Filter

Pris
14 kr 1288 kr
Dimbar
more... less
Lysstyrke
30 lm 7000 lm
Forbruk
0 W 85 W
Kulør
more... less
Pære type
more... less
Filter
E27 LED
Velg kategori nedenfor:
 • E27 vanlig LED

  Pris garanti led lyskilder

  E27 LED pærer - både nostalgiske og klassiske

  Før i tiden, når glødepærene først kom på markedet, hadde man to typer: E27 og E14. Dette betyr at utrolig mange fatninger i veldig mange hjem har en E27 sokkel, noe som flere og flere setter pris på i dag. En vanlig E27 LED pære vil nemlig passe perfekt - og sørge for å gi deg en nostalgisk opplevelse eller et stilrent uttrykk, avhengig av hva som passer best til ditt hjem. 

  På denne siden får du en oversikt over alle våre vanlige LED pærer med E27 sokkel. Som du kan se er utvalget bredt, så du vil garantert kunne finne akkurat den pæren du trenger. Her har vi blant annet både kronepærer, sterke pærer, pærer med et lys som er varmt og hvitt og pærer med røkt glass.

  En lyspære til alle hjem

  I vårt sortiment finner du utrolig kreative lyspærer blant utvalget av E27 vanlig LED. Noen av våre mest særegne lyspærer med E27 sokkel er LED pæren med 3D stjerne effekt, den dempede pæren med røkt glass, den tynne T30 pæren og den nostalgiske E27 glødetråd led pæren.

  Dersom du også ønsker å få med deg den siste innovative teknologien, vil du finne et bredt sortiment av e27 vanlig led pære som kan styres via smarttelefonen eller med stemmekontroll via Google Home og Amazon Alexa. Enten du ønsker deg en nostalgisk globe pære eller en stilren moderne variant, vil du finne det som passer til ditt hjem for å gjøre det litt smartere. 

  Det er også flere valgmuligheter når det kommer til E27 pærer. Dersom du velger en E27 vanlig LED pære som er dimbar vil du også kunne styre belysningen etter behov ved å dimme den opp eller ned for å skape atmosfæren du ønsker.

  Kvalitet og lavt strømforbruk

  Alle våre vanlige E27 LED pærer er av høy kvalitet og kommer med mange lystimer. Ved å tilby kvalitetsrike LED pærer garanterer vi lang og sikker drift som kan gi hele 30 000 lystimer, i tillegg til at de gir et flott og nøyaktig lys. LED er alltid et smart valg når man ønsker å ta litt bedre vare på miljøet, og i tillegg spare penger på strømregningen. 

  De aller fleste E27 pærene kommer med karbon filamenter for å gi dem den rustikke og nostalgiske følelsen. Derimot kan du også finne klassiske pærer med frostet glass for å få et mer naturlig lys, da vi vet at våre kunder har ulike behov og ønsker.

  {opfaqblock:227}

 • E27 360° LED pærer

  Pris garanti led lyskilder

  Full belysning med E27 360 LED pærer

  Når glødepærene først kom på markedet for over hundre år siden, hadde man to standard typer å velge mellom: E27 og E14. Dette betyr at utrolig mange fatninger i veldig mange hjem fremdeles har en E27 sokkel den dag i dag. De gamle glødepærene hadde en lysspredning på 360 grader, noe mange har savnet med den innovative og strømsparende teknologien som har kommet de seneste årene. Vi har derimot godt nyheter til deg: atter en gang kan du lyse opp hjemmet med en lysspredning på 360 grader som de gamle glødepærene hadde - bare med enda høyere lumen, og lavere strømforbruk. Våre sterke E27 LED pærer med 360 graders lysspredning passer perfekt for dem som søker en kraftig belysning, og kommer selvsagt i den beste LED kvaliteten på markedet.

  Vi har et stort utvalg av 360 LED pærer med E27 sokkel. Du kan finne pærer med lumen på alt fra 1000 til 5000, slik at du kan finne riktig belysning når du søker etter å få et opplyst hjem eller uteplass. Hos oss er du garantert produkter av høy kvalitet, da vi kun har lyspærer i vårt sortiment som vil stråle i en årrekke. Vi er over gjennomsnittet glade i belysning, og har kvalitetssikret hele vårt sortiment slik at våre kunder kan få det beste LED har å tilby.

  En lyspære som virkelig skinner

  E27 360 LED-pærer skiller seg litt ut, da de kommer med en 360 graders lysspredning. Dette gjør dem ideelle til f.eks. garasjen, baderommet eller kjelleren hvor man har lite tilgang til lys. Nordmenn har ekstra behov for lys under vinterhalvåret, og våre E27 360 LED pærer gir deg det lille ekstra når og hvor du trenger det mest. 

