalitet.

    Koble ledninger sammen

    Dersom du skal koble ledninger sammen, trenger du en koblingsklemme. Vi har flere koblingsklemmer i sortimentet vårt som egner seg til alt mellom 2 ledninger til 5 ledninger. Koblingsklemmene er enkle å bruke, da de kommer med en praktisk åpne/lukke funksjon. Så lenge man avmantler både kobber og isolasjon på riktig måte og sørger for å opprettholde riktig lengde, er det bare å åpne hendelen, sette inn ledningen, og klemme den fast ved å lukke hendelen. Enkelt og greit! 
    {opfaqblock:251}
  • Kabeltromler

    Bruk en kabeltrommel til oppussing eller sommerfesten

    Alle som elsker å utføre gjør-det-selv prosjekter hjemme trenger riktig utstyr for å kunne utføre jobben på en effektiv og praktisk måte. Riktig utstyr er nemlig halve jobben, og vil spare deg både tid og energi. Her hos LEDlyskilder har vi et stort fokus på belysning og lys, men vi er generelt opptatt av at du skal kunne få alt det elektriske i boks også - bokstavelig talt. 
    Med en kabeltrommel kan du nemlig få en elektrisk strømkilde på boks, slik at du kan skjøte lange ledninger når du har behov for en ekstra strømkilde. Våre praktiske og kvalitetsrike kabeltromler kommer i både 10 meter og 35 meter, og begge modeller kommer med fire stikkontakter slik at du får plass til akkurat det du trenger. Vårt store sortiment av tilbehør gjør det mulig for deg å ta hele den elektriske handelen hos oss, og vi har sørget for å lede an med konkurransedyktige priser.

    En assistent til oppussing

    Hvis du skal pusse opp hjemmet, eller bygge noe, har du kanskje behov for en kabeltrommel for å få plass til alle de elektriske apparatene du skal bruke. Enten det er en vinkelsliper, el-høvel eller et annet praktisk verktøy for å få jobben i gang, kommer våre kabeltromler med fire jordede uttak slik at du har plass til alt fra verktøy og lyskastere, til lading av smarttelefonen mens du hører på favorittmusikken din. 
    Takket være lengden er det også mulig å sette opp en arbeidsbenk i hagen hvor du kan dra kabeltrommelen med deg mens den er koblet til strømforsyning innendørs. Ved hjelp av et arbeidslys eller en lyskaster kan du fortsette prosjektet selv når dagen går mot slutten og mørket sniker seg inn. Legg merke til at våre kabeltromler ikke er vannbestandige, og må kun brukes utendørs dersom det er tørt vær. 

    Mer enn bare gjør-det-selv prosjekter

    En kabeltrommel er mer enn bare et utstyr du kan dra nytte av når du trenger å sette opp ledninger langt borte fra stikkontakter hvis du er i gang med oppussing eller lignende. Vi hos LEDlyskilder syns enhver husholdning bør ha en kabeltrommel på lager. Den kan bli en suksess når du arrangerer hyggestunder i hagen eller arrangerer sommerfest. Kabeltrommelen kan da bli forsyningen til for eksempel lysslyngene du har dekorert med, eller til stereoanlegget ditt. Hvis du bruker en elektrisk grill for å servere gjestene kan den også kobles til kabeltrommelen, noe som er gunstig hvis du har dårlig tilgang til støpsel utendørs.
    {opfaqblock:250}
  • Vifter

    Gi rommet et frisk pust

    Hos oss finner du vifter med forskjellige hastigheter, som vil sikre deg en frisk pust i hjemmet ditt. Vi har både gulvvifter og bordvifte, slik at du garantert vil finne en vifte som passer ditt ønsket bruk. Våre vifter er lette å montere, og det er enkelt å endre retningen på luftstrømmen slik at du oppnår den luftingen du ønsker. Våre vifter kommer med tre forskjellige hastigheter for å gi deg den perfekte luftingen hjemme (eller på kontoret!) til enhver tid og anledning.
    Hvis du er i tvil om hvilken vifte som er best for deg, ta gjerne kontakt med oss. Vi har mange års erfaring, og bidrar gjerne med vår ekspertise slik at du kan være sikker på at du har gjort en god investering som du kan nyte i flere år.

    Stilrene vifter for alle hjem

    Alle våre vifter kommer i et stilrent, minimalistisk design, slik at de passer perfekt inn i alle hjem uavhengig av din personlige stil. Viftene kan enkelt flyttes rundt omkring i huset om det skulle være nødvendig, og de tar minimalt med plass. Vår V-Tac bordvifte vil være perfekt til bruk på en pult eller nattbordet, mens den populære V-Tac hvit gulvvifte vil passe inn i de fleste stuer og kjøkken. Deres kompakte design gjør at de vil passe fint selv i de minste hjem, samtidig som de er kraftige nok til å forbedre romtemperaturen i større rom.
    Våre vifter er også veldig lette å vedlikeholde. Alt du trenger å gjøre er å gå over viften med en ren, myk og fuktet klut i ny og ne - bare pass på at viften ikke er tilkoblet når du rengjør den.

    Fordelene ved å investere i en vifte er mange! 

    En god vifte kommer med mange gode fordeler. Elektriske vifter er den perfekte måten å kjøle ned rom i mer moderate klimaer som i Norge, og de er samtidig en av de rimeligste alternativene på markedet. Ettersom de sirkulerer kald luft gjennom rommet bidrar de også til et bedre inneklima, noe som er positivt uavhengig av temperatur - spesielt i Norge hvor vi tilbringer så mye tid innendørs. Bærbare vifter er det beste alternativet for denne typen bruk, ettersom de er enkle å flytte fra rom til rom. Våre vifter kan enkelt flyttes fra soverommet til kjøkkenet når det trengs, og de mindre modellene er også perfekte til bruk på kontorpulten - da slipper du helt å bekymre deg for varme eller dårlig inneklima når du jobber.
    {opfaqblock:276}
  • Insekt drepere

    Fang og drep insekter på en effektiv måte 

    Legg vekk fluesmekkeren og oppgrader til den mer effektive flue- og insektsdreperen! Vi fører en rekke elektriske insektsdrepere, slik at du kan ta knekken på insektene med denne miljøvennlige og kjemikaliefrie løsningen. V-TAC insektsdrepere er produktet som er markedsledende på området, og svarer til et vidt bruksområde. De produktene du kan velge mellom hos oss finner du på denne siden. Dette er produktet du har ventet på for akkompagnere de lange sommerdagene på hytta eller terrassen. Andre steder du kanskje kan få bruk for en insektsdreper kan være i garasjen, på verkstedet, i partyteltet, bobilen, på stor-kjøkkenet eller på båten.
    LED-lyskilden som er montert i enheten sender ut UV-belysning fra lysrørene, noe som lokker til seg insektene - samtidig som du kan være helt trygg på at lyset er harmløst for mennesker og kjæledyr. Høyspenning gjør at insektene blir utryddet ved elektrisk sjokk fra de metalliske platene, samtidig som metallgitteret på fronten av produktet beskytter mennesker og dyr. Likevel er det viktig å påse at du velger en god plassering for å være ekstra trygg.

    Lettstelt, skånsom og usjenerende 

    På varmere dager der det kan være mange flygende insekter som mygg, knott, fluer, klegg og møll, ønsker du sannsynligvis å gjøre andre ting enn å jage og fange disse. Om du ønsker å bruke en kjemikalie- og luktfri løsning, er den elektriske LED insekt dreperen noe for deg. Denne er best egnet for innendørs bruk.
    Et viktig punkt er vedlikehold. Ukentlig kan du enkelt rengjøre og tømme det avtagbare innebygde brettet der de døde insektene samles opp. Det enkle designet består av rustfritt aluminiums-ytre som er lett å støvtørke.

    Hva kreves for at insekt-dreperen skal fungere best mulig?

