V-Tac 18W LED pære
Karbon filamenter, A70, E27V-Tac 18W LED pære er et kraftig og effektivt alternativ til tradisjonelle lyspærer. Med en E27 stor fatning er den enkel å installere og passer til en rekke ulike lamper og armaturer. Med en lysstyrke på hele 2520 lumen er denne LED-pæren et strålende valg for rom som trenger mye lys, som for eksempel kjøkken, bad eller kontorer.

En av de største fordelene med V-Tac 18W LED pære er den høye lysspredningen på hele 300 grader. Dette gir en jevn fordeling av lyset og sikrer at alle hjørner av rommet blir belyst. I tillegg har denne LED-pæren en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette betyr at lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov og sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger.

V-Tac 18W LED pære kommer i en varm hvit fargetone på 3000K. Dette gir en behagelig og avslappende atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære. Med dimensjoner på 70 x 125 mm passer denne LED-pæren til de fleste standard lamper og armaturer.

Det er viktig å merke seg at V-Tac 18W LED pære har en IP20-sertifisering, noe som betyr at den ikke er vannbestandig og derfor ikke bør brukes utendørs eller i svært fuktige omgivelser.

Alt i alt er V-Tac 18W LED pære et utmerket valg for de som ønsker å spare penger på strømregningen uten å gå på kompromiss med lyskvalitet eller lysstyrke. Med en lang levetid og enkel installasjon er denne LED-pæren et smart valg for både hjemmebruk og på kontoret.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

126,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

Sendes innen 8-10 dager


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke2520 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk18w
Erstatt150w
SpenningsintervallAC: 220-240V
EnergiklasseD (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde125 mm.
Bredde70 mm.