Filter

Pris
44 kr 789 kr
Forbruk
3 W 60 W
Dimbar
more... less
Strømstyrke
more... less
Filter

Drivere

40 produkter
Viser 1 - 40 av 40 produkter

LED driver for full fleksibilitet

LED lys er den mest populære lyskilden å ta i bruk i hjemmet. Dette er fordi LED pærer både kommer med lavt strømforbruk, lang levetid og godt lys. Mange LED-pærer er like dekorative som praktiske, og teknologien innenfor LED lys er i stadig utvikling. Vi hos LEDlyskilder er over gjennomsnittet glade i belysning, og har en stor forkjærlighet for LED teknologien. Derfor sørger vi for å alltid fylle på vårt sortiment med de nyeste lysene og den mest innovative teknologien, slik at du er garantert et fullmoderne hjem med produkter fra oss.
I vårt brede sortiment finner du små, store, dekorative, klassiske og energieffektive LED-pærer - noe for enhver smak, slik at alle kan fylle hjemmene sine med moderne lyskilder. Vi har mange smartpærer som fungerer sammen med smarttelefonen og smarthus-styring, slik at du kan være med på den siste bølgen innenfor innovativ teknologi og smarte hjem. 

Full fleksibilitet

Sortimentet vårt stopper selvfølgelig ikke bare med LED-pærer, LED-striper og LED-rør. Vi har alt du trenger av kvalitetsrikt tilbehør for å gjøre lysopplevelsen komplett. Enten du trenger ulike koblingsbokser eller koblingsklemmer for å skjøte lyset slik du ønsker, eller kanskje trenger å få bedre kontroll over hvor mye lys som stråler ut, har vi alt du trenger.
Noe av det beste med LED teknologi er at mange lyspærer er dimbare. Det betyr at man ikke bare kan styre lyset etter hvilken tid på dagen det er og hvilken stemning man ønsker å skape, men også spare ytterligere ved å dimme ned lyset og bruke mindre strøm. 

Drivere til ethvert behov

Vi har flere drivere til led lys, slik at du kan oppleve fordelene med dimming og få større fleksibilitet med lysene dine. Vi har dimbar driver til LED panel, driver til firkantet vegglampe og drivere med DALI-grensesnitt. Generelt passer alle våre drivere til våre ulike LED-paneler, enten du har et lite LED panel med 6w eller et stort LED-panel på 45w. Hos oss vil du finne en driver til led panel som egner seg til ditt hjem. 
Hvis du er usikker på om du trenger en LED driver til ditt LED-panel, kan du kontakte oss. Dersom du ønsker å kunne dimme LED panelet ditt, vil du trenge en LED driver. Driveren konverterer vekselstrøm til likestrøm ved behov, og styrer også hvor mye spenning som kommer inn. Derfor vil en driver automatisk redusere inngangsstrømmen når du dimmer lyset, slik at lyset er dempet og faktisk også bruker mindre strøm.
Vanlige spørsmål om driver til LED lys
Hva er en LED driver?
En LED driver regulerer strøm (ved dimming) og konverterer vekselstrøm (AC) til likestrøm (DC) ved behov.
Må jeg ha en LED driver?
Nei, men en LED driver gir deg større fleksibilitet og flere valgmuligheter.
Passer LED drivere til LED panel?
Vi har et stort utvalg av LED drivere som passer perfekt til våre LED panel.