Filter

Pris
18 kr 12295 kr
Kulør
more... less
Filter

Industri

Industri
Velg kategori nedenfor:
  • Uten LED - Lysrør armatur

    Pris garanti led lyskilder

  • Metallhalogen

    Metallhalogen for et nøyaktig lys

    Mange har kanskje hørt at metallhalogen pærer er et gunstig valg når det kommer til stor belysning utendørs; alt fra gatelykter til områdebelysning. I tillegg har det også vært populært å bruke metallhalogen som belysning til kommersielle og industrielle steder i en årrekke, og ikke uten grunn. Lyset et metallhalogen lampe avgir er et hvitt og klart lys, som vil gjengi farger på en naturlig måte. 
    Nettopp derfor har mange også valgt halogenpærer til hjemmet sitt. De gir et jevnt lys som fyller masse, og er et populært valg i stedet for sparepærer takket være lysstyrken de avgir. En flott måte å bruke en metallhalogen lampe på er å plassere den over et kunstverk du ønsker skal få ekstra oppmerksomhet i rommet: de er nemlig hyppig brukt på museer, og derfor kan de også brukes med samme formål i hjemmet. 

    Godt utvalg

    For å lyse opp rommet har vi et godt utvalg av halogenpærer her hos oss. Enten du velger en som bruker 70w eller en som bruker 600w er du garantert å få et skarpt og presist lys med god kvalitet. De er like enkle å installere som vanlige glødepærer, og derfor er det en enkel ombytting dersom du skal gjøre det selv. 
    Metallhalogen-industripærer er de som ligger i det øvre sjiktet av strømforbruket. Vår pære på 600w avgir så mye som 75000 lumen, i kontrast til LED spotter som avgir kun 95 lumen. Til industrielle formål er de derfor ideelle når det kommer til å skape dagslys inne i et varehus eller til arbeidslys for at detaljerte oppgaver skal bli gjennomført med suksess. Det sterke lyset kommer også med bonusen på lang levetid, da en pære har inntil 20.000 lystimer. Du er derfor garantert kvalitet og nøyaktighet i en årrekke ved å investere i metallhalogen-pærer til din bedrift eller industrielle drift.

    Like god på hjemmebane

    Som vi allerede har nevnt, egner metallhalogen seg også på hjemmebane. Hvis du er ekstra glad i å lage mat på kjøkkenet, men kanskje ikke har tilgang til godt lys, er våre pærer et godt valg. Du vil oppnå presisjon og et naturlig lys som vil gjøre deg mer effektiv under matlagingen. Det samme gjelder dersom du har en systue eller et hobbyrom hvor du liker å småpusle med ting og tang. Lyset metallhalogen lamper avgir gjør det mye enklere å oppnå et nøyaktig resultat, og har så mange lumen at man føler man står midt ute i dagslyset. 
    {opfaqblock:264}
  • Med LED - Lysrør armatur

    Pris garanti led lyskilder

  • High bay LED industrilamper

    Pris garanti led lyskilder

    Velg blandt de beste High Bay LED lampene på det nordiske markedet

    Hos oss kan du velge i et bredt sortiment av det beste innen industribelysning med LED-teknologi. De som hører til kategorien High Bay er designet for å kunne belyse store arealer der takhøyden er 5 meter eller høyere. På steder som store kontorer, flerbrukshaller, lagerhaller, fabrikker og butikker kreves det stor ytelse fra lyskilden, derfor har vi kvalitetsrike High Bay løsninger i sortimentet vårt for å møte dine behov.

    Det har aldri vært lettere å finne profesjonell belysning til gunstigere priser enn nå. Med de nøye sertifiserte og godkjente kvalitetsproduktene fra våre leverandører, kan du forvente en lysende fremtid i bedriftslokalene dine.

    Et kvalitetssikkert og strømbesparende valg

    High Bay industrilamper med LED er fordelaktige når bedriften ønsker en energibesparende drift, og setter pris på mindre vedlikehold i det lange løp. LED er det kvalitetssikre valget når det kommer til lyskilder for din bedrift, og vil fungere optimalt for både trivsel og kvalitet samtidig som de gir større energibesparelser og godt innemiljø. 

    Det er ofte formen som skiller ut denne typen lamper fra andre, da de er praktisk innrettet slik at de kan monteres og festes i taket via karabinkroker og vaiere, eller direkte på skinne-anretninger. I lokaler og bygg der det er viktig med presisjonsarbeid, og der personer oppholder seg store deler av dagen, vil du ha behov for annen lyskvalitet enn om du skal belyse en lagerhall der det er lite virksomhet. Spesialtilpass etter bruk og tid på døgnet med denne allsidige High Bay lampen, LEDlife Intelligent 150W LED. Ikke bare er denne solide lampen av høy standard, men den kan også styres med denne smarte fjernkontrollen.

    Rikelig med belysning til store områder

    Fabrikker, varehus og lagerhaller er steder som krever høy deknings-kapasitet. Med High Bay lamper er lys-spredningsgraden tilpasset bruken slik at lyset ikke blir sløst bort. Du får også en bedre fargegjengivelse, svært gode kontraster, ulike fargetemperaturer, og høy lumen som gir kraftigere belysning. Med vår populære Taklampe150W Highbay får du en utrolig sterk belysning, da den har en RA-verdi på 90 til 95. Det sikrer et levende og naturlig lys. Anvisning på hvor mange enheter som trengs i forhold til bruk og areal finnes i produktbeskrivelsen. 

    For nærmere detaljer om produktene vi fører kan du klikke deg inn på varen, om du ikke finner tilstrekkelig informasjon der, så ikke nøl med å ta kontakt med vår kundeservice. Vi har både god kunnskap og lang erfaring med LED-belysning, og bidrar med glede med vår ekspertise.

    {opfaqblock:245}

  • E40 LED pærer
  • E27 LED pærer
  • Landbruk og staller

    Pris garanti led lyskilder

    Lys opp stall, fjøs og gårdsbruk med LED armatur

    Landbruks industrilamper med LED er fordelaktig når det er ønskelig med en energibesparende drift, og dere vil garantert sette pris på mindre vedlikehold i det lange løp. LED armaturenen vi fører er det kvalitetssikre valget innenfor LED-lyskilder til din landbrukskategori, enten det er for fjøs til gris, kyllinger eller storfe, sagbruk, industri eller matproduksjon. Her vil du finne det du trenger når du skal skifte lysarmaturer for å gi en bedre standard på ditt landbruksmiljø. Velg LED belysning, da dette sikrer kvalitet og sparer dere for strømutgifter når oppgradering av belysning står for tur.

    Der godt dyrehold og godt arbeidsmiljø er essensielt

    Vil du endre din landbruksbelysning i fjøs eller stall til LED, da har vi løsninger som dekker ditt behov om energieffektivitet. De tekniske standardene og sertifiseringene er spesielt tilpasset til miljø for dyrehold. Der vil lysene våre fungere optimalt for trivsel og kvalitet, for både folk og fe. 

    I tillegg vil det i det lange løp gi større energibesparelser og godt innemiljø. Enten det gjelder storfe, sau, kyllling eller griserøkting er det blitt forsket på at deres velvære er påvirket av kvaliteten på lyset. Det er viktig å ta i bruk belysning etter dyrenes biologiske rytme, dette gir økt dyrevelferd. Ta i bruk LED-lyskilder om du prioriterer mindre vedlikehold, et bedre miljø og arbeidseffektivitet.

    Ikke bare er det lang levetid, men LED er også kostnadseffektivt

    Disse armaturene kan også installeres i lagerlokaler, garasjer eller produksjonshaller som brukes til industrielt arbeid. Uansett bruk, så vil LED armaturene gi en langvarig belysning til ditt valgte område i lang tid fremover.

    I for eksempel armaturet DURA 69 40 W der lyskilden er innebygget, får du et solid uttrykk, og en av de sterke egenskapene er vannbestandigheten med klassifiseringen IP69. Med en lysstyrke på 6000 lumens og med en høy spredning på 120 grader, som sikrer jevn fordeling av lyset, vil dette kunne skape rikelig med presis og naturlig belysning. Velg mellom tre ulike fargetoner. De er lette å montere, og kan enkelt henges opp med medfølgende rustfritt stål beslag.

    Med kombinasjon av riktig tilleggs-utstyr kan du se frem mot et tilfredsstillende resultat. Naviger deg igjennom tilbehørsproduktene våre, der finner du forskjellige vanntette koblingsbokser. En er vår populære V-Tac svart rund T-koblingsboks, slik får du orden på ledningene til oppsettet ditt.

    Om du ønsker mer detaljert informasjon kan du klikke deg inn på hvert enkelt produkt. For videre henvendelser og spørsmål, er våre erfarne kundeservice her til din disposisjon.

    {opfaqblock:253}

  • LED gatelys

    Pris garanti led lyskilder

  • Nødlys LED

    Pris garanti led lyskilder

  • Bensinstasjon

    LED lamper til bensinstasjoner

    Vi hos LEDlyskilder er langt over gjennomsnittet glade i belysning, nettopp fordi vi vet hvor mye lys har å bety for omgivelsene våre. De fleste vet for eksempel at det ikke egner seg å gå på kino i flombelysning, og at det ikke er ideelt å lese en bok i et mørkt rom. Derimot finnes det tusenvis av små faktorer mellom disse to ekstreme eksemplene som bidrar til et sunt og praktisk lys for øynene som egner seg til de aktivitetene man skal gjøre. Det er nettopp derfor vårt sortiment er bredt og mangfoldig, slik at du kan finne akkurat de LED lysene du ønsker hos oss. 
    I vår belyste nettbutikk finner du nemlig hundrevis av LED lys til ulike formål, da LED lys er det mest energieffektive valget på markedet i disse dager. LED lys er også ideelt for dem som ønsker å virkelig piffe opp belysningen uten å kalle inn en interiørdesigner eller elektriker - LED er nemlig enkelt å montere og sette opp helt selv, og er derfor perfekt for alle som elsker å utføre gjør-det-selv prosjekter i hjemmet eller andre steder.

    Mer enn bare hjemme

    Det er ikke bare til hjemmet vi har fokusert på å kunne tilby energisparende og økonomiske LED lamper. Her vil du også finne LED lamper som er spesielt utviklet for å passe inn på bensinstasjoner. Det er viktig for oss å kunne tilby produkter som er tilpasset spesifikke formål, da LED lys er fremtiden og vi ønsker at så mange som mulig skal henge seg på trenden. Vi tilbyr LED lamper av høyeste kvalitet som passer utmerket på bensinstasjoner til konkurransedyktige priser, da vi vet at hundrevis av kunder kommer innom bensinstasjoner hver eneste dag, og trenger et lys som egner seg til dette for å få en positiv opplevelse.

