Enkeltfarget tilbehør
Velg kategori nedenfor:
 • Enkeltfarget LED strip tilbehør 12V/24V

  LED-stripe 12V tilbehør for ethvert prosjekt

  For å virkelig få det meste utav 12V LED-stripene du får kjøpt her hos oss, bør du også legge til det nødvendige tilbehøret i handlekurven din. Vi har alt tilbehør til LED-striper som du trenger for å fullføre drømmeprosjektet ditt. Akkurat som at LED-striper er utrolig fleksible i hvor man kan legge dem, finnes det også utrolig mye forskjellig tilbehør for å gjøre LED-lyssettingen personlig og funksjonell. 
  Enten du er på utkikk etter en moderne dimmer som kan kobles opp mot smarttelefoner og Alexa, eller kun har behov for en klassisk dimmer for å oppnå effekten du ønsker, vil du ha muligheten til å skape den stemningen du ønsker hjemme ved hjelp av enkle kontroller. 
  I sortimentet vårt vil du også finne alle typer skjøter og forlengere du trenger for å kunne koble sammen LED-stripene på en sømløs måte. Uansett hvordan du ønsker å sette opp LED-stripene dine, er vi her for å hjelpe deg langs veien dersom du har noen spørsmål.
   

  Finn tilbehøret til 12V LED-striper som lar deg velge riktig lys

  Dimmere er prikken over i-en når det kommer til LED-striper, da det gir deg muligheten til å oppnå ulik styrke i lyssettingen, avhengig om du ønsker deg en varm og hyggelig kosekveld eller et opplyst rom når du skal vaske.
  Noen av våre dimmere kommer med bevegelsessensorer, mens andre kan benyttes ved hjelp av fjernkontroller. En av våre mest innovative dimmere heter Smart Home , og er kompatibel med appen Magic Home Pro. Den kan styres via appen, Google Home eller Alexa Amazon. Dette gir deg også muligheten til å stille inn når du selv ønsker at lysene skal slås av og på med timerfunksjonen enkelt. 
   

  Finn de riktige koblingene til 12V LED-striper

  For at LED-striper skal fungere ordentlig, er koblinger selvfølgelig viktig. Dersom du skal forlenge koblingen, har du behov for en forlenger. Vi har et stort og fleksibelt utvalg av DC forlengere, inntil forlenger på 3 meter for 12V LED-striper. Disse DC forlengerne kommer med både hunn- og hannplugger, og vi selger også separate hunn- og hannplugger dersom du plutselig står med f.eks. to hunnplugger som ikke kan kobles mot hverandre. 
  Vi har med andre ord sørget for at du har alt utstyret i orden når du skal legge LED-striper hjemme, slik at du enkelt kan utføre jobben selv. Dersom du trenger litt ekstra støtte på baksiden av LED-stripen, har vi også smarte festeklips som holder enhver LED-stripe på plass.
  {opfaqblock:39}
 • Enkeltfarget LED strip tilbehør..
 • Enkeltfarget LED strip tilbehør..

  Utebelysningen du drømmer om

  Her i landet er det kanskje vanskelig å dyrke palmetrær og blomster året rundt, men likevel er det flere ting som kan sette prikken over i-en når det gjelder dekorasjon av hagen eller uteplassen. Med LED striper har du uendelige muligheter for å lage dekor som varer hele året, uten å tenke på snø eller regn. Uavhengig om det er sommer eller vinter, vil LED striper gi deg en effektiv og fleksibel belysning som du enkelt legger selv. 
  LED-striper er noe du enkelt kan montere selv, uavhengig om du har tekniske ferdigheter eller ikke. Vi har et stort utvalg av LED-lys til utendørsbruk, enten du ønsker å lyse opp en statue du har i hagen på vinterstid, eller skape en lyssetting som er helt unik i nabolaget.

  Finn riktig tilbehør

  Når du har lagt opp utebelysning, er ikke moroa over helt enda. Det finnes nemlig ulikt tilbehør som gjør det enkelt å egendefinere belysningen. Vi har en dimmer til 12V og 24V som gjør det mulig for deg å velge lysstyrke utendørs, og alltid sørge for at du skaper riktig stemning på uteplassen eller i hagen. Dimmere vil også spare deg både strøm og penger!
  Enten du velger små LED-moduler eller vår lange 5 meters rull som egner seg til utendørsbruk, har vi ledlys-tilbehør 12V IP68 som egner seg sammen med utelysene våre. Når et LED-lys kommer med klassifisering IP68 betyr det at de har dobbel inntrengningsbeskyttelse, slik at du er sikker på at det tåler både vind, vann og vær. Hvis du ønsker å lyse opp hagedammen din har vi også egne LED moduler som kan senkes hele 1 meter under vann, og med den smarte dimmeren kan du selv bestemme hvor sterkt lys du ønsker å bruke. 

  Alle sesonger og enhver høytid

  Hvis du pleier å pynte med julelys utendørs, er det kanskje på tide å se seg om etter en mer energibesparende løsning. Strømregningen i desember pleier ofte være den høyeste av alle i mange husstander, da vi dekorerer med lys både innendørs og utendørs. 
  Ved å velge LED-lys kan du spare over halvparten av strømregningen, uten å inngå kompromiss med kvaliteten. Hvis du samtidig investerer i en dimmer til julelysene dine, vil du kunne spare ytterligere. Et dimmet LED-lys kan spare så mye som 80%, slik at du kan bruke pengene på dine kjære og god mat i stedet. Velg og vrak blant LED strips tilbehør 12V IP68 for en kreativ belysning utendørs!
  {opfaqblock:94}

Enkeltfarget tilbehør

113 produkter
Viser 1 - 104 av 113 produkter