Filter

Pris
408 kr 409 kr
Filter

Selvvanningspotter

1 produkt
 • Selvvanningspotte Ø28
  Rund, hvit, Ø28 cm
  510,75 kr 681,00 kr -25%

  Bruker du mye tid på å vanne plantene dine? Med en selvvanningspotte fra LEDLife slipper du for å bekymre deg om at plantene får nok vann. Når du ser på vannmåleren kan du se hvor mye som er igjen i potten. Selvvanningspotte i en fin hvit farge som passer i alle hjem. Bruker du mye tid på å vanne plantene dine? Med en selvvanningspotte fra LEDLife...

  Redusert pris!
  På lager.

Gi deg selv grønne fingre

Dersom du sliter med å holde liv i plantene dine, eller kanskje ikke har noen som kan vanne plantene dine når du skal på ferie, trenger du ikke bekymre deg. Med selvvanningspotter kan nemlig hvem som helst få grønne fingre. Enten du velger en selvvanningspotte innendørs eller selvvanningspotte utendørs vil du ha muligheten til å slippe unna å måtte tenke på når de ulike plantene trenger vann. En selvvanningspotte vil nemlig ordne dette selv, og det eneste du trenger å tenke på er å stelle med plantene når du har tid - og selvfølgelig nyte de naturskjønne omgivelsene.

Forbedre innemiljøet og helsen din

Det er anerkjent at det å omringe seg med planter både innendørs og utendørs skaper en sinnsro og mer harmoni i kropp og sjel. Dersom du dyrker urter eller planter som også har nyttige egenskaper, slår du to fluer i én smekk. Det er få ting som gir en så stor mestringsfølelse som å kunne høste inn selvdyrkede urter eller andre planter. 
I tillegg er det mange planter som er med på å rense luften slik at du kan forbedre inneklimaet ditt. Spesielt moderne hjem har selvregulert ventilasjon, noe som gjør det vanskeligere å styre kvaliteten på inneklimaet ved å lufte. Da kan planter som renser luften være en god løsning.

Innovative løsninger

Med våre billige selvvanningspotter med LED teknologi som du kan kjøpe her på nett har du muligheten til å forbedre effektiviteten i hverdagen med innovative løsninger til hjemmet ditt. Vi har smarte selvvanningspotter i ulike størrelser, som selvvanningspotter 10x10 og selvvanningspotter 13x13, men også større varianter som måler en diameter på hele 28 cm. De er både stilrene og praktiske, og alle sammen kommer med målere slik at du enkelt kan se når det er på tide med påfylling. Etter du har fylt på vannet i beholderen, vil selvvanningspotten ta ansvar for vanningen, og du kan unngå å bekymre deg om plantene dine har nok vann i flere uker fremover.
Teknologien bak selvvanningspotter sørger for at plantene får jevn tilførsel av vann, samtidig som at de får undervanning. Det er nemlig ikke bare glemsel om å vanne planter som kan ta livet av dem, men også overvanning. Mange fyller på med litt ekstra for å sørge for at plantene har nok vann, men dette fører til at røttene drukner. Med selvvanningspotter i hus trenger du aldri bekymre deg for hverken for lite eller for mye vann. Finn dine selvvanningspotter på nett her hos oss!
Vanlige spørsmål om selvvanningspotter
Er selvvanningspotter dyre?
Vi har billige selvvanningspotter i ulike størrelser og farger, slik at du kan finne den som passer ditt hjem.
Hvor ofte må jeg fylle opp selvvanningspotten?
Ulike planter trenger ulik mengde vann, men den smarte måleren gir deg alltid beskjed når det er tid for påfylling.
Kan jeg bruke selvvanningspotter utendørs?
Ja, vi har både selvvanningspotter til innendørs og utendørs bruk.