    Våre produkter er super effektive i seg selv, men mest effekt får du når annet lys i rommet er dempet. Plasseringen vil også kunne avgjøre hvor mange insekter som blir lokket og fanget av dreperen. Den kan henges opp med tilhørende stål vaier, eller settes på en stødig flate der du måtte ønske. Rekkevidden til de forskjellige modellene vi fører er på 50, 80, 100 eller 150 kvadratmeter. Insektdreperen med størst kapasitet er V-TAC insektdreper 2x20W, som du kan lese mer om og legge i handlekurven din her! Produsenten lover to års garanti på insektsdreperen.
    Er du i tvil om hvordan du best vil kunne utnytte produktet og trenger veiledning, ikke nøl med å kontakte våre behjelpelige medarbeidere på kundeservice som er klare for å svare på dine spørsmål.
    {opfaqblock:248}
  • Kabler
  • Produsenter
  • Varmepumpe

Elprodukter

1349 produkter
  • V-Tac 60W strømforsyning til LED strips
    12V DC, 5A, IP44 baderom
    205,00 kr
    • 60W Forbruk

    12V / 5A strømforsyning. 60W. Input: 220V. Leveres med plugg for enkel montering av ledninger fra LED-strips. DC Plugg: 5,5 x 2,1 mm.Trekker opp til (hele lengder):10 meter 10,8W LED stripDesignet till LED og funksjonaliteten kan ikke garanteres til for eksempelvis motorer etc. 12V / 5A strømforsyning. 60W. Input: 220V. Leveres med plugg for enkel montering av...

    På lager.
  • Halo Design
    ATOM Stor lysekrone Antik Messing 6xG9
    4 999,00 kr
    • 28W Forbruk

    Gjør hjemmet ditt mer personlig med den nye, funksjonelle og vakre designserien ATOM fra Halo Design. Med de 7 forskjellige variantene og størrelsene, den nye Oxid-Amber-fargen og den fleksible justerbarheten, er ATOM det perfekte valget for å skape et stilig, moderne og personlig miljø. ATOM er designet med fokus på kvalitet og estetikk og kan dimmes ved... Gjør hjemmet ditt mer personlig med den nye, funksjonelle og vakre designserien ATOM...

    På lager.
  • Halo Design
    Atom langbord Mini Smoke med 6 glass 6XG9
    5 299,00 kr
    • 28W Forbruk

    Halo Designs ATOM i en ny og positiv ladning, Den funksjonelle designserien ATOM fra Halo Design, som byr på imponerende detaljer i form av fleksible armer, og ikke minst et moderne design, i en ny og spennende farge – nemlig Oxid-Amber. Serien, som finnes i et mangfold av varianter, gir med det nye, gylne fargetilskuddet muligheten til å berike hjemmet... Halo Designs ATOM i en ny og positiv ladning, Den funksjonelle designserien ATOM fra...

    Sendes innen 2-4 dager
  • Halo Design
    Atom langbord Mini Oxid med 6 glass 6XG9
    5 999,00 kr
    • 28W Forbruk

    Halo Designs ATOM, den funksjonelle designserien, er et must for alle som setter pris på et moderne og minimalistisk design med et snev av varme. Med det nye fargetilskuddet i fargen Oxid-Amber, som kombinerer en børstet, mattlakkert og antikk messingramme med et betagende ravfarget glass, er muligheten skapt for å berike hjemmet med et anerkjent design... Halo Designs ATOM, den funksjonelle designserien, er et must for alle som setter pris...

    Sendes innen 2-4 dager
  • Halo Design
    ATOM Lysekrone 6L G9 sort/opalt glass
    2 599,00 kr
    • 28W Forbruk

    ATOM lysekrone, designet av dansk-italieneren Emanuele Patton, hvor det rene designet får utfolde seg i full blomst. Det er tenkt på detaljene, både materialvalg og hvordan man justerer lyset med de fleksible armene. Denne lampen har dreibare ledd på hver arm som gjør det mulig å delvis endre designet på lampen samt vri lyset dit du ønsker at lyset skal... ATOM lysekrone, designet av dansk-italieneren Emanuele Patton, hvor det rene designet...

    Sendes innen 2-4 dager
  • Halo Design
    ATOM Lysekrone 6L G9 sort/røykglass
    2 599,00 kr
    • 28W Forbruk

    ATOM lysekrone er designet av den kjente italienske kunstneren Emanuele Patton. Dette vakre designet er laget i et rent utseende, slik at du får et pent og stilig uttrykk. Det er tenkt på detaljene, som materialvalg og fleksible armer, slik at du kan justere lyset og endre design. Lampen har dreibare ledd på hver arm, slik at du kan skru lyset i den... ATOM lysekrone er designet av den kjente italienske kunstneren Emanuele Patton. Dette...

    Sendes innen 2-4 dager
  • Halo Design
    ATOM Mini lysekrone Antik Messing 6xG9
    2 999,00 kr
    • 28W Forbruk

    Halo Designs ATOM i en ny og positiv ladning, Den funksjonelle designserien ATOM fra Halo Design, som byr på imponerende detaljer i form av fleksible armer, og ikke minst et moderne design, i en ny og spennende farge – nemlig Oxid-Amber. Serien, som finnes i et mangfold av varianter, gir med det nye, gylne fargetilskuddet muligheten til å berike hjemmet... Halo Designs ATOM i en ny og positiv ladning, Den funksjonelle designserien ATOM fra...

    Sendes innen 2-4 dager
  • Halo Design
    ATOM Large G9 Opal Black
    4 249,00 kr
    • 28W Forbruk

    Halo Designs nye modell i denne serien er designet basert på alle de gode suksesskriteriene fra forrige modell. ATOM lysekrone, designet av danske italienske Emanuele Patton, designet for å reflektere det rene danske stilige designet som får utfolde seg i full blomst. Det er tenkt på detaljene, funksjonene og kvaliteten, både når det gjelder materialvalg... Halo Designs nye modell i denne serien er designet basert på alle de gode...

    På lager.
  • Halo Design
    ATOM Large G9 Smoke Black
    4 249,00 kr
    • 28W Forbruk

    Halo Designs nye modell i denne serien er designet ut fra alle de gode suksesskriteriene fra den mindre modellen. ATOM lysekrone, designet av danske italienske Emanuele Patton, designet for å reflektere det rene danske stilige designet som får utfolde seg i full blomst. Det er tenkt på detaljer, funksjoner og kvalitet, både materialvalg og hvordan man... Halo Designs nye modell i denne serien er designet ut fra alle de gode...

    På lager.
  • Restsalg: Halo Design
    IQLIGHT Signature Edition 90 Ø40, Hvit
    1 559,40 kr 2 599,00 kr -40%
    • 40W Forbruk

    IQlight Signature Edition 90 Ø40, er en spesialutgave modell fra IQlight som i dag er under Halo Design, IQlight med sin tidlige begynnelse tilbake i 1973 ble utviklet og designet av dansken Holger Strøm.Modellen her leveres montert, og stikkontaktsettet med 4 meter tekstilkabel, svanehals, LED opal FARGER lyskilde følger med. Du forbinder umiddelbart... IQlight Signature Edition 90 Ø40, er en spesialutgave modell fra IQlight som i dag er...

    Redusert pris!
    På lager.
  • Halo Design
    Atom Langbord Oksyd med 8 glass 8XG9
    7 499,00 kr
    • 28W Forbruk

    Halo Designs ATOM i en ny og positiv ladning, Den funksjonelle designserien ATOM fra Halo Design, som byr på imponerende detaljer i form av fleksible armer, og ikke minst et moderne design, i en ny og spennende farge – nemlig Oxid-Amber. Serien, som finnes i et mangfold av varianter, gir med det nye, gylne fargetilskuddet muligheten til å berike hjemmet... Halo Designs ATOM i en ny og positiv ladning, Den funksjonelle designserien ATOM fra...

    Sendes innen 2-4 dager
  • Restsalg: Halo Design
    IQLIGHT Signature Edition 30 Ø40, Hvit
    1 559,40 kr 2 599,00 kr -40%
    • 40W Forbruk

    IQlight Signature Edition 30 Ø40, er en spesialutgave modell fra IQlight som i dag er under Halo Design, IQlight med sin tidlige begynnelse tilbake i 1973 ble utviklet og designet av dansken Holger Strøm.Modellen her leveres montert, og stikkontaktsettet med 4 meter tekstilkabel, svanehals, LED opal FARGER lyskilde følger med. Du forbinder umiddelbart... IQlight Signature Edition 30 Ø40, er en spesialutgave modell fra IQlight som i dag er...

