Filter

Pris
14 kr 273 kr
Dimbar
more... less
Lysstyrke
30 lm 2000 lm
Forbruk
0 W 85 W
Kulør
more... less
Pære type
more... less
Filter

E27 vanlig LED

86 produkter
Viser 1 - 86 av 86 produkter

Pris garanti led lyskilder

E27 LED pærer - både nostalgiske og klassiske

Før i tiden, når glødepærene først kom på markedet, hadde man to typer: E27 og E14. Dette betyr at utrolig mange fatninger i veldig mange hjem har en E27 sokkel, noe som flere og flere setter pris på i dag. En vanlig E27 LED pære vil nemlig passe perfekt - og sørge for å gi deg en nostalgisk opplevelse eller et stilrent uttrykk, avhengig av hva som passer best til ditt hjem. 

På denne siden får du en oversikt over alle våre vanlige LED pærer med E27 sokkel. Som du kan se er utvalget bredt, så du vil garantert kunne finne akkurat den pæren du trenger. Her har vi blant annet både kronepærer, sterke pærer, pærer med et lys som er varmt og hvitt og pærer med røkt glass.

En lyspære til alle hjem

I vårt sortiment finner du utrolig kreative lyspærer blant utvalget av E27 vanlig LED. Noen av våre mest særegne lyspærer med E27 sokkel er LED pæren med 3D stjerne effekt, den dempede pæren med røkt glass, den tynne T30 pæren og den nostalgiske E27 glødetråd led pæren.

Dersom du også ønsker å få med deg den siste innovative teknologien, vil du finne et bredt sortiment av e27 vanlig led pære som kan styres via smarttelefonen eller med stemmekontroll via Google Home og Amazon Alexa. Enten du ønsker deg en nostalgisk globe pære eller en stilren moderne variant, vil du finne det som passer til ditt hjem for å gjøre det litt smartere. 

Det er også flere valgmuligheter når det kommer til E27 pærer. Dersom du velger en E27 vanlig LED pære som er dimbar vil du også kunne styre belysningen etter behov ved å dimme den opp eller ned for å skape atmosfæren du ønsker.

Kvalitet og lavt strømforbruk

Alle våre vanlige E27 LED pærer er av høy kvalitet og kommer med mange lystimer. Ved å tilby kvalitetsrike LED pærer garanterer vi lang og sikker drift som kan gi hele 30 000 lystimer, i tillegg til at de gir et flott og nøyaktig lys. LED er alltid et smart valg når man ønsker å ta litt bedre vare på miljøet, og i tillegg spare penger på strømregningen. 

De aller fleste E27 pærene kommer med karbon filamenter for å gi dem den rustikke og nostalgiske følelsen. Derimot kan du også finne klassiske pærer med frostet glass for å få et mer naturlig lys, da vi vet at våre kunder har ulike behov og ønsker.

Vanlige spørsmål om E27 vanlig LED pære
Er en E27 vanlig LED-pære dimbar?
Vi har mange vanlige E27 LED-pærer som kan dimmes ved behov.
Hva er forskjellen på en E27 globe-pære og en E27 pære?
Globepærer har stor diameter, mens våre E27 pærer har vanlig diameter.
Hvor mange lystimer har en vanlig E27 LED pære?
E27 LED pærer har inntil 30 000 lystimer.