Filter

Pris
14 kr 5929 kr
Forbruk
1 W 670 W
Serie
more... less
Filter

Vekstlys

Vekstlys
Velg kategori nedenfor:
 • Vekstlys


  Skap optimale forhold for planter med vekstlys

  En vekstlampe er bra for alle slags planter som trenger lys i mørke tider. Alle LED-lys kan brukes som vekstlys, men om lyset gir de mest optimale vekstforholdene for planten avhenger av lystypen. Blått lys brukes mest til spiring, og rødt brukes mest til blomstring. Skal du gi plantene dine de beste vekstvilkårene, er det viktig å investere i gode vekstlys som gir det optimale lyset for planten. 
  En annen grunn til at vekstlys er bedre enn vanlige LED-pærer er at lyset er optimalisert til å bruke alt forbruket til å danne det lyset som gir planten de beste vekstvilkårene. Som hovedregel bør du bruke vekstlyset i maks 16 timer om gangen. Det vil si at plantene har 8 timers hvile fra lys, og atmosfæren deres vil dermed etterligne solens syklus for best mulige forhold. 

  Hvorfor er vekstlys nødvendig?

  Alle planter trenger lys for å vokse, og her i Norge er dessverre naturlig sollys en mangelvare store deler av året. En vekstlampe skiller seg ut fra vanlige lamper fordi den er designet for å sikre optimalt lys for planter. Vekstlampen lyser med andre ord med de bølgelengdene som plantene trenger for å vokse. Planter trenger blått og rødt lys for å vokse, mens grønt og gult lys ikke er nødvendig for en plante da de ikke absorberer det i det hele tatt. Lyset vekstlys gir er perfekt for plantenes Klorofyll B, Klorofyll A, Lutein, B-kareton, Zeaxanthin og Lycopen. 

  Vitenskapen bak vekstlys - forstå de ulike fargene

  Blått lys skaper vekst i planter, og er derfor den viktigste fargen når det kommer til vekstlys. Det røde lyset motiverer til blomstring, og brukes som regel sammen med blått. Sammen vil blått og rødt lys skape den optimale atmosfæren for planter til å vokse i. Grønt lys gjør ingenting for plantene i seg selv, men det vil gi et godt navigasjonslys slik at plantene kan hvile mens du holder på rundt dem. Noen vekstlamper kommer med 3:1 lys, som betyr at det er 3 røde og 1 blå dioder. Dette er fordi blått avgir mye mer energi enn rødt.
  En annen ting som er viktig å se på når det kommer til vekstlys er deres PAR-verdi. Tommelfingerregelen er at spirende planter skal bruke PAR på 100-200, mens salat og lignende bør bruke PAR på 100-200. Har du et overvintrende tre i vinterhagen er anbefalingen PAR på 100, mens blomstrende planter trenger PAR på 3-400 under vekst og PAR på 1000 når de blomstrer. Ta gjerne kontakt med vår kundeservice om du har noen spørsmål.
  {opfaqblock:353}
 • Hydroponi  Velg hydroponi til hjemmet ditt

  Du har kanskje allerede hørt om den nye måten å dyrke hjemme på: med vann i stedet for jord. Dette skaper ikke bare mindre søl, men tar også mindre plass. Den innovative måten å dyrke på kalles hydroponi. Hydroponi har tatt verden med storm, da spesielt i mer urbane strøk, men også i mer landlige omgivelser. Det er nemlig super enkelt å sette opp en liten hydroponisk urtehage på kjøkkenet eller balkongen i en liten trang leilighet, og er mye mer plassbesparende inne i et drivhus enn tradisjonelle potteplanter. 
  Vi har selvfølgelig hengt oss på trenden, da vi vet hvor gøy det er å høste inn selvdyrkede urter og grønnsaker direkte fra en egen hage uansett hvor lite areal man har å bryne seg på. Det er nemlig like enkelt å sette opp en liten hydroponisk hage innendørs som utendørs.

  Flere og bedre innhøstinger på kortere tid

  En av grunnene til at hydroponi har blitt så populært, er fordi det plantene vokser raskere og bærer frukt/grønnsaker/bær/urter mye raskere enn tradisjonelle planter. Og det spares ikke på antallet du får høste inn heller, noe som gjør det enda mer effektivt. Det er mulig, spesielt om du dyrker innendørs, å plante året rundt. Noen av de mest populære tingene å plante er krydderplanter og grønne bladplanter, som kål, tomater, basilikum, timian og salat. Alle er nyttevekster som gir deg ekstra påfyll i kjøleskapet - helt gratis. 
  Hvis du dyrker utendørs, er det også enklere å flytte vekstene inn når kulda kommer. Plantekasser for en hydroponisk hage er langt enklere å bære enn tunge potteplanter, og vil ta langt mindre plass i hjemmet ditt.

  Enkle systemer og smarte løsninger

  Dersom du er virkelig på utkikk etter å dyrke urter og grønnsaker hjemme, har vi hydroponiske plantekasser som har både 12 plasser og 24 plasser. Noe av det beste med hydroponi er at du kan mikse og matche ulike grønnsaker eller urter i én og samme kasse uten at noen tar større plass enn andre, som man vanligvis må tenke på ved tradisjonell dyrking i utendørs bed.
  Ekstra smarte løsninger er for eksempel våre innovative hydroponi med lys, som enkelt gir lys til din hydroponiske minihage. Vi har små plantekasser beregnet for hydroponi med LED for å gi deg smarte og unike løsninger til din urtehage på kjøkkenet. De er også laget i stilrene design, og tar seg derfor bra ut på kjøkkenbenken i ethvert hjem.
  {opfaqblock:344}
 • Tilbehør til vekstlys og hydroponic

  Riktig tilbehør hydrosystemet ditt

  Hydroponisk dyrking har tatt verden med storm, da det er en enkel og renere måte å dyrke planter på. Det har gitt ethvert hjem muligheten til å gro mat på hjemmebane, da dyrkingen av plantene foretar seg i vann i stedet for i jord. Dette fører også til at plantene ikke trenger samme grobunn, og du kan plante flere nyttige planter og urter på et mindre område enn det du ville gjort med tradisjonell dyrking i jord. For å skape et komplett innendørs (eller utendørs!) hydroponisk system, trenger du en god del tilbehør. Vi har hydroponic tilbehør på nett slik at du enkelt kan komme i gang med dyrkingen.

  Slik fungerer hydroponisk dyrking

  For å få en hydroponisk hage til å fungere, er du avhengig av både slanger, pumper og egne plantekasser. Plantene trenger oksygenrikt vann og næringsvæske for å vokse, og vi har et stort utvalg av alt tilbehør du trenger for å komme i gang med hydroponic planting. Med vår flytende plantegjødsel er du garantert gode groforhold til plantene dine, og for ekstra god vekst kan du spe på med tilskudd til flytende plantegjødsel. 
  For å få skuddene i gang på vinterstid er det også lurt å benytte seg av en varmematte til forspiring. Det flotte med en hydroponisk hage er nemlig at du kan gro planter når som helst på året, og at du kan høste inn gevinster som vanligvis kanskje ville tatt flere måneder med planting i jord etter kun ett par uker. Ved hjelp av varmematten får du spirer som du overfører til en plantekasse - og så vil det oksygenrike vannet og vår flytende plantegjødsel sørge for resten!

  Smart tilbehør til hagen

  Vi har innovative og enkle kontrollpaneler slik at du enkelt kan styre for å få full kontroll på hagen din. Hvert kontrollpanel med integrert LED kan styre 2 grupper på 10 vekstlamper på samme tid. For å komplementere med de smarte kontrollpanelene, har vi også selvsagt det du trenger av vekstlys. Med kontrollpanelene kan du simulere både soloppgang og solnedgang, i tillegg til å ta full styring over lysstyrke og antall lystimer. 
  For å kunne sette opp den hydroponiske hagen du drømmer om, har vi tilbehør til vekstlys og hydroponic vanningssystemer, slik at du kan skjøte opp de ledningene du trenger for å strekke til. Hvis du skjøter oppsettet sammen med Smart Home Dimmer, vil du kunne styre vekstlysene via en app på smarttelefonen, eller ved stemmekontroll med Google Home eller Alexa.
  {opfaqblock:343}
 • Selvvanningspotter

  Gi deg selv grønne fingre

  Dersom du sliter med å holde liv i plantene dine, eller kanskje ikke har noen som kan vanne plantene dine når du skal på ferie, trenger du ikke bekymre deg. Med selvvanningspotter kan nemlig hvem som helst få grønne fingre. Enten du velger en selvvanningspotte innendørs eller selvvanningspotte utendørs vil du ha muligheten til å slippe unna å måtte tenke på når de ulike plantene trenger vann. En selvvanningspotte vil nemlig ordne dette selv, og det eneste du trenger å tenke på er å stelle med plantene når du har tid - og selvfølgelig nyte de naturskjønne omgivelsene.

  Forbedre innemiljøet og helsen din

  Det er anerkjent at det å omringe seg med planter både innendørs og utendørs skaper en sinnsro og mer harmoni i kropp og sjel. Dersom du dyrker urter eller planter som også har nyttige egenskaper, slår du to fluer i én smekk. Det er få ting som gir en så stor mestringsfølelse som å kunne høste inn selvdyrkede urter eller andre planter. 
  I tillegg er det mange planter som er med på å rense luften slik at du kan forbedre inneklimaet ditt. Spesielt moderne hjem har selvregulert ventilasjon, noe som gjør det vanskeligere å styre kvaliteten på inneklimaet ved å lufte. Da kan planter som renser luften være en god løsning.