    Redusert pris!
    På lager.
  • Halo Design
    TWIST Vegg/Tak Opal 1xG9 Antik Messing
    2 449,00 kr
    • 28W Forbruk

    Halo Design tilbyr Twist på innsiden. . . Geometriske former og lekne skygger er kjennetegnene på den nye Twist-lampeserien fra Halo Design, som er inspirert av det klassiske franske kafé-pendellyset fra 1950-tallet, men her skapt i en moderne tolkning. Den nye lampeserien byr på alt fra pendler til vegg-, bord- og gulvlamper, som nå kan glede de mange... Halo Design tilbyr Twist på innsiden. . . Geometriske former og lekne skygger er...

    På lager.
  • Halo Design
    TWIST Oval Bordlampe Opal 1 X G9 Antik Messing
    2 599,00 kr
    • 28W Forbruk

    Halo Design tilbyr Twist på innsiden. . . Geometriske former og lekne skygger er kjennetegnene på den nye Twist-lampeserien fra Halo Design, som er inspirert av det klassiske franske kafé-pendellyset fra 1950-tallet, men her skapt i en moderne tolkning. Den nye lampeserien byr på alt fra pendler til vegg-, bord- og gulvlamper, som nå kan glede de mange... Halo Design tilbyr Twist på innsiden. . . Geometriske former og lekne skygger er...

    Sendes innen 2-4 dager
  • Halo Design
    TWIST Pendel Ø15cm G9 Ball Opal
    1 699,00 kr
    • 28W Forbruk

    Halo Design tilbyr Twist på innsiden. . . Geometriske former og lekne skygger er kjennetegnene på den nye Twist-lampeserien fra Halo Design, som er inspirert av det klassiske franske kafé-pendellyset fra 1950-tallet, men her skapt i en moderne tolkning. Den nye lampeserien byr på alt fra pendler til vegg-, bord- og gulvlamper, som nå kan glede de mange... Halo Design tilbyr Twist på innsiden. . . Geometriske former og lekne skygger er...

    Sendes innen 2-4 dager
  • Halo Design
    TWIST anheng, Kule Ø15 Opal / Messing
    1 699,00 kr
    • 28W Forbruk

    Halo Design tilbyr Twist på innsiden. . . Geometriske former og lekne skygger er kjennetegnene på den nye Twist-lampeserien fra Halo Design, som er inspirert av det klassiske franske kafé-pendellyset fra 1950-tallet, men her skapt i en moderne tolkning. Den nye lampeserien byr på alt fra pendler til vegg-, bord- og gulvlamper, som nå kan glede de mange... Halo Design tilbyr Twist på innsiden. . . Geometriske former og lekne skygger er...

    Utsolgt
  • Halo Design
    TWIST Pendel Ø25cm E27 Ball Opal
    2 749,00 kr
    • 40W Forbruk

    Halo Design tilbyr Twist på innsiden. . . Geometriske former og lekne skygger er kjennetegnene på den nye Twist-lampeserien fra Halo Design, som er inspirert av det klassiske franske kafé-pendellyset fra 1950-tallet, men her skapt i en moderne tolkning. Den nye lampeserien byr på alt fra pendler til vegg-, bord- og gulvlamper, som nå kan glede de mange... Halo Design tilbyr Twist på innsiden. . . Geometriske former og lekne skygger er...

    Utsolgt
  • Halo Design
    TWIST Pendel Ø25cm E27 Kule Antik Messing
    2 749,00 kr
    • 40W Forbruk

    Halo Design tilbyr Twist på innsiden. . . Geometriske former og lekne skygger er kjennetegnene på den nye Twist-lampeserien fra Halo Design, som er inspirert av det klassiske franske kafé-pendellyset fra 1950-tallet, men her skapt i en moderne tolkning. Den nye lampeserien byr på alt fra pendler til vegg-, bord- og gulvlamper, som nå kan glede de mange... Halo Design tilbyr Twist på innsiden. . . Geometriske former og lekne skygger er...

    Sendes innen 2-4 dager
  • Halo Design
    TWIST anheng Ø15cm. Opal G9 svart topp
    2 099,00 kr
    • 28W Forbruk

    Halo Design tilbyr Twist på innsiden. . . Geometriske former og lekne skygger er kjennetegnene på den nye Twist-lampeserien fra Halo Design, som er inspirert av det klassiske franske kafé-pendellyset fra 1950-tallet, men her skapt i en moderne tolkning. Den nye lampeserien byr på alt fra pendler til vegg-, bord- og gulvlamper, som nå kan glede de mange... Halo Design tilbyr Twist på innsiden. . . Geometriske former og lekne skygger er...

    Sendes innen 2-4 dager
  • Halo Design
    Atom langbord Mini Opal med 6 glass 6XG9
    5 299,00 kr
    • 28W Forbruk

    Halo Designs ATOM i en ny og positiv ladning, Den funksjonelle designserien ATOM fra Halo Design, som byr på imponerende detaljer i form av fleksible armer, og ikke minst et moderne design, i en ny og spennende farge – nemlig Oxid-Amber. Serien, som finnes i et mangfold av varianter, gir med det nye, gylne fargetilskuddet muligheten til å berike hjemmet... Halo Designs ATOM i en ny og positiv ladning, Den funksjonelle designserien ATOM fra...

    Sendes innen 2-4 dager
  • Halo Design
    Atom Langbord Smoke med 8 glass 8XG9
    6 799,00 kr
    • 28W Forbruk

    Halo Designs ATOM i en ny og positiv ladning, Den funksjonelle designserien ATOM fra Halo Design, som byr på imponerende detaljer i form av fleksible armer, og ikke minst et moderne design, i en ny og spennende farge – nemlig Oxid-Amber. Serien, som finnes i et mangfold av varianter, gir med det nye, gylne fargetilskuddet muligheten til å berike hjemmet... Halo Designs ATOM i en ny og positiv ladning, Den funksjonelle designserien ATOM fra...

    Sendes innen 2-4 dager
  • Halo Design
    TWIST anheng Ø25cm. Opal E27 svart topp
    2 999,00 kr
    • 40W Forbruk

    Halo Design tilbyr Twist på innsiden. . . Geometriske former og lekne skygger er kjennetegnene på den nye Twist-lampeserien fra Halo Design, som er inspirert av det klassiske franske kafé-pendellyset fra 1950-tallet, men her skapt i en moderne tolkning. Den nye lampeserien byr på alt fra pendler til vegg-, bord- og gulvlamper, som nå kan glede de mange... Halo Design tilbyr Twist på innsiden. . . Geometriske former og lekne skygger er...

    Sendes innen 2-4 dager
  • Halo Design
    Atom Vegg Antik Messing 2XG9
    2 749,00 kr
    • 28W Forbruk

    Halo Designs ATOM i en ny og positiv ladning, Den funksjonelle designserien ATOM fra Halo Design, som byr på imponerende detaljer i form av fleksible armer, og ikke minst et moderne design, i en ny og spennende farge – nemlig Oxid-Amber. Serien, som finnes i et mangfold av varianter, gir med det nye, gylne fargetilskuddet muligheten til å berike hjemmet... Halo Designs ATOM i en ny og positiv ladning, Den funksjonelle designserien ATOM fra...

    På lager.
  • Halo Design
    BARONI Bord Ø30cm Sort/Opal
    1 999,00 kr
    • 28W Forbruk

    Med Baroni fra Halo Design får du en moderne, elegant og vakker bordlampe som vil pryde ethvert hjem. Lampen er designet av Michael Waltersdorff og har en hvit glassskjerm, som sprer lyset vakkert og skaper en koselig atmosfære. Den har en dreibar dimmer som gjør det enkelt å regulere lysstyrken, og den er laget med metallfot og stamme, samt en designet... Med Baroni fra Halo Design får du en moderne, elegant og vakker bordlampe som vil pryde...

