G24 LED
Velg kategori nedenfor:
 • G24Q (4 pinner)

  Pris garanti led lyskilder

  G24Q LED belysning med fire pinner

  Som du kan se har vi på denne siden et bredt utvalg av LED pærer med G24 sokkel og fire pinner. Vi vet at våre kunder både tenker på design og funksjon når de skal kjøpe en ny pære. LED pærer er i seg selv et utrolig godt produkt da det er veldig strømbesparende, og dermed også miljøvennlig og økonomisk. Utover dette har våre pærer varierende spredning og lysstyrke så du skal kunne finne den pæren som passer til akkurat ditt formål.  Sjekk også ut vår adapter som gjør det mulig å benytte din nye G24Q pære i en lampe med E27 sokkel. Vi tilbyr kun det beste til våre kunder.

  Her på Ledlyskilder er vi dedikerte LED-nerder som virkelig tror at produktene våre kan gjøre en forskjell. LED-basert teknologi er så fleksibel at du kan lage all slags belysning med den, og vi ønsker at alle våre kunder skal få oppdage de uendelige fordelene med LED belysning. 

  Oppnå den perfekte belysningen ved å velge mellom mattert og klart glass

  Når det gjelder design kan du både finne pærer med mattert glass og med klart glass i vårt G24Q LED sortiment. Med et matt glass vil du oppnå en mykere, mer diffust lyskvalitet, som bidrar til en koselig og behagelig atmosfære - og er samtidig perfekt i områder der du trenger en jevn belysning. Et klart glass derimot vil gi deg sterkere og tydeligere lyskvalitet. Hvilken type glass som er best, kommer an på både din personlige preferanse, og hvor du tenker å bruke lyset. 

  Det er dog viktig å merke seg at lysstyrken til pæren har mer å gjøre med styrken, effekten, og lumen-tallet til lyset, snarere enn glasshuset som er rundt den. Hvis du trenger et sterkere lys, er det viktig å velge en som har et høyere tall oppnevnt under lumen (lm).

  Velg blant ulike design, kulør og lysspredning i vårt G24Q LED-sortiment!

  I tillegg til ulike typer glass, så kommer pærene i sortimentet vårt også med ulike kulør for at du skal kunne finne den perfekte belysningskilden din her hos oss. De fleste av modellene kommer med et varmt hvitt lys, som vil skape en koselig atmosfære i det området de skal lyse opp. Om det ikke er stemningen du er på jakt etter, kommer flere av våre lys også med nøytral kulør - som for eksempel modellen LEDlife G24Q-SMART6 6W LED pære! Med en nøytral kulør vil du oppnå det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet, ettersom lyset er uten blå eller gule toner.

  {opfaqblock:235}

 • G24D (2 pinner)

  Pris garanti led lyskilder

  G24D LED-lys med 2 pinner

  Hvis du er på utkikk etter LED pærer med G24 sokkel og to pinner er du kommet til riktig sted. Ved å scrolle deg rundt på denne siden vil du få et godt overblikk over vårt brede utvalg av akkurat denne typen pærer. Dette vil også gi deg mulighet til å sammenligne pærenes forskjellige kvaliteter og funksjoner slik at du kan finne et produkt som oppfyller alle de kravene du har. 

  Alle våre pærer er gode til å lyse opp det området du skulle ønske, i tillegg til å skape en hyggelig stemning. Hvis du har en lampe med E27 sokkel eller E14 sokkel, men ønsker å benytte deg av en pære med G24 sokkel med to pinner i stedet, så har vi også adaptere for dette.

  Mattert glass for å gi deg et jevnt og mer diffust lysalternativ

  De fleste modellene i vårt G24D LED-sortiment kommer med et mattert glass. Med et matt glass vil du oppnå en mykere, mer diffust lyskvalitet, som bidrar til en koselig og behagelig atmosfære. Disse lysene er gode hvis du trenger et jevnt og mer diffust lysalternativ, som også er mer behagelig for øyet. Matte LED-lys er perfekte til bruk på områder der du trenger en jevn belysning. Mattert glass er spesielt perfekt til hjemmekontoret ditt, eller arbeidsplasser med mindre kontorer. De gir nok lys til å belyse områder i den størrelsen, samtidig som du unngår noen av de irriterende skyggene som andre belysningsalternativer vil gi. 

