Filter

Pris
112 kr 2517 kr
Forbruk
10 80
Lysstyrke
800 6240
Spredning
30 6030
Filter

Tilbud

Kjøretøyslys

30 produkter
Viser 1 - 30 av 30 produkter

Lyskastere og ekstralys til kjøretøy

Mange tror kanskje at ekstralys er ulovlig, men vi har gode nyheter: det er de ikke. Et eller flere ekstra lys kan være med å skape ekstra sikkerhet når det trengs mest, og gode billys gir deg bedre oversikt - som igjen gir deg større sjanser til å unngå påkjørsel av f.eks. ville dyr ute langs skogsveiene eller mennesker i trafikken hvor det ikke er god belysning. Ekstralys egner seg spesielt godt til mørke kvelder, da spesielt på vinterhalvåret, samt om du kjører om natten eller når det er tåke ute. Det er fullt lovlig å montere ekstralys både på personbiler, campingvogner, bobiler, lastebiler, traktorer og andre kjøretøy.

Godkjent for norske veier

Vi har et stort utvalg av lys til kjøretøy, enten du er på jakt etter en av de populære LED-barene som gir deg sikt langt fremover eller enkle ekstralys som også kan fungere som arbeidslys. Når du skal velge en LED-bar er det viktig å sørge for at den har E-merking, noe som indikerer at den er godkjent for bruk på norske veier. Når du handler hos oss, trenger du å se etter E-merking på produktet da ikke alle er godkjent for bruk på norske veier. Med andre ord kan du gjøre en trygg handel hos oss, da vi alltid setter sikkerhet og lovverk i fokus.
Helt siden 2018 har det vært mulig å montere så mange ekstralys som man selv ønsker på bilen, traktoren eller lignende kjøretøy. Dette er spesielt godt for dem som bor eller skal kjøre gjennom steder som er langt unna belyste veier, boligfelt og byer, da man ofte har behov for ekstra lyskilder utover det bilen i seg selv kan gi. Våre lyskastere-kjøretøyslys er optimale for disse forholdene, og takket være LED teknologien vil de også forsyne deg med lys gjennom tusenvis av lystimer, i tillegg til å være energieffektive.

Ikke bare til kjøring

Men noen ganger kan du kanskje trenge lys til mer enn bare god sikt, spesielt om du er av den sorten som liker å utføre prosjekter både høyt og lavt. Dersom du skal utføre arbeid utendørs kan det være smart å ha tilgang på lys, og da kan våre lys til kjøretøy være et smart valg. Vår mest effektive 100w LED-bar vil gi deg den belysningen du trenger til enhver tid.
Vanlige spørsmål om LED lyskastere kjøretøyslys
Er ekstralys til kjøretøy ulovlig?
Nei, det er det ikke.
Er LED-barer til kjøretøy effektive?
Våre LED-barer kan lyse inntil 500 til 1000 meter - med andre ord, ja, de er effektive!

Sammenlignet med tradisjonelle lyskastere bruker LED lyskastere mye mindre strøm. LED er et energieffektivt valg.
Hva brukes et ekstralys til?
Et ekstralys til bil gir deg bedre sikt når du kjører i mørket eller i dårlig vær.