V-Tac 2W LED pære
Karbon filamenter, T30, E27

2W E27 LED-pære med Karbon filamenter.V-Tac 2W LED pære er en dekorativ og energieffektiv lyskilde som er perfekt for både hjemmebruk og profesjonell belysning. Med en stor E27 fatning, kan denne pæren enkelt erstattet en 20W glødepære. Det beste av alt, V-Tac 2W LED pære bruker bare en brøkdel av energien til en glødepære, noe som betyr at du kan spare penger på strømregningen din mens du gir hjemmet ditt en koselig atmosfære.


Denne pæren gir en lysstyrke på 200 lumen, noe som er mer enn nok for de fleste rom. Med en høy lysspredning på 300 grader, gir V-Tac 2W LED pære en jevn fordeling av lyset, noe som betyr at du ikke vil ha noen mørke flekker i rommet ditt. Uansett om du skal lese en bok eller se på TV, vil denne pæren gi deg et klart og jevnt lys som er perfekt for enhver aktivitet.


V-Tac 2W LED pære er tilgjengelig i varm hvit (2700K) fargetone. Denne fargetonen gir en behagelig og avslappende atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære. Uansett om du skal slappe av i stuen eller soverommet, vil denne pæren gi deg en behagelig atmosfære som vil hjelpe deg å slappe av og nyte tiden din hjemme.


Når det gjelder dimensjoner, er V-Tac 2W LED pære enkel å håndtere. Den har en størrelse på 136 x Ø30 mm, noe som betyr at den passer inn i de fleste lamper og belysningsarmaturer. Med en enkel tilkobling til 230V strømforsyning, kan du enkelt montere denne pæren og nyte den energieffektive belysningen i hjemmet ditt.


Alt i alt er V-Tac 2W LED pære en utmerket dekorativ belysningsløsning som gir deg en energieffektiv og koselig atmosfære. Med en jevn fordeling av lys og en behagelig fargetone, kan du nyte tiden din hjemme og spare penger på strømregningen din. Så hvorfor ikke prøve V-Tac 2W LED pære i dag og oppleve forskjellen selv?

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

95,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2700K
Lysstyrke200 lumens
Spredning300 grader
Forbruk og spenning
Forbruk2w
Erstatt20w
Spenning230V
SpenningsintervallAC: 220-240V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde136 mm.
Diameter30 mm.
MaterialeGlass