  Innovative løsninger

  Med våre billige selvvanningspotter med LED teknologi som du kan kjøpe her på nett har du muligheten til å forbedre effektiviteten i hverdagen med innovative løsninger til hjemmet ditt. Vi har smarte selvvanningspotter i ulike størrelser, som selvvanningspotter 10x10 og selvvanningspotter 13x13, men også større varianter som måler en diameter på hele 28 cm. De er både stilrene og praktiske, og alle sammen kommer med målere slik at du enkelt kan se når det er på tide med påfylling. Etter du har fylt på vannet i beholderen, vil selvvanningspotten ta ansvar for vanningen, og du kan unngå å bekymre deg om plantene dine har nok vann i flere uker fremover.
  Teknologien bak selvvanningspotter sørger for at plantene får jevn tilførsel av vann, samtidig som at de får undervanning. Det er nemlig ikke bare glemsel om å vanne planter som kan ta livet av dem, men også overvanning. Mange fyller på med litt ekstra for å sørge for at plantene har nok vann, men dette fører til at røttene drukner. Med selvvanningspotter i hus trenger du aldri bekymre deg for hverken for lite eller for mye vann. Finn dine selvvanningspotter på nett her hos oss!
  {opfaqblock:342}
 • Frø

  Kjøp frø og dyrk dine egne urter og grønnsaker hjemme

  Å så frø og så kunne høste dine egne grønnsaker er både morsomt og enkelt. Ved å så dine egne frø sparer du både tid og penger, da du ikke trenger å gå i butikken for å kjøpe grønnsakene dine. I stedet kan du hente ferske, hjemmedyrkede grønnsaker og urter rett utenfor inngangsdøren din eller fra en potte i kjøkkenvinduet. Grønnsaker som du har dyrket selv er også et godt valg fra et miljøsynspunkt. 
  Du kan så frø i både potter og i åpen mark, på balkongen eller i blomsterbedet. Hvis du ønsker å kunne dyrke planter hele året, kan du også så frøene dine i et drivhus. Ved dyrking av grønnsaker og andre planter i drivhus kan du bruke LED plantebelysning, slik at plantene får rikelig med lys også om høsten og vinteren. Vi anbefaler også at du legger med en Vannforstøver eller en selvvanningspotte i handlekurven din om du ønsker å dyrke egne urter og grønnsaker hjemme!

  Et miljøvennlig alternativ med mange fordeler

  Ettersom du besøker oss her på Ledlyskilder, har du garantert allerede fått opp øynene for alle fordelene med LED belysning. En av disse fordelene er at det er et miljøvennlig alternativ. Hvis du bryr deg om miljøet, er dyrking av egne urter og grønnsaker noe du definitivt bør prøve. Du slipper grønnsaker som sprøytes med ulike typer sprøytemidler, samt lange transportveier fra dyrker til butikk. Du sparer dermed også tid, og du kan så og høste når det passer deg selv best. På sikt blir det også billigere å så egne grønnsaker, urter og krydder, da en frøpose kan gi deg flere nye grønnsaker i stedet for en enkelt grønnsak fra matbutikken.

  Skap det perfekte forholdet for dyrking med riktig lys

  Når du skal dyrke planter og grønnsaker hjemme, er det viktig med lys for å oppnå det beste resultatet. Uansett om du har plantet salat og grønt, et overvintrende tre i vinterhagen din eller noen små nyplantede spirer, trenger vekster lys. Med vekstlys fra Ledlyskilder får du et lys som er optimalisert for bruk til planter, urter og grønnsaker. Det vil si at alle watt går til lyset vekstene absorberer.
  Når vi snakker om vekstlamper er det spesielt et fagbegrep som er greit å kjenne til, nemlig PAR-målinger. PAR står for Photosynthetic Active Radiation og indikerer lysstyrken. Du kan dermed se hvor mye lys lampen gir i en bestemt høyde. Dette er angitt under de enkelte vekstlampene. Tommelfingerregelen er at spirende planter skal bruke PAR på 100-200, mens salat og lignende bør bruke PAR på 100-200.
  {opfaqblock:347}

Vekstlys

93 produkter
 • LEDlife Helios vekstlampe 150W
  Inkl. oppheng, fullt lysspektrum, uten vifte, dimbar lysstyrke, IP65
  2 606,00 kr
  • 150W Forbruk

  Effektiv vekstlampe på 150W.Denne vekstlampen har passiv kjøling. Det betyr at det ikke er på montert en vifte. Dette betyr også at den er helt stille. Dette gjør den ideell til bruk i f.eks. private hjem, drivhus eller kjeller.Full spektrum vekstlampe, slik at planterne får det lys de har bruk for, samtidig med at lyset er hvidt.Kan henges opp... Effektiv vekstlampe på 150W.Denne vekstlampen har passiv kjøling. Det betyr at det ikke...

  På lager.
 • Samsung Quantum board 105W vekstlampe
  Fullt lysspektrum, innebygd dimmer, inkl. oppheng, IP65
  2 687,00 kr
  • 13000lm Lysstyrke
  • 105W Forbruk
  • 120° Spredning

  105W Quantum board vekstlampe.Vekstlampe med Samsung LED-brikker av høyeste kvalitet.Effektiv vekstlampe med kjøleribbe som sikrer at vekstlyset opprettholder en optimal arbeidstemperatur.Vekstlampen har ingen vifte, da den er passivt kjølt, og lyset er hvitt.Dette gjør det mer behagelig å være i nærheten av lampen.Det hvite lyset gjør det også enklere å... 105W Quantum board vekstlampe.Vekstlampe med Samsung LED-brikker av høyeste...

  På lager.
 • Samsung Quantum board 225W vekstlampe
  Fullt lysspektrum, innebygd dimmer, inkl. oppheng, IP65
  3 760,00 kr
  • 27000lm Lysstyrke
  • 225W Forbruk
  • 120° Spredning

  225W Quantum board vekstlampe.Vekstlampe med Samsung LED-chips av høyeste kvalitet.Effektiv vekstlampe med kjøleribber som sikrer at vekstlyset opprettholder en optimal arbeidstemperatur.Vekstlampen har ingen vifte, da den er passivt kjølt, og lyset fremstår hvitt.Dette gjør det mer behagelig å oppholde seg i nærheten av lampen.Det hvite lyset gjør det... 225W Quantum board vekstlampe.Vekstlampe med Samsung LED-chips av høyeste...

  På lager.
 • Restsalg: Samsung Quantum board 460W vekstlampe
  Fullt lysspektrum, innebygd dimmer, inkl. oppheng, IP65
  5 015,50 kr 7 165,00 kr -30%
  • 55000lm Lysstyrke
  • 460W Forbruk
  • 120° Spredning

  460W Quantum board vekstlampe.Vekstlampe med Samsung LED-brikker av høyeste kvalitet.Effektiv vekstlampe med kjøleribbe som sikrer at vekstlyset opprettholder en optimal arbeidstemperatur.Vekstlampen har ingen vifte, da den er passivt kjølt, og lyset fremstår som hvitt.Dette gjør det mer behagelig å oppholde seg i nærheten av lampen.Det hvite lyset gjør... 460W Quantum board vekstlampe.Vekstlampe med Samsung LED-brikker av høyeste...

  Redusert pris!
  På lager.
 • Restsalg: Samsung Quantum board 670W vekstlampe
  Fullt lysspektrum, innebygd dimmer, inkl. oppheng, IP65
  7 410,20 kr 10 586,00 kr -30%
  • 80000lm Lysstyrke
  • 670W Forbruk
  • 120° Spredning

  670W Quantum board vekstlampe.Vekstlampe med Samsung LED-chips av høyeste kvalitet.Effektiv vekstlampe med kjøleribber som sikrer at vekstlyset opprettholder en optimal arbeidstemperatur.Vekstlampen har ingen vifte, da den er passivt kjølt, og lyset fremstår hvitt.Dette gjør det mer behagelig å oppholde seg i nærheten av lampen.Det hvite lyset gjør det... 670W Quantum board vekstlampe.Vekstlampe med Samsung LED-chips av høyeste...

  Redusert pris!
  På lager.
 • LEDlife vekstlampe 400W
  Kraftig fullspektret vekstlampe, uten vifte, innebygd dimmer
  3 916,00 kr
  • 58500lm Lysstyrke
  • 400W Forbruk
  • 120° Spredning

  400W vekstlampe i profesjonell kvalitet. Skap optimale vekstforhold for plantene dine med 400W LEDlife-vekstlampen. Det kraftige vekstlyset med fullspekter er perfekt for større områder og har en innebygd dimmer for full kontroll over lysstyrken. Kraftig 400W vekstlys for optimal vekst Fullspektret lys for sunn og kraftig plantevekst Egnet for større... 400W vekstlampe i profesjonell kvalitet. Skap optimale vekstforhold for plantene dine...

  På lager.
 • Wire oppheng for armatur
  1,5 meter, justerbar høyde, sett med 2 stk.
  112,00 kr

   Sett med 2 wires for oppheng av f.eks. armaturer.Wirene har en lengde på 1,5 meter, og høyden kan lett justeres i toppbraketten etter behov. Sett med 2 wires for oppheng av f.eks. armaturer.Wirene har en lengde på 1,5 meter, og...

   På lager.
  • 50W vekstlampe LED
   grow lamp, inkl. oppheng, ekte 50W
   556,00 kr
   • 50W Forbruk
   • 120° Spredning

   Flott 50W vekstlampe. Den leverer perfekt vekstlys til alle planter - hvor den er optimert til kun å lyse med akkurat bølgelengder plantene har bruk for. Lampen leveres med 1,5 meter kabel med støpsel Data: Faktisk forbruk: 50w Input: 170-265V 50Hz LED Merke: Epistar Bølgelengde: Blå/rød Dimension: 207*187*25mm... Flott 50W vekstlampe. Den leverer perfekt vekstlys til alle planter - hvor den er...

