V-Tac 8W LED kjempe globepære
Karbon filamenter, Ø18 cm, dimbar, ekstra varm hvit, 2200K, E27

Dekorativ gigantisk globuspære fra V-Tac. Pæren er STOR og kan enkelt brukes uten lampeskygge.

Pæren passer i stuen eller til et koselig lesehjørne.

Finn lampefatning her: Introduserer V-Tac 8W LED Kjempe Globepære - det perfekte alternativet for de som ønsker å bytte ut gamle, energikrevende pærer med en mer miljøvennlig og økonomisk løsning. Med en stor E27 fatning og en effekt på 8W, kan denne pæren erstatte en tradisjonell 50W pære. Det betyr at du kan få like mye lys, samtidig som du sparer penger på strømregningen din.


Denne pæren har en lysstyrke på 600 lumen og en høy lysspredning på 340 grader, noe som gir en jevn fordeling av lyset. Det betyr at du kan få et lyst og klart rom uten noen mørke eller skyggefulle områder. Lyskvaliteten er også høy, med en RA-verdi på 80-85, sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Uansett hva slags belysning du trenger, vil denne pæren gi deg en god opplevelse.


En av de beste funksjonene til denne pæren er at den er dimbar. Det betyr at du kan justere lysstyrken etter behov, og skape forskjellige atmosfærer i rommet. Du kan velge mellom to forskjellige fargetoner på lyset - ekstra varm (2000K) eller ekstra varm hvit. Den ekstra varme fargetonen gir et koselig og varmt lys, som minner om gammeldagse glødetrådpærer. Den ekstra varme hvite fargetonen gir et mer nøytralt lys, men fortsatt med et hint av varme.


V-Tac 8W LED Kjempe Globepære har dimensjoner på 360 x Ø180 mm, noe som gjør den til et godt alternativ for større lamper og armaturer. Pæren har også en IP20 rating, som betyr at den ikke er vannbestandig og derfor bør holdes unna fuktige områder.


Alt i alt er V-Tac 8W LED Kjempe Globepære en utmerket løsning for de som ønsker å bytte ut gamle pærer med en mer energieffektiv løsning. Med en høy lysstyrke, jevn lysspredning, og to forskjellige fargetoner å velge mellom, vil denne pæren gi deg det perfekte lyset for ethvert rom.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

665,00 kr inkl. mva.

  • Ekstra varm
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Ekstra varm hvit lysfarge2000K
DimbarJa
Lysstyrke600 lumens
Spredning340 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk8w
Erstatt50w
Spenning230V
SpenningsintervallAC: 220-240V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde360 mm.
Diameter180 mm.