    Sendes innen 2-4 dager
  • Halo Design
    BARONI gulvlampe Ø46 Sort/Opal
    4 249,00 kr
    • 28W Forbruk

    Baroni fra Halo Design, designet av Michael Waltersdorff, er en lampeserie som bringer eleganse og lys til ethvert hjem. Lampeskjermene er laget for å gi mest mulig lys, og med sine naturlige kurver vinkles lyset vakkert ut av lampen. Lampen er utstyrt med en skytedimmer, slik at du kan skru lyset opp og ned og skape den stemningen du ønsker. Den er laget... Baroni fra Halo Design, designet av Michael Waltersdorff, er en lampeserie som bringer...

    Sendes innen 2-4 dager
  • Halo Design
    Atom Trio Opal 3XG9
    1 799,00 kr
    • 28W Forbruk

    Halo Designs ATOM i en ny og positiv ladning, Den funksjonelle designserien ATOM fra Halo Design, som byr på imponerende detaljer i form av fleksible armer, og ikke minst et moderne design, i en ny og spennende farge – nemlig Oxid-Amber. Serien, som finnes i et mangfold av varianter, gir med det nye, gylne fargetilskuddet muligheten til å berike hjemmet... Halo Designs ATOM i en ny og positiv ladning, Den funksjonelle designserien ATOM fra...

    Sendes innen 2-4 dager
  • Halo Design
    Atom Trio Smoke 3XG9
    1 799,00 kr
    • 28W Forbruk

    Halo Designs ATOM i en ny og positiv ladning, Den funksjonelle designserien ATOM fra Halo Design, som byr på imponerende detaljer i form av fleksible armer, og ikke minst et moderne design, i en ny og spennende farge – nemlig Oxid-Amber. Serien, som finnes i et mangfold av varianter, gir med det nye, gylne fargetilskuddet muligheten til å berike hjemmet... Halo Designs ATOM i en ny og positiv ladning, Den funksjonelle designserien ATOM fra...

    På lager.
  • Halo Design
    Atom Trio Antik Messing 3XG9
    1 999,00 kr
    • 28W Forbruk

    Gjør hjemmet ditt unikt med Halo Designs ATOM! Med serien, som byr på imponerende detaljer og fleksible armer, kan du skape ditt eget personlige uttrykk – uten verktøy. Den nye Oxid-Amber-fargen, med en børstet, mattlakkert og antikk messingramme, er kombinert med et fantastisk ravfarget glass og skaper en rolig og jordnær atmosfære. ATOM er designet med... Gjør hjemmet ditt unikt med Halo Designs ATOM! Med serien, som byr på imponerende...

    På lager.
  • Halo Design
    Atom Vegg Opal 2XG9
    2 599,00 kr
    • 28W Forbruk

    Med Halo Designs ATOM får du muligheten til å skape et personlig uttrykk i hjemmet, med det moderne designet i en ny og spennende farge – Oxide-Amber. Den funksjonelle serien er inspirert av roterende elektroner og lar deg berike rommet med mye ro og varme. Det nye fargetilskuddet til serien byr på et vakkert design i fargen Oxid-Amber, som med en... Med Halo Designs ATOM får du muligheten til å skape et personlig uttrykk i hjemmet, med...

    Sendes innen 2-4 dager
  • Halo Design
    Atom Wall Smoke 2XG9
    2 599,00 kr
    • 28W Forbruk

    Halo Designs ATOM i en ny og positiv ladning, Den funksjonelle designserien ATOM fra Halo Design, som byr på imponerende detaljer i form av fleksible armer, og ikke minst et moderne design, i en ny og spennende farge – nemlig Oxid-Amber. Serien, som finnes i et mangfold av varianter, gir med det nye, gylne fargetilskuddet muligheten til å berike hjemmet... Halo Designs ATOM i en ny og positiv ladning, Den funksjonelle designserien ATOM fra...

    På lager.
  • Halo Design
    Atom Bord sort/opal 4XG9
    3 449,00 kr
    • 28W Forbruk

    Halo Designs ATOM i en ny og positiv ladning, Den funksjonelle designserien ATOM fra Halo Design, som byr på imponerende detaljer i form av fleksible armer, og ikke minst et moderne design, i en ny og spennende farge – nemlig Oxid-Amber. Serien, som finnes i et mangfold av varianter, gir med det nye, gylne fargetilskuddet muligheten til å berike hjemmet... Halo Designs ATOM i en ny og positiv ladning, Den funksjonelle designserien ATOM fra...

    Sendes innen 2-4 dager
  • Halo Design
    Atom Langbord Opal med 8 glass 8XG9
    6 799,00 kr
    • 28W Forbruk

    Halo Designs ATOM i en ny og positiv ladning, Den funksjonelle designserien ATOM fra Halo Design, som byr på imponerende detaljer i form av fleksible armer, og ikke minst et moderne design, i en ny og spennende farge – nemlig Oxid-Amber. Serien, som finnes i et mangfold av varianter, gir med det nye, gylne fargetilskuddet muligheten til å berike hjemmet... Halo Designs ATOM i en ny og positiv ladning, Den funksjonelle designserien ATOM fra...

    Sendes innen 2-4 dager
  • Halo Design
    Atom Bord svart/røykglass 4XG9
    3 449,00 kr
    • 28W Forbruk

    Halo Designs ATOM i en ny og positiv ladning, Den funksjonelle designserien ATOM fra Halo Design, som byr på imponerende detaljer i form av fleksible armer, og ikke minst et moderne design, i en ny og spennende farge – nemlig Oxid-Amber. Serien, som finnes i et mangfold av varianter, gir med det nye, gylne fargetilskuddet muligheten til å berike hjemmet... Halo Designs ATOM i en ny og positiv ladning, Den funksjonelle designserien ATOM fra...

    Sendes innen 2-4 dager
  • Halo Design
    Atom Bord Antik messing Amber glass 4XG9
    4 099,00 kr
    • 28W Forbruk

    Halo Designs ATOM i en ny og positiv ladning, Den funksjonelle designserien ATOM fra Halo Design, som byr på imponerende detaljer i form av fleksible armer, og ikke minst et moderne design, i en ny og spennende farge – nemlig Oxid-Amber. Serien, som finnes i et mangfold av varianter, gir med det nye, gylne fargetilskuddet muligheten til å berike hjemmet... Halo Designs ATOM i en ny og positiv ladning, Den funksjonelle designserien ATOM fra...

    Sendes innen 2-4 dager
  • Halo Design
    ATOM Vertical G9 Opal Black
    3 449,00 kr
    • 28W Forbruk

    Halo Designs ATOM Vertical er den perfekte kombinasjonen av eleganse og funksjonalitet. Det er et helt unikt design, tegnet av danske italieneren Emanuele Patton, som kombinerer det vakre og stilige danske designet med fleksibel arm og justerbar lysstyrke. Denne modellen er 45 cm høy og har en diameter på 30 cm, noe som gjør den egnet til å spre lyset... Halo Designs ATOM Vertical er den perfekte kombinasjonen av eleganse og funksjonalitet....

    Sendes innen 2-4 dager
  • Halo Design
    ATOM Vertical G9 Smoke Black
    3 449,00 kr
    • 28W Forbruk

    Halo Design ATOM Vertical er den nye modellen utviklet og designet basert på alle de gode suksesskriteriene fra den forrige modellen. Vertical er et design av danske italienske Emanuele Patton, designet for å fange det rene danske stilige designet som får utfolde seg i full blomst. Det er tenkt på detaljene, funksjonene og kvaliteten, både når det gjelder... Halo Design ATOM Vertical er den nye modellen utviklet og designet basert på alle de...

    Sendes innen 2-4 dager
  • Halo Design
    ATOM Vertikal lysekrone Antik Messing 6xG9
    4 099,00 kr
    • 28W Forbruk

    Halo Designs ATOM i en ny og positiv ladning, Den funksjonelle designserien ATOM fra Halo Design, som byr på imponerende detaljer i form av fleksible armer, og ikke minst et moderne design, i en ny og spennende farge – nemlig Oxid-Amber. Serien, som finnes i et mangfold av varianter, gir med det nye, gylne fargetilskuddet muligheten til å berike hjemmet... Halo Designs ATOM i en ny og positiv ladning, Den funksjonelle designserien ATOM fra...

