Landbruk og staller

25 produkter
Viser 1 - 25 av 25 produkter

Pris garanti led lyskilder

Lys opp stall, fjøs og gårdsbruk med LED armatur

Landbruks industrilamper med LED er fordelaktig når det er ønskelig med en energibesparende drift, og dere vil garantert sette pris på mindre vedlikehold i det lange løp. LED armaturenen vi fører er det kvalitetssikre valget innenfor LED-lyskilder til din landbrukskategori, enten det er for fjøs til gris, kyllinger eller storfe, sagbruk, industri eller matproduksjon. Her vil du finne det du trenger når du skal skifte lysarmaturer for å gi en bedre standard på ditt landbruksmiljø. Velg LED belysning, da dette sikrer kvalitet og sparer dere for strømutgifter når oppgradering av belysning står for tur.

Der godt dyrehold og godt arbeidsmiljø er essensielt

Vil du endre din landbruksbelysning i fjøs eller stall til LED, da har vi løsninger som dekker ditt behov om energieffektivitet. De tekniske standardene og sertifiseringene er spesielt tilpasset til miljø for dyrehold. Der vil lysene våre fungere optimalt for trivsel og kvalitet, for både folk og fe. 

I tillegg vil det i det lange løp gi større energibesparelser og godt innemiljø. Enten det gjelder storfe, sau, kyllling eller griserøkting er det blitt forsket på at deres velvære er påvirket av kvaliteten på lyset. Det er viktig å ta i bruk belysning etter dyrenes biologiske rytme, dette gir økt dyrevelferd. Ta i bruk LED-lyskilder om du prioriterer mindre vedlikehold, et bedre miljø og arbeidseffektivitet.

Ikke bare er det lang levetid, men LED er også kostnadseffektivt

Disse armaturene kan også installeres i lagerlokaler, garasjer eller produksjonshaller som brukes til industrielt arbeid. Uansett bruk, så vil LED armaturene gi en langvarig belysning til ditt valgte område i lang tid fremover.

I for eksempel armaturet DURA 69 40 W der lyskilden er innebygget, får du et solid uttrykk, og en av de sterke egenskapene er vannbestandigheten med klassifiseringen IP69. Med en lysstyrke på 6000 lumens og med en høy spredning på 120 grader, som sikrer jevn fordeling av lyset, vil dette kunne skape rikelig med presis og naturlig belysning. Velg mellom tre ulike fargetoner. De er lette å montere, og kan enkelt henges opp med medfølgende rustfritt stål beslag.

Med kombinasjon av riktig tilleggs-utstyr kan du se frem mot et tilfredsstillende resultat. Naviger deg igjennom tilbehørsproduktene våre, der finner du forskjellige vanntette koblingsbokser. En er vår populære V-Tac svart rund T-koblingsboks, slik får du orden på ledningene til oppsettet ditt.

Om du ønsker mer detaljert informasjon kan du klikke deg inn på hvert enkelt produkt. For videre henvendelser og spørsmål, er våre erfarne kundeservice her til din disposisjon.

Vanlige spørsmål om LED belysning til stall og landbruk
Hvor mange lysarmaturer bør jeg ha for å dekke 100 kvadratmeter?
Det avhenger å hvilket bruk det er til, og hva takhøyden er. Nærmere beskrivelse finnes under produktet.
Hvordan vet jeg at armaturen tåler vann?
Det kan du sjekke ved du finner merkingen IP68 eller IP69 i produktbeskrivelsen.
Kan belysningen fungere med sensor?
Flere av våre modeller kan brukes med sensor, sjekk ut spesifikasjoner under produktet for mer informasjon.