V-Tac 6W LED pære
Karbon filamenter, T30, ekstra varm hvit, 2200K, E27

6W E27 LED-pære med kulltråd, T30.

Merk at pæren er ekstra varm hvit, så lyset er tydelig gulaktig.V-Tac 6W LED pære er et dekorativt og energieffektivt alternativ til tradisjonelle glødetrådpærer. Med en stor E27 fatning kan den enkelt erstattes i eksisterende lamper og armaturer.

Med en effekt på kun 6W kan denne LED-pæren erstatte en 50W glødetrådpære, noe som gir betydelige besparelser på strømregningen. Denne pæren må kobles til en 230V forsyning, som er standard i de fleste hjem og kontorer.

Med en lysstyrke på 600 lumen gir denne pæren en høy lysspredning på 360 grader, noe som gir en jevn fordeling av lyset i hele rommet. Det gir en behagelig belysning som er tilstrekkelig for de aller fleste behov.

Med en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85, er lyset fra denne pæren naturlig og vakkert. Denne verdien sikrer at alle farger vises på en genuin måte, og at rommet får en behagelig atmosfære.

V-Tac 6W LED pære finnes i to forskjellige fargetoner: ekstra varm (2200K) og ekstra varm hvit. Den ekstra varme fargetonen gir et tydelig varmt skjær i stil med gammeldagse glødetråder, og gir et ekstra koselig og varmt lys i rommet. Den ekstra varme hvite fargetonen gir et lignende uttrykk, men med en mer nøytral hvit farge.

Med dimensjoner på 30 x 185 mm passer denne pæren i alle standard lamper og armaturer. Byttingen til LED-pærer er enkelt og kan gjøres av alle. Med V-Tac 6W LED pære får du en energieffektiv og dekorativ belysning som varer i mange år.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

122,00 kr inkl. mva.

  • Ekstra varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Ekstra varm hvit lysfarge2200K
Lysstyrke600 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk6w
Erstatt50w
Spenning230V
SpenningsintervallAC: 220-240V,50Hz
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde185 mm.
Bredde30 mm.
MaterialeGlass