    Sendes innen 2-4 dager
  • Halo Design
    ATOM gulv G9 Opal sort
    5 099,00 kr
    • 28W Forbruk

    Halo Designs suksessserie har fått nytt liv i form av gulvlampen ATOM, designet av dansk-italieneren Emanuele Patton. Den vakre rene designen får utfolde seg i full blomst. Det er tenkt på detaljene, funksjonalitetene og kvaliteten, både når det gjelder materialvalg og hvordan du kan justere lyset med de fleksible armene. I tillegg har gulvlampen en... Halo Designs suksessserie har fått nytt liv i form av gulvlampen ATOM, designet av...

    Sendes innen 2-4 dager
  • Halo Design
    ATOM gulv G9 Røyksvart
    5 099,00 kr
    • 28W Forbruk

    Halo Designs suksessserie har fått nytt liv i form av gulvlampen ATOM, designet av dansk-italieneren Emanuele Patton. Den vakre rene designen får utfolde seg i full blomst. Det er tenkt på detaljer, funksjonalitet og kvalitet, både når det gjelder materialvalg og hvordan man justerer lyset med de fleksible armene. I tillegg har gulvlampen en bryter på... Halo Designs suksessserie har fått nytt liv i form av gulvlampen ATOM, designet av...

    Sendes innen 2-4 dager
  • Halo Design
    ATOM gulvlampe Antik Messing 6xG9
    6 449,00 kr
    • 28W Forbruk

    Halo Designs ATOM-serie, Den funksjonelle designserien ATOM fra Halo Design, som byr på imponerende detaljer i form av fleksible armer, og ikke minst et moderne design, i en ny og spennende farge – nemlig Oxid-Amber. Serien, som finnes i et mangfold av varianter, gir med det nye, gylne fargetilskuddet muligheten til å berike hjemmet med mye ro og varme.... Halo Designs ATOM-serie, Den funksjonelle designserien ATOM fra Halo Design, som byr på...

    Sendes innen 77-79 dager
  • Halo Design
    TWIST anheng Ø15cm. Opal G9 antik messing
    2 099,00 kr
    • 28W Forbruk

    Halo Design tilbyr Twist på innsiden. . . Geometriske former og lekne skygger er kjennetegnene på den nye Twist-lampeserien fra Halo Design, som er inspirert av det klassiske franske kafé-pendellyset fra 1950-tallet, men her skapt i en moderne tolkning. Den nye lampeserien byr på alt fra pendler til vegg-, bord- og gulvlamper, som nå kan glede de mange... Halo Design tilbyr Twist på innsiden. . . Geometriske former og lekne skygger er...

    Sendes innen 2-4 dager
  • Halo Design
    TWIST anheng Ø25cm. Opal E27 antikk messing
    2 999,00 kr
    • 40W Forbruk

    Halo Design tilbyr Twist på innsiden. . . Geometriske former og lekne skygger er kjennetegnene på den nye Twist-lampeserien fra Halo Design, som er inspirert av det klassiske franske kafé-pendellyset fra 1950-tallet, men her skapt i en moderne tolkning. Den nye lampeserien byr på alt fra pendler til vegg-, bord- og gulvlamper, som nå kan glede de mange... Halo Design tilbyr Twist på innsiden. . . Geometriske former og lekne skygger er...

    Sendes innen 2-4 dager
  • Halo Design
    BARONI Pendel Ø40cm Sort/opal
    2 599,00 kr
    • 18W Forbruk

    Baroni fra Halo Design, designet av Michael Waltersdorff – en serie lamper som skal kunne dekorere hjemmet, med sine elegante hvite glass sprer lyset seg vakkert ut og lyser opp rommet. Skjermene er laget for å gi mest mulig lys og med sine naturlige kurver vinkles lyset presist og elegant ut av lampen. På denne pendelen er det lagt til et vakkert design... Baroni fra Halo Design, designet av Michael Waltersdorff – en serie lamper som skal...

    Sendes innen 2-4 dager
  • Halo Design
    Metropole Deluxe Vegg Medium
    4 499,00 kr
    • 10W Forbruk

    Metropole DELUXE medium vegglampe fra Halo Design er et nytt, deilig friskt pust, lansert i 2020 - dansk design av lyselskeren Michael Waltersdorff. Designet er med linjer i retrostil, en klassiker og vil alltid være et fint møbel i hjemmet, da det er stilrent og krydret med funksjoner som gir det mange bruksområder i hjemmet. Med den innebygde kibble i... Metropole DELUXE medium vegglampe fra Halo Design er et nytt, deilig friskt pust,...

    Sendes innen 2-4 dager
  • Halo Design
    Metropole Deluxe Vegg Liten
    3 799,00 kr
    • 10W Forbruk

    Metropole DELUXE Liten vegglampe fra Halo Design er et nytt, deilig friskt pust, lansert i 2020 - dansk design av lyselskeren Michael Waltersdorff. Designet er med linjer av retrostil, en klassiker og vil alltid være et fint møbel i hjemmet, da det er stilrent og krydret med funksjoner som gir det mange bruksområder i hjemmet. Med den innebygde kibble i... Metropole DELUXE Liten vegglampe fra Halo Design er et nytt, deilig friskt pust,...

    Sendes innen 2-4 dager
  • Halo Design
    Metropole vegglampe, sort
    2 599,00 kr
    • 40W Forbruk

    Med lanseringen i 2020 har Metropole vegglampe i sortlakkert metall blitt en av klassikerne fra Halo Design. Vegglampen her er laget av metall med messingdetaljer i svingleddet. Dette hengslet gir lampen fleksibiliteten til å kunne justere lyset i akkurat den retningen du ønsker. Metropole er en helt unik lampeserie tegnet og designet av lysekspert... Med lanseringen i 2020 har Metropole vegglampe i sortlakkert metall blitt en av...

    Sendes innen 2-4 dager
  • Halo Design
    Metropole vegglampe, messing
    3 449,00 kr
    • 40W Forbruk

    Med lanseringen i 2020 har Metropole vegglampe i antikk messing blitt en av klassikerne fra Halo Design. Vegglampen her er laget av metall med messingdetaljer i svingleddet. Dette hengslet gir lampen fleksibiliteten til å kunne justere lyset i akkurat den retningen du ønsker. Metropole er en helt unik lampeserie tegnet og designet av lysekspert Michael... Med lanseringen i 2020 har Metropole vegglampe i antikk messing blitt en av klassikerne...

    Sendes innen 2-4 dager
  • Halo Design
    Metropole Bord svart 1XE27
    3 449,00 kr
    • 40W Forbruk

    Her får du muligheten til å få en helt unik lampe, da denne serien med modeller er designet for å skille seg ut fra mengden. Metropole Sort lakkert bordlampe fra Halo Design er det perfekte valget for å gi et rom et ekstra preg av stil og eleganse. Det tidløse designet, de mange funksjonene og den høye kvaliteten gjør denne lampen perfekt for ethvert... Her får du muligheten til å få en helt unik lampe, da denne serien med modeller er...

    Sendes innen 2-4 dager
  • Halo Design
    Metropole Bord 1XE27 Messing
    4 099,00 kr
    • 40W Forbruk

    Metropole Antique bordlampe i messing fra Halo Design er det perfekte valget for ditt hjem! Denne lampen med det tidløse designet har alle funksjonene du trenger for å skape et godt spotlys. Takket være den integrerte bryteren har du alltid en rask og enkel måte å slå lampen av og på. Med det hvite belegget i innerskjermen og den innebygde kibble har du... Metropole Antique bordlampe i messing fra Halo Design er det perfekte valget for ditt...

    Sendes innen 2-4 dager
  • Halo Design
    Metropole Deluxe bord E27 marmor understell m/svingarm
    5 199,00 kr
    • 40W Forbruk

    Det vakre og tidløse designet vil passe inn i enhver innredning og er det perfekte valget for å fullføre ethvert rom. Metropole Deluxe er den perfekte blandingen av funksjon, estetikk og stil. Med sitt skarpe design og høye kvalitet vil denne lampen bringe vakker belysning til ethvert hjem. Det vakre og tidløse designet vil passe inn i enhver innredning og er det perfekte...

