5W LED globepære
Karbon filamenter, 12,5 cm, rav farget glas, ekstra varm, E27

Med 5W LED globepære kan du oppnå et effektivt og miljøvennlig alternativ som erstatter en 45W glødepære.

Den har en høy lysstyrke på 470 lumen, en spredning på 300 grader som gir et jevnt fordelt lys og en RA-verdi på 80-85 som sikrer en naturlig lyskvalitet som viser alle farger.

Den er tilgjengelig i to fargetoner, ekstra varm (2400K) som gir et tydelig varmt skjær i stil med gammeldage glødetråder, og ekstra varm hvit som gir et ekstra koselig og varmt lys.

Den har også en kompakt størrelse med dimensjonene 175 x Ø125 mm, slik at den passer like godt i store som små lokaler.

Denne 5W LED globepæren er et miljøvennlig og energieffektivt alternativ som gir deg et høykvalitetslys som passer til de fleste behov.Produktbeskrivelse:

Denne 5W LED globepæren er et utmerket valg for ditt belysningsbehov. Den har en E27 stor fatning, som gir enkel installasjon og erstatter behovet for en 45W pære. Denne energieffektive pæren må kobles til en 230V strømkilde for å fungere.

Pæren har en imponerende lysstyrke på 470 lumen, og dens høye lysspredning på 300 grader sikrer en jevn fordeling av lyset. Dette betyr at den lyser opp hele rommet og skaper en behagelig atmosfære.

Lyskvaliteten til pæren er også av høy standard, med en RA-verdi på 80-85. Dette betyr at den viser alle farger på en vakker og naturlig måte. Uansett om du bruker pæren til å belyse et rom eller bruke den til dekorative formål, vil den sikre at fargene fremstår klart og klart.

Den ekstra varme fargetonen på lyset gir en nostalgisk følelse, med et varm skjær som minner om gammeldagse glødetrådpærer. Med en fargetemperatur på 2400K, gir denne pæren et koselig og hyggelig lys som skaper en varm atmosfære. Den er ideell for bruk i soverom, stuer eller spisestuer, hvor et ekstra koselig lys er ønskelig.

Pærens dimensjoner er 175 x Ø125 mm, noe som gjør den egnet for en rekke lamper og armaturer. Denne LED globepæren er en perfekt blanding av moderne teknologi og nostalgisk design, og den vil passe godt inn i ethvert hjem eller kontor.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

88,00 kr inkl. mva.

  • Ekstra varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Ekstra varm hvit lysfarge2400K
DimbarNei
Lysstyrke470 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk5w
Erstatt45w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde175 mm.
Diameter125 mm.
MaterialeGlass