    Vårt utvalg

    Velg mellom en LED lampe til bensinstasjoner på 75w eller 120w som begge kommer med Meanwell driver. De er i en pent design og gir god belysning med et nøytralt lys. Dette betyr at lyset vil oppfattes som naturlig og uten blå og gule toner. Vi har også en innovativ LED lampe til bensinstasjoner med Samsung LED chip som gir en lumen på hele 18 000lm. Alle våre lamper som er tilpasset bruk på bensinstasjoner kan motstå vannsprut og regn, og egner seg derfor over bensinpumpene. Lyset vil gi kundene et nøyaktig og behagelig lys, og du vil kunne dra nytte av LED lampene i en årrekke!
    {opfaqblock:218}
  • EX ATEX armatur
  • Ovnspærer

    Skap varme med tradisjonelle glødepærer

    Hvis du ønsker å beholde de varme fargene og det sterke lyset uten å inngå noen form for kompromiss når det kommer til kvalitet, er de tradisjonelle glødelampene et populært valg. Selv om andre pærer har tatt markedet med storm de siste årene, er det likevel ikke slutten for den gode gamle glødelampa. De har økt i popularitet, og i mange tilfeller størrelse, for å gi deg prikken over i-en i interiøret. Glødelamper har nemlig tråder inne i pæren som lyser opp, og disse kan gi deg det lille ekstra når du skal innrede. Alle tradisjonelle pærer sender ut lys ved at strømmen sendes via den tynne lederen. Disse lederne lyser opp under trykket fra strømmen, og det er akkurat disse lederne som kan variere i utallige former
    Mange ønsker seg glødepærer med stilige ledere, da dette gir en rustikk stil og et særegent preg i stua eller over kjøkkenbordet. Det finnes også glødepærer med frostbelegg, slik at hele lampen lyser jevnt og ikke gir deg den rustikke effekten. Dette egner seg spesielt godt til rom hvor du ikke trenger en typisk romantisk lyssetting, men ønsker mer renhet. Mange velger disse glødepærene når de skal legge lys på hjemmekontoret, i gangen eller på badet.

    Et naturlig lys med glødepærer

    Glødepærer var de første lyspærene som kom på markedet for over 150 år siden, men det har oppstått flere restriksjoner de senere år på å bruke dem i hus og hjem. Dette har mye å gjøre med miljøsvinn som oppstår ved bruk av tradisjonelle glødelamper, men litt etter litt har også tradisjonelle glødelamper blitt modifisert til å samsvare med miljøretningslinjer. Alle glødelamper du finner hos oss er selvfølgelig godkjent for bruk, og du kan være sikker på at du får en belysning i høy kvalitet. Om du er på jakt etter et helt naturlig lys i hjemmet, er glødepærer det du bør investere i.

    Naturlig varmekilde

    Så mye som 95% av energien en glødelampe produserer sprer seg ut i rommet og bidrar derfor til oppvarming av hjemmet. Her i landet er det altså en ekstra oppvarmingskilde sammenlignet med mer energieffektive løsninger, som f.eks ledlys, noe som kan passe bra på vinterhalvåret.  Med andre ord er det lurt å bruke glødepærer innendørs i et land som Norge. De kan gi deg det lille ekstra i tillegg til varmepumpen og peisen, slik at du holder rommene i huset ditt varmt når det fryser til ute.
    {opfaqblock:110}
  • Offshore

    LED lys til maritime miljøer

    Selv om man ikke ønsker å ha noen form for eksplosjonsfare hjemme, finnes det likevel miljøer hvor eksplosjoner og brann er en større risiko. Vi snakker selvfølgelig om maritime- og offshore miljøer, hvor man ikke kan løpe ut på gaten dersom faren skulle oppstå. Vi har et stort utvalg av LED lys for offshore bruk, som både er eksplosjonssikre og ATEX-godkjent. Dette betyr at man er garantert en sikker offshore opplevelse med våre armaturer på 60 cm og 120 cm, som man enkelt monterer sammen med kompatible LED lysrør.
    Lysrørene i denne kategorien er spesielt utviklet for å kunne brukes i maritime omgivelser, og er per dags dato et av de aller mest hardføre lysrørene på markedet. Danske LEDlife har brukt en årrekke på å spesialisere seg innenfor offshore LED lys, slik at offshore arbeidere kan få en trygg og sikker opplevelse. De er utviklet av nanoplast, og har så mye som 3 ganger lettere vekt enn ordinære og klassiske LED lysrør. Nanoplast er brannsikkert, og alle lysrørene vi tilbyr for maritim og offshore bruk er både THD og EMC godkjent. De fungerer i temperaturer fra -25°C til 60°C.

    Alltid penger å spare

    Ved å benytte seg av LED lys offshore, vil man selvfølgelig spare penger. Vårt 9W LED lysrør erstatter tradisjonelle lysrør på 18W, i tillegg til at man sparer arbeidskraft på å måtte bytte lysrør med jevne mellomrom. Det er jo nemlig sånn at en plattform aldri sover. Mennesker er på jobb døgnet rundt, alle dager i året. Dette resulterer i at lysene alltid er på. Alle LED lysrør som egner seg for offshorebruk har en levetid på 50 000 lystimer, noe som resulterer i at lysrørene må byttes like før hvert sjette år starter. Med tradisjonelle lysrør må man bytte dem annenhver eller hvert tredje år. 
    Vi har også robuste lyskastere som egner seg for offshore og maritime miljøer, slik at man alltid har rikelig med belysning og riktig arbeidslys.

    Naturlig fargekulør

    Når man jobber offshore bruker man mye tid inne, og det er viktig med et naturlig lys som minner om dagslys, spesielt om man jobber natteskift. Derfor er våre mest populære LED lyskastere og LED lysrør i naturlige fargetoner, slik at ting oppfattes som naturlige for øyet uten noen form for blå eller gule toner. 
    Vi har også et utvalg av varme fargetoner og kjølige fargetoner, så du vil garantert finne den riktige belysning til ditt bruksområdet her hos oss.
    {opfaqblock:269}
  • Arbeidsbelysning

    På jakt etter billige led arbeidslys?

    Leter du etter en billig led arbeidslys? Led arbeidslys er et flott alternativ for de som ønsker å spare penger samtidig som de har en effektiv lyskilde. De er energieffektive og langvarige, noe som gjør dem til det perfekte valget for ethvert arbeidsområde eller prosjekt. Når du søker etter et godt tilbud, sørg for å sammenligne priser på tvers av forskjellige nettsteder og butikker. Mange ganger vil forskjellige forhandlere tilby rabatter på visse varer eller pakker. Det kan også være lurt å vurdere å kjøpe brukte eller renoverte gjenstander, da disse ofte kan finnes til en brøkdel av den opprinnelige prisen. Til slutt, gjør research og les anmeldelser på nettet for å sikre at du får det beste kvalitetsproduktet for budsjettet ditt. Med riktig forskning og planlegging kan du finne mye på et LED-arbeidslys som vil vare i mange år fremover!

    Arbeidsbelysning – en arbeidslampe setter dine prosjekter i et nytt lys

    Arbeidsbelysning kan være avgjørende for å få det beste ut av ethvert prosjekt. En arbeidslampe vil hjelpe deg med å se skikkelig på materialet, og gir deg et klart bilde av hva du jobber med. Dette er nyttig når du arbeider med små deler eller nøyaktige målinger. Å ha riktig belysning er avgjørende for å oppnå gode resultater. En arbeidslampe kan også hjelpe deg med å konsentrere deg bedre, samtidig som den reduserer stress og tretthet som ofte skyldes dårlig belysning. Uansett om du holder på med hobbyprosjekter eller profesjonelle oppgaver, vil en god arbeidslampe gi dine prosjekter et helt nytt lys og sette deg i stand til å lykkes!

    Velg arbeidslys uten ledninger

    Velg arbeidslys uten ledninger er et flott alternativ for de som trenger lys på steder der det ikke er strømtilgang. Disse lysene kan vanligvis kjøres av batterier eller solenergi, og de gir ofte god belysning hvor som helst. De er også veldig praktiske fordi du ikke trenger å bekymre deg for ledninger som kommer i veien. I noen tilfeller kan disse lysene også styres med en fjernkontroll, slik at du kan endre lyseffektene når du vil. Det finnes mange typer arbeidslys uten ledninger, inkludert LED-paneler, bevegelige lamper og stasjonære armaturer. Uansett om du trenger et lite opplyst område eller et hele rommet med jevn belysning, kan disse lysene gi en energieffektiv måte å lyse opp hjemmet ditt på.

    ARBEIDSLYS LYSSLYNGE LED 10M

    Arbeidslysslynge LED 25M er en nyttig og effektiv løsning for å få et godt arbeidslys i hjemmet eller kontoret. Denne lysslyngen har 25 meter kabel som gjør det mulig å strømme lyset til hvor som helst. Lysslyngen kan justeres med flere dimmeringsnivåer, så du kan justere lysstyrken til de behovene du har. Pærene er laget av miljøvennlig materiale, noe som gjør at de ikke slipper ut skadelige røykpartikler, samtidig som de gir deg den perfekte belysningen. Denne lysslyngen tåler også store temperaturvariasjoner, fra -20 °C til +60 °C, noe som gjør at den er ideell for bruk innendørs og utendørs. Arbeidslysslynge LED 10M har en lang levetid på opptil 50 000 timer, noe som betyr at du kan nyte godt av lyset ditt i mange år fremover.

Industri

104 produkter
  • LEDlife arbeidslys 50m LED strip på trommel
    230V, IP67, 180 LED/m, 10W/m, 1200 lm/m
    3 187,00 kr
    • 60000lm Lysstyrke
    • 500W Forbruk
    • 120° Spredning

    Lett og allsidig arbeidslys på trommel, som gir kraftig og bred belysning. Det er den perfekte belysningen for både innendørs og utendørs byggeplasser. Den er enkel å montere på vegger og tak med lister. Den kompakte trommelen kan erstatte flere arbeidslys og spare deg for både plass og penger.Leveres med EU-plugg, klar til bruk.Brukes ofte på... Lett og allsidig arbeidslys på trommel, som gir kraftig og bred belysning. Det er den...

