V-Tac 6W LED pære
Karbon filamenter, T30, ekstra varm hvit, 2200K, E27

6W E27 LED-pære med kulltråd, T30.

Merk at pæren er ekstra varm hvit, så lyset er tydelig gulaktig.



Produktbeskrivelse

Den V-Tac 6W LED-pæren med karbonfilamenter er den perfekte dekorasjonsbelysningen for hjemmet ditt. Med en E27 stor fatning, kan den enkelt erstatte en 50W-pære.

Pæren må kobles til en 230V strømkilde for å fungere. Med en lysstyrke på 600 lumen og en høy lysspredning på 360 grader, gir denne pæren en jevn fordeling av lys i rommet ditt. Dette betyr at du får et godt og klart lys uansett hvor du plasserer pæren.

Det som virkelig skiller denne LED-pæren fra andre er dens høye lyskvalitet. Med en RA-verdi på 80-85 kan du være trygg på at fargene i rommet ditt vil være vakkert og genuint gjengitt. Dette gir deg et naturlig lys som er tilstrekkelig for de fleste behov.

Den ekstra varm hvite fargetonen på lyset, med en temperatur på 2200K, gir rommet ditt et koselig og varmt lys. Dette skaper en behagelig atmosfære og gir en stil som likner på gammeldagse glødetrådpærer. Med denne pæren kan du nyte den nostalgiske følelsen av gammeldags belysning, samtidig som du får fordelene med LED-teknologi.

Med dimensjonene 30 x 185 mm passer denne LED-pæren perfekt som dekorasjonsbelysning. Du kan bruke den i lamper, lysekroner eller andre armaturer for å skape et unikt og stemningsfullt uttrykk i rommet ditt.

Oppgrader belysningen i hjemmet ditt med denne V-Tac 6W LED-pæren med karbonfilamenter. Med sin høye lyskvalitet og ekstra varme hvite fargetone vil den gi deg et fantastisk lys som både er funksjonelt og estetisk tiltalende.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- RoHS CE sertifikat
- LVD CE sertifikat
- EMC CE sertifikat

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

122,00 kr inkl. mva.

  • Ekstra varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Ekstra varm hvit lysfarge2200K
Lysstyrke600 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk6w
Erstatt50w
Spenning230V
SpenningsintervallAC: 220-240V,50Hz
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde185 mm.
Bredde30 mm.
MaterialeGlass