V-Tac 15W LED pære
Samsung LED chip, A65, E27
V-Tac 15W LED pære er en kraftig og effektiv erstatning for den tradisjonelle 85W glødepæren. Denne LED-pæren har en stor E27 fatning og må kobles til en 230V forsyning. Med en lysstyrke på 1250 lumen og en høy lysspredning på 200 grader, gir den en jevn fordeling av lyset. Dette gjør at den er ideell for å belyse store og åpne områder som stuer, kontorer og butikker.


En av de største fordelene med V-Tac 15W LED pære er den høye lyskvaliteten med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og den kan brukes både til arbeidsformål og til å skape en hyggelig atmosfære i hjemmet.


Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, sikrer man en lang og sikker drift opp til 30.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan produktet forventes å ha en lang levetid.


V-Tac 15W LED pære kommer i tre forskjellige fargetoner: varm hvit (3000K), nøytral hvit (4000K) og kald hvit (6400K). Varm fargetone gir en behagelig og avslappende atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære. Nøytral fargetone gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, så opplyste motiver virker helt naturlige. Kald hvit gir et kaldt lys med et klart blåaktig skjær. Denne fargen brukes sjelden i Skandinavia, men er populær til lakkeringshaller, akvarier og spesiell dekor.


V-Tac 15W LED pære har dimensjoner på 134 x Ø66,5 mm og har en IP20 klassifisering, som betyr at den ikke er vannbestandig. Dette gjør den ideell for innendørs bruk, men den bør ikke brukes utendørs eller i våte områder.


V-Tac 15W LED pære er en pålitelig og effektiv LED-pære som gir god belysning og en lang levetid. Med en høy lyskvalitet og valgmuligheter i fargetoner, kan den brukes til en rekke formål både hjemme og på jobb.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Lm-80
- Certificate Tuv
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

50,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Kald
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
Kald hvit lysfarge6400K
DimbarNei
Lysstyrke1250 lumens
Spredning200 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk15w
Erstatt85w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde134 mm.
Diameter66,5 mm.
MaterialeTermisk PVC