    På lager.
  • LEDlife arbeidslys 25m LED strip på trommel
    230V, IP67, 180 LED/m, 10W/m, 1200 lm/m
    1 783,00 kr
    • 30000lm Lysstyrke
    • 250W Forbruk
    • 120° Spredning

    Lett og allsidig arbeidslys på trommel, som gir kraftig og bred belysning. Det er den perfekte belysningen for både innendørs og utendørs byggeplasser. Den er enkel å montere på vegger og tak med lister. Den kompakte trommelen kan erstatte flere arbeidslys og spare deg for både plass og penger.Leveres med EU-plugg, klar til bruk.Brukes ofte på... Lett og allsidig arbeidslys på trommel, som gir kraftig og bred belysning. Det er den...

    På lager.
  • LEDlife LED armatur 40W
    120 cm, gjennomgangskobling, easy connect, IP65
    973,00 kr
    • 5600lm Lysstyrke
    • 40W Forbruk
    • 120° Spredning

    40W vanntett LED armatur. Armaturet har kabelinnføring i begge ender. Lyskilden er innebygd. 40W vanntett LED armatur. Armaturet har kabelinnføring i begge ender....

    På lager.
  • LEDlife LED armatur 60W
    150 cm, gjennomgangskobling, easy connect, IP65
    880,75 kr 1 355,00 kr -35%
    • 8400lm Lysstyrke
    • 60W Forbruk
    • 120° Spredning

    60W vanntett LED armatur.  Armaturet har kabelinnføring i begge ender. Lyskilden er innebygd. 60W vanntett LED armatur.  Armaturet...

    Redusert pris!
    Tilgjengelig: 2024-04-27
  • V-Tac åpen T8 LED armatur
    Til 1x 60 cm LED rør, IP20 innendørs
    117,00 kr

      Åpen LED-armatur klar til montering av T8 LED rør. 60 centimeter langt, og ideelt til bruk på kontoret, i gangen eller i butikken. Leveres uten rør. LED T8 rør må kjøpes separat. Åpen LED-armatur klar til montering av T8 LED rør. 60 centimeter langt, og ideelt...

      På lager.
    • Fjernkontroll til LEDlife Intelligent2 high bay
      301,00 kr

        Passer LEDlife Intelligent2 high bay En fjernkontroll kan brukes til flere high bays. Passer LEDlife Intelligent2 high bay En fjernkontroll kan brukes til flere high bays.

        På lager.
      • Batteri nødlys
        Passer våre 60x60 og 120x30 LED paneler
        944,30 kr 1 349,00 kr -30%
        • 45W Forbruk

        Ladetid: 24 timer. Drifttid: Opp til 3 timer.LED og driver tilkobles ledninger og 230V kobles til de interne skruterminalene. Ladetid: 24 timer. Drifttid: Opp til 3 timer.LED og driver tilkobles ledninger og 230V...

        Redusert pris!
        På lager.
      • Arbeidslys trommel 25m
        230V, 300W, nøytral hvit, IP65
        3 040,00 kr
        • 37500lm Lysstyrke
        • 300W Forbruk
        • 120° Spredning

        Denne LEDstripen fungerer perfekt på arbeidsplassen. Den har meget høy lumen, men samtidig et veldig lavt watt forbruk  Den  leveres på trommel og 25 meter LED stripe. I tillegg medfølger også en 4 meter kraftig gummikabel med godkjent EU-stikk.  I tillegg er stripen dobbeltisolert, noe som betyr at den er godkjent for byggeplasser,... Denne LEDstripen fungerer perfekt på arbeidsplassen. Den har meget høy lumen, men...

        Sendes innen 2-4 dager
      • Ovnpære E14
        15W Halogen, 90lm, maks. 300°C
        33,00 kr
        • 90lm Lysstyrke
        • 15W Forbruk
        • 360° Spredning

        Varmresistent E14 pære på 15W.Tåler opp til 300 grader. Varmresistent E14 pære på 15W.Tåler opp til 300 grader.

        På lager.
      • Ovnpære E14
        25W Halogen, 130lm, maks. 300°C
        33,00 kr
        • 130lm Lysstyrke
        • 25W Forbruk
        • 360° Spredning

        Varmresistent E14 pære på 25W.Tåler opp til 300 grader. Varmresistent E14 pære på 25W.Tåler opp til 300 grader.

        På lager.
      • V-Tac 150W LED high bay
        Samsung LED chip, IP65, 5 års garanti
        1 958,00 kr
        • 17300lm Lysstyrke
        • 150W Forbruk
        • 90° Spredning

        150W LED Highbay lampe med Samsung Chip. Super effektiv med 115lm/w. 5 års garanti. Perfekt for bruk i for eksempel butikk, varehus eller lagerhaller.   150W LED Highbay lampe med Samsung Chip. Super effektiv med 115lm/w. 5 års...

        På lager.
      • V-Tac 200W LED high bay
        Samsung LED chip, IP65, 5 års garanti
        2 418,00 kr
        • 23000lm Lysstyrke
        • 200W Forbruk
        • 90° Spredning

        200W LED Highbay lampe med Samsung Chip. Super effektiv med 115lm/w. 5 års garanti. Perfekt for bruk i for eksempel butikk, varehus eller lagerhaller.   200W LED Highbay lampe med Samsung Chip. Super effektiv med 115lm/w. 5 års...

        På lager.
      • Restsalg: Bullpro 40W LED arbeidslampe
        IP68, 60 grader, CISPR25-godkjent
        1 181,40 kr 1 969,00 kr -40%

          Bullpro 40W LED arbeidslampe - Utendørs, CISPR25 godkjent. Med sin kraftige 40W LED-teknologi og IP68-klassifisering er denne arbeidslampen ideell for utendørs bruk i alle værforhold.40W LED-teknologi sikrer kraftig og energieffektiv belysning IP68-klassifisering betyr at lampen er helt vanntett 3510 lumen garanterer en skarp og klar belysning som... Bullpro 40W LED arbeidslampe - Utendørs, CISPR25 godkjent. Med sin kraftige 40W...

          Redusert pris!
          På lager.
        • IP65 T8 LED armatur
          Til 1x 150 cm LED rør, IP65 vanntett, gjennomgangskobling
          545,00 kr

            Vanntett armatur klar til 1 x 150 cm LED rør.Gjennomgangskoblet og med metall monteringsklips.5 ledet.Uten ballast/ forkobling - passer ikke til LED rør som krever ballast.Leveres uten LED rør.LED T8 rør kjøpes separat. Vanntett armatur klar til 1 x 150 cm LED rør.Gjennomgangskoblet og med metall...

            På lager.
          • LEDlife 200W Gold LED high bay
            170lm/w, IP65, 0-10V dimbar,inkl. 30 cm kjettingoppheng, 5 års garanti
            2 008,00 kr
            • 34000lm Lysstyrke
            • 200W Forbruk

            Med denne High Bay -lampen får du lys for alle pengene. Du får hele 170lm / w.Lampen kommer med FlickerFree driver, noe som betyr at den ikke flimrer eller blinker, og dette gir et utrolig godt arbeidslys.Denne highbayen passer perfekt i ditt lager eller varehus, og gir deg det lyset du trenger.200W LED Highbay lampe. Super effektiv med... Med denne High Bay -lampen får du lys for alle pengene. Du får hele 170lm / w.Lampen...

            På lager.
          • LEDlife Intelligent2 LED high bay
            100W, innebygd lys- og bevegelsessensor, 170lm/w, 3 års garanti
            2 483,00 kr
            • 17000lm Lysstyrke
            • 100W Forbruk
            • 90° Spredning

            100W LED Highbay lampe med innebygd lys- og bevegelsessensor. Super effektiv med 170lm/w.Innstilt via fjernkontrollen (må kjøpes i tillegg). 3 års garanti.Perfekt for bruk i for eksempel butikk, varehus eller lagerhaller. 100W LED Highbay lampe med innebygd lys- og bevegelsessensor. Super...

            På lager.
          • 100W LED lampe til bensinstasjoner
            Meanwell driver, 140 lm/W, IP65, 230V
            3 360,00 kr
            • 12700lm Lysstyrke
            • 100W Forbruk
            • 120° Spredning

            Enkel LED lampe til bensinstasjoner med Meanwell driver.Hele 140lm/w.Leverer et fin lys med høj spredning.Kan brukes i temperaturer mellom -30 °C og 45 °C. Enkel LED lampe til bensinstasjoner med Meanwell driver.Hele 140lm/w.Leverer et fin lys...

            På lager.
          • LEDlife 150W Gold LED high bay
            170lm/w, IP65, 0-10V dimbar, inkl. 30 cm kjedeoppheng, 5 års garanti
            1 663,00 kr
            • 25500lm Lysstyrke
            • 150W Forbruk
            • 90° Spredning

            Med denne 150W High Bay får du mye kvalitet for pengene. Du får en high bay med LED-driver fra Philips, så du er garantert lang levetid og god lyskvalitet.Inkl. 30 cm kjedeoppheng med karabinkrok i begge ender. Denne high bay er perfekt for ditt lager eller varehus, og vil gi deg lyset du trenger. Med denne 150W High Bay får du mye kvalitet for pengene. Du får en high bay med...

            På lager.
          • LEDlife 100W Gold LED high bay
            170lm/w, IP65, 0-10V dimbar,5 års garanti
            1 362,00 kr
            • 17000lm Lysstyrke
            • 100W Forbruk
            • 120° Spredning

            Med denne High Bay -lampen får du lys for alle pengene. Du får hele 175lm / w, noe som tilsvarer 17500lumen.Lampen kommer med FlickerFree, noe som betyr at den ikke flimrer eller blinker, og dette gir et utrolig godt arbeidslys.Denne highbayen passer perfekt i ditt lager eller varehus, og gir deg det lyset du trenger.100W LED Highbay lampe.... Med denne High Bay -lampen får du lys for alle pengene. Du får hele 175lm / w, noe som...

            På lager.
          • V-Tac 100W LED high bay
            0/1-10V Dimbar, Samsung LED chip, IP65, 5 års garanti
            1 394,00 kr
            • 12000lm Lysstyrke
            • 100W Forbruk
            • 120° Spredning

            100W LED Highbay lampe med Samsung Chip. Super effektiv med 120lm/w. 5 års garanti. Perfekt for bruk i for eksempel butikk, varehus eller lagerhaller. 1-10V dimbar.   100W LED Highbay lampe med Samsung Chip. Super effektiv med 120lm/w. 5 års...