  Det er også mulig å bruke dem utendørs, enten til gatelykter eller ved inngangspartiet. Siden de kommer med E27 sokkel, er sjansen stor for at du allerede kan benytte deg av pæren uten å bytte sokkel. Dersom du ikke har E27 men gjerne ønsker å kunne bruke en av våre effektive E27 360 LED pærer, har vi smarte adapter som gjør det enkelt å konvertere E40 til E27 eller E12 til E27.

  Effektiv strømsparing med LED

  Mange tenker kanskje at LED pærer med høy spredning har et høyt strømforbruk, men dette stemmer ikke. Vår populære modell LEDlife 13w har som navnet tilsier et strømforbruk på 13w, og erstatter svimlende 100w glødepærer. I tillegg vil vår MEGA27 som egner seg til både store PH-lamper og gatelys, bruke 27w, men denne modellen erstatter tradisjonelle pærer på 300w. Man kan rett og slett ikke skryte nok av LED!

  {opfaqblock:223}

 • E27 Kraftig LED pærer

  Pris garanti led lyskilder

  Kraftige E27 LED pærer for sterk belysning

  Før i tiden, når glødepærene først kom på markedet, hadde man to typer: E27 og E14. Dette resulterer med at utrolig mange fatninger i veldig mange hjem har en E27 sokkel, noe som flere og flere setter pris på i dag. En kraftig E27 LED pære vil passe perfekt for dem som er på utkikk etter sterk og fyllende belysning, da de kommer med høyere lumen enn andre LED pærer i vårt sortiment, og sørger for en super belysning av høy kvalitet.

  Vi har et stort utvalg av kraftige LED pærer med E27 sokkel. Du kan finne pærer med lumen på alt fra 1500 til 6000, slik at du kan finne riktig belysning når du søker etter å få et opplyst hjem. Hos oss er du garantert produkter av høy kvalitet, da vi kun har lyspærer i vårt sortiment som vil stråle i en årrekke. Vi er over gjennomsnittet glade i belysning, og har kvalitetssikret hele vårt sortiment slik at våre kunder kan få det beste.

  En lyspære som virkelig skinner

  E27 kraftige LED pærer skiller seg litt ut fra andre lyspærer, da de alle kommer med kraftig belysning for å gi hjemmet ditt ekstra godt lys. Vi nordmenn har stort behov for lys, spesielt på vinterhalvåret når vi har begrenset tilgang på lys utendørs. Det finnes også flere rom i hjemmet hvor det kan være smart å ha litt ekstra sterk belysning, som for eksempel baderommet og kjøkkenet. I disse rommene er det greit å ha ekstra lys for å få et mer effektivt arbeidsmiljø eller å utføre f.eks. barbering med større nøyaktighet.

  Noen av våre mest populære kraftige lyspærer med E27 sokkel er den runde UFO-pæren, den nostalgiske pæren med karbon filamenter og den særegne kolbepæren

  Effektiv strømsparing

  I tillegg har vi kraftfulle lyspærer som også kan brukes utendørs, for eksempel til gatelykter og lignende. Mange tenker kanskje at disse kraftige LED-pærene har et høyt strømforbruk, men i sammenligning til hva de erstatter har du fortsatt et minimalt strømforbruk. Vår MEGA27 som egner seg til både store PH-lamper og gatelys, bruker 27w, men erstatter tradisjonelle pærer på 300w. 

  Våre kraftige LED pærer et strømforbruk på 12w til 40w. Men dersom du monterer en led-pære e27 dimbar, vil du ha muligheten til å dimme lyset etter behov, og dermed spare strøm når du bruker dimmefunksjonen. Dette gir deg stor frihet til å velge mellom en dempet belysning eller å benytte deg av det presise lyset våre kraftige LED lys kommer med.

  {opfaqblock:225}

 • E27 Globe LED pærer

  Pris garanti led lyskilder

  Dekorativ belysning med E27 LED globepærer

  Før i tiden, når glødepærene først kom på markedet, hadde man to typer: E27 og E14. Derfor er det fremdeles utrolig mange fatninger i veldig mange hjem med E27 sokkel, noe som flere og flere setter pris på i dag. En moderne E27 globe led pære vil nemlig passe perfekt - og sørge for å gi deg en nostalgisk opplevelse eller et stilrent uttrykk, avhengig av hva som passer best til ditt hjem. 

  Globepærer er virkelig trendy i disse dager, men hva er egentlig en globepære? Vel, en globepære er bare en betegnelse på en stor lyspære. De fleste globepærer monteres inn i lamper hvor pærene forblir synlige, da pærene kommer med særegne trekk. Mange globepærer har beholdt nostalgien vi hadde med glødepærer, hvor vi synlig kunne se glødetrådene. Det finnes få former glødetrådene ikke kommer i, og vi har et flott utvalg av globepærer som garantert vil sette prikken over i-en i hjemmet ditt.

