LEDlife TEGA12 LED pære
12W, 360°, E27LEDlife TEGA12 LED pære er en kraftig og pålitelig lyskilde som er ideell for å skape den perfekte atmosfæren i hjemmet eller på arbeidsplassen. Med en effekt på 12W og en E27 stor fatning, er denne LED-pæren enkel å installere og gir et sterkt og jevnt lys med en lysstyrke på 1560 lumen.

En av de største fordelene med LEDlife TEGA12 LED pære er at den har en høy lysspredning på 360 grader, noe som sikrer en jevn fordeling av lyset i rommet. Dette gjør den til et utmerket valg for å lyse opp større rom eller områder, og gir deg en effektiv og pålitelig lyskilde som vil holde i mange år.

Lyskvaliteten på LEDlife TEGA12 LED pære er også svært høy, med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer et naturlig lys som viser alle farger på en vakkert og genuint måte. Dette betyr at du kan nyte et perfekt og naturlig lys som vil gi deg en behagelig opplevelse i rommet ditt.

En annen stor fordel med LEDlife TEGA12 LED pære er at den har en lang levetid. Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, kan du forvente en driftstid på opptil 50 000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Dette, kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, sikrer at produktet vil vare lenge og gi deg pålitelig belysning i mange år fremover.

Du kan også velge mellom to forskjellige fargetoner når du kjøper LEDlife TEGA12 LED pære. Varm hvit (3000K) gir en behagelig og avslappende atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære. Nøytral hvit (4000K) gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, så opplyste motiver virker helt naturlige. Dette gjør LEDlife TEGA12 LED pære til et allsidig valg som kan brukes både hjemme og på jobben.

Til slutt er LEDlife TEGA12 LED pære også svært kompakt og enkel å installere. Med dimensjoner på 160 x Ø48 mm, kan du enkelt plassere den der du ønsker, og den vil gi deg pålitelig belysning i mange år fremover. Så hvis du er på jakt etter en pålitelig og effektiv lyskilde som vil gi deg den perfekte atmosfæren i hjemmet eller på jobben, så er LEDlife TEGA12 LED pære det perfekte valget for deg.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

344,00 kr inkl. mva.

309,60 kr  ved kjøp av 10+

  • Varm
  • Nøytral
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
Lysstyrke1560 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk12w
Spenning230V
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde160 mm.
Diameter48 mm.