    Sendes innen 2-4 dager
  • Halo Design
    Metropole Deluxe gulv E27 marmor base Svingarm
    6 899,00 kr
    • 40W Forbruk

    Metropole Deluxe-lampene er et dekorativt og praktisk valg for ethvert hjem som ønsker et unikt og moderne utseende. Med sitt klassiske, men tidløse design, vil Metropole Deluxe-lampene gi et moderne preg til ethvert rom. Deres høykvalitets og energieffektive dioder gir optimalt lys, mens de stilige finishene og karakteristiske marmoren gir et eksklusivt... Metropole Deluxe-lampene er et dekorativt og praktisk valg for ethvert hjem som ønsker...

    Sendes innen 2-4 dager
  • Halo Design
    Metropole Grande vegglampe, sort
    3 449,00 kr
    • 40W Forbruk

    Halo Designs Metropole vegglampe er et klassisk og tidløst design, laget av elskeren av lys - Michael Waltersdorff. Denne lampen er laget i svartlakkert metall med linjer i retrostil, og er en vakker funksjon i ethvert hjem. Denne vegglampen er utstyrt med en innebygd vippebryter som lar deg tilpasse lyset der det trengs. Det hvite belegget i... Halo Designs Metropole vegglampe er et klassisk og tidløst design, laget av elskeren av...

    Sendes innen 2-4 dager
  • Halo Design
    Metropole Grande vegglampe, messing
    3 799,00 kr
    • 40W Forbruk

    En lampe som passer for det moderne hjemmet, eller den klassiske stilen. Halo Designs Metropole vegglampe i antikk messing er det perfekte valget for de som ønsker et klassisk og tidløst design, krydret med mange funksjoner. Denne lampen er laget med linjer i retrostil, som gir et fint møbel i hjemmet. Den innebygde kibble i skjermen lar deg rette og... En lampe som passer for det moderne hjemmet, eller den klassiske stilen. Halo Designs...

    På lager.
  • Halo Design
    Bubbles Ø24 anheng, Rose
    2 599,00 kr
    • 60W Forbruk

    Bubbles-lampene er en kunstnerisk opplevelse som kombinerer komfort og eleganse. Deres tilsynelatende enkle form er en studie i geometri, hvor proporsjonene er balansert mellom de tre kulene som utgjør lampen. Uansett hvilken farge eller kombinasjon av glass- og stålelementer du velger, vil du oppleve transparenter og refleksjoner som skaper et moderne,... Bubbles-lampene er en kunstnerisk opplevelse som kombinerer komfort og eleganse. Deres...

    Sendes innen 2-4 dager
  • Halo Design
    Wrong pendel Ø35 Opal
    3 799,00 kr
    • 40W Forbruk

    Sendes innen 2-4 dager
  • Halo Design
    TWIST 4 gulvlampe, Opal/ svart
    5 299,00 kr
    • 28W Forbruk

    Halo Design tilbyr Twist på innsiden. . . Geometriske former og lekne skygger er kjennetegnene på den nye Twist-lampeserien fra Halo Design, som er inspirert av det klassiske franske kafé-pendellyset fra 1950-tallet, men her skapt i en moderne tolkning. Den nye lampeserien byr på alt fra pendler til vegg-, bord- og gulvlamper, som nå kan glede de mange... Halo Design tilbyr Twist på innsiden. . . Geometriske former og lekne skygger er...

    Sendes innen 2-4 dager
  • Halo Design
    TWIST 4 Gulvlampe, opal/messing
    5 599,00 kr
    • 28W Forbruk

    Halo Design tilbyr Twist på innsiden. . . Geometriske former og lekne skygger er kjennetegnene på den nye Twist-lampeserien fra Halo Design, som er inspirert av det klassiske franske kafé-pendellyset fra 1950-tallet, men her skapt i en moderne tolkning. Den nye lampeserien byr på alt fra pendler til vegg-, bord- og gulvlamper, som nå kan glede de mange... Halo Design tilbyr Twist på innsiden. . . Geometriske former og lekne skygger er...

    Sendes innen 2-4 dager
  • Halo Design
    TWIST Oval Floor Opal 1 X G9 sort base
    4 249,00 kr
    • 40W Forbruk

    Halo Design tilbyr Twist på innsiden. . . Geometriske former og lekne skygger er kjennetegnene på den nye Twist-lampeserien fra Halo Design, som er inspirert av det klassiske franske kafé-pendellyset fra 1950-tallet, men her skapt i en moderne tolkning. Den nye lampeserien byr på alt fra pendler til vegg-, bord- og gulvlamper, som nå kan glede de mange... Halo Design tilbyr Twist på innsiden. . . Geometriske former og lekne skygger er...

    Sendes innen 2-4 dager
  • Halo Design
    TWIST Oval Gulvlampe Opal 1 X G9 Antik Messing
    4 499,00 kr
    • 40W Forbruk

    Halo Design tilbyr Twist på innsiden. . . Geometriske former og lekne skygger er kjennetegnene på den nye Twist-lampeserien fra Halo Design, som er inspirert av det klassiske franske kafé-pendellyset fra 1950-tallet, men her skapt i en moderne tolkning. Den nye lampeserien byr på alt fra pendler til vegg-, bord- og gulvlamper, som nå kan glede de mange... Halo Design tilbyr Twist på innsiden. . . Geometriske former og lekne skygger er...

    Sendes innen 2-4 dager
  • Halo Design
    Metropole Deluxe vegg E27 med svingarm
    5 199,00 kr
    • 40W Forbruk

    Metropole DELUXE stor vegglampe fra Halo Design er et nytt, deilig friskt pust, lansert i 2020 - dansk design av lyselskeren Michael Waltersdorff. Designet er med linjer i retrostil, en klassiker og vil alltid være et fint møbel i hjemmet, da det er stilrent og krydret med funksjoner som gir det mange bruksområder i hjemmet. Med den innebygde kibble i... Metropole DELUXE stor vegglampe fra Halo Design er et nytt, deilig friskt pust, lansert...

    Sendes innen 2-4 dager
  • Halo Design
    Dueodde pendel Ø18cm E27
    2 249,00 kr
    • 60W Forbruk

    Sendes innen 2-4 dager
  • Halo Design
    Dueodde pendel Ø24cm E27
    2 999,00 kr
    • 60W Forbruk

    Sendes innen 2-4 dager
  • Halo Design
    Wrong pendel Ø26 Opal
    2 999,00 kr
    • 40W Forbruk

    Sendes innen 2-4 dager
  • Halo Design
    Wrong bordlampe Ø16 mat grå
    2 299,00 kr
    • 40W Forbruk

    Sendes innen 2-4 dager
  • Halo Design
    Wrong gulvlampe Ø32 mat grå
    5 399,00 kr
    • 40W Forbruk

    Sendes innen 2-4 dager
  • Halo Design
    Wrong pendel Ø20 Opal
    2 249,00 kr
    • 40W Forbruk

    Sendes innen 2-4 dager
  • Halo Design
    BARONI Pendel Ø46cm Sort/opal
    2 999,00 kr
    • 18W Forbruk

    Baroni fra Halo Design, designet av Michael Waltersdorff – en serie lamper som skal kunne dekorere hjemmet, med sine elegante hvite glass sprer lyset seg vakkert ut og lyser opp rommet. Skjermene er laget for å gi mest mulig lys og med sine naturlige kurver vinkles lyset presist og elegant ut av lampen. På denne pendelen er det lagt til et vakkert design... Baroni fra Halo Design, designet av Michael Waltersdorff – en serie lamper som skal...

    Sendes innen 2-4 dager
  • Halo Design
    BARONI Pendel Ø35cm Sort/opal
    2 249,00 kr
    • 18W Forbruk

    Baroni fra Halo Design, designet av Michael Waltersdorff – en serie lamper som skal kunne dekorere hjemmet, med sine elegante hvite glass sprer lyset seg vakkert ut og lyser opp rommet. Skjermene er laget for å gi mest mulig lys og med sine naturlige kurver vinkles lyset presist og elegant ut av lampen. På denne pendelen er det lagt til et vakkert design... Baroni fra Halo Design, designet av Michael Waltersdorff – en serie lamper som skal...