  Det er ikke kun om glasset er mattert eller klart som vil ha en påvirkning på belysningen din - kulør og lumen er også viktig. Jo høyere lumen, jo sterkere vil lyset være. I vårt G24D LED sortiment har vi lys i de tre mest vanlige fargetonene: kald hvit, nøytral hvit og varm hvit. Produktbeskrivelsen vil fortelle deg om de forskjellige spesifikasjonene til pæren, slik at du kan være trygg på at du har funnet det riktige alternativet for ditt ønsket bruk 

  Hvorfor bør jeg bytte til LED-belysning?

  For de som bryr seg om både økonomi og miljø, er det virkelig smart å bytte ut gammel belysning med moderne LED-varianter. Fordi så lite av energien omdannes til lys i tradisjonelle lamper, er det nødvendig med mer strøm enn det gjør på en LED-lampe. 

  Andre fordeler med å bytte til lysdioder er at de er helt fri for kvikksølv og andre skadelige kjemikalier. De har også samme lyskvalitet, lengre levetid og kan som regel brukes i eksisterende armaturer.

  {opfaqblock:234}

G24 LED

27 produkter
Viser 1 - 27 av 27 produkter

Pris garanti led lyskilder

LED pærer med G24 sokkel til hjem og industribygg

På denne siden finner du Ledlyskilders brede og gode utvalg av flotte LED pærer med G24 sokkel. Vi vet at våre kunder kun ønsker å kjøpe LED pærer av den beste kvalitet, og derfor tilbyr vi kun utmerkede LED pærer til konkurransedyktige priser. Utvalget av LED pærer med G24 sokkel varierer i design for å møte hver kundes behov. Derfor kan du finne pærer med mattert glass, pærer med lysspredning mellom 120 og 360 grader, og både korte og lengre pærer i sortimentet vårt. 

Det er viktig for oss at du får stor glede av din nye LED pære, og for å finne ut om du kjøper den som er riktig for ditt formål kan du klikke deg inn på det enkelte produkt og få mer detaljert informasjon. Vi tilbyr også forskjellige adaptere så du kan benytte din nye G24 pære på lamper som er tilpasset pærer med andre typer sokkel. 

Hva er G24 LED?

G24 er en serie kompakte LED-pærer som kan erstatte vanlige lysrør. Det er to hovedtyper innen G24 serien: G24d og G24q. G24d serien har to pinner som er 24 mm fra hverandre og fungerer med magnetiske forkoblinger. G24q serien har fire pinner og fungerer med elektronisk forkobling. Fire pin varianter er beregnet for vanlige lamper, som lineære fluorescents, og har en elektrode i hver ende, to pinner på hver. To pin varianter har en startbryter innebygd sånn at du bare får de to 'ytre' forbindelsene.

Vi har sikret oss et godt utvalg av både G24D og G24Q LED lys, slik at du skal kunne finne den belysningen du trenger her hos oss. Ikke nøl med å ta kontakt om du skulle være i tvil om hvilken modell som passer ditt ønsket bruk best - vi hjelper deg gjerne!

Uendelige fordeler ved å bytte fra vanlige lysrør til G24 LED

Det er atskillige grunner til at LED-lys har blitt manges foretrukne valg i nyere tid. LED-lamper har for eksempel veldig lang levetid - flere av våre modeller har opptil 50 000 levetimer! Ved å bytte ut tradisjonelle lysrør med lysdioder sparer du dermed både tid og penger, og du slipper også bryet med å bytte ut pærer regelmessig. En annen god ting er at LED lamper er ekstremt energieffektive, ettersom lampene konverterer energi til lys i stedet for varme på en smart måte. Omtrent 80% av energien går til lys i en LED lampe, noe som er det motsatte av det som gjelder for vanlige lysrør. Det er med andre ord enkelt å forstå hvorfor LED har blitt så populært!

Vanlige spørsmål om LED pærer med G24 sokkel
Har dere G24 LED-pærer som tåler fukt?
Ja, vi har modeller med klassifisering IP53 som tåler fuktig luft.
Hva er G24 LED?
G24 er en serie kompakte LED-pærer som kan erstatte vanlige lysrør. 
Hva slags design har deres G24 LED pærer?
Vi har noe for alle og enhver - du kan velge mellom mattert eller klart glass, lysspredning mellom 120 og 360 grader, ulike kulør, samt korte pærer og lengre pærer.