V-Tac 5W LED Love globe pære
Karbon filamenter, Ø12,5 cm, ekstra varm hvit, E27

Fin LED-globepære fra V-Tac med teksten "Love".

Røkt glass og med de nye filament-LED som gir et stemningsfullt lys.

Merk at pæren er ekstra varm hvit, så lyset er tydelig gulaktig.V-Tac 5W LED Love globe pære er et innovativt produkt som har blitt utviklet for å gi deg en energieffektiv og miljøvennlig belysningsløsning. Denne pæren er utstyrt med en E27 stor fatning som gjør det enkelt å installere den i de fleste lysarmaturer.


En av de største fordelene med denne pæren er at den erstatter en 30W glødepære, noe som betyr at du kan spare mye på strømregningen din. Pæren krever en 230V forsyning for å fungere, men med en lysstyrke på 70 lumen og en høy lysspredning på 300 grader, vil den gi en jevn fordeling av lyset i rommet.


Høy lyskvalitet er en annen viktig funksjon ved denne pæren. Den har en RA-verdi på 80-85, som betyr at den gir et naturlig og vakkert lys som viser alle farger på en genuin måte. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov og vil gi en behagelig atmosfære i rommet.


Når det gjelder fargetone, kommer denne pæren i to forskjellige varianter. Den ekstra varme varianten har en fargetone på 2200K, og gir et varmt skjær som minner om gammeldagse glødetråder. Den ekstra varme hvite varianten gir også et koselig og varmt lys, men med et uttrykk som passer mer til moderne interiør.


Pæren har dimensjoner på 175 x Ø125 mm, og har en IP20-klassifisering, noe som betyr at den ikke er vannbestandig. Det er derfor viktig å sørge for at den ikke utsettes for fuktighet eller vannsprut.


Alt i alt er V-Tac 5W LED Love globe pære et flott produkt som gir en energieffektiv og miljøvennlig belysningsløsning. Med høy lyskvalitet og to forskjellige fargetoner å velge mellom, vil denne pæren gi en behagelig atmosfære i ethvert rom den brukes i.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

219,00 kr inkl. mva.

  • Ekstra varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeEkstra varm hvit
Ekstra varm hvit lysfarge2200K
Lysstyrke70 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk5w
Erstatt30w
Spenning230V
SpenningsintervallAC: 220-240v, 50Hz
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde175 mm.
Diameter125 mm.