    Sendes innen 2-4 dager
  • Halo Design
    Bubbles Ø18 anheng, Smoke
    1 999,00 kr
    • 60W Forbruk

    De vakre Bubbles-lampene er et estetisk og funksjonelt tillegg til ethvert hjem. Deres minimalistiske design og luftige uttrykk gir rommet en følelse av letthet og eleganse. Lampen er perfekt for å skape en moderne og stilig atmosfære som passer til enhver innredning. De vakre Bubbles-lampene er et estetisk og funksjonelt tillegg til ethvert hjem. Deres...

    Sendes innen 2-4 dager
  • Halo Design
    D.C Vegglampe Ø12 G9, sort / eik
    1 349,00 kr
    • 9W Forbruk

    DC vegglampe i metall med dekorative beslag i tre i ekte tre. DC er en helt unik lampeserie tegnet og designet i samarbeid mellom Michael Waltersdorff og Emanuele Patton. DC er et komplett dansk design på sitt beste og et snev av italiensk fra Emanuele. Med denne vegglampen får du en metalllampe med dreibart hode delvis sideveis samt opp og ned.... DC vegglampe i metall med dekorative beslag i tre i ekte tre. DC er en helt unik...

    Sendes innen 2-4 dager
  • Halo Design
    OSLO Bordlampe Ø16 hvit-eik
    2 749,00 kr
    • 35W Forbruk

    Oslo kvalitetslampeserie fra Halo Design, designet av Emanuele Patton. Nok en gang er Halo Design på banen med en superelegant lampeserie som på vakkert vis blander det industrielle utseendet med naturens egenskaper i form av den dekorative rammen på toppen av lampen. Et ekstremt lekkert design hvor skjermen, laget av kvalitetsmetall, går over i en høyere... Oslo kvalitetslampeserie fra Halo Design, designet av Emanuele Patton. Nok en gang er...

    Sendes innen 2-4 dager
  • Halo Design
    D.C Vegglampe Ø12 G9, Opal med eik sort
    1 549,00 kr
    • 9W Forbruk

    Halo Design lar lyset skape et inntrykk l Med sin høye funksjonalitet og skandinaviske DNA tilbyr Halo Design danske designentusiaster et moderne preg for interiørdesign med DC Opalic lampeserien. La samspillet mellom de organiske formene og sortoljet eik lyse opp hjemmet og skape inntrykk i en av de mange versjonene. DC Opalic-serien er en del av en... Halo Design lar lyset skape et inntrykk l Med sin høye funksjonalitet og skandinaviske...

    Sendes innen 2-4 dager
  • Halo Design
    D.C vegglampe Ø18 lang E27, Opal m, eik-Sort
    2 599,00 kr
    • 40W Forbruk

    Halo Design lar lyset skape et inntrykk l Med sin høye funksjonalitet og skandinaviske DNA tilbyr Halo Design danske designentusiaster et moderne preg for interiørdesign med DC Opalic lampeserien. La samspillet mellom de organiske formene og sortoljet eik lyse opp hjemmet og skape inntrykk i en av de mange versjonene. DC Opalic-serien er en del av en... Halo Design lar lyset skape et inntrykk l Med sin høye funksjonalitet og skandinaviske...

    Sendes innen 2-4 dager
  • Halo Design
    D.C gulvlampe 2L Ø18 E27, Opal med eik-Sort
    5 299,00 kr
    • 40W Forbruk

    Halo Design lar lyset skape et inntrykk l Med sin høye funksjonalitet og skandinaviske DNA tilbyr Halo Design danske designentusiaster et moderne preg for interiørdesign med DC Opalic lampeserien. La samspillet mellom de organiske formene og sortoljet eik lyse opp hjemmet og skape inntrykk i en av de mange versjonene. DC Opalic-serien er en del av en... Halo Design lar lyset skape et inntrykk l Med sin høye funksjonalitet og skandinaviske...

    På lager.
  • Halo Design
    D.C pendel Ø18 G9, Opal med eik-Sort
    2 249,00 kr
    • 28W Forbruk

    Halo Design lar lyset skape et inntrykk l Med sin høye funksjonalitet og skandinaviske DNA tilbyr Halo Design danske designentusiaster et moderne preg for interiørdesign med DC Opalic lampeserien. La samspillet mellom de organiske formene og sortoljet eik lyse opp hjemmet og skape inntrykk i en av de mange versjonene. DC Opalic-serien er en del av en... Halo Design lar lyset skape et inntrykk l Med sin høye funksjonalitet og skandinaviske...

    På lager.
  • Halo Design
    D.C pendel Ø26 E27, Opal med eik-Sort
    3 449,00 kr
    • 40W Forbruk

    Halo Design lar lyset skape et inntrykk l Med sin høye funksjonalitet og skandinaviske DNA tilbyr Halo Design danske designentusiaster et moderne preg for interiørdesign med DC Opalic lampeserien. La samspillet mellom de organiske formene og sortoljet eik lyse opp hjemmet og skape inntrykk i en av de mange versjonene. DC Opalic-serien er en del av en... Halo Design lar lyset skape et inntrykk l Med sin høye funksjonalitet og skandinaviske...

    På lager.
  • Halo Design
    D.C pendel Ø40 E27 Opal med eik-Sort
    4 249,00 kr
    • 40W Forbruk

    Med delvis eller full bevegelse er det enkelt å justere lyset på lampen etter ønske. Med Halo Design DC Opalic tilbyr skandinaviske designentusiaster en moderne innredningsløsning som med sitt opale utseende og organiske former skaper et minimalistisk uttrykk i hjemmet. DC Opalic-serien har et bredt utvalg versjoner som med sitt skandinaviske DNA lar deg... Med delvis eller full bevegelse er det enkelt å justere lyset på lampen etter ønske....

    På lager.
  • Halo Design
    D.C Vegglampe Ø18 lang E27, sort / eik
    2 449,00 kr
    • 40W Forbruk

    DC vegglampe på metallbrakett med tredeco-beslag i ekte tre. DC er en helt unik lampeserie tegnet og designet i samarbeid mellom Michael Waltersdorff og Emanuele Patton. DC er et komplett dansk design på sitt beste og et snev av italiensk fra Emanuele. Med denne vegglampen får du en metalllampe med dreibart hode dels sideveis samt opp og ned. I tillegg... DC vegglampe på metallbrakett med tredeco-beslag i ekte tre. DC er en helt unik...

    Sendes innen 2-4 dager
  • Halo Design
    OSLO Pendel Ø24 hvit-eik
    2 749,00 kr
    • 40W Forbruk

    Oslo kvalitetslampeserie fra Halo Design, designet av Emanuele Patton. Nok en gang er Halo Design på banen med en superelegant lampeserie som på vakkert vis blander det industrielle utseendet med naturens egenskaper i form av den dekorative rammen på toppen av lampen. Et ekstremt lekkert design hvor skjermen, laget av kvalitetsmetall, går over i en høyere... Oslo kvalitetslampeserie fra Halo Design, designet av Emanuele Patton. Nok en gang er...

    Sendes innen 2-4 dager
  • Halo Design
    D.C gulvlampe 1L Ø18 E27, sort / eik
    3 799,00 kr
    • 40W Forbruk

    DC Gulvlampe, i metall med dekorative beslag av tre i ekte tre. DC er en helt unik lampeserie tegnet og designet i samarbeid mellom Michael Waltersdorff og Emanuele Patton. DC er et komplett dansk design på sitt beste og et snev av italiensk fra Emanuele. Med denne gulvlampen får du en metalllampe med dreibart hode dels sideveis samt opp og ned. du kan... DC Gulvlampe, i metall med dekorative beslag av tre i ekte tre. DC er en helt unik...

    Sendes innen 2-4 dager
  • Halo Design
    D.C gulvlampe 2L Ø18 E27, sort / eik
    4 249,00 kr
    • 40W Forbruk

    DC dobbel gulvlampe, i metall med dekorative beslag av tre i ekte tre. DC er en helt unik lampeserie tegnet og designet i samarbeid mellom Michael Waltersdorff og Emanuele Patton. DC er et komplett dansk design på sitt beste og et snev av italiensk fra Emanuele. Med denne doble gulvlampen får du en metalllampe med dreibart hode dels sideveis samt opp og... DC dobbel gulvlampe, i metall med dekorative beslag av tre i ekte tre. DC er en helt...