   På lager.
  • 150W vekstlampe LED
   grow lamp, inkl. oppheng,150W
   1 274,00 kr
   • 150W Forbruk
   • 120° Spredning

   Flott 150W vekstlampe. Den leverer perfekt vekstlys til alle planter - hvor den er optimert til kun å lyse med akkurat bølgelengder plantene har bruk for. Lampen leveres med 1,5 meter kabel med støpsel Data: Faktisk forbruk: 150w Input: 170-265V 50Hz LED Merke: Epistar Bølgelengde:Blå/rød Dimension: 370*240*30mm... Flott 150W vekstlampe. Den leverer perfekt vekstlys til alle planter - hvor den er...

   På lager.
  • LEDlife 28W LED-vekstlampe
   E27, fullt spekter, 120 graders spredning
   396,00 kr
   • 3300lm Lysstyrke
   • 28W Forbruk
   • 120° Spredning

   Grow-lyspære med E27-sokkel. Gir plantene dine det lyset de trenger, mens lyset virker hvitt. Dette gjør vekstløken egnet til f.eks. hobbygårder hvor dyrking foregår innendørs. Oppnå fantastiske resultater med LEDlife 28W LED-vekstlampen. Denne innovative lampen er designet for å gi plantene dine de perfekte lysforholdene for sunn vekst og blomstring.... Grow-lyspære med E27-sokkel. Gir plantene dine det lyset de trenger, mens lyset virker...

   På lager.
  • LEDlife 30W LED vekstlampe
   E27, RA97, full spectrum
   574,00 kr
   • 2800lm Lysstyrke
   • 30W Forbruk

   Grow-lyspære med E27-sokkel. Gir plantene dine det lyset de trenger, mens lyset virker hvitt. Dette gjør vekstløken egnet til f.eks. hobbygårder hvor dyrking foregår innendørs. Oppnå optimal vekst for plantene dine med LEDlife 30W LED-vekstlampen. Denne innovative lampen gir et kraftig og konsentrert lys som sikrer effektiv vekstfremmende. Med en... Grow-lyspære med E27-sokkel. Gir plantene dine det lyset de trenger, mens lyset virker...

   På lager.
  • 9,6W/m vanntett vekst LED strip
   5m, 60 LED per meter, IP65
   300,00 kr
   • 9,6W Forbruk

   5 meters rull. Vekst LED-strip. 12 volt. Rød: 622nm. Blå: 465nm.Bredde: 10mm. For lengre stykker skjer det et fall i forbruket pr. meter: Ved 10 cm strip: 15w /meter Ved 1 meter strip: 11w / meter Ved 5 meter strip: 6w / meterDer er 3M tape på baksiden av stripen som gjør den enkel å montere.  Limet bør suppleres hvis stripen skal brukes på porøse,... 5 meters rull. Vekst LED-strip. 12 volt. Rød: 622nm. Blå: 465nm.Bredde: 10mm. For...

   På lager.
  • V-Tac 42W strømforsyning til LED strips
   12V DC, 3,5A, IP44 baderom
   187,00 kr
   • 42W Forbruk

   12V / 3,5A strømforsyning. 42W. Input: 220V. Leveres med plugg for enkel montering av ledninger fra LED-strips. DC Plugg: 5,5 x 2,1 mm.Designet till LED og funksjonaliteten kan ikke garanteres til for eksempelvis motorer etc. 12V / 3,5A strømforsyning. 42W. Input: 220V. Leveres med plugg for enkel...

   På lager.
  • V-Tac 60W strømforsyning til LED strips
   12V DC, 5A, IP44 baderom
   205,00 kr
   • 60W Forbruk

   12V / 5A strømforsyning. 60W. Input: 220V. Leveres med plugg for enkel montering av ledninger fra LED-strips. DC Plugg: 5,5 x 2,1 mm. Trekker opp til (hele lengder):10 meter 10,8W LED stripDesignet till LED og funksjonaliteten kan ikke garanteres til for eksempelvis motorer etc. 12V / 5A strømforsyning. 60W. Input: 220V. Leveres med plugg for enkel montering av...

   På lager.
  • 120W strømforsyning til LED strips
   12V DC, 10A, IP20
   516,00 kr
   • 120W Forbruk

   12V / 10A strømforsyning. 120W. Designet till LED og funksjonaliteten kan ikke garanteres til for eksempelvis motorer etc. 12V / 10A strømforsyning. 120W. Designet till LED og funksjonaliteten kan ikke...

   På lager.
  • 0,5 meter vanntett aluprofil for vekst
   24V, 10,5W LED, 3:1 rød/blå ratio, IP65, med plugg
   228,00 kr
   • 580lm Lysstyrke
   • 10,5W Forbruk
   • 120° Spredning

   Kraftig vekst aluprofil med LED strip. Ratio: 3:1 rød (622nm) : blå (465nm) Med klar epoxy - IP65 vanntett  Med plug i begge endene for lett seriekopling. Max 5 meter i serie. Husk 24V transformator. Anbefalt høyde over plantene er 10-25 cm. Dekker opp til 50 cm i bredden 25 cm over plantene. Planter bruker blått og rødt lys for vekst. Alt... Kraftig vekst aluprofil med LED strip. Ratio: 3:1 rød (622nm) : blå (465nm) Med klar...

   På lager.
  • 1 meter vanntett aluprofil for vekst
   24V, 19,5W LED, 3:1 rød/blå ratio, IP65, med plugg
   301,00 kr
   • 1200lm Lysstyrke
   • 19,5W Forbruk
   • 120° Spredning

   Kraftig vekst aluprofil med LED strip. Ratio: 3:1 rød (622nm) : blå (465nm) Med klar epoxy - IP65 vanntett  Med plug i begge endene for lett seriekopling. Max 5 meter i serie. Husk 24V transformator.Anbefalt høyde over plantene er 10-25 cm. Dekker opp til 50 cm i bredden 25 cm over plantene. Planter bruker blått og rødt lys for... Kraftig vekst aluprofil med LED strip. Ratio: 3:1 rød (622nm) : blå (465nm) Med klar...

   På lager.
  • V-Tac 60W strømforsyning til LED strips
   24V DC, 2,5A, IP44 baderom
   224,00 kr
   • 60W Forbruk

   24V / 2,5A strømforsyning. 60W. Input: 220V. Leveres med plugg for enkel montering av ledninger fra LED-strips. DC Plugg: 5,5 x 2,1 mm. Trekker opp til (hele lengder):5 meter 10,8W LED stripDesignet till LED og funksjonaliteten kan ikke garanteres til for eksempelvis motorer etc. 24V / 2,5A strømforsyning. 60W. Input: 220V. Leveres med plugg for enkel montering...

   På lager.
  • V-Tac 78W strømforsyning til LED strips
   24V DC, 3.25A, IP44 baderom
   266,00 kr
   • 78W Forbruk

   24V / 3.25A strømforsyning. 78W. Input: 220V. Leveres med plugg for enkel montering av ledninger fra LED-strips. DC Plugg: 5,5 x 2,1 mm. Trekker opp til (hele lengder): 7 meter 10,8W LED stripDesignet till LED og funksjonaliteten kan ikke garanteres til for eksempelvis motorer etc. 24V / 3.25A strømforsyning. 78W. Input: 220V. Leveres med plugg for enkel montering...

   På lager.
  • 156W strømforsyning til LED strips
   24V DC, 6,5A, IP44 baderom
   309,00 kr
   • 156W Forbruk

   24V / 6.5A strømforsyning. 156W. Input: 230V. DC plugg 5,5 / 2,1 mm.Designet till LED og funksjonaliteten kan ikke garanteres til for eksempelvis motorer etc. 24V / 6.5A strømforsyning. 156W. Input: 230V. DC plugg 5,5 / 2,1 mm.Designet till...

   På lager.
  • LED timer med DC plugg
   Til enkelfarget LED, 12/24V, maks. 150W
   321,00 kr

    Smart LED-timer med DC-kontakt. Kan brukes til enfargede LED-strips, akvariumlys, plantelys etc. Kobles mellom strømforsyningen og LED. Kan brukes til å slå lyset av og på manuelt eller automatisk til de angitte tidene. Juster lysstyrken manuelt på timeren, eller 1 av 3 automatiske innstillinger. Velg mellom 15, 30 eller 60 min. Da vil lyset gradvis øke... Smart LED-timer med DC-kontakt. Kan brukes til enfargede LED-strips, akvariumlys,...

    På lager.
   • Justerbar oppheng til vekstlys
    Kraftig modell
    110,00 kr

     Sterkt nylontau:  - Kapasitet på 68 kg  - 6,35 millimeter krok  - Lengde på 1,80 cm Sterkt nylontau:  - Kapasitet på 68 kg  - 6,35 millimeter krok  - Lengde på 1,80 cm

     På lager.
    • Fleksibel holder til vekstlys
     Passer til LEDlife Pro-Grow 2.0 og vanntett aluprofil til vekst
     60,00 kr

      Fleksibel holder som passer til våre LEDlife Pro-Grow 2.0 vekster og vanntette aluminiumsprofiler for vekst.Holderen kan plasseres på kanten av et bord og vekstlyset kan justeres til ønsket høyde over plantene.Klammen har en maksimal avstand på 9 cm når den er fullt intrykket.Vi anbefaler 2 stk. per armatur. Fleksibel holder som passer til våre LEDlife Pro-Grow 2.0 vekster og vanntette...