            På lager.
          • 200W LED high bay
            150lm/W, 0-10V dimbar, IP66, 90 grader, 3 års garanti
            3 119,00 kr
            • 30.000lm Lysstyrke
            • 200W Forbruk
            • 90° Spredning

            På lager.
          • LEDlife 150W Sun LED high bay
            175lm/w, IP65, 0-10V dimbar, 5 års garanti
            2 807,00 kr
            • 26250lm Lysstyrke
            • 150W Forbruk
            • 120° Spredning

            Med denne High Bay -lampen får du lys for alle pengene. Du får hele 175lm / w, noe som tilsvarer 26.250 lumen.Lampen kommer med FlickerFree driver, noe som betyr at den ikke flimrer eller blinker, og dette gir et utrolig godt arbeidslys.Denne high bayen passer perfekt i ditt lager eller varehus, og gir deg det lyset du... Med denne High Bay -lampen får du lys for alle pengene. Du får hele 175lm / w, noe som...

            Tilgjengelig: 2024-05-03
          • LEDlife 100W Sun LED high bay
            175lm/w, IP65, 0-10V dimbar, 5 års garanti
            2 182,00 kr
            • 17500lm Lysstyrke
            • 100W Forbruk
            • 120° Spredning

            Med denne High Bay -lampen får du lys for alle pengene. Du får hele 175lm / w, noe som tilsvarer 17.500 lumen.Lampen kommer med FlickerFree driver, noe som betyr at den ikke flimrer eller blinker, og dette gir et utrolig godt arbeidslys.Denne highbayen passer perfekt i ditt lager eller varehus, og gir deg det lyset du... Med denne High Bay -lampen får du lys for alle pengene. Du får hele 175lm / w, noe som...

            Tilgjengelig: 2024-06-29
          • LEDlife 60W Sun LED high bay
            140lm/w, IP65, 5 års garanti
            1 129,00 kr
            • 8400lm Lysstyrke
            • 60W Forbruk
            • 90° Spredning

            Med denne High Bay -lampen får du lys for alle pengene. Du får hele 140 lm/w, noe som tilsvarer 8400 lumen.Lampen kommer med FlickerFree driver, noe som betyr at den ikke flimrer eller blinker, og dette gir et utrolig godt arbeidslys.Denne highbayen passer perfekt i ditt lager eller varehus, og gir deg det lyset du... Med denne High Bay -lampen får du lys for alle pengene. Du får hele 140 lm/w, noe som...

            På lager.
          • Dura69 50W LED armatur
            150 cm, IP69, gjennomgangskobling, IK08, 1-10V, 150lm/W
            1 731,00 kr
            • 7800lm Lysstyrke
            • 50W Forbruk
            • 120° Spredning

            Robust IP69K godkjent LED armatur med innebygget lyskilde.Høy lysstyrke hele 150 lumen per watt.Perfekt til harde miljø med f.eks. ammoniak i landbruk, grisefjøs, kyllingfjøs, industri og matvareproduskjon.Henges opp i medfølgende rustfritt stålbeslag - leveres med beslag til takmontering.For montering med wire,... Robust IP69K godkjent LED armatur med innebygget lyskilde.Høy lysstyrke hele 150...

            På lager.
          • Dura69 45W LED armatur
            150 cm, IP69, gjennomgangskobling, IK08, 1-10V, RA90
            1 731,00 kr
            • 4900lm Lysstyrke
            • 45W Forbruk
            • 120° Spredning

            Robust IP69K godkjent LED armatur med innebygget lyskilde med høy RA verdi.Perfekt til harde miljø med f.eks. ammoniak i landbruk, grisefjøs, kyllingfjøs, industri og matvareproduskjon.Henges opp i medfølgende rustfritt stålbeslag - leveres med beslag til takmontering.For montering med wire, skal dette... Robust IP69K godkjent LED armatur med innebygget lyskilde med høy RA...

            På lager.
          • LEDlife 100W hvit LED high bay
            150lm/w, IP65, 5 års garanti
            1 630,00 kr
            • 15000lm Lysstyrke
            • 100W Forbruk
            • 120° Spredning

            Med denne High Bay -lampen får du lys for alle pengene. Du får hele 175lm / w, noe som tilsvarer 17500lumen.Lampen kommer med FlickerFree, noe som betyr at den ikke flimrer eller blinker, og dette gir et utrolig godt arbeidslys.Denne highbayen passer perfekt i ditt lager eller varehus, og gir deg det lyset du trenger.100W LED Highbay lampe.... Med denne High Bay -lampen får du lys for alle pengene. Du får hele 175lm / w, noe som...

            På lager.
          • Limea T8 LED armatur
            Til 2x 150cm LED rør, IP65 vanntett, gjennomgangskobling
            332,00 kr

              Vanntett armatur klar til 2 x 150 cm LED rør.Uten ballast/forkobling, passer ikke til lysrør som krever ballast.Armaturet er gjennomgangskoblet for enkel seriekobling.Opp til 3 stk. armaturer i serie.Leveres uten LED rør.LED T8 rør kjøpes separat.Monteringsklips medfølger.Wireopheng kan kjøpes i tillegg, se links nedenfor.k nedenfor. Vanntett armatur klar til 2 x 150 cm LED rør.Uten ballast/forkobling, passer ikke...

              På lager.
            • Limea T8 LED armatur
              Til 1x150cm LED rør, IP65 vanntett, gjennomgangskobling, uten rør
              296,00 kr

                Vanntett armatur klar til 1 x 150 cm LED rør.Uten ballast/forkobling, passer ikke til lysrør som krever ballast.Armaturet er gjennomgangskoblet for enkel seriekobling.Opp til 8 stk. armaturer i serie.Leveres uten LED rør.LED T8 rør kjøpes separat.Monteringsklips medfølger.Wireopheng kan kjøpes i tillegg, se links nedenfor. Vanntett armatur klar til 1 x 150 cm LED rør.Uten ballast/forkobling, passer ikke til...

                På lager.
              • Limea T8 LED dobbeltarmatur
                Inkl. 18,5W 120cm LED rør, IP65 vanntett
                267,00 kr
                v. 12+  252,00 kr
                • 4000lm Lysstyrke
                • 37W Forbruk
                • 270° Spredning

                Vanntett armatur klar til 2 x 120 cm LED rør.Uten ballast/forkobling, passer ikke til lysrør som krever ballast.Armaturet er gjennomgangskoblet, for enkel seriekobling.Opp til 4 stk. armaturer i serie.Monteringsklips medfølger.Wireopheng kan kjøpes i tillegg, se links nedenfor.Tilsluttes til 230V forsyningIP65 - Kan brukes utendørs, tåler vannsprut og... Vanntett armatur klar til 2 x 120 cm LED rør.Uten ballast/forkobling, passer ikke til...

                På lager.
              • Svart T-koblingsboks
                Til å montere ledninger, 3-ledet, IP68 vanntett
                104,00 kr

                  Svart vanntett T-koblingsboks for kabler for 3 ledere 0,5~2mm². Trådtykkelse: 4 - 10 mm. Maks. 32A. 3-leder L/N/G Svart vanntett T-koblingsboks for kabler for 3 ledere 0,5~2mm²....

                  På lager.
                • Svart rund koblingsboks
                  Til å montere ledninger, 3-ledet, IP67 vanntett
                  51,00 kr

                    Svart vanntett koblingsboks for kabler. for 3 ledere 0,5~2mm². Trådtykkelse: 4 - 10 mm. Maks. 32A. 3-leder L/N/G Svart vanntett koblingsboks for kabler. for 3 ledere 0,5~2mm². Trådtykkelse: 4 - 10...

                    På lager.
                  • Svart rund koblingsboks
                    Til å montere ledninger, 2-ledet, IP67 vanntett
                    45,00 kr

                      Svart vanntett koblingsboks for kabler. for 2 ledere 0,5~2mm². Trådtykkelse: 4 - 10 mm. Maks. 32A. 2-leder L/N Svart vanntett koblingsboks for kabler. for 2 ledere 0,5~2mm²....

                      På lager.
                    • Spectrum 200W LED high bay
                      125lm/W, IP65, 90 grader
                      982,00 kr
                      • 25000lm Lysstyrke
                      • 200W Forbruk
                      • 90° Spredning

                      Spectrum 200W LED high bay er det perfekte valget for belysning av store områder. Med en lysstyrke på 125 lm/W og en spredning på 90 grader sørger denne lampen for optimal belysning med minimalt energiforbruk. Den høye IP65-klassifiseringen gjør den egnet for både innendørs og utendørs bruk, da den er beskyttet mot støv og vann. Effektiv belysning: Med en... Spectrum 200W LED high bay er det perfekte valget for belysning av store områder. Med...

                      Tilgjengelig: 2024-04-12
                    • Spectrum 100W LED high bay
                      125lm/W, IP65, 90 grader
                      575,00 kr
                      • 12500lm Lysstyrke
                      • 100W Forbruk
                      • 90° Spredning

                      Spectrum 100W LED high bay er en banebrytende belysningsløsning. Med en effekt på 100W og en lyseffekt på 125lm/W, sikrer den eksepsjonell effektivitet og energisparing. Den har en IP65-klassifisering, noe som betyr at den er beskyttet mot støv og vann, noe som gjør den egnet for både innendørs og utendørs bruk. Med en spredning på 90 grader gir den en... Spectrum 100W LED high bay er en banebrytende belysningsløsning. Med en effekt på 100W...

                      På lager.
                    • LEDlife 75W justerbar LED high bay
                      140lm/w, IP65, E27-sokkel, inkl. adapter for krok, 5 års garanti
                      1 129,00 kr
                      • 11000lm Lysstyrke
                      • 75W Forbruk
                      • 120° Spredning

                      LEDlife 75W justerbar LED high bay er det perfekte valget for belysning av større rom med sin imponerende lysstyrke på 140lm/w. Med sammenleggbare sider kan lysspredningen enkelt justeres slik at lyskilden passer til ethvert behov. Den praktiske E27-sokkelen gjør den enkel å montere, og med medfølgende adapter for krok kan lampen enkelt monteres i taket.... LEDlife 75W justerbar LED high bay er det perfekte valget for belysning av større rom...

                      På lager.
                    • V-Tac 150W LED high bay
                      120LM/W
                      853,00 kr
                      • 15300lm Lysstyrke
                      • 150W Forbruk
                      • 110° Spredning

                      150W LED Highbay lampe. Super effektiv med 120lm/w. Perfekt for bruk i for eksempel butikk, varehus eller lagerhaller.   150W LED Highbay lampe. Super effektiv med 120lm/w. Perfekt for bruk i for eksempel...

                      På lager.
                    • V-Tac 100W LED high bay
                      120LM/W
                      717,00 kr
                      • 10200lm Lysstyrke
                      • 100W Forbruk
                      • 110° Spredning

                      100W LED Highbay lampe. Super effektiv med 120lm/w. Perfekt for bruk i for eksempel butikk, varehus eller lagerhaller.   100W LED Highbay lampe. Super effektiv med 120lm/w. Perfekt for bruk i for eksempel...