    Sendes innen 2-4 dager
  • Halo Design
    D.C Vegglampe Ø12 G9, hvit / eik
    1 349,00 kr
    • 9W Forbruk

    DC vegglampe i metall med dekorative beslag i tre i ekte tre. DC er en helt unik lampeserie tegnet og designet i samarbeid mellom Michael Waltersdorff og Emanuele Patton. DC er et komplett dansk design på sitt beste og et snev av italiensk fra Emanuele. Med denne vegglampen får du en metalllampe med dreibart hode dels sideveis samt opp og ned. Vegglampen... DC vegglampe i metall med dekorative beslag i tre i ekte tre. DC er en helt unik...

    Sendes innen 2-4 dager
  • Halo Design
    D.C Vegglampe Ø18 lang E27, hvit / eik
    2 449,00 kr
    • 40W Forbruk

    DC vegglampe på metallbrakett med tredeco-beslag i ekte tre. DC er en helt unik lampeserie tegnet og designet i samarbeid mellom Michael Waltersdorff og Emanuele Patton. DC er et komplett dansk design på sitt beste og et snev av italiensk fra Emanuele. Med denne vegglampen får du en metalllampe med dreibart hode delvis sideveis samt opp og ned. I tillegg... DC vegglampe på metallbrakett med tredeco-beslag i ekte tre. DC er en helt unik...

    Sendes innen 2-4 dager
  • Halo Design
    D.C gulvlampe 1L Ø18 E27, hvit / eik
    3 799,00 kr
    • 40W Forbruk

    DC Gulvlampe, i metall med dekorative beslag av tre i ekte tre. DC er en helt unik lampeserie tegnet og designet i samarbeid mellom Michael Waltersdorff og Emanuele Patton. DC er et komplett dansk design på sitt beste og et snev av italiensk fra Emanuele. Med denne gulvlampen får du en metalllampe med dreibart hode dels sideveis samt opp og ned. du kan... DC Gulvlampe, i metall med dekorative beslag av tre i ekte tre. DC er en helt unik...

    Sendes innen 2-4 dager
  • Halo Design
    D.C gulvlampe 2L Ø18 E27, hvit / eik
    4 249,00 kr
    • 40W Forbruk

    DC Double Floor Lamp er det perfekte valget for de som ønsker et eksklusivt og unikt design som også er robust og slitesterk. Den er designet i et komplett dansk design, som kompletteres med et snev av italiensk stil fra Emanuele. Den vakre dekorbraketten av tre i ekte tre og aluminiumsskruene på siden gir en dekorativ kontrast, mens foten er utformet... DC Double Floor Lamp er det perfekte valget for de som ønsker et eksklusivt og unikt...

    Sendes innen 2-4 dager
  • Halo Design
    D.C Pendel Ø18 G9, hvit / eik
    1 799,00 kr
    • 28W Forbruk

    DC Pendel Ø18 cm i metall med dekorative trebeslag i ekte tre. DC er en helt unik lampeserie tegnet og designet i samarbeid mellom Michael Waltersdorff og Emanuele Patton. DC er et komplett dansk design på sitt beste og et snev av italiensk fra Emanuele. Med denne pendelen, som er den minste av 3 størrelser, får du en metalllampe hvor du kan vinkle... DC Pendel Ø18 cm i metall med dekorative trebeslag i ekte tre. DC er en helt unik...

    Sendes innen 2-4 dager
  • Halo Design
    D.C Pendel Ø18 G9, sort / eik
    1 799,00 kr
    • 28W Forbruk

    DC Pendel Ø18 cm i metall med dekorative trebeslag i ekte tre. DC er en helt unik lampeserie tegnet og designet i samarbeid mellom Michael Waltersdorff og Emanuele Patton. DC er et komplett dansk design på sitt beste og et snev av italiensk fra Emanuele. Med denne pendelen, som er den minste av 3 størrelser, får du en metalllampe hvor du kan vinkle... DC Pendel Ø18 cm i metall med dekorative trebeslag i ekte tre. DC er en helt unik...

    Sendes innen 2-4 dager
  • Halo Design
    OSLO Pendel Ø40 hvit eik
    3 799,00 kr
    • 40W Forbruk

    Halo Design har nok en gang laget en vakker lampeserie som kombinerer det industrielle utseendet med naturens skjønnhet. Oslo-serien fra Halo Design er designet av Emanuele Patton og er laget med kvalitetsmetall og et elegant laserkuttet kutt på toppen som enkelt leder lyset inn i rommet. Den hvitlakkerte innerskjermen sørger for maksimal lyseffekt, mens... Halo Design har nok en gang laget en vakker lampeserie som kombinerer det industrielle...

    Sendes innen 2-4 dager
Viser 1 - 104 av 1349 produkter

Sjekk ut vårt innholdsrike utvalg av ELvarer 

Vårt sortiment bugner av EL-tilbehør! Her hos oss vil vi sørge for at du blir en fornøyd kunde når du handler EL-produkter. Derfor finner du høy kvalitet og gode priser året rundt på våre produkter! Oppladbare batterier, koblingsbokser, EL transformatorer, kabeltromler og dekorative lysslynger er noen av produktene du vil finne her. Med for eksempel en sensor, dimmer eller transformator, vil du få et komplett LED belysningssystem. Vi har et stort antall varianter i sortimentet vårt for å møte ditt behov. 
Når du velger et utstyr, vær nøye med å sjekke kompatibilitet mellom produktene. Om du er usikker hva som passer ditt bruk, så gir vi deg gjerne råd - bare ta kontakt med vår erfarne kundeservice.

Imponerende og effektive løsninger med rett tilbehør

Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver, kan LED-produkter forventes å ha en lang levetid. Forsøk å finn frem i mylderet av transformatorer og drivere ved å se hva som f.eks. er anbefalt under produktbeskrivelsen til lyskildene eller LED pærene du velger. Transformatorer er nyttige og gir strømforsyning, og er spesielt viktig for at LED strips eller downlights som er seriekoblet skal fungere optimalt.
Hva med en utsøkt dimmer til ditt nye LED oppsett med vår flimmerfrie dimbare driver? Da kan du være sikker på at stemningen blir perfekt til alle anledninger. Vi har også et stort utvalg av smart home-produkter. Med sensoren Smart home innbyggingssensor, som kan styres via en app, kan du få full kontroll over lysforholdene innendørs i hjemmet ditt. 

Nyttige produkter til alle anledninger!

Er det noe du i siste liten kom på at kunne vært greit å ha i hus? Kanskje sommervarmen kom litt vel brått på, og du mangler en vifte for å kjøle deg ned? Glemte du kanskje at fjorårets julelyslenke sluttet å virke, eller trenger du plutselig å kjøpe et knappcellebatterier til en ny dings du har fått i gave? Hos oss vil du enkelt kunne klikke hjem det tilbehøret du trenger. I tillegg har vi kanskje EL-utstyr du ikke visste at du trengte, men som garantert vil gjøre hverdagen din både litt enklere og mer komfortabel - som en kraftfull insektsdreper med LED teknologi, som effektivt kvitter seg med insekter innendørs på sommeren.
Grunnene til å sjekke vårt sortiment er mange, og det viktigste for oss er at du er 100% fornøyd! For å kunne forenkle din kjøpsprosess bistår vi gjerne om du skulle trenge hjelp. Ta kontakt med våre kunnskapsrike medarbeidere på kundeservice her.
Vanlige spørsmål om EL-tilbehør
Er det garanti på noen av dere ELprodukter?
Ja, visse modeller har et eget garanti-sertifikat fra produsenten. Sjekk produktbeskrivelsen for informasjon.
Har jeg returrett på varene jeg bestiller?
Ja, vi tilbyr 21 dagers returrett - se hvilke betingelser som gjelder.
Hvordan kan jeg vite om et LED-produkt kan dimmes eller ikke?
Det vil alltid stå under hvert produkt om det kan kobles til en dimmer eller ikke.