      På lager.
     • Grønn LED spot
      1W, 230V, GU10
      78,00 kr
      v. 10+  70,20 kr
      • 1W Forbruk
      • 120° Spredning

      Grønn GU10 LED-spot fra LEDlife.Brukes om natten som navigasjonslys i drivhus.Dette er ikke en vekstpære. Grønn GU10 LED-spot fra LEDlife.Brukes om natten som navigasjonslys i drivhus.Dette er...

      På lager.
     • LEDlife T8-GREEN120
      LED rør til drivhuse, 18W, 120 cm, grønt lys
      352,00 kr
      • 2430lm Lysstyrke
      • 36W Erstatt
      • 18W Forbruk
      • 180° Spredning

      120 cm LED rør med grønt lys. Perfekt for belysning i drivhus - hvor det grønne lyset kan brukes til navigasjon i plantens hvileperiode. Lyset er diffus, så det gir så lite direkte lys som mulig til plantene.   120 cm LED rør med grønt lys. Perfekt for belysning i drivhus - hvor det grønne lyset...

      På lager.
     • V-Tac åpen T8 LED armatur
      Til 1x 120 cm LED rør, IP20 innendørs
      144,00 kr

       Åpen LED-armatur klar til montering av T8 LED rør. 120 centimeter langt, og ideelt til bruk på kontoret, i gangen eller i butikken.    Leveres uten rør. LED T8 rør må kjøpes separat. Åpen LED-armatur klar til montering av T8 LED rør. 120 centimeter langt, og...

       På lager.
      • Thailandsk basilikum frø
       41,00 kr
       v. 6+  24,60 kr

        Basil - Thai.Basil kan bli sådd inne hele året. For utendørs dyrking, spirin fra mars til juli og flytte ut så snart temperaturen overstiger 20 ° C. Thai Basil har smale blader med røde stengler og lilla fargede blomster. Denne typen basilikum ser veldig fine ut i den ornamental hagen. Thai Basil har en subtil lakris/anis smak på det med et streif av... Basil - Thai.Basil kan bli sådd inne hele året. For utendørs dyrking, spirin fra mars...

        På lager.
       • Pak choi frø, hvit stammet, 2g
        35,00 kr
        v. 6+  21,00 kr

         Kinesisk Pak Choi.Fra midten til sen sommer i åpen jord i rader. Tynn ut, men unngå transplantasjon! Taisai visner lett. Derfor skal du ikke så for tidlig og ikke transplantere plantene. Pak choi er egnet for omrøring, kort matlaging eller damping. Kan kombineres med mange ingredienser. Ofte brukt i salater, vårruller og supper. Botanisk navn: Brassica... Kinesisk Pak Choi.Fra midten til sen sommer i åpen jord i rader. Tynn ut, men unngå...

         På lager.
        • Microgreens, Mizuna Green
         29,00 kr
         v. 6+  17,40 kr

          Rask voksende orientalsk mikroblad som kan høstes etter ca 7 dager. Babybladene har en ganske taggete bladkant og kan høstes etter rundt tre uker. Mizuna har en mild senneps smak, perfekt til salater, kalde retter eller ost.Microgreens er grønnsaker og urter som høstes tidlig og spist rå. De kan deles inn i to grupper.Micro Leaves: Her høstes både... Rask voksende orientalsk mikroblad som kan høstes etter ca 7 dager. Babybladene har en...

          På lager.
         • Microgreens, Spirende erteskudd
          33,00 kr
          v. 6+  19,80 kr

           Et morsomt og velsmakende babyblad som ofte kan høstes etter bare syv dager. De søte skuddene går bra i matpakken, i salater eller supper.Microgreens er grønnsaker og urter som høstes tidlig og blir spist rå. De kan deles inn i to grupper.Micro Leaves: Her høstes både frøbladet og stengelen eller stammen.Babybladene: Her høstes skuddene og spis det unge... Et morsomt og velsmakende babyblad som ofte kan høstes etter bare syv dager. De søte...

           Utsolgt
          • Restsalg: Microgreens startekit
           Rød Daikon reddik
           110,50 kr 170,00 kr -35%

            Keramisk fat med Rød Daikon reddik frøPakken indeholder alt du har bruk for å komme i gang, fat, frø og vekstmedie.Mikrogrønnt vokser utrolig fort og kan høstes etter bare en uke.Rød Daikon reddik er ideell til bruk i matpakken eller en smoothie.Mirkogrønt er grønnsaker og urter som høstes tidlig og spises rå.Mikrogrønnt kan deles i to... Keramisk fat med Rød Daikon reddik frøPakken indeholder alt du har bruk for å komme i...

            Redusert pris!
            På lager.
           • Restsalg: Microgreens starterkit
            Grønnkål, 1,5g
            55,90 kr 86,00 kr -35%

             Keramisk fat med grønnkåls frøPakken inneholder alt du har bruk for å komme i gang, fat, frø og vekstmedie.Mikrogrønnt vokser utrolig fort og kan høstes etter bare en uke.Grønnkålen er ideell til bruk i matpakken eller en smoothie.Mirkogrønt er grønnsaker og urter som høstes tidlig og spises rå.Mikrogrønnt kan deles i to grupper.Mikrogrønnt: Her høstes... Keramisk fat med grønnkåls frøPakken inneholder alt du har bruk for å komme i gang,...

             Redusert pris!
             På lager.
            • Timer til LEDlife Pro-Grow 2.0
             1,5m ledning, maks 120W, velg mellom 8, 12 eller 16 timer
             196,00 kr

              Timer med støpsel til vanlig stikkontakt.Kun egnet for LEDlife Pro-Grow 2.0, Helios vekstlampe 70W og Philips LED vekstarmatur.Ledningene kobles med de påmonterte IP65 vanntette koblingene. Timeren har 3 innstillinger: Tent i 8, 12 eller 16 timer i døgnet.Maks belastning 120W. Videopresentasjon: Timer med støpsel til vanlig stikkontakt.Kun egnet for LEDlife Pro-Grow 2.0, Helios...

              På lager.
             • Varmematte
              45W, til forspiring av frø eller microgreens, 50 x 50 cm, 1,8 meter ledning
              463,00 kr
              • 45W Forbruk

              Varme matten kan brukes til forspiring av frø til dyrking i f eks. drivhus, hydroponisk, microgreens, m.m. Matten måler 50 x 50 cm og kobles til vanlig stikkontakt. Brukes til å sette fart på spiring, slik at de fortere kan plantes ut under vekstlys inne. Kan med fordál brukes til f eks. Agurk, jordbær, squash eller andre frø som har vanskelig for å... Varme matten kan brukes til forspiring av frø til dyrking i f eks. drivhus,...

              På lager.
             • LEDlife reflekterende folie
              Til plantedyrking, 130 cm x 210 cm
              81,00 kr

               Reflekterende plantefolie i størrelsen 130 cm x 210 cm.Den reflekterende plantefilmen kan brukes til å motvirke lystapet som oppstår ved dyrking av planter og avlinger.Plantefolien kan  brukes i drivhus til å sørge for at solens stråler blir utnyttet bedre, eller til innendørs dyrking med for eks.... Reflekterende plantefolie i størrelsen 130 cm x 210 cm.Den reflekterende...

               På lager.
              • Gromatte 25 x 50 cm
               1 stk. til microgreens og selvvanningspotter, kan klippes til
               52,00 kr

                Vekstmatte til mikrogrønt og selvvanningspotter. 1 stk. matte - 25 x 50 x 1 cmMatten er laget av jutefiber og er derfor velegnet til å oppta vann samtidig som det sikrer god luft sirkulasjon.Matten holder godt på vannet og kan vannes igjen og igjen.Ved første gangs bruk anbefaler vi å legge matten i vann i 5-10... Vekstmatte til mikrogrønt og selvvanningspotter. 1 stk. matte - 25 x 50 x 1...

                På lager.
               • LEDlife hydroponisk kjøkkenhage
                Hvit, inkl. vekstlys, 8 plasser, timer, pumpe og 2,8L vanntank
                894,00 kr
                • 18W Forbruk

                Kunne du tenke deg å dyrket urter eller grønnsaker hjemme?Med en hydroponisk kjøkkenhage fra LEDlife kan du dyrke smakfylle urter eller grønnsaker direkte i kjøkkenet, stuen eller på spisebordet. Plant frøene dine direkte i de medfølgende vekstmedier, og gled deg til å følge reisen mot en bedre smak på hverdagen.Du finner et godt utvalg av frø her. Den... Kunne du tenke deg å dyrket urter eller grønnsaker hjemme?Med en hydroponisk...

                På lager.
               • LEDlife 18W Philips LED vekstarmatur
                48 cm, RA95, fullt lysspektrum, IK05, IP65
                432,00 kr
                • 18W Forbruk
                • 120° Spredning

                Højkvalitets professionel LED vækstarmatur med Philips LED.Full spektrum vekstarmatur med hvit lys med høy RA verdi, slik at plantere får de rette vekstbetingelser uten at lyset fremstår rosa. Vekstarmaturet utmerker seg til bruk både privat og proffessjonelt, eks. ved vertical farming.Da man ved vertikal dyrking/landbruk utnytter plassen ved å dyrke... Højkvalitets professionel LED vækstarmatur med Philips LED.Full spektrum vekstarmatur...

                På lager.
               • Wire oppheng for armatur
                1 meter, justerbar høyde, sett med 2 stk.
                35,00 kr

                 Sett med 2 wires for oppheng av f.eks. armaturer.Wirene har en lengde på 1 meter, og høyden kan lett justeres i toppbraketten etter behov. Sett med 2 wires for oppheng av f.eks. armaturer.Wirene har en lengde på 1 meter,...