                      På lager.
                    • Limea T8 LED dobbeltarmatur
                      Inkl. 24W 150cm LED rør, IP65 vanntett
                      339,00 kr
                      • 5000lm Lysstyrke
                      • 48W Forbruk
                      • 270° Spredning

                      Vanntett armatur klar til 2 x 150 cm LED rør.Uten ballast/forkobling, passer ikke til lysrør som, krever ballast.Armaturet er gjennomgangskoblet, for enkel seriekobling.Opp til 3 stk. armaturer i serie.Monteringsklips medfølger.Wireopheng kan kjøpes i tillegg, se links nedenfor.Tilsluttes til 230V forsyningIP65 - Kan brukes utendørs, tåler vannsprut og... Vanntett armatur klar til 2 x 150 cm LED rør.Uten ballast/forkobling, passer ikke til...

                      Tilgjengelig: 2024-04-02
                    • LEDlife 200W sportshall taklampe
                      UGR19, blender ikke, Philips driver, inkl. lyskilde
                      3 215,00 kr
                      • 24000lm Lysstyrke
                      • 200W Forbruk
                      • 90° Spredning

                      200W Sportshall Taklampe er UGR19-sertifisert, noe som betyr at den oppfyller de høyeste standarder for lyskvalitet.Dette reduserer gjenskinn og øker komforten, noe som er avgjørende for idrettsutøvere og tilskuere som ønsker å fokusere på spillet uten unødvendige distraksjoner.Med innebygd Philips- driver er du garantert langvarig ytelse og pålitelig... 200W Sportshall Taklampe er UGR19-sertifisert, noe som betyr at den oppfyller de...

                      På lager.
                    • Limea T8 LED armatur
                      Til 2x 120cm LED rør, IP65 vanntett, gjennomgangskobling, uten rør
                      269,00 kr

                        Vanntett armatur klar til 2 x 120 cm LED rør. Uten ballast/forkobling, passer ikke til lysrør som krever ballast. Armaturet er gjennomgangskoblet for enkel seriekobling. Opp til 4 stk. armaturer i serie.Leveres uten LED rør.LED T8 rør kjøpes separat.Monteringsklips medfølger. Wireopheng kan kjøpes i tillegg, se links nedenfor.for. Vanntett armatur klar til 2 x 120 cm LED rør. Uten ballast/forkobling, passer...

                        På lager.
                      • LEDlife 80W sportshall taklampe
                        UGR19, blender ikke, Philips driver, inkl. lyskilde
                        3 215,00 kr
                        • 10000lm Lysstyrke
                        • 80W Forbruk
                        • 90° Spredning

                        80WSportshall Taklampe er UGR19-sertifisert, noe som betyr at den oppfyller de høyeste standarder for lyskvalitet.Dette reduserer gjenskinn og øker komforten, noe som er avgjørende for idrettsutøvere og tilskuere som ønsker å fokusere på spillet uten unødvendige distraksjoner.Med innebygd Philips- driver er du garantert langvarig ytelse og pålitelig... 80WSportshall Taklampe er UGR19-sertifisert, noe som betyr at den oppfyller de høyeste...

                        På lager.
                      • Limea T8 LED dobbelarmatur
                        Inkl. 9W 60cm LED rør, IP65 vanntett
                        214,00 kr
                        v. 12+  199,00 kr
                        • 2000lm Lysstyrke
                        • 18W Forbruk
                        • 270° Spredning

                        Vanntett armatur klar til 2 x 60 cm LED rør.Uten ballast/forkobling, passer ikke til lysrør som, krever ballast.Armaturet er gjennomgangskoblet, for enkel seriekobling.Opp til 8 stk. armaturer i serie.Monteringsklips medfølger.Wireopheng kan kjøpes i tillegg, se links nedenfor.Tilsluttes til 230V forsyningIP65 - Kan brukes utendørs, tåler vannsprut og... Vanntett armatur klar til 2 x 60 cm LED rør.Uten ballast/forkobling, passer ikke til...

                        Tilgjengelig: 2024-05-18
                      • LEDlife 100W ▽D-mark LED high bay
                        160lm/w, IP65, 0-10V dimbar, inkl. 60 cm oppheng, 5 års garanti
                        1 602,00 kr
                        • 16000lm Lysstyrke
                        • 100W Forbruk
                        • 120° Spredning

                        Med denne High Bay -lampen får du lys for alle pengene. Du får hele 160lm / w, noe som tilsvarer 17000lumen.Lampen kommer med FlickerFree, noe som betyr at den ikke flimrer eller blinker, og dette gir et utrolig godt arbeidslys.Denne highbayen passer perfekt i ditt lager eller varehus, og gir deg det lyset du trenger.100W LED Highbay lampe.... Med denne High Bay -lampen får du lys for alle pengene. Du får hele 160lm / w, noe som...

                        På lager.
                      • 120W Highbay / taklampe
                        UGR19, høy synskomfort, inkl. lyskilde
                        3 355,00 kr
                        • 19200lm Lysstyrke
                        • 120W Forbruk
                        • 80° Spredning

                        På lager.
                      • 150W LED high bay
                        150lm/w, IP65, Philips driver, 0-10V dimbar, 5 års garanti
                        1 972,00 kr
                        • 22500lm Lysstyrke
                        • 150W Forbruk
                        • 120° Spredning

                        Med denne 150W High Bay-lampen får du mye lys for pengene.  Du får hele 150lm / w, noe som tilsvarer 22.500 lumen.Lampen kommer med FlickerFree driver som betyr at den ikke flimrer eller blinker, og dette gir et utrolig godt arbeidslys.Denne highbayen passer perfekt i ditt lager eller varehus, og gir deg det lyset du... Med denne 150W High Bay-lampen får du mye lys for pengene.  Du får...

                        På lager.
                      • Arbeidslys 50m LED strip på trommel
                        230V, IP67, 120 LED/m, 9W/m, 1320 lm/m
                        2 632,00 kr
                        • 66000lm Lysstyrke
                        • 9W Forbruk
                        • 120° Spredning

                        Lett og allsidig arbeidslys på trommel som gir kraftfull og bred belysning. Det er den perfekte belysning til både innendørs og utendørs på byggeplasser. Det er enkelt å montere på vegg og i taket med med strips. Den kompakte trommelen kan erstatte flere arbeidslamper og spare deg både plass og penger.Kommer montert med EU stikk, klar til bruk etter... Lett og allsidig arbeidslys på trommel som gir kraftfull og bred belysning. Det er den...

                        På lager.
                      • Arbeidslys 25m LED strip på trommel
                        230V, IP67, 120 LED/m, 9W/m, 1320 lm/m
                        1 725,00 kr
                        • 33000lm Lysstyrke
                        • 9W Forbruk
                        • 120° Spredning

                        Lett og allsidig arbeidslys på trommel som gir kraftfull og bred belysning. Det er den perfekte belysning til både innendørs og utendørs på byggeplasser. Det er enkelt å montere på vegg og i taket med med strips. Den kompakte trommelen kan erstatte flere arbeidslamper og spare deg både plass og penger.Kommer montert med EU stikk, klar til bruk.Brukes ofte... Lett og allsidig arbeidslys på trommel som gir kraftfull og bred belysning. Det er den...

                        På lager.
                      • 100W LED high bay
                        150lm/w, IP65, Philips driver, 0-10V dimbar, 5 års garanti
                        1 611,00 kr
                        • 15000lm Lysstyrke
                        • 100W Forbruk
                        • 120° Spredning

                        Med denne 100W High Bay-lampen får du mye lys for pengene. Du får hele 150lm / w, noe som tilsvarer 15.000 lumen.Lampen kommer med FlickerFree driver som betyr at den ikke flimrer eller blinker, og dette gir et utrolig godt arbeidslys.Denne highbayen passer perfekt i ditt lager eller varehus, og gir deg det lyset du... Med denne 100W High Bay-lampen får du mye lys for pengene. Du får hele 150lm / w,...

                        På lager.
                      • Limea T8 LED armatur
                        Til 2x 60cm LED rør, IP65 vanntett, gjennomgangskobling
                        196,00 kr

                          Vanntett armatur klar til 2 x 60cm LED rør.Uten ballast/forkobling, passer ikke til lysrør som krever ballast.Armaturet er gjennomgangskoblet for enkel seriekobling.Opp til 8 stk. armaturer i serie.Leveres uten LED rør.LED T8 rør kjøpes separat.Monteringsklips medfølger.Wireopheng kan kjøpes i tillegg, se links nedenfor. Vanntett armatur klar til 2 x 60cm LED rør.Uten ballast/forkobling, passer ikke...

                          På lager.
                        • Dura69 38W LED armatur
                          120 cm, IP69, gjennomgangskobling, IK08, 1-10V, 150lm/W
                          1 392,00 kr
                          • 6000lm Lysstyrke
                          • 40W Forbruk
                          • 120° Spredning

                          Robust IP69K godkjent LED armatur med innebygget lyskilde.Høy lysstyrke hele 150 lumen per watt.Perfekt til harde miljø med f.eks. ammoniak i landbruk, grisefjøs, kyllingfjøs, industri og matvareproduskjon.Henges opp i medfølgende rustfritt stålbeslag - leveres med beslag til takmontering.For montering med wire, skal dette kjøpes i... Robust IP69K godkjent LED armatur med innebygget lyskilde.Høy lysstyrke hele 150 lumen...

                          På lager.
                        • Dura69 45W LED armatur
                          150 cm, IP69, gjennomgangskobling, IK08, 150lm/W
                          1 600,00 kr
                          • 6600lm Lysstyrke
                          • 45W Forbruk
                          • 120° Spredning

                          Robust IP69K godkjent LED armatur med innebygget lyskilde.Med høy lysstyrke, 150 lumen per watt.Perfekt til harde miljø med f.eks. ammoniak i landbruk, grisefjøs, kyllingfjøs, industri og matvareproduskjon.Henges opp i medfølgende rustfritt stålbeslag - leveres med beslag til takmontering.For montering med wire, skal dette kjøpes i... Robust IP69K godkjent LED armatur med innebygget lyskilde.Med høy lysstyrke, 150 lumen...

