V-Tac 5W LED pære
Karbon filamenter, mattert, A60, E27

5W LED-pære med kull-LED og frostet glass som gir en god lysfordeling.

Formfaktor: A60.V-Tac 5W LED pære er et fantastisk produkt som vil gi deg enestående belysning i hjemmet ditt. Denne LED-pæren har en stor E27 fatning og er designet for å erstatte en 50W vanlig pære. Med en lysstyrke på hele 600 lumen vil du ha mer enn nok lys til å lyse opp ethvert rom i hjemmet ditt.


En av de mest imponerende egenskapene til denne LED-pæren er den høye lysspredningen på hele 300 grader. Dette gir en jevn fordeling av lyset og sikrer at alle deler av rommet blir godt belyst. I tillegg har denne LED-pæren en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette betyr at lyset som kommer fra denne pæren er naturlig og vakkert, og viser alle farger på en genuin måte.


V-Tac 5W LED pære kommer i en varm hvit fargetone (2700K). Dette gir en behagelig og avslappende atmosfære, og bidrar til å skape en koselig stemning i hjemmet ditt. Denne LED-pæren er perfekt for bruk i stue, soverom eller andre rom hvor du ønsker en avslappende atmosfære.


Dimensjonene på denne LED-pæren er 107 x Ø60 mm. Dette gjør den enkel å installere i de fleste lamper og lysarmaturer. For å bruke denne LED-pæren må den kobles til en 230V strømkilde.


Alt i alt er V-Tac 5W LED pære et fantastisk produkt som vil gi deg enestående belysning i hjemmet ditt. Med høy lysstyrke, jevn fordeling av lys og en varm hvit fargetone vil denne LED-pæren bidra til å skape en koselig og avslappende atmosfære i hjemmet ditt.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

52,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

Sendes innen 9-11 dager


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2700K
DimbarNei
Lysstyrke600 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk5w
Erstatt50w
Spenning230V
SpenningsintervallAC: 220-240V
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde107 mm.
Diameter60 mm.