                 På lager.
                • 100 cm forlengerkabel
                 Passer til LEDlife Philips LED vekstarmatur, IP65
                 52,00 kr

                  Forlengerkabel på 100 cm med vanntett han og hun kontakt.  Passer til LEDlife Philips LED vekstarmatur. Om det er behov for større avstand mellom 2 stk. Philips LED vekstarmatur kan dette gjøres ved hjelp av en eller flere av denne forlengerkabelen. Kobles med formonterte vanntette kontakter.OBS: Denne kabel er ikke kompatibel med... Forlengerkabel på 100 cm med vanntett han og hun kontakt.  Passer til LEDlife...

                  På lager.
                 • 10 ps. Buskbønne frø
                  Black seeded Delinel
                  173,00 kr
                  v. 6+  103,80 kr

                   10 poser buskbønne frø med lange runde bønner.Bønnene er uten tråder og egner seg godt til frysing.Forspires innendørs fra april-mai eller sås direkte i jorden fra mai til juli.Plasseres solrikt.Sås 2-3 cm dybt med 8-10 cm mellom hver plante og 40 cm mellom hver rekke.Innhold per pose: Ca. 27g, svarer til ca. 81 frø. 10 poser buskbønne frø med lange runde bønner.Bønnene er uten tråder og egner seg godt...

                   På lager.
                  • 10 ps. Ertefrø
                   Lav, Kelvedon Wonder
                   120,00 kr
                   v. 6+  72,00 kr

                    10 stk poser med ertefrø av sorten Kelvedon Wonder.Lavtvoksende sort med søte erter.Blir 60-70 cm høye.Vil ha mye sol, så plasser den gjerne solrikt.Såes 3-4 cm dybt, med 5-60 planter per kvadratmeter.Kan forspires fra februar, eller direkte i jord mars/april. Klar for høsting i juni/juli.Innhold per pose: Ca. 16 gram, svarer til ca. 80 frø. 10 stk poser med ertefrø av sorten Kelvedon Wonder.Lavtvoksende sort med søte...

                    På lager.
                   • 10 ps. Gulrotfrø
                    Sommer, Nantes 2
                    127,00 kr
                    v. 6+  76,20 kr

                     10 poser gulrotfrø av sorten Nantes 2.Nantes 2 er en hurtigvoksende sort, som har en deilig søt smak.Kan sås fra mars i drivhus, eller midten av mai utendørs. Nantes vil gjerne ha mye sol.Frøene sås 1-2 cm i jorden, med 30 cm mellom hver rekke og 2-4 cm mellom hver plante.Kan tåle å stå i jorden lenge, hvis man ønsker større gulrøtter.Så om mulig... 10 poser gulrotfrø av sorten Nantes 2.Nantes 2 er en hurtigvoksende sort, som har en...

                     På lager.
                    • Restsalg: Microgreens, Blandet salat, 1g
                     18,85 kr 29,00 kr -35%

                      Et populært babyblad valg med ulike bladfarger og former. Ved høsting, kutt bladene av over vekstpunktet. Dette gir deg ofte en ny høst.Microgreens er grønnsaker og urter som høstes tidlig og spist rå. De kan deles inn i to grupper.Micro Leaves: Her høstes både frøbladet og stengelen eller stammen.Babybladene: Her høstes skuddene og spis det unge... Et populært babyblad valg med ulike bladfarger og former. Ved høsting, kutt bladene av...

                      Redusert pris!
                      På lager.
                     • 10 ps. Reddik frø- French Breakfast 3, Raphanus sativus
                      143,00 kr
                      v. 6+  85,80 kr

                       10 poser reddikfrø- French Breakfast 3.Avlange røde og hvite reddiker med krydret smak.Sås direkte i jord fra mars til august.Plasseres solrikt.Sås 1 cm dybt, med 2-4 centimeters avstand, 15 cm avstand mellom hver rekke.Så nye frø med 1-2 ukers mellomrom så du har reddiker hele sesongen.Innhold per pose: Ca. 2g, svarer til ca. 240 frø. 10 poser reddikfrø- French Breakfast 3.Avlange røde og hvite reddiker med krydret...

                       På lager.
                      • LEDlife vekstlys med spyd
                       15W, timer, justerbar høyde, dimbar
                       715,00 kr
                       • 720lm Lysstyrke
                       • 14W Forbruk

                       Vækstlampe med justerbar høyde på spyd.Kjemper dine planter også om solplassen i vindueskarmen om vinteren?Gi dine grønne venner et ekstra skuds energi med plantelys fra LEDlife.Lampen kan justeres i høyden fra 19-59 cm som gir mulighet for at den passer til din yndlingsplante.Lysstyrken kan justeres i 5 intervaller: 20%, 40%, 60%, 80% og 100%... Vækstlampe med justerbar høyde på spyd.Kjemper dine planter også om solplassen i...

                       På lager.
                      • 50 cm forlengerkabel
                       Passer til LEDlife Max-Grow, IP65
                       58,00 kr

                        Forlengerkabel på 50 cm med vanntett han og hun kontakt. Passer til LEDlife Max-Grow. Om det er behov for større avstand mellom 2 stk. Max-Grow kan dette gjøres ved hjelp av en eller flere av denne forlengerkabelen. Kobles med formonterte vanntette kontakter. Forlengerkabel på 50 cm med vanntett han og hun kontakt. Passer til LEDlife...

                        På lager.
                       • Smart Home dimmer
                        Timerfunksjon, Virker med Google Home, Alexa og smartphones, 12V (48W), 24V (96W)
                        206,00 kr

                         Smart Home dimmer for 12V og 24V LED strips. Dimmeren lar deg kontrollere LED-stripen din via Google Home, Amazon Alexa eller Android / iPhone smartphone.Vi anbefaler Magic Home Pro appen.Appen kan lastes ned på Google play store eller Apple app store. Her skal du søke på "Magic Home Pro". Her kan du: - Slå LED-stripen av og på -... Smart Home dimmer for 12V og 24V LED strips. Dimmeren lar deg kontrollere LED-stripen...

                         På lager.
                        • 150 cm kabel til vanlig stikkontakt
                         Passer til LEDlife Max-Grow, IP65
                         63,00 kr

                          150 cm kabel med støpsel til vanlig stikkontakt. Passer til LEDlife Max-Grow. Ledningene kobles med de påmonterte IP65 vanntette koblingene.  150 cm kabel med støpsel til vanlig stikkontakt. Passer til LEDlife Max-Grow....

                          På lager.
                         • LEDlife 30W vekst skinnespot
                          Hvit, 3-faset
                          1 025,00 kr
                          • 2800lm Lysstyrke
                          • 30W Forbruk
                          • 24° Spredning

                          Hvit LED-vekstskinnespot på 30W. Kan snus og vinkles slik at lyset peker dit du vil ha det. Lyset er fullspektret, så det fremstår hvitt samtidig som plantene dine får fullt utbytte av lyset. Oppnå optimal vekst for plantene dine med LEDlife 30W LED-vekstskinnespot. Denne vekstlampen gir et kraftig og konsentrert lys som... Hvit LED-vekstskinnespot på 30W. Kan snus og vinkles slik at lyset peker dit du...

                          På lager.
                         • LEDlife Max-Grow 30W vekstarmatur
                          120cm, 30W LED, fullt lysspektrum, IP65
                          504,00 kr
                          • 30W Forbruk
                          • 130° Spredning

                          Profesjonell LED-vekstlampe av høy kvalitet. Fullt spekter med ekstra røde lysdioder for optimal vekst Kan brukes både innendørs og utendørs Enkel montering med medfølgende klips og vanntette skjøter Mulighet for å sette flere i serie Hyggelig hvitt lys Denne armaturen er utstyrt med et fullt spekter av lys som er nøye matchet med ekstra røde lysdioder... Profesjonell LED-vekstlampe av høy kvalitet. Fullt spekter med ekstra røde lysdioder...

                          På lager.
                         • Vekstmedie til hydroponisk dyrking
                          12 stk, passer til våre hydroponiske kjøkkenhager
                          58,00 kr

                           Vekstmedie/svamp til hydroponisk dyrkning.Pose med 12 stk.Disse vekstpluggene er laget til dyrking av alle avlinger med røtter.De er laget av naturlig torv i høyeste kvalitet, som sikrer at de holder formen og god vandledning. Perfekte til direkte spiring av frø.Passer til LEDlifes hydroponiske køkkenhager.Veiledning: Sett de hydroponiske... Vekstmedie/svamp til hydroponisk dyrkning.Pose med 12 stk.Disse vekstpluggene er laget...

                           På lager.
                          • LEDlife Max-Grow 15W vekstarmatur
                           60cm, 15W LED, fullt lysspektrum, IP65
                           369,00 kr
                           • 15W Forbruk
                           • 130° Spredning

                           Profesjonell LED-vekstlampe av høy kvalitet. Fullt spekter med ekstra røde lysdioder for optimal vekst Kan brukes både innendørs og utendørs Enkel montering med medfølgende klips og vanntette skjøter Mulighet for å sette flere i serie Hyggelig hvitt lys Denne armaturen er utstyrt med et fullt spekter av lys som er nøye matchet med ekstra røde lysdioder... Profesjonell LED-vekstlampe av høy kvalitet. Fullt spekter med ekstra røde lysdioder...

                           På lager.
                          • 10 ps. Plukksalat frø
                           Baby Leaf blanding
                           132,00 kr
                           v. 6+  79,20 kr

                            10 poser plukksalat frø - blanding av røde og grønne plukksalater.Sås direkte i jorden fra april til august.Kan med fordel strøs.Klar til plukking når bladene er 7-10 cm høye.Bladene kan plukkes løpende, da de vil vokse fram igjen, såfremst midten af planten blir igjen.Innhold per pose: Ca. 0,2g, svarer til ca. 200 frø. 10 poser plukksalat frø - blanding av røde og grønne plukksalater.Sås direkte i jorden...