                          På lager.
                        • Dura69 38W LED armatur
                          120 cm, IP69, gjennomgangskobling, IK08, 150lm/W
                          1 254,00 kr
                          • 6000lm Lysstyrke
                          • 38W Forbruk
                          • 120° Spredning

                          Robust IP69K godkjent LED armatur med innebygget lyskilde.Høy lysstyrke, hele 150 lumen per watt.Perfekt til harde miljø med f.eks. ammoniak i landbruk, grisefjøs, kyllingfjøs, industri og matvareproduskjon.Henges opp i medfølgende rustfritt stålbeslag - leveres med beslag til takmontering.For montering med wire, skal dette kjøpes i... Robust IP69K godkjent LED armatur med innebygget lyskilde.Høy lysstyrke, hele 150 lumen...

                          På lager.
                        • Dura69 38W LED armatur
                          120 cm, IP69, gjennomgangskobling, IK08, 1-10V, RA90
                          1 392,00 kr
                          • 4300lm Lysstyrke
                          • 40W Forbruk
                          • 120° Spredning

                          RA90 120 cm IP69K godkjent LED armatur med innebygd lyskilde med høy RA- verdi.Perfekt til harde miljøer med ammoniak i fjøs for gris, kyllinger eller storfe, sagbruk, industri eller produksjon av mat.Henges opp i medfølgende rustfritt stålbeslag - leveres ned besalg til takmontering.For montering med wire skal dette kjøpes i tillegg.Armaturet kan... RA90 120 cm IP69K godkjent LED armatur med innebygd lyskilde med høy RA- verdi.Perfekt...

                          På lager.
                        • V-Tac svart rund T-koblingsboks
                          Til å montere ledninger, IP68 vanntett
                          88,00 kr

                            Samleboks for å montere ledninger.0,5 ~ 4 mm². Ledningstykkelse: 8 - 12 mm.Maks: 24A3-ledet L/N/G Samleboks for å montere ledninger.0,5 ~ 4 mm². Ledningstykkelse:...

                            På lager.
                          • Frost E27 25W glødetrådspære
                            Classic, 200lm, dimbar, PS45
                            23,40 kr 26,00 kr -10%
                            • 200lm Lysstyrke
                            • 25W Forbruk
                            • 360° Spredning

                            Tradisjonell pære med glødetråder.Har alle fordelene man kjenner fra gammeldagse pærer - et varmt lys med perfekt dimming.Leverer et fin tlys i høy kvalitet.Kan brukes i varme omgivelser opp til 80 grader. Tradisjonell pære med glødetråder.Har alle fordelene man kjenner fra gammeldagse pærer...

                            Redusert pris!
                            På lager.
                          • V-Tac hvit rund koblingsboks
                            Til å montere ledninger, IP68 vanntett
                            42,00 kr

                              Samleboks for montering av ledninger.0,5 ~ 1,5 mm².Ledningstykkelse: 5 - 9 mm.3-leder L/N/G Samleboks for montering av ledninger.0,5 ~ 1,5 mm².Ledningstykkelse: 5 - 9...

                              På lager.
                            • Fjernkontroll til LEDlife Intelligent high bay
                              110,00 kr

                                Passer LEDlife Intelligent high bay En fjernkontroll kan brukes til flere high bays. Passer LEDlife Intelligent high bay En fjernkontroll kan brukes til flere high bays.

                                På lager.
                              • LEDlife Intelligent 150W LED high bay
                                Innebygd lys- og bevegelsessensor, 170lm/w, 3 års garanti
                                3 658,00 kr
                                • 25500lm Lysstyrke
                                • 150W Forbruk

                                150W LED Highbay lampe med innebygd lys- og bevegelsessensor. Super effektiv med 170lm/w.Innstilt via fjernkontrollen. (må kjøpes i tillegg). 3 års garanti.Perfekt for bruk i for eksempel butikk, varehus eller lagerhaller. 150W LED Highbay lampe med innebygd lys- og bevegelsessensor. Super...

                                På lager.
                              • 60W Highbay / taklampe
                                UGR19, høy synskomfort, RA90, inkl. lyskilde
                                3 292,00 kr
                                • 7800lm Lysstyrke
                                • 60W Forbruk
                                • 80° Spredning

                                60W elegant highbay/taklampa som kommer att göra sig bra i utställningar, lager, sporthallar och andra platser där det är viktigt att ljuset inte bländar och lampan är snygg och elegant.Lampan ger ett starkt ljus med hög kapacitet per watt, samtidigt som den inte bländar med UGR <19.Levereras komplett med wire (upp till 1,2m) och takfäste.Kan levereras... 60W elegant highbay/taklampa som kommer att göra sig bra i utställningar, lager,...

                                Tilgjengelig: 2024-05-03
                              • 100W Highbay / taklampe
                                UGR19, høy synskomfort, RA85, inkl. lyskilde
                                3 355,00 kr
                                • 13000lm Lysstyrke
                                • 100W Forbruk
                                • 80° Spredning

                                På lager.
                              • 150W Highbay / taklampe
                                UGR19, høy synskomfort, RA90, inkl. lyskilde
                                3 950,00 kr
                                • 19500lm Lysstyrke
                                • 150W Forbruk
                                • 80° Spredning

                                Tilgjengelig: 2024-05-03
                              • 200W Highbay / taklampe
                                UGR19, høy synskomfort, RA90, inkl. lyskilde
                                4 869,00 kr
                                • 26000lm Lysstyrke
                                • 200W Forbruk
                                • 80° Spredning

                                På lager.
                              • V-Tac taklampe LED exit skilt
                                2W, Samsung LED chip
                                905,00 kr
                                • 160lm Lysstyrke
                                • 2W Forbruk

                                Et evakueringsskilt med belysning er nyttig på alle steder der du raskt må finne nødutgangen ved hjelp av et nødutgangsskilt. I mange bygninger er det et lovkrav at det foreligger en evakueringsplan, og i disse tilfellene er det en fordel at han har et evakueringsveiskilt med LED-belysning.Et NI-Cd 4.8V, 600 mAH batteri er... Et evakueringsskilt med belysning er nyttig på alle steder der du raskt må...

                                På lager.
                              • V-Tac koblingsboks
                                Til viderekobling, IP68 vanntett
                                128,00 kr

                                  Vanntett koblingsboks for looping av kabler.3 vanntette skruer for kabelinnføring og hurtigkoblingshylse.0,5~4mm².Trådtykkelse: 8 - 12 mm.Maks 450V AC, 24A. Vanntett koblingsboks for looping av kabler.3 vanntette skruer for kabelinnføring og...

                                  På lager.
                                • V-Tac svart rund koblingsboks
                                  Til å montere ledninger, IP68 vanntett
                                  45,00 kr

                                    Vanntett samleboks for montering av ledninger.0,5 ~ 1,5 mm².Ledningstykkelse: 5 - 9 mm.Maks: 16A3-ledet L/N/G Vanntett samleboks for montering av ledninger.0,5 ~ 1,5...

                                    På lager.
                                  • V-Tac koblingsboks
                                    Til viderekobling, IP68 vanntett
                                    147,00 kr

                                      Samleboks for å montere LED lyskaster ledninger.Komplett med skruer og kabelinnføring.0,5 ~ 4 mm².Ledning: 8 - 12 mm.Maks 450V AC, 24A. Samleboks for...

                                      På lager.
                                    • V-Tac hvit rund koblingsboks
                                      Til å montere ledninger, IP68 vanntett
                                      33,00 kr

                                        Samleboks for å montere LED lyskaster ledninger. Virker til ledninger: 3x0,75 mm2. 3x1,0 mm2. 3x1,5 mm2.Maks: 16A. Samleboks for å montere LED lyskaster ledninger....

                                        Sendes innen 2-4 dager
                                      • Restsalg: V-Tac high bay reflektor
                                        120 grader spredning
                                        230,40 kr 384,00 kr -40%
                                        • 120° Spredning

                                        Reflector til Highbay lampe. Reflector til Highbay lampe.

                                        Redusert pris!
                                        På lager.
                                      • V-Tac 4W LED exit skilt
                                        Til veggmontering, 190 lumen, inkl. batteri og piktogrammer
                                        645,00 kr
                                        • 190lm Lysstyrke
                                        • 4W Forbruk

                                        Komplett nødlysarmatur med innebygd LED.I tilfelle strømbrudd er lampen fortsatt på.Armaturen lyser i opptil 3 timer i tilfelle strømbrudd.Innebygd batteri.Synlig fra siden og opp til 22 meter.Fullt ladet etter 24 timer (36 timer første gang) Komplett nødlysarmatur med innebygd LED.I tilfelle strømbrudd er lampen fortsatt...

                                        På lager.
                                      • V-Tac vegg/ taklampe LED exit skilt
                                        2W, Samsung LED chip, 140 lumens
                                        875,00 kr
                                        • 140lm Lysstyrke
                                        • 2W Forbruk

                                        Et evakueringsskilt med belysning er nyttig på alle steder der du raskt må finne nødutgangen ved hjelp av et nødutgangsskilt. I mange bygninger er det et lovkrav at det foreligger en evakueringsplan, og i disse tilfellene er det en fordel at han har et evakueringsveiskilt med LED-belysning.Et NI-Cd 4.8V, 600 mAH batteri er inkludert, som lyser i 3 timer... Et evakueringsskilt med belysning er nyttig på alle steder der du raskt må finne...

                                        Utsolgt
                                      • V-Tac åpen T8 LED armatur
                                        Til 2x 120 cm LED rør, IP20 innendørs
                                        180,00 kr

                                          Åpen LED-armatur klar til montering av T8 LED rør. 120 centimeter langt, og ideelt til bruk på kontoret, i gangen eller i butikken.    Leveres uten rør. LED T8 rør må kjøpes separat. Åpen LED-armatur klar til montering av T8 LED rør. 120 centimeter langt, og ideelt...

                                          På lager.
                                        • V-Tac åpen T8 LED armatur
                                          Til 2x 60 cm LED rør, IP20 innendørs
                                          131,00 kr

                                            Åpen LED-armatur klar til montering av T8 LED rør. 60 centimeter langt, og ideelt til bruk på kontoret, i gangen eller i butikken.Leveres uten rør. LED T8 rør må kjøpes separat. Åpen LED-armatur klar til montering av T8 LED rør. 60 centimeter langt,...

                                            På lager.
                                          • V-Tac åpen T8 LED armatur
                                            Til 1x 150 cm, IP20 innendørs
                                            219,00 kr

                                              Åpen LED-armatur klar til montering av T8 LED rør. 150 centimeter langt, og ideelt til bruk på kontoret, i gangen eller i butikken.    Leveres uten rør. LED T8 rør må kjøpes separat. Åpen LED-armatur klar til montering av T8 LED rør. 150 centimeter langt, og...

