Ovnspærer

5 produkter
Viser 1 - 5 av 5 produkter

Skap varme med tradisjonelle glødepærer

Hvis du ønsker å beholde de varme fargene og det sterke lyset uten å inngå noen form for kompromiss når det kommer til kvalitet, er de tradisjonelle glødelampene et populært valg. Selv om andre pærer har tatt markedet med storm de siste årene, er det likevel ikke slutten for den gode gamle glødelampa. De har økt i popularitet, og i mange tilfeller størrelse, for å gi deg prikken over i-en i interiøret. Glødelamper har nemlig tråder inne i pæren som lyser opp, og disse kan gi deg det lille ekstra når du skal innrede. Alle tradisjonelle pærer sender ut lys ved at strømmen sendes via den tynne lederen. Disse lederne lyser opp under trykket fra strømmen, og det er akkurat disse lederne som kan variere i utallige former
Mange ønsker seg glødepærer med stilige ledere, da dette gir en rustikk stil og et særegent preg i stua eller over kjøkkenbordet. Det finnes også glødepærer med frostbelegg, slik at hele lampen lyser jevnt og ikke gir deg den rustikke effekten. Dette egner seg spesielt godt til rom hvor du ikke trenger en typisk romantisk lyssetting, men ønsker mer renhet. Mange velger disse glødepærene når de skal legge lys på hjemmekontoret, i gangen eller på badet.

Et naturlig lys med glødepærer

Glødepærer var de første lyspærene som kom på markedet for over 150 år siden, men det har oppstått flere restriksjoner de senere år på å bruke dem i hus og hjem. Dette har mye å gjøre med miljøsvinn som oppstår ved bruk av tradisjonelle glødelamper, men litt etter litt har også tradisjonelle glødelamper blitt modifisert til å samsvare med miljøretningslinjer. Alle glødelamper du finner hos oss er selvfølgelig godkjent for bruk, og du kan være sikker på at du får en belysning i høy kvalitet. Om du er på jakt etter et helt naturlig lys i hjemmet, er glødepærer det du bør investere i.

Naturlig varmekilde

Så mye som 95% av energien en glødelampe produserer sprer seg ut i rommet og bidrar derfor til oppvarming av hjemmet. Her i landet er det altså en ekstra oppvarmingskilde sammenlignet med mer energieffektive løsninger, som f.eks ledlys, noe som kan passe bra på vinterhalvåret.  Med andre ord er det lurt å bruke glødepærer innendørs i et land som Norge. De kan gi deg det lille ekstra i tillegg til varmepumpen og peisen, slik at du holder rommene i huset ditt varmt når det fryser til ute.
Vanlige spørsmål om tradisjonelle glødepærer
Er glødepærer ulovlige?
Glødepærer er mer energivennlige enn de var tidligere, selv om ny produksjon ikke lenger er tilgjengelig. Likevel kan du kjøpe glødepærer, da det fremdeles finnes mange på markedet.
Hvilke lamper egner seg til kylling- og kaninbur?
Vi har egne infrarøde glødelamper som gir kyllinger og kaniner et varmt og behagelig lys. Dette er en tradisjonell glødepære til industri og gårdsdrift.
Kan glødelamper varme huset?
Glødelamper slipper ut ca. 95% av varmen de forbruker. Dette betyr at det vil slippes ut varme.