Filter

Pris
124 kr 255 kr
Erstatt (Watt)
24 56
Forbruk
12 W 25 W
Lysstyrke
1400 lm 3000 lm
Kulør
more... less
Dimbar
more... less
Filter

2G11 LED lysrør

11 produkter
Viser 1 - 11 av 11 produkter

Pris garanti led lyskilder


Moderne 2G11 LED lysrør

På denne siden vil du kunne få en god oversikt over våre lysstoffrør i kategorien 2G11. Hvis du er usikker på hvilken kategori det lysstoffrøret du leter etter går under, og ikke føler du har nok kunnskap til å kunne finne frem til dette på egenhånd, har vi god informasjon på våre sider. Vi har gjort informasjonen så oversiktlig og lett leselig som mulig, slik at den ikke skal være for teknisk og komplisert å forstå. 

Om du allikevel syns det er vanskelig å finne det rette produktet, ikke nøl med å ta kontakt - vi hjelper deg gjerne. Vi er veldig opptatt av god belysning, og bidrar gjerne med vår entusiasme og kompetanse når du skal finne det perfekte LED-lysrøret for ditt bruk!

Hvorfor bytte fra vanlige lysstoffrør til LED?

Hvis du tidligere er vant til å ha et vanlig lysstoffrør men vurderer heller å kjøpe LED denne gangen, kan vi fortelle deg at dette er et meget godt valg. LED lysstoffrør har de samme funksjonene som et vanlig lysstoffrør, men er i tillegg mye mer energibesparende. De varer også lenger, og trenger mindre vedlikehold enn de tradisjonelle lysstoffrørene. Dette gjør at et led-lysrør vil kunne tilby store besparelser over tid, spesielt i store hjem og lokaler. 

I tillegg til at et led lysrør vil bruke mye mindre strøm enn tradisjonelle lysstoffrør, sender de heller ikke ut UV lys slik som eldre lysstoffrør gjør, og de inneholder ikke kvikksølv. Resultatet? Du vil få et produkt i bedre kvalitet til en eksepsjonelt god pris som er bedre for både deg og planeten. 

Belysning til både hjem og industribygg

Når du velger et av våre 2G11 LED lysrør, kan du selv velge hvor på Kelvin-skalaen lyset skal plasseres. LED lysrør i kalde toner er godt egnet for industri, kjeller, malerom og andre steder der lyset hovedsakelig må være funksjonelt. Nøytralt lys, ofte med en Kelvin på 4-5000, er optimalt arbeidslys fordi det ikke dukker opp forstyrrende nyanser som blå eller gule toner, så opplyste motiver vil virke helt naturlige. En varm kulør er perfekt for rom hvor man oppholder seg regelmessig, som kjøkken, stue og soverom. Disse vil skape en koselig atmosfære, og er derfor ofte det foretrukne valget til skandinaviske hjem. Vi har også enkelte produkter med ekstra varm hvit kulør i vårt 2G11 sortiment, som vår populære LEDlife 2G11-STAND31. En ekstra varm hvit kulør vil gi et uttrykk i stil med gammeldags glødetrådpærer.

Vanlige spørsmål om 2G11 LED lysrør
Har dere 2G11 LED lysrør til kontor og industribygg?
Vi har mange modeller i vårt 2G11 sortiment som passer ypperlig til kontor og industribygg!
Hva slags spredning har deres 2G11 LED rør?
De fleste 2G11 LED lysrørene i vårt sortiment kommer med 120° spredning, men vi har også en modell med 360°.
Hvilken kulør har deres 2G11 LED-Lysrør?
Du kan velge mellom 4 forskjellige fargekulører i vårt sortiment: Kald hvit, Varm hvit (3000K), Nøytral hvit (4000K) og Ekstra varm hvit (2700K).