C5W Festoon pære

1 produkt
 • BA15D LED pære
  2,5W, 120 grader
  85,00 kr
  • 2.5W Forbruk

  Energibesparende Denne BA15D LED-pæren har et lavt energiforbruk på 2,5w, noe som gjør den til et utmerket alternativ til tradisjonelle lyspærer som bruker opptil 25w.Det betyr at du vil kunne spare penger på strømregningen din mens du samtidig opprettholder et godt lysnivå.Dette er et utmerket valg for de som ønsker å gjøre noe for miljøet. Lang... Energibesparende Denne BA15D LED-pæren har et lavt energiforbruk på 2,5w, noe som gjør...

  På lager.

Pris garanti led lyskilder

Smart belysning til kjøretøy

Kjært barn har mange navn, og enten du omtaler CW5 som pinolpære, bananpære eller festoon pære, trenger du ikke bekymre deg: vi har utvalget du trenger hvis du skal bytte en C5W festoon pære. De spesifikke minimalistiske pærene har vært hyppig brukt til kjøretøy både utendørs og innendørs, og vi har selvfølgelig C5W festoon LED pærer i vårt sortiment da vi er en av Norges største lysbutikker på nett. 

Her hos LEDlyskilder er du garantert LED lys av høyeste kvalitet, slik at du kan være sikker på at du gjør en god og langvarig handel. Ved å velge LED lys vil du nemlig ikke ha like jevne behov for å bytte lyspærer, da LED teknologien kommer med tusenvis av lystimer som kan vare i en årrekke. Et enkelt og praktisk valg, som i tillegg sparer kundene våre for mange kroner. 

Kjøretøyslys

Pinolpærer egner seg godt til posisjonslykter på kjøretøy, til for eksempel baklys og blinklys. Mange velger også å bruke dem over kjøretøysskilt, eller å plassere dem i taklyset i kabinen. De praktiske pærene kan også brukes i campingvogner, båter eller andre kjøretøy enn biler, og stråler fra seg et fantastisk godt lys, samtidig som de bruker minimalt med strøm. 

Vår 1w LED festoon pære kommer i et ekstra varmt hvitt lys, som er perfekt til kosebelysning eller nødlys med en lysspredning på hele 160 grader. Hver LED CW5 festoon pære kan lyse i hele 30 000 timer, noe som gjør det til en langvarig investering - og vi har selvfølgelig sørget for å ha festoon pærer av aller høyeste kvalitet i vårt sortiment.

LED lys til bilen

Mange norske husstander har allerede byttet om til LED pærer for flere år siden, og andre er i full gang. Mange norske byer har byttet alle gatelyktene sine til LED gatelys, da dette er en effektiv energisparing. Nettopp på grunn av alle de positive fordelene med LED lys, er det på sin plass at også kjøretøy benytter seg av den smarte belysningen. 

Selv om nyere biler kommer levert med LED pærer, er det jammen ikke alle som har en splitter ny bilmodell i garasjen. Derfor er det godt å vite at LED CW5 festoon pærer kan bytte ut tidligere modeller av CW5 festoon pærer. Det er med andre ord superenkelt å bytte til LED pærer i bilen slik at du kan dra nytte av effektiv energisparing og vente i en hel årrekke før du trenger å tenke på lysene igjen. 

Vanlige spørsmål om C5W LED festoon pære
Hva er en festoon pære?
Festoon pærer kalles ofte pinolpærer eller bananpærer, og er små lyspærer som egner seg til kjøretøy.
Hvor lenge lyser en LED festoon pære?
LED C5W pinolpærer lyser i inntil 30 000 timer før de må byttes ut.
Kan jeg bruke LED pinolpærer til bilen min?
Du trenger ingen ombygging for å skifte ut en gammel pinolpære med en LED pinolpære.