V-Tac 8W LED pære
Karbon filamenter, A67, E27

Sterk E27 LED-pære.

De lange fine kulltråds-LED-pærene gjør at pæren ligner en vanlig pære med glødetråd.

 V-Tac 8W LED pære er en utmerket erstatning for den tradisjonelle 60W glødepæren. Denne LED-pæren kommer med en E27 stor fatning og må kobles til en 230V forsyning. Med en lysstyrke på 800 lumen og en høy lysspredning på 300 grader, gir denne LED-pæren en jevn fordeling av lyset og kan lyse opp et helt rom.

En av de største fordelene med V-Tac 8W LED pære er at du kan velge mellom to forskjellige fargetoner. Hvis du vil ha en avslappende og koselig atmosfære, kan du velge den varme hvite fargetonen på 2700K. Men hvis du trenger et arbeidsmiljø som er mer effektivt, kan du velge nøytral hvit fargetone på 4500K. Denne fargetonen gir et naturlig lys uten blå eller gule toner, slik at opplyste motiver virker helt naturlige.

V-Tac 8W LED pære har også en dimensjon på 123 x Ø67 mm, som gjør det enkelt å installere i en lampe eller armatur. Denne LED-pæren gir deg en betydelig besparelse på strømregningen, og den har en lang levetid i forhold til tradisjonelle glødepærer. Med V-Tac 8W LED pære kan du få en mer energieffektiv og bærekraftig belysning i hjemmet ditt.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

61,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2700K
Nøytral hvit lysfarge4500K
Lysstyrke800 lumens
Spredning300 grader
Forbruk og spenning
Forbruk8w
Erstatt60w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde123 mm.
Diameter67 mm.