GU10 LED

37 produkter
Viser 1 - 37 av 37 produkter

Pris garanti led lyskilder

GU10 LED-pærer - pengebesparende og miljøvennlig belysning

Hvis du har klikket deg inn på denne siden betyr det kanskje at du leter etter en pære med GU10 sokkel? Her tilbyr vi et godt utvalg av flere forskjellige pærer i akkurat denne kategorien. Pærene du finner her er LED, noe som betyr at de er mye mer energibesparende enn vanlige pærer - dermed vil du få en pære som både er pengebesparende og miljøvennlig.  Flere av pærene er også fra den annerkjente LEDlife serien, så du som vår kunde skal være fullstendig sikker på at produktet du kjøper er av den beste kvalitet. 

For at du ikke skal være i tvil om hvilke egenskaper produktet du kjøper har, kan vi tilby utdypende informasjon om hvert enkelt produkt hvis du klikker deg inn på det.

Den mest populære spotbelysningen  

GU10 LED-spotpærer er blant de mest brukte pærene for spotbelysning, og er blitt så populære på grunn av deres allsidighet, hvor lette de er å montere, deres lange levetid og gode energisparing. LED-pærer bruker opptil 80% mindre energi enn tradisjonelle pærer!  GU10 LED-spotter er ideelle for spotbelysning, både i hjemmet, på hotell og diverse industribygg. Våre LED-pærer har en levetid på opptil 50.000 timer, noe som betyr at du ikke trenger å skifte pære på mange år.

I vårt store GU10-LED sortiment har vi pærer med et bredt utvalg av farger og kulør, slik at du garantert kan finne det perfekte alternativet for ditt ønsket bruk.

Velg og vrak mellom alle regnbuens farger! 

En varm kulør vil belyse hjemmet ditt på en behagelig og avslappende måte, og er perfekt for norske hjem. En nøytral kulør er det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet, siden lyset er uten blå eller gule toner slik at opplyste motiver virker helt naturlige. En kald hvit kulør gir et kaldt lys med et klart blåaktig skjær. Denne fargen brukes sjelden i Skandinavia, men er populær for å malerom, akvarier og spesiell dekor.

Om du ønsker det lille ekstra, har vi også GU10-LED pærer med RGB farger. Vår V-Tac 3,5W RGB LED pære med fjernkontroll gir deg muligheten til både å endre farge og dimme lyset via medfølgende fjernkontroll. Pæren kan også lyse i den mer tradisjonelle varm hvite kuløren. Vår populære 5W Smart Home LED pære kommer med både RGB og veksling mellom varmt til kaldt lys, og er kompatibel med Google Home og Amazon Alexa, slik at du enkelt kan styre lyset med stemmekontroll. Den har også innebygd wifi, noe som lar deg kontrollere pæren fra din smartelefon eller tablet.

Vanlige spørsmål om GU10 LED-Pærer
Hvilke farger har deres GU10-LED pærer?
Her kan du velge og vrake! Vi har både de tradisjonelle pærene med varm, nøytral og/eller kald kulør, samt RGB. 
Hvor lang levetid har deres GU10-LED?
Våre pærer har en levetid på opptil 50.000 timer, så med en av våre GU10-LED pærer slipper du å skifte pære på mange år.
Hvor mye energi sparer jeg på å bytte til LED?
GU10-LED pærer bruker opptil 80% mindre energi enn tradisjonelle pærer!