5W LED globepære
Karbon filamenter, 12,5 cm, rav farget glas, ekstra varm, E27Produktbeskrivelse:

Denne 5W LED globepæren er et utmerket valg for ditt belysningsbehov. Den har en E27 stor fatning, som gir enkel installasjon og erstatter behovet for en 45W pære. Denne energieffektive pæren må kobles til en 230V strømkilde for å fungere.

Pæren har en imponerende lysstyrke på 470 lumen, og dens høye lysspredning på 300 grader sikrer en jevn fordeling av lyset. Dette betyr at den lyser opp hele rommet og skaper en behagelig atmosfære.

Lyskvaliteten til pæren er også av høy standard, med en RA-verdi på 80-85. Dette betyr at den viser alle farger på en vakker og naturlig måte. Uansett om du bruker pæren til å belyse et rom eller bruke den til dekorative formål, vil den sikre at fargene fremstår klart og klart.

Den ekstra varme fargetonen på lyset gir en nostalgisk følelse, med et varm skjær som minner om gammeldagse glødetrådpærer. Med en fargetemperatur på 2400K, gir denne pæren et koselig og hyggelig lys som skaper en varm atmosfære. Den er ideell for bruk i soverom, stuer eller spisestuer, hvor et ekstra koselig lys er ønskelig.

Pærens dimensjoner er 175 x Ø125 mm, noe som gjør den egnet for en rekke lamper og armaturer. Denne LED globepæren er en perfekt blanding av moderne teknologi og nostalgisk design, og den vil passe godt inn i ethvert hjem eller kontor.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

88,00 kr inkl. mva.

  • Ekstra varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Ekstra varm hvit lysfarge2400K
DimbarNei
Lysstyrke470 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk5w
Erstatt45w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde175 mm.
Diameter125 mm.
MaterialeGlass