V-Tac 6W LED globepære
Samsung LED chip, Karbon filamenter, Ø12,5 cm, E27

Nydelig LED Globe pære som ser ut som en gammeldags glødepære.

Pæren er ideell for koselig belysning i for eksempel stuen eller soverommet.V-Tac 6W LED globepære er en kraftig og energieffektiv lyskilde som er spesielt designet for å erstatte tradisjonelle 60W glødepærer. Med en stor E27 fatning, passer den perfekt til de fleste lamper og armaturer. Med en lysstyrke på 806 lumen, kan denne LED-pæren gi en høy lysspredning på hele 300 grader. Dette sørger for en jevn fordeling av lyset, og bidrar til å skape en behagelig lysatmosfære i rommet.


En av de mest imponerende egenskapene til V-Tac 6W LED globepære er den høye lyskvaliteten. Med en RA-verdi på 80-85, gir denne LED-pæren et naturlig og vakkert lys som viser alle farger på en genuin måte. Dette gjør denne LED-pæren egnet for de aller fleste behov, inkludert både hjemmebruk og profesjonell bruk.


Med Samsung LED-chip og en produsentgaranti på 3 år, kan du være sikker på at denne LED-pæren vil gi deg en lang og pålitelig driftstid. Takket være den høye kvaliteten på LED-chipen, kan denne pæren forventes å vare opp til 30 000 timer med minimal reduksjon i lysstyrke. I tillegg til dette, kombineres LED-chipen med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, noe som bidrar til å forlenge levetiden til produktet.


V-Tac 6W LED globepære kommer i varm hvit (2700K) fargetone. Dette gir en behagelig og avslappende atmosfære som bidrar til å skape en koselig stemning i rommet. Pæren har dimensjoner på 177 x Ø125 mm, og er ikke vannbestandig (IP20).


Alt i alt, er V-Tac 6W LED globepære et svært pålitelig og effektivt produkt som gir en høy kvalitet på lys. Med en lang levetid og enkel installasjon, er denne LED-pæren et utmerket valg for alle som ønsker å spare penger på strømregningen og samtidig ha et flott lys i hjemmet eller på jobben.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

136,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2700K
Lysstyrke806 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk6w
Erstatt60w
Spenning230V
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde177 mm.
Diameter125 mm.