                                              På lager.
                                            • V-Tac åpen T8 LED armatur
                                              Til 2x 150 cm LED rør, IP20 innendørs
                                              275,00 kr

                                                Åpen LED-armatur klar til montering av T8 LED rør. 150 centimeter langt, og ideelt til bruk på kontoret, i gangen eller i butikken.    Leveres uten rør. LED T8 rør må kjøpes separat. Åpen LED-armatur klar til montering av T8 LED rør. 150 centimeter langt, og...

                                                På lager.
                                              • Restsalg: V-Tac 100W LED high bay
                                                IP65, 5 års garanti
                                                2 860,16 kr 3 488,00 kr -18%
                                                • 15000lm Lysstyrke
                                                • 100W Forbruk
                                                • 120° Spredning

                                                100W LED Highbay lampe. Super effektiv med 150lm/w. 5 års garanti.Perfekt for bruk i for eksempel butikk, varehus eller lagerhaller. 100W LED Highbay lampe. Super effektiv med 150lm/w. 5 års garanti.Perfekt for...

                                                Redusert pris!
                                                På lager.
                                              • V-Tac koblingsboks
                                                Til å montere ledninger, IP65 vanntett
                                                42,00 kr

                                                  Samleboks for å koble ledninger. Komplett med skruer og kabelinnføring. 0,5 ~ 2,5 mm². Samleboks for å koble ledninger. Komplett med skruer og kabelinnføring. 0,5 ~ 2,5 mm².

                                                  På lager.
                                                • Klar E27 25W glødetrådspære
                                                  Classic, 200lm, dimbar, B35
                                                  24,00 kr
                                                  • 200lm Lysstyrke
                                                  • 25W Forbruk
                                                  • 360° Spredning

                                                  Tradisjonell pære med glødetråder.Har alle fordelen fra gammeldagse pærer - et varmt lys og perfekt dimming.Leverer et fint lys i høy kvalitet.Kan brukes i varme omgivelser opp til 80 grader. Tradisjonell pære med glødetråder.Har alle fordelen fra gammeldagse pærer - et varmt...

                                                  På lager.
                                                • V-Tac 200W LED high bay Linear
                                                  IP54, 120lm/w, Samsung LED chip
                                                  3 198,00 kr
                                                  v. 10+  2 878,20 kr
                                                  • 24000lm Lysstyrke
                                                  • 200W Forbruk
                                                  • 100° Spredning

                                                  På lager.
                                                • V-Tac åpen T8 LED armatur
                                                  Til 1x 120 cm LED rør, IP20 innendørs
                                                  144,00 kr

                                                    Åpen LED-armatur klar til montering av T8 LED rør. 120 centimeter langt, og ideelt til bruk på kontoret, i gangen eller i butikken.    Leveres uten rør. LED T8 rør må kjøpes separat. Åpen LED-armatur klar til montering av T8 LED rør. 120 centimeter langt, og...

                                                    På lager.
                                                  • LEDlife MARINE 150W LED lyskaster
                                                    Til maritimt bruk, coated aluminium + 316 rustfrit stål, IP65
                                                    6 069,00 kr
                                                    • 18000lm Lysstyrke
                                                    • 150W Forbruk
                                                    • 120° Spredning

                                                    Kraftig 150W lyskaster spesielt designet for bruk i maritime miljøer.Lyskasteren er spesielt designet for å tåle høye bølger og det ekstreme miljøet på sjøen.Konstruert av aluminium og 316 syrefast rustfritt stål for å beskytte mot rust forårsaket av saltvann.Kvalitetstestet på skipe i hele verden.Våre offshore lyskastere er lagd for å sikre bedre... Kraftig 150W lyskaster spesielt designet for bruk i maritime miljøer.Lyskasteren er...

                                                    Utsolgt
                                                  • Dura69 21W LED armatur
                                                    60 cm, IP69, gjennomgangskobling, IK08, 1-10V, 150lm/W
                                                    1 036,00 kr
                                                    • 3000lm Lysstyrke
                                                    • 21W Forbruk
                                                    • 120° Spredning

                                                    Robust IP69K godkjent LED armatur med innebygget lyskilde. Perfekt til harde miljø med f.eks. ammoniak i landbruk, grisefjøs, kyllingfjøs, industri og matvareproduskjon. Henges opp i medfølgende rustfritt stålbeslag - leveres med beslag til takmontering. For montering med wire, skal dette kjøpes i tillegg: Wireoppheng til armatur. Armaturet er tredd... Robust IP69K godkjent LED armatur med innebygget lyskilde. Perfekt til harde miljø med...

                                                    På lager.
                                                  • Dura69 21W LED armatur
                                                    60 cm, IP69, gjennomgangskobling, IK08, 150lm/W
                                                    891,00 kr
                                                    • 3000lm Lysstyrke
                                                    • 21W Forbruk
                                                    • 120° Spredning

                                                    Robust IP69K godkjent LED armatur med innebygget lyskilde.Høy lysstyrke, hele 150 lumen per watt.Perfekt til harde miljø med f.eks. ammoniak i landbruk, grisefjøs, kyllingfjøs, industri og matvareproduskjon.Henges opp i medfølgende rustfritt stålbeslag - leveres med beslag til takmontering.For montering med wire, skal dette kjøpes i... Robust IP69K godkjent LED armatur med innebygget lyskilde.Høy lysstyrke, hele 150 lumen...

                                                    På lager.
                                                  • Dura69 21W LED armatur
                                                    60 cm, IP69, gjennomgangskobling, IK08, 1-10V, RA90
                                                    1 036,00 kr
                                                    • 2500lm Lysstyrke
                                                    • 21W Forbruk
                                                    • 120° Spredning

                                                    Robust IP69K godkjent LED armatur med innebygget lyskilde med høy RA verdi.Perfekt til harde miljø med f.eks. ammoniak i landbruk, grisefjøs, kyllingfjøs, industri og matvareproduskjon.Henges opp i medfølgende rustfritt stålbeslag - leveres med beslag til takmontering.For montering med wire, skal dette kjøpes i tillegg: Wireoppheng til... Robust IP69K godkjent LED armatur med innebygget lyskilde med høy RA verdi.Perfekt til...

                                                    På lager.
                                                  • LEDlife 100W LED pære
                                                    100lm/w, 90° spredning, IP53 vanntett, 230V, E40
                                                    1 587,00 kr
                                                    • 11500lm Lysstyrke
                                                    • 100W Forbruk
                                                    • 90° Spredning

                                                    100W LED pære med kraftigt lys til erstatning af eks. high bay eller armaturer.Pæren har aluminiumshus som sikrer god varmeavledning og lang levetid. 100W LED pære med kraftigt lys til erstatning af eks. high bay eller armaturer.Pæren...

                                                    På lager.
                                                  • LEDlife 60W LED pære
                                                    100lm/w, 90° spredning, IP53 vanntett, 230V, E40
                                                    1 192,00 kr
                                                    • 6000lm Lysstyrke
                                                    • 60W Forbruk
                                                    • 90° Spredning

                                                    60W LED pære med kraftigt lys til erstatning af eks. high bay eller armaturer.Pæren har aluminiumshus som sikrer god varmeavledning og lang levetid. 60W LED pære med kraftigt lys til erstatning af eks. high bay eller armaturer.Pæren har...

                                                    På lager.
                                                  • LEDlife kraftig 120W pære
                                                    Inkl. wireoppheng, 120lm/w, 230V, E40
                                                    2 519,00 kr
                                                    • 14400lm Lysstyrke
                                                    • 120W Forbruk
                                                    • 120° Spredning

                                                    120W E40 LED pære med hele 120 lumen / Watt. Kraftig pære for LED-oppgradering av eksisterende high bay-lamper. Aluminiumshus som sikrer god varmeavledning og lang levetid. Inkl. wireoppheng. 120W E40 LED pære med hele 120 lumen / Watt. Kraftig pære for LED-oppgradering av...

                                                    På lager.
                                                  • V-Tac 150W LED high bay Linear
                                                    IP54, 120lm/w, Samsung LED chip
                                                    2 640,00 kr
                                                    v. 10+  2 376,00 kr
                                                    • 18000lm Lysstyrke
                                                    • 150W Forbruk
                                                    • 120° Spredning

                                                    På lager.
                                                  • V-Tac koblingsboks
                                                    Til å montere skjøteledninger, IP44 vanntett
                                                    52,00 kr

                                                      Samleboks for å koble sammen skjøteledninger. Samleboks for å koble sammen skjøteledninger.

                                                      Utsolgt
                                                    • 120W LED lampe til bensinstasjoner
                                                      Meanwell driver, 130 lm/W, IP65, 230V
                                                      4 059,00 kr
                                                      • 15600lm Lysstyrke
                                                      • 120W Forbruk
                                                      • 120° Spredning

                                                      Enkel LED lampe til bensinstasjoner med Meanwell driver.Hele 130lm/w.Leverer et fin lys med høj spredning.Kan brukes i temperaturer mellom -30 °C og 45 °C. Dimensjoner: 315x315x110 mm. Enkel LED lampe til bensinstasjoner med Meanwell driver.Hele 130lm/w.Leverer et fin lys...

                                                      På lager.
                                                    • LEDlife MARINE 200W LED lyskaster
                                                      Til maritimt bruk, coated aluminium + 316 rustfrit stål, IP65
                                                      8 232,00 kr
                                                      • 24000lm Lysstyrke
                                                      • 200W Forbruk
                                                      • 120° Spredning

                                                      Kraftig 200W lyskaster spesielt designet for bruk i maritime miljøer.Lyskasteren er spesielt designet for å tåle høye bølger og det ekstreme miljøet på sjøen.Konstruert av aluminium og 316 syrefast rustfritt stål for å beskytte mot rust forårsaket av saltvann.Kvalitetstestet på... Kraftig 200W lyskaster spesielt designet for bruk i maritime miljøer.Lyskasteren...

                                                      På lager.
                                                    • LEDlife MARINE 100W LED lyskaster
                                                      Til maritimt bruk, coated aluminium + 316 rustfrit stål, IP65
                                                      5 309,00 kr
                                                      • 12000lm Lysstyrke
                                                      • 100W Forbruk
                                                      • 120° Spredning

                                                      Kraftig 100W lyskaster spesielt designet for bruk i maritime miljøer.Lyskasteren er spesielt designet for å tåle høye bølger og det ekstreme miljøet på sjøen.Konstruert av aluminium og 316 syrefast rustfritt stål for å beskytte mot rust forårsaket av saltvann.Kvalitetstestet på skip i hele verden.Våre offshore lyskastere er lagd til å sikre bedre... Kraftig 100W lyskaster spesielt designet for bruk i maritime miljøer.Lyskasteren er...

