V-Tac 6W LED kronepære
G45, Karbon filamenter, E27

Med glødelampe-LED, som sikrer et utseende som minner om tradisjonelle kronpærer.

 Introduser V-Tac 6W LED kronepære, en fantastisk belysningsløsning som er perfekt for hjemmet eller kontoret. Denne kronepæren tilbyr en imponerende lysstyrke på 600 lumen, med en høy lysspredning på hele 300 grader. Dette gir en jevn fordeling av lyset som eliminerer skygger og skaper et behagelig og naturlig lysmiljø.

Men det er ikke bare lysstyrken som gjør V-Tac 6W LED kronepære til et populært valg blant forbrukere. Den høye lyskvaliteten, med en RA-verdi på 80-85, sikrer en naturlig lyseffekt som vakkert og genuint viser alle farger. Dette betyr at du vil kunne se alle nyanser og detaljer i omgivelsene dine på en mer nøyaktig og realistisk måte.

For å tilfredsstille ulike behov og preferanser, tilbyr V-Tac 6W LED kronepære to forskjellige fargetoner å velge mellom. Du kan velge mellom varm hvit (2700K) og nøytral hvit (4000K). Varm fargetone gir en behagelig og avslappende atmosfære, og skaper en koselig stemning som er perfekt for å slappe av og nyte en god bok eller et glass vin. Nøytral fargetone, på den annen side, gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, så opplyste motiver virker helt naturlige.

V-Tac 6W LED kronepære har også en praktisk størrelse, med dimensjoner på 72 x Ø45 mm. Denne størrelsen gjør den egnet for en rekke forskjellige lamper og belysningsarmaturer. Men det er viktig å huske på at denne pæren har en IP20-rating, noe som betyr at den ikke er vannbestandig og bør ikke brukes i fuktige eller våte områder.

For å bruke V-Tac 6W LED kronepære, må den kobles til en 230V strømkilde. Men når den er koblet til, vil du kunne nyte en imponerende belysningseffekt som er perfekt for alle dine belysningsbehov. Fra avslappende kvelder hjemme til produktive arbeidsdager på kontoret, vil V-Tac 6W LED kronepære gi deg den belysningen du trenger for å trives og lykkes.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

40,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2700K
Nøytral hvit lysfarge4000K
Lysstyrke600 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk6w
Spenning230V
Spenningsintervall220-240V,50Hz
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde72 mm.
Diameter45 mm.
MaterialeGlass