                            På lager.
                           • Restsalg: Microgreens, senneps frø
                            Red Frills, 1g
                            21,45 kr 33,00 kr -35%

                             Som mikrogreen kan spirene høstes etter omtrent en uke. Babybladet kan høstes etter omtrent fire uker, perfekt til salaten din. Et nydelig intenst blad.Microgreens er grønnsaker og urter som høstes tidlig og spist rå. De kan deles inn i to grupper.Micro Leaves: Her høstes både frøbladet og stengelen eller stammen.Babybladene: Her høstes skuddene og spis... Som mikrogreen kan spirene høstes etter omtrent en uke. Babybladet kan høstes etter...

                             Redusert pris!
                             På lager.
                            • Microgreens, Grønnkål
                             Westland, høst
                             33,00 kr
                             v. 6+  19,80 kr

                              Disse utrolig raske mikrogreens kan høstes etter bare en uke. De ømme babybladene er ideelle for å legge til en smoothie.Microgreens er grønnsaker og urter som høstes tidlig og spist rå. De kan deles inn i to grupper.Micro Leaves: Høst både frøbladet og stengelen eller stammen festet; spire.Babybladene: Høst skuddene og spis det unge bladet.Dryss frøene... Disse utrolig raske mikrogreens kan høstes etter bare en uke. De ømme babybladene er...

                              På lager.
                             • pH måler til vann
                              Digital, til hydroponik og mikrogrønt
                              208,00 kr

                               Har du bruk for å vite det presise pH nivå i vannet ditt?Det kan enkelt gjøres med denne smarte digitale pH målerenSett PH måleren i vannet og avles derefter pH nivået på displayet.Fra 0 - 14 pH-verdiKalibreringspulver følger ikke med - enheten er kalibrert fra produsenten.Bruker LR44 batterier - Kjøpes separat.Du finner batteriene her  Har du bruk for å vite det presise pH nivå i vannet ditt?Det kan enkelt gjøres med...

                               På lager.
                              • LEDlife Pro-Grow 2.0 vekstarmatur
                               30 cm, 4W LED, fullt lysspektrum, IP65
                               275,00 kr
                               • 4W Forbruk

                               Ny og forbedret utgave av vår bestselger LEDlife Pro-Grow vekstarmatur. Her får du en oppdatert utgave av vårt mest populære vekstlys, nå med fullt spektrum av lys kombinert med ekstra røde LED. Dermed sikres det optimale lysutbytte til dine planter samtidig med at lyset fremstår flott og hvitt. Med kombinasjon av fullt spektrum lys og IP65... Ny og forbedret utgave av vår bestselger LEDlife Pro-Grow vekstarmatur. Her får du...

                               På lager.
                              • LEDlife Pro-Grow 2.0 vekstarmatur
                               90 cm, 15W LED, fullt lysspektrum, IP65
                               364,00 kr
                               • 15W Forbruk

                               Ny og forbedret utgave av vår bestselger LEDlife Pro-Grow vekstarmatur.Her får du en oppdatert utgave av vårt mest populære vekstlys, nå med fullt spektrum av lys kombinert med ekstra røde LED.Dermed sikres det optimale lysutbytte til dine planter samtidig med at lyset fremstår flott og hvitt.Med kombinasjon av fullt spektrum lys og IP65 vannbeskyttelse,... Ny og forbedret utgave av vår bestselger LEDlife Pro-Grow vekstarmatur.Her får du en...

                               På lager.
                              • LEDlife Helios vekstlampe 70W, IP65
                               Inkl. oppheng, fullt lysspektrum, uten vifte, dimbar lysstyrke
                               1 843,00 kr
                               • 70W Forbruk
                               • 120° Spredning

                               Effektiv vekstlampe på 70W.Denne vekstlampen har passiv kjøling. Det betyr at det ikke er på montert en vifte. Dette betyr også at den er helt stille. Dette gjør den ideell til bruk i f.eks. private hjem, drivhus eller kjeller.Full spektrum vekstlampe, slik at planterne får det lys de har bruk for, samtidig med at lyset er hvidt.Kan henges opp i... Effektiv vekstlampe på 70W.Denne vekstlampen har passiv kjøling. Det betyr at det ikke...

                               På lager.
                              • LEDlife Pro-Grow 2.0 vekstarmatur
                               60cm, 10W LED, fullt lysspektrum, IP65
                               318,00 kr
                               • 10W Forbruk

                               Ny og forbedret utgave av vår bestselger LEDlife Pro-Grow vekstarmatur.Her får du en oppdatert utgave av vårt mest populære vekstlys, nå med fullt spektrum av lys kombinert med ekstra røde LED.Dermed sikres det optimale lysutbytte til dine planter samtidig med at lyset fremstår flott og hvitt.Med kombinasjon av fullt spektrum lys og IP65 vannbeskyttelse,... Ny og forbedret utgave av vår bestselger LEDlife Pro-Grow vekstarmatur.Her får du en...

                               På lager.
                              • 150 cm kabel til vanlig stikkontakt
                               Passer til LEDlife Pro-Grow 2.0, IP65
                               63,00 kr

                                150 cm kabel med støpsel til vanlig stikkontakt.Passer til LEDlife Pro-Grow 2.0.Ledningene kobles med de påmonterte IP65 vanntette koblingene. Se også vår 150 cm timerkabel med stikkontakt. 150 cm kabel med støpsel til vanlig stikkontakt.Passer til LEDlife Pro-Grow...

                                På lager.
                               • LEDlife Pro-Grow 2.0 vekstarmatur
                                120cm, 18W LED, fullt lysspektrum, IP65
                                432,00 kr
                                • 18W Forbruk

                                Ny og forbedret utgave av vår bestselger LEDlife Pro-Grow vekstarmatur.Her får du en oppdatert utgave av vårt mest populære vekstlys, nå med fullt spektrum av lys kombinert med ekstra røde LED.Dermed sikres det optimale lysutbytte til dine planter samtidig med at lyset fremstår flott og hvitt.Med kombinasjon av fullt spektrum lys og IP65 vannbeskyttelse,... Ny og forbedret utgave av vår bestselger LEDlife Pro-Grow vekstarmatur.Her får du en...

                                På lager.
                               • Selvvanningspotte Ø28
                                Rund, hvit, Ø28 cm
                                510,75 kr 681,00 kr -25%

                                 Bruker du mye tid på å vanne plantene dine? Med en selvvanningspotte fra LEDLife slipper du for å bekymre deg om at plantene får nok vann. Når du ser på vannmåleren kan du se hvor mye som er igjen i potten. Selvvanningspotte i en fin hvit farge som passer i alle hjem. Bruker du mye tid på å vanne plantene dine? Med en selvvanningspotte fra LEDLife...

                                 Redusert pris!
                                 Utsolgt
                                • Gromedie til hydroponisk dyrking
                                 1L, passer til våre hydroponiske kjøkkenhager
                                 76,00 kr

                                  Vekstmedie til hydroponisk dyrking. 1 Liter - ca. 50 stk Disse vekstpluggene er lagd av jutefiber, og er derfor særdeles gode til å ta opp vann, samtidig med det sikrer en god luft sirkulasjon. Passer til LEDLife hydroponiske kjøkkenhager Vekstmediet er 100% komposterbart, og kan derfor enten kastes rett på komposten etter bruk eller sorteres... Vekstmedie til hydroponisk dyrking. 1 Liter - ca. 50 stk Disse vekstpluggene er...

                                  På lager.
                                 • LEDlife hydroponisk plantekasse
                                  Grå, 12 plasser, med luftpumpe, 10L vanntank
                                  626,00 kr

                                   Vil du gjerne ha flere grønnsaker, urter eller lignende? Da har du her muligheten for dyrke i en hydroponisk plantekasse med 24 plasser. Den hydroponiske plantekassen fra LEDlife er til deg som gjerne vil dyrke hydroponisk i en større skala. Med 12 plasser har du mulighet for å dyrke større mengde grønnsaker eller urter, etter behov. Vannet iltes via... Vil du gjerne ha flere grønnsaker, urter eller lignende? Da har du her muligheten for...

                                   På lager.
                                  • LEDlife hydroponisk plantekasse
                                   Grå, 24 plasser, med luftpumpe, 10L vanntank
                                   753,00 kr

                                    Vil du gjerne ha flere grønnsaker, urter eller lignende? Da har du her muligheten for dyrke i en hydroponisk plantekasse med 24 plasser. Den hydroponiske plantekassen fra LEDlife er til deg som gjerne vil dyrke hydroponisk i en større skala. Med 24 plasser har du mulighet for å dyrke større mengde grønnsaker eller urter, etter behov.Vekstmedier følger... Vil du gjerne ha flere grønnsaker, urter eller lignende? Da har du her muligheten for...

                                    På lager.
                                   • Varmematte
                                    18W, til forspiring av frø eller microgreens, 50 x 25 cm, 1,8 meter ledning
                                    339,00 kr
                                    • 18W Forbruk

                                    Varmematten kan brukes til forspiring av frø til dyrking i f eks. drivhus, hydroponisk og rom med temperaturer under 22 grader. Matten måler 50 x 25 cm og kobles til vanlig stikkontakt. Brukes til å sette fart på spiringen, slik at de hurtigere kan plantes ut under vekstlys inne.Kan med fordel brukes til f eks. Agurk, squash, krydderurter eller andre... Varmematten kan brukes til forspiring av frø til dyrking i f eks. drivhus, hydroponisk...