                                                      På lager.
                                                    • V-Tac 4W LED exit skilt
                                                      For vegg/tak/innfelt montering, 110 lumen, inkl. batteri og piktogrammer
                                                      443,00 kr
                                                      • 110lm Lysstyrke
                                                      • 4W Forbruk

                                                      Komplett nødbelysningsarmatur med indbyggd LED.Ved strømsvikt lyser armaturet fremdeles.Armaturet lyser i opp til 3 timer ved strømsvikt.Indbyggd batteri.Synlig fra siden opp til 22 meter.Fullt opladet etter 12 timer (36 timer første gang).Piktogrammer inkludert. Komplett nødbelysningsarmatur med indbyggd LED.Ved strømsvikt lyser armaturet...

                                                      På lager.
                                                    • LEDlife MARINE 300W LED lyskaster
                                                      Til maritimt bruk, coated aluminium + 316 rustfrit stål, IP67
                                                      15 368,00 kr
                                                      • 35.000lm Lysstyrke
                                                      • 300W Forbruk
                                                      • 60° Spredning

                                                      Kraftig 300W lyskaster spesielt designet for bruk i maritime miljøer.Lyskasteren er spesielt designet for å tåle høye bølger og det ekstreme miljøet på sjøen.Konstruert av aluminium og 316 syrefast rustfritt stål for å beskytte mot rust forårsaket av saltvann.Kvalitetstestet på skip i hele verden.Våre offshore lyskastere er lagd til å sikre bedre... Kraftig 300W lyskaster spesielt designet for bruk i maritime miljøer.Lyskasteren er...

                                                      På lager.
                                                    • LEDlife T8-MARINE120
                                                      18W LED rør, 120 cm, THD og EMC testet, flicker free
                                                      489,00 kr
                                                      • 2400lm Lysstyrke
                                                      • 36W Erstatt
                                                      • 18W Forbruk
                                                      • 160° Spredning

                                                      18W LED lysstoffrør specielt designet til bruk i maritime omgivelser. Dette lysrøret er resultatet af flere års utvikling og testing, med det målet å skabe det mest hardføre lysrøret på markedet.Lysstofrøret er produseret i nano plast, som utover, å veje mindre end tradisjonelle lysrør også er brandsikkert. Egenskaber: Flicker freeLaget av brannsikker... 18W LED lysstoffrør specielt designet til bruk i maritime omgivelser. Dette lysrøret...

                                                      På lager.
                                                    • LEDlife T8-MARINE60
                                                      9W LED rør, 60 cm, THD og EMC testet, flicker free
                                                      309,00 kr
                                                      • 1215lm Lysstyrke
                                                      • 18W Erstatt
                                                      • 9W Forbruk
                                                      • 160° Spredning

                                                      9W LED lysstoffrør specielt designet til bruk i maritime omgivelser. Dette lysrøret er resultatet af flere års utvikling og testing, med det målet å skabe det mest hardføre lysrøret på markedet. Lysstofrøret er produseret i nano plast, som utover, å veje mindre end tradisjonelle lysrør også er brandsikkert. Egenskaber: Flicker freeLaget av brannsikker... 9W LED lysstoffrør specielt designet til bruk i maritime omgivelser. Dette lysrøret er...

                                                      På lager.
                                                    • Høytrykksnatrium lampe
                                                      70W, E27
                                                      412,00 kr
                                                      • 6000lm Lysstyrke
                                                      • 70W Forbruk

                                                      Høytrykks natriumslamper m/utladningsrørForventet levetid: 15.000 timer.Lysfarge: 2000K. Høytrykks natriumslamper m/utladningsrørForventet levetid: 15.000 timer.Lysfarge: 2000K.

                                                      På lager.
                                                    • Høytrykksnatrium lampe
                                                      100W, E27
                                                      412,00 kr
                                                      • 8500lm Lysstyrke
                                                      • 100W Forbruk

                                                      Høytrykks natriumslamper m/utladningsrørForventet levetid: 15.000 timer.Lysfarge: 2000K. Høytrykks natriumslamper m/utladningsrørForventet levetid: 15.000 timer.Lysfarge: 2000K.

                                                      På lager.
                                                    • Høytrykksnatrium lampe
                                                      150W, E40
                                                      418,00 kr
                                                      • 14000lm Lysstyrke
                                                      • 150W Forbruk

                                                      Høytrykks natriumslamper m/utladningsrør, E40.Forventet levetid: 20.000 timer.Lysfarge: 2100K. Høytrykks natriumslamper m/utladningsrør, E40.Forventet levetid: 20.000 timer.Lysfarge:...

                                                      På lager.
                                                    • Høytrykksnatrium lampe
                                                      250W, E40
                                                      452,00 kr
                                                      • 25000lm Lysstyrke
                                                      • 250W Forbruk

                                                      Høytrykks natriumslamper m/utladningsrørForventet levetid: 20.000 timer.Lysfarge: 2000K. Høytrykks natriumslamper m/utladningsrørForventet levetid: 20.000 timer.Lysfarge: 2000K.

                                                      På lager.
                                                    • Høytrykksnatrium lampe
                                                      400W, E40
                                                      538,00 kr
                                                      • 47000lm Lysstyrke
                                                      • 400W Forbruk

                                                      Høytrykks natriumslamper m/utladningsrørForventet levetid: 20.000 timer.Lysfarge: 2000K. Høytrykks natriumslamper m/utladningsrørForventet levetid: 20.000 timer.Lysfarge: 2000K.

                                                      På lager.
                                                    • Høytrykksnatrium lampe
                                                      600W, E40
                                                      1 464,00 kr
                                                      • 75000lm Lysstyrke
                                                      • 600W Forbruk

                                                      Høytrykks natriumslamper m/utladningsrørForventet levetid: 20.000 timer.Lysfarge: 2000K. Høytrykks natriumslamper m/utladningsrørForventet levetid: 20.000 timer.Lysfarge: 2000K.

                                                      På lager.
                                                    • Metalhalogen pære
                                                      100W, R7S
                                                      326,00 kr
                                                      • 8000lm Lysstyrke
                                                      • 100W Forbruk

                                                      Forventet levetid: 7.000 timer. Forventet levetid: 7.000 timer.

                                                      På lager.
                                                    • V-Tac 100W LED high bay Linear
                                                      IP54
                                                      627,00 kr
                                                      v. 10+  564,30 kr
                                                      • 8700lm Lysstyrke
                                                      • 100W Forbruk
                                                      • 115° Spredning

                                                      100W LED Highbay-lampe.Perfekt til bruk i for eksempel store varehus eller varehus. 100W LED Highbay-lampe.Perfekt til bruk i for eksempel store varehus eller varehus.

                                                      På lager.
                                                    Viser 1 - 104 av 104 produkter

                                                    Pris garanti led lyskilder



                                                    Ledende utvalg av LED-belysningsløsninger for industri!

                                                    Bedrifter ønsker som regel kostnadseffektive løsninger, også når det kommer til belysning, samtidig som lyskvaliteten og lyskildene bør være av høy kvalitet for at arbeid skal kunne utføres behagelig og korrekt. Om du er ansvarlig for bedriftens lyssetting finnes det en rekke industrilampe-løsninger for deg. Vi fører et utvalg gode produkter fra blant annet leverandørene LEDlife og V-TAC, disse har i en årrekke utviklet LED teknologi av høy standard.

                                                    På denne siden finner du vårt sortiment av industrilamper tilpasset både innendørs- og utendørsbruk. For å nevne noen områder det kan være aktuelt å revurdere belysningen på, så er produktene våre perfekte for industribygg, lager, næringsmiddelindustri, produksjonsvirksomhet, kontorlandskap, butikker og skoler.

                                                    Økt produktivitet og sikker arbeidsplass med forminsket strømutgift

                                                    Industriell belysning bør prioritere sikkerhet. Ved å bytte over til LED belysning er det ikke bare økt sikkerhet som vil merkes, men også bedringen av kvalitet og miljø. Bedrifter vil sette pris på viktigheten av langvarig levetid, og det vil resultere i økonomisk besparelse. Du kan velge i armaturer med og uten LED lyskilde her hos oss, samt en rekke enkeltstående lyskilder. Dermed vil du garantert finne et passende alternativ for ditt ønsket bruk! Lyskilden LEDlife kraftig 120W er et eksempel på at du ikke nødvendigvis må bytte ut eksisterende armaturer for å gå over til LED. Den kan monteres i eksisterende High bay lamper.

                                                    Værbestandighet og høy kvalitet er faktorer som må til for industrilamper som er beregnet for offshore og maritimt bruk, da disse må tåle spesielt utsatte forhold. Her er et LED lysrør som er flikkerfritt og brannsikkert.

                                                    Industri LED-lamper til spesialiserte bruksområder

                                                    Om det enten er lagerlokale eller utstillingsvindu, kan du være sikker på å finne den spesialtilpassede belysningen for best mulig resultat og brukeropplevelse her hos oss. Med de varierte valgmulighetene du har av armaturer og lyskilder, vil lyskvaliteten neppe skuffet. Du kan blant annet få en bedre fargegjengivelse, svært gode kontraster og ulike fargetemperatur med høy standard som er tilegnet industriell bruk. 

                                                    Her kan du velge i alt fra nødskilt, til gatelys og landbruks-lys. Uansett hva ditt spesifikke bruksområdet er, garanterer vi at det finnes LED løsninger du vil være fornøyd med. Lampene våre er laget med den beste og nyeste teknologien, som denne V-TAC 50W gate LEDlampen. Den har et utsøkt design, er utviklet med Samsung LED chip, og kommer med en spredningsgrad på 110, noe som gir spesielt god fordeling av lyset. Men en slik LED-belysning vil du kunne lyse opp uteplasser, parker og gater i lang tid. 

                                                    For nærmere detaljer om produktene vi fører kan du klikke deg inn på varen, om du ikke finner tilstrekkelig informasjon der, så ikke nøl med å ta kontakt med vår kundeservice vi har god kunnskap og lang erfaring med LEDbelysning.

                                                    Vanlige spørsmål om LED lamper for industri
                                                    Har dere belysning for bruk på uteområder?
                                                    Ja, det finnes lamper for utendørs bruk i kategorien gatelys.
                                                    Hva er fordelene med å gå over til LED lamper?
                                                    Noen fordeler er bedre presisjon, økt fokus på miljøet og det kreves mindre vedlikehold.
                                                    Hvor mye sparer bedriften ved å bytte over til LED?
                                                    Avhengig av hvilken lyskilde du endrer fra er det er estimert at det kan spares fra 25 til 75%.