Akvarier

43 produkter
Viser 1 - 43 av 43 produkter

Praktfull belysning til akvarier med LED-lys!

Her hos Ledlyskilder.no kan du være sikker på at det ikke er en eneste kategori som har blitt glemt når vi har utformet vårt sortiment av belysnings-alternativer! Det er ikke bare hjem og hager som trenger belysning, og derfor har vi vært nøye på å utvide vårt sortiment til å gjelde mange andre bruksområder - inkludert akvarier. I vårt sortiment av LED-belysning tilpasset akvariet er det mange gode produkter å velge mellom.
Uansett om du er opptatt av akvariet som en hobby eller om du har det som dekor hjemme, vil du og fiskene nyte godt av egenskapene et LED belyst akvarie gir. I tillegg er det flere variasjonsmuligheter når det kommer til størrelser, priskategorier og hvorvidt de kan kontrolleres med fjernkontroll eller timer. Blant produktene i vårt sortiment finner du justerbare LED armaturer, T8 merket LED lysrør og mye mer.

Hvorfor LED til akvariet?

En «fresh» atmosfære og bedre trivsel for planter og fisker er noen av fordelene du kan forvente deg om du velger LED belysning til ditt akvarie. De er utviklet for å gjengi riktig gode fargetoner, og kommer med lysstyrker som er perfekt tilpasset et undervannsmiljø. I akvarier er det ønskelig med en fullspektret og jevn lysfordeling, så dette er løst ved at akvariebelysningen har en stor spredningsvinkel. Blant vårt sortiment finner du for eksempel dette justerbare LED-armaturet Aqua-slide.113cm.32w med både blå og hvite LED-dioder, som har en lysstyrke på 2560 lumen og en høy lysspredning på 120 grader.
LED er kjent for å være strømbesparende og ha lang levetid, og disse LED lyskildene vil vare opp til hele 50000 timer. Dermed kan du være sikker på at du får holdbare og kvalitetssikre LED løsninger om du handler hos oss. 

Vakkert blikkfang som gir klare farger 

Finn det som passer dine fisker og planter ved å bla deg rundt på siden vår, og du kan også tilpasse lyssettingen etter stemning og tid på døgnet med våre mer avanserte modeller. Ønsker du å forenkle prosessen med et styrt lyssystem kan du skaffe deg denne fantastiske timeren som gir deg mulighet til å automatisere lysfunksjonene. Den gir også en simulert effekt av soloppgang og solnedgang ved å gradvis justere lysstyrken. Samtidig er timet lysforhold med på å hjelpe å opprettholde fotosyntesen hvis du har planter i akvariet.
Du finner garantert den perfekte LED-belysningsløsningen til ditt akvarie hos oss. Om du ikke skulle finne ut av det du lurer på, så er det bare å ta kontakt med våre kunnskapsrike og behjelpelige medarbeidere på kundeservice. 
Vanlige spørsmål om Akvarie LED
Hva må jeg tenke på når jeg skal velge et LED-produkt til akvariebelysning?
Vær nøye med å sjekke at størrelsen passer ditt akvarie.
Hvorfor brukes det blått lys i akvariet?
Det vil skape et måneskjær-aktig stemning som er fint på nattestid.
Kan jeg kjøpe timer til akvarielyset?
Ja, vi har timere i sortimentet vårt, men vær sikker på at det kan kobles til lyskilden du kjøper.