                                    På lager.
                                   • LEDlife vekstlys med stativ
                                    Svart, 4 lamper, justerbar høyde, fleksible armer
                                    701,00 kr
                                    • 15W Forbruk

                                    Vekstlampe med 4 individuelle lamper på stativ. Gir mulighet for å bruke vekstlys steder hvor det ikke er mulig å ha lys hengende. Kan innstilles i høyden, og har fleksible armer til de 4 lampene. Dette gjør det lett å innstilles lampene til planter i foskjellige retninger og høyder. Kan med fordel brukes til f eks overvintrende oliven- eller... Vekstlampe med 4 individuelle lamper på stativ. Gir mulighet for å bruke vekstlys...

                                    På lager.
                                   • LEDlife hydroponisk mini urte hage
                                    Hvit, inkl. vekstlys, 9 rekker, timer, 0,8L vanntank
                                    751,00 kr
                                    • 8,5W Forbruk

                                    Savner du friske urter når du skal lage mat? Synes du det er for dyrt å kjøpe friske urter i butikken? LEDlife har en løsning du kan bruke. Denne stilrene designete hydroponiske urtehagen med plass til 9 rekker med urter. Pynt opp dit kjøkkenbord med denne praktiske og stilige urtehagen, og ha altid friske og smakfylle urter rett ved hånden. Plant... Savner du friske urter når du skal lage mat? Synes du det er for dyrt å kjøpe friske...

                                    På lager.
                                   • LEDLife hydroponisk plantebrett
                                    Hvit, inkl. Vekstlys, 20 plasser, 4x2L vanntanker
                                    1 412,00 kr
                                    • 34W Forbruk

                                    Drømmer du også om en kjøkkenhage, men har ikke plassen eller tiden? Nå har du muligheten for å drømmen oppfyllt, og det uten at du behøver å ha plassen til den. Med LEDLifes hydroponiske kjøkken hage med avtakbare brett, gjør det lett å få salaten med til bords. Plant frøene dine i de medfølgende vekstmediene og gled deg til å høste friske grønnsaker... Drømmer du også om en kjøkkenhage, men har ikke plassen eller tiden? Nå har du...

                                    Sendes innen 1-3 dager
                                   • LEDlife hydroponisk kjøkkenhage
                                    Hvit eller svart inkl. vekstlys, 12 plasser, timer, pumpe og 4L vanntank
                                    1 371,00 kr
                                    • 24W Forbruk

                                    Kunne du tenke deg å dyrket urter eller grønnsaker hjemme?Med en hydroponisk kjøkkenhage fra LEDlife kan du dyrke smakfylle urter eller grønnsaker direkte i kjøkkenet, stuen eller på spisebordet. Plant frøene dine direkte i de medfølgende vekstmedier, og gled deg til å følge reisen mot en bedre smak på hverdagen. Den lille kjøkkenhagen har plass til 12... Kunne du tenke deg å dyrket urter eller grønnsaker hjemme?Med en hydroponisk...

                                    Tilgjengelig: 2024-07-23
                                   • 50 cm forlengerkabel
                                    Passer til LEDlife Pro-Grow 2.0, IP65
                                    58,00 kr

                                     Forlengerkabel på 50 cm med vanntett han og hun kontakt.Passer til LEDlife Pro-Grow 2.0.Om det er behov for større avstand mellom 2 stk. Pro-Grow 2.0 kan dette gjøres ved hjelp av en eller flere av denne forlengerkabelen.Kobles med formonterte vanntette kontakter. Forlengerkabel på 50 cm med vanntett han og hun kontakt.Passer til LEDlife Pro-Grow...

                                     På lager.
                                    • Gromedie til hydroponisk dyrking
                                     1L, passer til våre hydroponiske plantekasser
                                     76,00 kr

                                      Vekstmedie til hydroponisk dyrking.1 Liter - ca. 30 stkDisse vekstpluggene er lagd av jutefiber, og er derfor særdeles gode til å ta opp vann, samtidig med det sikrer en god luft sirkulasjon.Passer til LEDLife hydroponiske plantekasser med 12 eller 24 hull og til LEDLife hydroponiske plantebrett.Vekstmediet er 100% komposterbart, og kan derfor enten... Vekstmedie til hydroponisk dyrking.1 Liter - ca. 30 stkDisse vekstpluggene er lagd av...

                                      På lager.
                                     • Restsalg: Microgreens, Rødbladet syre, 0,5g
                                      29,90 kr 46,00 kr -35%

                                       Det er en av de mest slående mikrobladene, takket være det lyse grønne bladet med mørke røde årer. Den litt sure smaken går bra med egg, ost og fiskeretter. Kan høstes etter tre uker.Microgreens er grønnsaker og urter som høstes tidlig og spist rå. De kan deles inn i to grupper.Micro Leaves: Her høstes både frøbladet og stengelen eller... Det er en av de mest slående mikrobladene, takket være det lyse grønne bladet med mørke...

                                       Redusert pris!
                                       På lager.
                                      • Koriander
                                       Cilantro, 3g
                                       35,00 kr
                                       v. 6+  21,00 kr

                                        Koriander - CilantroSå midt på våren i rader i åpen jord, ikke så tett, ellers kan du tynne ut litt. Bruk: bladene for krydder salater og orientalske retter. Frøene til for eks gryterett, brød, stekt lam, bakverk og julekake. Botanisk navn: Coriandrum sativum Innhold: ca. 3 gram Koriander - CilantroSå midt på våren i rader i åpen jord, ikke så tett, ellers kan du...

                                        På lager.
                                       • Restsalg: Microgreens, Agurkurt, 8g
                                        29,90 kr 46,00 kr -35%

                                         Mikrobladene kan høstes etter ca. to uker. Agurkurt smaken går bra med fiskeretter og matpakken.Microgreens er grønnsaker og urter som høstes tidlig og spist rå. De kan deles inn i to grupper.Micro Leaves: Her høstes både frøbladet og stengelen eller stammen.Babybladene: Her høstes skuddene og spis det unge bladet.Slik sår du: Dryss frøene på bakken... Mikrobladene kan høstes etter ca. to uker. Agurkurt smaken går bra med fiskeretter...

                                         Redusert pris!
                                         På lager.
                                        • Restsalg: Microgreens, Sitron Basilikum, 1g
                                         21,45 kr 33,00 kr -35%

                                          Grønne mikrogreens med en søt sitrus smak. Kan høstes etter ca to uker. Kokkene elsker å bruke den med søte desserter eller som en overraskende smaksstoff i cocktails.Microgreens er grønnsaker og urter som høstes tidlig og spist rå. De kan deles inn i to grupper.Micro Leaves: Her høstes både frøbladet og stengelen eller stammen. Babybladene: Hwe... Grønne mikrogreens med en søt sitrus smak. Kan høstes etter ca to uker. Kokkene elsker...

                                          Redusert pris!
                                          På lager.
                                         • Restsalg: Rødbetefrø
                                          Hula Hoop, 4 farger, 2g
                                          25,35 kr 39,00 kr -35%

                                           Rødbeter - Hula hoopEn grønnsakshage på balkongen, takterrassen eller i hagen din? Beetroot Hula Hoop kan dyrkes i krukker, kar, plantesekker eller i et høybed. Så i rader fra midten av april til midten av juli. En fantastisk fargerik blanding av runde-sukkervarianter. Botanisk navn: Beta vulgaris Innhold: ca. 2 gram Rødbeter - Hula hoopEn grønnsakshage på balkongen, takterrassen...

                                           Redusert pris!
                                           På lager.
                                          • Snack paprika frø, Snacking Red, 6g
                                           75,00 kr
                                           v. 6+  45,00 kr

                                            Mini Søt paprika - Snacking RedEn grønnsakshage på balkongen, takterrassen eller i hagen din? Mini søt paprika kan dyrkes i krukker kar, plantesekker eller i et høybed. Kan spires i et drivhus fra februar til mai, transplanteres til krukker så snart plantene er store nok. En deilig, søt og produktiv mini-paprika. Botanisk navn:... Mini Søt paprika - Snacking RedEn grønnsakshage på balkongen, takterrassen eller i...

                                            På lager.
                                           • Mini-Aubergine frø
                                            Patio Baby F1, 6 frø
                                            55,00 kr
                                            v. 6+  33,00 kr

                                             Mini-aubergine - Patio Baby F1En grønnsakshage på balkongen, takterrassen eller i hagen din? Mini aubergine kan dyrkes i større og mindre skala, for eks. i krukker, kar, plante sekker eller i et høybed. Så innendørs i en frøskuff ved 20 ° C i januar eller utendørs under glass senere. Etter planting, transplanteres den til potter og et sted... Mini-aubergine - Patio Baby F1En grønnsakshage på balkongen, takterrassen eller i hagen...

                                             På lager.
                                            • Karse
                                             Vanlig, 15g
                                             26,00 kr

                                              KarsefrøKan dyrkes inne hele året ved 20ºC. Så ute fra mars til oktober. Karse inneholder mye vitamin C. Så ofte for å ha tilgjengelig. Godt i matpakken og salater. Botanisk navn: Lepidium sativum Innhold: ca. 10 gram KarsefrøKan dyrkes inne hele året ved 20ºC. Så ute fra mars til...

                                              På lager.
                                             • Restsalg: Dill, 3g
                                              22,75 kr 35,00 kr -35%

                                               Dill.Midten av april til juli i rader i åpen bakke eller i krukker, ikke så tett, ellers kan du tynn ut litt. Bladene kan brukes friskt eller tørket for fiskeretter og sauser; eller mot søvnløshet. Botanisk navn: Anethum graveolens Innhold: ca. 3 gram Dill.Midten av april til juli i rader i åpen bakke eller i krukker, ikke så tett,...

