V-Tac 40W Solar gatelampe LED
Sort, inkl. solcelle, fjernkontroll, sensor, IP65

Designet for å gi belysning uten behov for strøm, er denne lampen perfekt for utendørsområder. Med sin IP65-klassifisering er den vanntett og holdbar i alle værforhold. Den har en sensor som aktiveres i en rekkevidde på 8-12 meter, noe som gjør den ideell for å oppdage bevegelse og gi lys når det trengs. Lampen kan fungere i opptil 36-120 timer på bare 8-10 timers ladetid, noe som sikrer langvarig og pålitelig belysning. Velg denne gatelampen for en effektiv og miljøvennlig løsning for utendørsbelysning!

  • Effektiv og miljøvennlig solcelleteknologi
  • Vanntett og slitesterk med IP65-klassifisering
  • Sensor med rekkevidde på 8-12 meter
  • Lyser i opptil 36-120 timer på bare 8-10 timers lading
Mål på gatelykten: 706,1x289,7x73,6 mm



V-Tac 40W LED Solar gatelampe, Sort

Du trenger ikke lenger å bekymre deg for strømregningen eller å installere ledninger utendørs for å belyse oppkjørselen eller hagen din. Med V-Tac 40W LED Solar gatelampe kan du enkelt og effektivt sikre godt lys uten behov for strømtilkobling. Denne lampen er utstyrt med en solcelle som lader under sollyset om dagen og bruker energien til å lyse opp om natten.

Med en effekt på 40W og en lysstyrke på 4800 lumen kan denne gatelampen gi deg nok lys til å belyse større områder og sikre god synlighet. Lampen har også en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85, som sikrer et naturlig og vakkert lys som viser alle farger på en genuin måte. Uansett om du trenger lys til å guide deg langs oppkjørselen eller bare ønsker å skape en hyggelig atmosfære i hagen, vil denne lampen oppfylle dine behov.

Denne V-Tac gatelampen leveres med en 3 års produsentgaranti, som gir deg trygghet og sikkerhet i forhold til produktets kvalitet. Det betyr at du kan være trygg på at lampen vil fungere optimalt i lang tid.

Data om produktet:

  • Effekt: 40W
  • Lysstyrke: 4800 lumen
  • RA-verdi: 80-85
  • Fargetone på lyset: Nøytral hvit (4000K)
  • Dimensjoner: 289,7 x 706,1 mm
  • IP65-sertifisering: Kan brukes utendørs, motstår vannsprut og regn

Den nøytrale hvite fargetonen gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, slik at opplyste motiver virker helt naturlige.

Med dimensjonene på 289,7 x 706,1 mm har denne gatelampen en kompakt størrelse som gjør den enkel å plassere og montere hvor som helst utendørs. Den har også IP65-sertifisering, som betyr at den er beskyttet mot både vannsprut og regn, slik at den kan tåle all slags værforhold uten å påvirke ytelsen.

Denne V-Tac gatelampen leveres med en integrert lyskilde, som betyr at du ikke trenger å kjøpe eller bytte ut lyskilder separat. Det gjør det enkelt og bekvemt å bruke produktet fra første stund.

Belys utendørsområder på en miljøvennlig måte med V-Tac 40W LED Solar gatelampe. Med solcelleteknologi får du godt lys uten å bruke strøm, samtidig som du sparer penger på strømregningen. Bytt til denne energieffektive løsningen i dag og nyt godt lys når du trenger det i din utendørsområde.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

-20%

3 484,00 kr inkl. mva.

2 787,20 kr inkl. mva.

  • Nøytral

På lager.


Dataark

Lys
Nøytral hvit lysfarge4000K
Lysstyrke4800 lumens
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk40w
Dimensjoner
Høyde706,1 mm.
Bredde289,7 mm.
MaterialeABS+PC+Aluminium