Filter

Pris
51 kr 572 kr
Dimbar
more... less
Erstatt
15 W 65 W
Lysstyrke
70 lm 1250 lm
Forbruk
0 W 55 W
Kulør
more... less
Pære type
more... less
Filter

E27 Globe LED pærer

30 produkter
Viser 1 - 30 av 30 produkter

Pris garanti led lyskilder

Dekorativ belysning med E27 LED globepærer

Før i tiden, når glødepærene først kom på markedet, hadde man to typer: E27 og E14. Derfor er det fremdeles utrolig mange fatninger i veldig mange hjem med E27 sokkel, noe som flere og flere setter pris på i dag. En moderne E27 globe led pære vil nemlig passe perfekt - og sørge for å gi deg en nostalgisk opplevelse eller et stilrent uttrykk, avhengig av hva som passer best til ditt hjem. 

Globepærer er virkelig trendy i disse dager, men hva er egentlig en globepære? Vel, en globepære er bare en betegnelse på en stor lyspære. De fleste globepærer monteres inn i lamper hvor pærene forblir synlige, da pærene kommer med særegne trekk. Mange globepærer har beholdt nostalgien vi hadde med glødepærer, hvor vi synlig kunne se glødetrådene. Det finnes få former glødetrådene ikke kommer i, og vi har et flott utvalg av globepærer som garantert vil sette prikken over i-en i hjemmet ditt.

Flotte globe LED pærer for alle hjem

I vårt sortiment finner du utrolig kreative lyspærer blant utvalget av E27 globe LED-pærer. Noen av våre mest særegne globepærer med E27 er den runde store globepæren, den stilrene kjempe globepæren, den romantiske ravfargede pæren og den nostalgiske E27 globe led pæren. Dersom du også ønsker å få med deg den siste innovative teknologien, vil du finne led-pære e27 globe som kan styres via smarttelefonen eller med stemmekontroll via Google Home og Amazon Alexa. Vår nostalgiske globe pære gjør alt dette mulig, i tillegg til å beholde den romantiske og nostalgiske stilen. 

Det er også flere valgmuligheter når det kommer til E27 pærer. Dersom du velger en E27 Globe LED-pære som dimbar vil du også kunne styre belysningen etter behov ved å dimme den opp eller ned for å skape atmosfæren du ønsker. Blant annet er vår E27 globe led pære 6w dimbar, og kommer med et særegent røkt glass som skaper en behagelig og varm effekt, uavhengig om du har på høyeste eller laveste lysstyrke. 

Nostalgisk belysning med moderne LED-teknologi

På markedet i dag er det kun LED globepærer, noe som gjør valget enkelt: velg LED. En av fordelene LED har vært suveren på, er å gi de flotte dekorasjonspærene en levetid på inntil 15 år, og gjennom disse årene bruker de minimalt med strøm. I vårt sortiment vil du se at de fleste globepærer har et strømforbruk på så lite som 2w-8w, noe som betyr effektiv strømsparing - uten å spare på den dekorative effekten!

Vanlige spørsmål om 27 globe LED pære
Bør jeg velge globepærer med LED eller annen lysteknologi?
I dag finnes det kun globepærer LED på markedet, da disse er mest effektive.
Hvor lenge varer en globepære?
Våre E27 LED globepærer varer i alt fra 10 til 15 år før de må byttes ut. 
Hvor mye strøm bruker globepærer?
LED globepærer har et lavt strømforbruk, vanligvis mellom 2w og 8w.