                                               Redusert pris!
                                               På lager.
                                              • Persille
                                               krus, 3g
                                               35,00 kr
                                               v. 6+  21,00 kr

                                                Persille Fra tidlig til midten av våren under glass, eller fra midten av våren til sen sommer i åpen jord.Velegnet til frysing. Rik på vitaminer, kalsium og jern. God i mange klassiske retter. Botanisk navn: Petroselinum crispum Innhold: ca. 3 gram Persille Fra tidlig til midten av våren under glass, eller fra midten av våren til...

                                                På lager.
                                               • LEDlife 50W Philips LED vekstarmatur
                                                112,5 cm, RA95, fullt lysspektrum, IK05, IP65
                                                715,00 kr
                                                • 50W Forbruk
                                                • 120° Spredning

                                                Højkvalitets professionel LED vækstarmatur med Philips LED.Full spektrum vekstarmatur med hvit lys med høy RA verdi, slik at plantere får de rette vekstbetingelser uten at lyset fremstår rosa. Vekstarmaturet utmerker seg til bruk både privat og proffessjonelt, eks. ved vertical farming.Da man ved vertikal dyrking/landbruk utnytter plassen ved å dyrke... Højkvalitets professionel LED vækstarmatur med Philips LED.Full spektrum vekstarmatur...

                                                På lager.
                                               • Persille, bredbladet
                                                Italiensk Gigant, 5g
                                                28,00 kr
                                                v. 6+  16,80 kr

                                                 Persille - italiensk gigantFra tidlig til midten av våren under glass, eller fra midten av våren til sen sommer i åpen bakke. 'Italiensk gigant' har en bedre smak enn krus persille og kan brukes på kjøkkenet i 'Bouquet Garni'. Botanisk navn: Petroselinum crispum Innhold: ca. 5 gram Persille - italiensk gigantFra tidlig til midten av våren under glass, eller fra midten...

                                                 På lager.
                                                • Restsalg: Spinat
                                                 New Zealand, 5g
                                                 18,20 kr 28,00 kr -35%

                                                  Spinat - New ZealandFra midten til sen sommer i rader i åpen jord. Tynne ut. New Zealand spinat er langsom og vanskelig å spire og det anbefales derfor å fukte frøene før såing. Botanisk navn: Tetragonia tetragonoides Innhold: ca. 5 gram Spinat - New ZealandFra midten til sen sommer i rader i åpen jord. Tynne ut. New...

                                                  Redusert pris!
                                                  På lager.
                                                 • Salatfrø (blad)
                                                  Paris blond, 10g
                                                  32,00 kr
                                                  v. 6+  19,20 kr

                                                   Bladsalat - Paris BlondFra tidlig på våren til sen sommer i åpen jord i rader. Sås tett og ikke tynn ut. Svært ofte brukt i blandede salater.Botanisk navn: Lactuca sativa Innhold: ca. 10 gram Bladsalat - Paris BlondFra tidlig på våren til sen sommer i åpen jord i rader. Sås...

                                                   På lager.
                                                  • Restsalg: Spinat
                                                   Giant Winter, 15g
                                                   18,20 kr 28,00 kr -35%

                                                    Spinat - Giant WhiteFra sensommeren til tidlig høst i åpen jord, spredt eller i rader. For å dyrke unge blader, så på 3/4 cm avstand, og på 25 cm for fullt voksne planter. Botanisk navn: Spinacia oleracea Innhold: ca. 15 gram Spinat - Giant WhiteFra sensommeren til tidlig høst i åpen jord, spredt eller i...

                                                    Redusert pris!
                                                    På lager.
                                                   • Restsalg: Salat frø(blad)
                                                    American Brown, 10g
                                                    20,80 kr 32,00 kr -35%

                                                     Salat - American BrownFra tidlig vår til sen sommer i åpen jord i rader. Sås bredt og tynnes ikke ut. Bladsalat kan høstes flere ganger; Bladene vil vokse etter høsting. Botanisk navn: Lactuca sativa Innhold: ca. 10 gram Salat - American BrownFra tidlig vår til sen sommer i åpen jord i rader. Sås bredt...

                                                     Redusert pris!
                                                     På lager.
                                                    • Søt Basilikum
                                                     Stor bladet, 1,5g
                                                     32,00 kr
                                                     v. 6+  19,20 kr

                                                      Søt Basilikum - Stor bladetSås fra midten av mai til juli i bed i åpen jord og flyttes ut etter 4 uker; eller direkte i potter og tynnes ut litt. Bladene kan brukes friske og tørket, skal lagres godt etter tørking. Botanisk navn: Ocimum basilicum Innhold: ca. 1,5 gram Søt Basilikum - Stor bladetSås fra midten av mai til juli i bed i åpen jord og flyttes...

                                                      På lager.
                                                     • 180 cm kabel til vanlig stikkontakt
                                                      Passer til LEDlife Philips LED vekstarmatur, IP65
                                                      92,00 kr

                                                       180 cm kabel med stikk til vanlig stikkontakt.Passer til LEDlife 50W Philips LED vekstarmatur.Ledningene samles med de påmonterte IP65 vanntette koblingene.1 stikk kan maksimum kobles til 10 armaturer i serie.OBS: Denne kabel er ikke kompatibel med Pro-Grow 2.0 serien! 180 cm kabel med stikk til vanlig stikkontakt.Passer til LEDlife 50W Philips LED...

                                                       På lager.
                                                      • Restsalg: Oregano
                                                       flerårig oregano, 0,25g
                                                       20,80 kr 32,00 kr -35%

                                                        Flerårig OreganoMars-april i spirebrett eller april-juni i en mistbenk ute.Så en gang og plant ut senere. Brukes både som medisinsk plante (te) og på kjøkkenet for ulike sør-europeiske måltider og retter som pizza. Botanisk navn: Origanum vulgare Innhold: ca. 0,25 gram Flerårig OreganoMars-april i spirebrett eller april-juni i en mistbenk ute.Så en gang...

                                                        Redusert pris!
                                                        På lager.
                                                       Viser 1 - 93 av 93 produkter

                                                       Pris garanti led lyskilder                                                       Forleng sommersesongen med vekstlys til hjemmet

                                                       Her hos oss har vi et stort utvalg av vekstlamper i alle størrelser og design, slik at du garantert vil finne den perfekte varianten for nettopp ditt hjem. Med våre vekstlys vil du kunne sikre at planter og grønnsaker trives selv i det mørke halvåret. Våre vekstlamper er optimalisert for vekst, og plantene vil absorbere nesten 100% av det lyset våre LED-vekstlys gir til fotosyntese. Vi har også diverse kabler og utstyr om du skulle trenge tilbehør til ditt vekstlys.

                                                       Om du er usikker på hvilket vekstlys som er det riktige alternativet for ditt bruk, ta gjerne kontakt med vår kundeservice. 

                                                       Hva er et vekstlys?

                                                       Vekstlys er elektriske lamper som tilfører en type lysenergi som kan fungere som en erstatning for naturlig sollys, og er derfor perfekte dyrkelys. I Norge har vi mange måneder med minimalt sollys hver vinter, og vekstlys kan derfor fungere som en god erstatning. Planter er spesielt avhengige av sollys for planteproduksjon, så våre vekstlys vil kunne bidra til at plantene i hjemmet ditt trives selv i perioder uten noe naturlig sollys. Om du er bekymret for lydnivå, så har vi blant annet den populære LEDlife Helios vekstlampe 150W med passiv kjøling og ingen på-montert vifte - noe som gjør den helt stille.

                                                       Vekstlys har både lav varmeutvikling og ekstremt lang levetid, og er dermed det perfekte valg til bruk innendørs. Med vekstlys får du også mer fleksibilitet når det kommer til plassering av planter i hjemmet, siden du ikke vil være avhengig av å plassere plantene i vinduskarmen for å få sollys - vekstlys er dermed en god investering hele året rundt.

                                                       Utnytt energien maksimalt med optimaliserte fargespektre

                                                       Vi har et stort utvalg av forskjellige vekstarmaturer, som kommer med innebygd LED- og montasjeklips. Planter bruker blått og rødt lys for vekst, da de ikke absorberer grønt eller gult lys. Våre vekstlamper er optimalisert tilsvarende - slik at alt Watt som brukes på lysplantene kan absorberes og brukes til fotosyntese. Vårt lys er perfekt for plantene Klorofyll B, Klorofyll A, Lutein, B-kareton, Zeaxanthin og Lykopen.

                                                       Som en tommelfingerregel bør spirende planter bruke PAR på 100-120, mens salat og andre grønne planter trenger rundt 100-200. Trær som skal overvintre trenger rundt PAR på 100, mens blomstrende planter trenger opptil 3-400 PAR under vekst og opptil 1000 PAR under blomstring. Om du har flere vekstlys i hjemmet, så vil vårt Kontrollpanel og styringsboks til LEDlife 400W vekstlampe gi deg mulighet til å styre opp til 2 grupper á 10 vekstlamper samtidig.

                                                        

                                                       Vanlige spørsmål om LED-Vekstlys
                                                       Hva slags planter passer deres vekstlamper til?
                                                       Vårt lamper er perfekte for plantene Klorofyll B, Klorofyll A, Lutein, B-kareton, Zeaxanthin og Lykopen.
                                                       Hvilke farger har deres vekstlamper?
                                                       Planter trenger blått og rødt lys, da de ikke absorberer grønt eller gult. Våre vekstlamper kommer derfor i disse fargene.
                                                       Hvor mange watt har vekstlampene deres?
                                                       Vi har vekstlamper i sortimentet vårt med alt fra 50W til 300W.