Vegglamper
Velg kategori nedenfor:
 • Utendørs vegglampe

  Praktfull LED-belysning til hage med vegglamper i klassisk design

  Vi har et bredt utvalg av vegglamper med LED til utendørsbruk, som med sitt klassiske og stilrene design vil passe de aller fleste hjem. Her kan du ta en titt på våre mange modeller, og legg merke til at de fleste vegglampene våre kommer i forskjellige farger – dermed vil du garantert finne en som passer nettopp ditt hus perfekt.
  Hvis du er i tvil om i hvilken modell du skal velge, ta gjerne kontakt med oss. Vi har mange års erfaring innen LED-belysning, og våre konsulenter kan definitivt hjelpe deg om du er usikker på valget. Vi elsker LED - og vi er sikre på at du vil elske det også!

  Vakker belysning til hagen uavhengig av årstid

  Lampene våre er laget av beste kvalitet, og er designet for å tåle både regn og vind. Flere av våre modeller fungerer også fint i ekstreme temperaturer fra -20º til + 45º uten noen problemer, noe som gjør dem perfekte for norske husholdninger. Disse passer perfekt til hager, bassenger, utendørs boligområder, gangveier og passasjer, innkjørsler, fontener, plener, innganger, terrasser og lignende miljøer, og trenger lite vedlikehold.
  Med vår V-Tac bevegelsessensor for utendørsbruk kan du også stille inn utendørslampene dine til å skru seg av og på automatisk ved bevegelse. Du stiller selv inn hvor lenge du vil at lyskilden skal være tent etter at bevegelsessensoren aktiveres, fra ca. 10 sekunder og opp til ca. 7 minutter.

  Oppnå den perfekte atmosfæren med den rette fargetonen

  Tonen på lyset vegglampen din gir vil ha en stor påvirkning på atmosfæren i området lampen belyser. Noen foretrekker en varm fargetone, da mange syns det gir den mest behagelige og koselige atmosfæren. Andre foretrekker en nøytral fargetone, da dette er gunstig om du bruker uteområdet til arbeid og ønsker at opplyste motiver virker helt naturlige. Vi har modeller i begge varianter, slik at du enkelt skal kunne finne den perfekte vegglampen for deg. Om du ønsker å kunne endre mellom varmt og nøytralt lys, så gir flere av våre modeller deg valget mellom begge fargetonene – som f.eks. vår populære V-Tac 12W LED svart vegglampe.
  De fleste av våre modeller kommer med høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Det sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger, og lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov. Hos oss kan du være helt trygg på at produktet du velger vil gi deg den beste opplevelsen, til en rimelig pris. 
  {opfaqblock:115}
 • Opp/ned vegglampe

 • Innendørs vegglampe

Vegglamper

86 produkter
Viser 1 - 86 av 86 produkter

Pris garanti led lyskilder

Stilfull belysning til hjemmet med vegglamper

Vi har et stort utvalg av pene og praktiske vegglamper til både inne- og utendørsbruk. Våre lamper kommer i stilrene design som er designet med det formål å passe inn i de fleste hjem, og mange av våre modeller finnes i flere farger slik at du kan finne den perfekte vegglampen. Med våre vegglamper vil du garantert kunne skape den atmosfæren du ønsker deg i alle de forskjellige rommene i hjemmet ditt.

I tillegg til komplette vegglamper har vi også lampehus uten lyskilde, LED-lys til vegglamper i forskjellig kulør, bevegelsessensor og dimbar driver til firkantet vegglampe. Ta gjerne kontakt med oss om du ønsker hjelp til å finne det rette produktet for deg, vi hjelper deg gjerne.

Skap ditt drømmehjem med fleksible vegglamper

For at du skal kunne finne den perfekte vegglampen for nettopp ditt hjem, har vi et bredt utvalg av vegglamper i forskjellige farger, størrelser og design her på ledlyskilder. I tillegg kommer lampene med forskjellig spredning, lysstyrke og kulør, og flere av modellene er roterbare for optimal fleksibilitet. Det alle våre vegglamper har til felles er at de har et lavt forbruk, slik at de blir det perfekte alternativet om du ønsker en stilfull belysning som samtidig er økonomisk. Uansett om du trenger en leselampe over sengen din, belysning til stuen, en lampe til kontoret, utendørslamper for å lysne opp hagen eller fleksible lamper som kan brukes i forskjellige rom, har vi garantert det perfekte alternativet for deg.

Perfeksjoner atmosfæren i hjemmet ditt med forskjellige fargetoner

Om du ønsker en behagelig og avslappende atmosfære i hjemmet ditt, er ofte en varm fargetone det perfekte valget. Et varmt lys vil gi en koselig atmosfære, og er det perfekte valg for stuer og soverom. Ønsker du derimot et arbeidslys, så vil en nøytral tone uten blå eller gule toner gi deg et effektivt arbeidsmiljø, ettersom opplyste motiver vil virke helt naturlige.

Mange av våre modeller, som f.eks. vår populære V-Tac 6W LED hvit vegglampe, kommer med et valg mellom to forskjellige fargetoner: Varm hvit (3000K) og Nøytral hvit (4000K). Kald hvit fargetone er sjeldent brukt i Skandinavia, men kan være nyttig om du f.eks har et malerom i hjemmet. I såfall er vår V-Tac 12W LED sensorlampe perfekt, ettersom den tilbyr valget mellom 3 fargetoner: Varm hvit (3000K), Nøytral hvit (4000K) og Kald hvit (6400K). Her hos oss har vi vegglamper som vil passe til alle og enhver, uansett smak og behag! 

Vanlige spørsmål om vegglamper
Hvor mange grader spredning har vegglampene deres?
Vi har vegglamper med mange forskjellige grader av spredning, både 60, 10-120, 150 og hele 360 grader spredning.
Kan vegglampene brukes utendørs?
Vi har flere modeller som er designet for bruk utendørs, som våre spektakulære V-Tac 6W LED vegglamper i forskjellige farger.
Kommer vegglampene deres i kald, varm eller nøytral kulør?
Vi har lys i alle fargetoner, slik at du kan skape den atmosfæren du selv ønsker.