Uten LED - Lysrør armatur

16 produkter
Viser 1 - 16 av 16 produkter

Pris garanti led lyskilder

Energieffektiv belysningen med lysrør til både ute- og innendørsbruk

LED armatur er det perfekte alternativet for deg som ønsker en moderne belysning, og vårt store sortiment inkluderer armatur for både inne- og utendørsbruk. Med våre produkter kan du enkelt lyse opp kjøkkenet, garasjen, vaskerommet, verkstedet og andre rom med energibesparende belysning til en rimelig pris.

Modellene på denne siden kommer uten lysrør, så LED-rør må kjøpes separat. Dette sikrer deg fleksibilitet, ettersom det gir deg muligheten til å velge selv blant vårt store sortiment av lysrør. Om du ønsker en armatur hvor LED-lyskilden er innebygd, ta en titt på vårt gode utvalg av rimelige og kvalitetsrike Lysrør Armatur Med LED.

Hva er en armatur?

Armatur er apparater som distribuerer, filtrerer eller forvandler lyset som overføres fra en eller flere lamper, og inkluderer alle delene som er nødvendige for å beskytte lampene. En LED armatur kan kobles til strømnettet med en driver, og kommer med en kjøleribbe som avleder varmen fra diodene. Våre armaturer kommer i enten aluminium eller polykarbonat, og hvilke som passer best for deg avhenger av området du ønsker å belyse. 

Produksjonsbeskrivelsen til hvert produkt vil hjelpe deg på veien til å finne det perfekte alternativet for ditt ønsket bruk, og vår kundeservice hjelper deg med glede om du skulle ha noen spørsmål på veien. Vi har ansatte med høy kompetanse og lang erfaring innen belysning, så ikke nøl med å ta kontakt om du trenger hjelp - vil hjelper deg gjerne.

Finn det perfekte armatur til ditt bruksområde

Vi har et bredt utvalg av lysrør armaturer, slik at du enkelt skal kunne finne det perfekte alternativet for deg. Våre ulike modeller kommer med forskjellige muligheter, så her avhenger det av hva du ønsker fra lyskilden din. Noen er designet for å være robuste og tåle utendørsbruk, slik at du skal kunne bruke det utendørs eller på et verksted hvor det kan bli fuktig. Disse har klassifiseringen IP65, som betyr at de motstår både regn og vannsprut. Andre modeller setter estetikk høyest, og vil dermed bidra til å gjøre hjemmet ditt moderne og stilfullt, samtidig som de bidrar med energibesparende belysning av høyeste kvalitet.

Vår V-Tac åpen T8 LED armatur er f.eks. ideelt til bruk på kontoret, i gangen eller i butikken. Denne er laget av Aluminium, og er kompatibel med alle LED-lysrør i størrelsen 120cm. Om du trenger en modell som tåler vann til hage, verksted eller andre uteområder, er vår Vento T8 LED armatur et perfekt alternativ.

Vanlige spørsmål om lysrør armatur
Har dere utstyr til armatur?
Ja, det var vi! Vi har både wire-oppheng for armatur med justerbar høyde og kabelinnføring med gummiring og strekkavlaster.
Hvilke størrelser finnes deres armatur i?
Vår minste modell er 60cm, og den største er 150cm. Vi har også armaturer som passer 120cm lysrør.
Kan deres lysrørarmatur brukes utendørs?
Ja, vi har flere modeller med klassifiseringen IP65 som kan brukes utendørs, ettersom de motstår vannsprut og regn.