5W LED globepære
Karbon filamenter, 12,5 cm, rav farget glas, ekstra varm, E27Den 5W LED globepæren med E27 stor fatning er en utmerket erstatning for den tradisjonelle 45W-pæren. Med en lysstyrke på 470 lumen og en høy lysspredning på 300 grader, gir pæren en jevn fordeling av lys som lyser opp hele rommet. Det er ikke nødvendig å bekymre seg for strømforbruk, fordi pæren kun trenger å kobles til en 230V forsyning.


En av de mest imponerende egenskapene til denne LED globepæren er dens høye lyskvalitet. Med en RA-verdi på 80-85, sikrer pæren et naturlig lys som viser alle farger vakkert og genuint. Dette gjør pæren tilstrekkelig for de fleste behov, enten det er for hjemmebruk eller i profesjonelle settinger.


Hvis du ønsker å skape en varm og koselig atmosfære, kan du velge mellom to forskjellige fargetoner på lyset. Ekstra varm (2400K) har et tydelig varmt skjær som minner om gamle glødetråder. Ekstra varm hvit gir også et koselig og varmt lys, men har et uttrykk i stil med gammeldags glødetrådpærer.


Når det gjelder dimensjoner, er pæren 175 mm lang og har en diameter på 125 mm. Dette gjør den til et godt valg for de fleste lamper og belysningsarmaturer.


Samlet sett er 5W LED globepære med E27 stor fatning en utmerket erstatning for tradisjonelle pærer. Med en høy lyskvalitet og mulighet for å velge mellom forskjellige fargetoner på lyset, kan du enkelt skape den perfekte atmosfæren i hjemmet ditt eller på arbeidsplassen.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

88,00 kr inkl. mva.

  • Ekstra varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Ekstra varm hvit lysfarge2400K
DimbarNei
Lysstyrke470 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk5w
Erstatt45w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde175 mm.
Diameter125 mm.
MaterialeGlass