  Flotte globe LED pærer for alle hjem

  I vårt sortiment finner du utrolig kreative lyspærer blant utvalget av E27 globe LED-pærer. Noen av våre mest særegne globepærer med E27 er den runde store globepæren, den stilrene kjempe globepæren, den romantiske ravfargede pæren og den nostalgiske E27 globe led pæren. Dersom du også ønsker å få med deg den siste innovative teknologien, vil du finne led-pære e27 globe som kan styres via smarttelefonen eller med stemmekontroll via Google Home og Amazon Alexa. Vår nostalgiske globe pære gjør alt dette mulig, i tillegg til å beholde den romantiske og nostalgiske stilen. 

  Det er også flere valgmuligheter når det kommer til E27 pærer. Dersom du velger en E27 Globe LED-pære som dimbar vil du også kunne styre belysningen etter behov ved å dimme den opp eller ned for å skape atmosfæren du ønsker. Blant annet er vår E27 globe led pære 6w dimbar, og kommer med et særegent røkt glass som skaper en behagelig og varm effekt, uavhengig om du har på høyeste eller laveste lysstyrke. 

  Nostalgisk belysning med moderne LED-teknologi

  På markedet i dag er det kun LED globepærer, noe som gjør valget enkelt: velg LED. En av fordelene LED har vært suveren på, er å gi de flotte dekorasjonspærene en levetid på inntil 15 år, og gjennom disse årene bruker de minimalt med strøm. I vårt sortiment vil du se at de fleste globepærer har et strømforbruk på så lite som 2w-8w, noe som betyr effektiv strømsparing - uten å spare på den dekorative effekten!

  {opfaqblock:224}

 • Fargede LED pærer E27

E27 LED

150 produkter
Viser 1 - 104 av 150 produkter

Pris garanti led lyskilder

Nostalgi og innovasjon med E27 LED pærer

Fra gammelt av var det to standard sokler til tradisjonelle glødepærer. Disse var E27 og E14, hvorav bokstaven E kommer fra Thomas Edison, som en hyllest til den fantastiske oppfinneren som ga oss lys. Med andre ord vil en E27 pære passe til de fleste fatninger i spesielt eldre hjem.

Når LED teknologien kom på markedet, var det en selvfølge at vi hadde et behov for å gjenskape E27 pæren med ny teknologi. På grunnlag av dette kom E27 LED pæren på markedet, noe som kom med mange fordeler. En E27 LED pære ser ut som en standard E27 glødepære, noe som har gjort den både nostalgisk og gjenkjennelig for de aller fleste. Derimot kommer E27 LED med alle fordelene LED har å by på. Dette betyr at E27 LED pærene både er mer energibesparende og miljøvennlige. De kommer med minimalt strømforbruk, som vår 1W LED stearinlys pære, som faktisk ser ut som et levende lys når det er i bruk. 

Stilrent og moderne

I vårt sortiment finner du utrolig kreative lyspærer blant utvalget av E27 LED pærer. Noen av våre mest særegne lyspærer med E27 sokkel er LED pæren med 3D stjerne effekt, den stilrene kjempe globepæren, den romantiske LOVE pæren og den nostalgiske E27 globe led pæren. Dersom du også ønsker å få med deg den siste innovative teknologien, vil du finne et bredt sortiment av E27 LED pærer som kan styres via smarttelefonen eller med stemmekontroll via Google Home og Amazon Alexa. Enten du ønsker deg en nostalgisk globe pære eller en stilren moderne variant, vil du finne det som passer til ditt hjem for å gjøre det litt smartere. 

Det er også flere valgmuligheter når det kommer til E27 pærer. Dersom du velger en E27 LED pære som er dimbar vil du også kunne styre belysningen etter behov ved å dimme den opp eller ned for å skape atmosfæren du ønsker. 

Fleksible løsninger med adapter

Vi har et utrolig fleksibelt og variert utvalg av LED pærer med E27 sokkel. Men dersom du allerede har en E27 sokkel og kanskje ønsker å bytte denne ut, trenger du ikke begynne å renovere alle lyskildene dine. Med våre smarte E27 til G9 og E27 til GU10 adapter, kan du enkelt bytte dette helt selv. 

Dersom du ikke har E27 sokkel, men gjerne ønsker å ha det takket være det stilige og særegne utvalget av E27 LED pærer, har vi også adaptere slik at du kan endre fra E40 til E27 eller E12 til E27

Vanlige spørsmål om E27 LED-pære
Er en E27 LED pære dimbar?
Vi har flere dimbare LED-pærer med E27 sokkel.
Hvordan bytter jeg til en E27 sokkel?
Du kan enkelt bruke en E40 til E27 eller E12 til E27 adapter for å kunne bruke E27 LED pærer.
Kan jeg styre E27 LED pærer med stemmefunksjon?
Mange av våre E27 LED pærer kan styres med stemmekontroll via Google Home og Alexa Amazon.