3,8W LED pære
212 lm/W, A60, karbon filamenter, klart glas, E27

Pære som lyser veldig effektivt.

Med glødelampe-LED, som sikrer et utseende som minner om tradisjonelle kronpærer.

 Den 3,8W LED-pæren med E27 stor fatning er det perfekte alternativet for deg som ønsker å redusere energiforbruket, uten å gå på akkord med lyskvaliteten. Med en effekt på kun 3,8W erstatter denne pæren en tradisjonell 60W-pære, og vil dermed gi deg en betydelig besparelse på strømregningen.

For å benytte pæren, må den kobles til en 230V forsyning. Ved å benytte LED av høyeste kvalitet, sikrer man en lang og sikker drift opp til 50.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan produktet forventes å ha en lang leve tid.

Lysstyrken på denne LED-pæren er på hele 806 lumen, og den har en høy lysspredning på 360 grader som gir en jevn fordeling av lyset. Med en høy lyskvalitet og en RA-verdi på 80-85, sikrer denne pæren et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og vil gi deg et behagelig og avslappende lys i hjemmet ditt.

Denne LED-pæren kommer i to forskjellige fargetoner, varm hvit (3000K) og nøytral hvit (4000K). Varm fargetone gir en behagelig og avslappende atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære. Nøytral fargetone gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, så opplyste motiver virker helt naturlige.

Dimensjonene på denne pæren er 108 x Ø60 mm, og den har en IP20-klassifisering, noe som betyr at den ikke er vannbestandig. Dette gjør at den er perfekt for bruk innendørs, men den bør ikke benyttes i områder med høy luftfuktighet.

Alt i alt er 3,8W LED-pæren med E27 stor fatning et utmerket valg for deg som ønsker en energieffektiv og pålitelig lyskilde med høy lyskvalitet. Med en lang levetid og muligheten til å velge mellom to forskjellige fargetoner, vil denne pæren gi deg den perfekte belysningen for ditt hjem eller arbeidsmiljø.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

114,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
Lysstyrke806 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk3,8w
Erstatt60w
Spenning230V
Spenningsintervall220-240V,50Hz
EnergiklasseA (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde108 mm.
Diameter60 mm.
MaterialeGlass