Filter

Categories
more... less
Price
13 kr 9440 kr
Filter

Industri

Industri
 • Uten LED - Lysrør armatur

  Pris garanti led lyskilder

 • Metallhalogen
  Her kan du få en oversikt over våre metallhalogen pærer innenfor kategorien industri. Dette er utrolig gode og anvendelige pærer med flere gode funksjoner. Noe du skal legge merke til ved våre LED metallhalogen pærer er deres lange levetid. 

  Pærene slipper ut et behagelig lys i en nøytral hvit farge, noe som gjør at du får et pent lys som ikke blender deg og som ikke er ubehagelig å se på. Dette er også en lysfarge som er så nøytral at den passer til ethvert behov du skulle ha.

  Her kan du blant annet få en pære med 360 graders spredning, noe som vil si at den dekker godt over et større område. Vi tilbyr metallhalogen pærer med forskjellige sokler slik at du skal kunne finne den som passer til ditt formål, og slik at det skal være lett å benytte seg av pæren med det samme den er anskaffet.
 • Med LED - Lysrør armatur

  Pris garanti led lyskilder

 • High bay LED...

  Pris garanti led lyskilder

  Bla deg nedover og se på det utvalget vi i Ledlyskilder tilbyr innenfor kategorien High Bay LED industrilamper. Dette er lamper som passer god i industrien og som er av den aller beste kvalitet.

  Dette kan vi blant annet garantere fordi flere av produktene enten er i V-Tac serien eller LedLife serien. Du kan for eksempel finne lamper som er perfekt å anvende i butikker, varehus eller lagerhaller på denne siden.


  LED lamper er meget gode fordi de er energibesparende og har lang levetid. Dette er en fordel hvis du skal kjøpe en ny lampe til bruk i industrien. Du kan også få lamper som kan dimmes. Som du ser tilbyr vi lamper i forskjellig design, og dette er for at du skal finne den lampen som passer til akkurat det formålet du måtte ha. Klikk deg inn og les mer om funksjonene til de produktene du er interessert i.

 • E40 LED pærer
 • E27 LED pærer
 • Landbruk og staller

  Pris garanti led lyskilder

  Hvis du leter etter LED lyskilder og lyskilde tilbehør til bruk i landbruk og staller er det her på denne siden du får en oversikt over de produktene vi kan tilby innenfor denne kategorien. Her kan du blant annet få LED armatur inkludert lyskilde i forskjellige størrelser, alt ettersom hva du skulle ha behov for.

  Disse slipper ut et behagelig og pent nøytralt hvitt lys, som er perfekt for de bruksområdene disse produktene er ment for. Dette er produkter som er i pent design, i god kvalitet og som er lett å montere. I tillegg kan du også finne forskjellige vanntette koblingsbokser på denne siden.

  Dette er samlingsbokser som skal benyttes når man monterer LED lyskaster ledninger. Hvis du klikker deg inn på et enkelt produkt vil du kunne få flere detaljer om produktet, noe som gjør det lettere for deg å finne ut om produktet passer til ditt formål.

 • LED gatelys

  Pris garanti led lyskilder

 • Nødlys LED

  Pris garanti led lyskilder

 • Bensinstasjon

  Her på ledlyskilder.no vil du finne et svært bredt og mangfoldig sortiment innenfor produkter knyttet til LED. På denne spesifikke siden vil du se at vi også tilbyr LED lamper som er tilegnet bensinstasjoner.

  Det er viktig for oss at vi har produkter som er tilpasset spesifikke formål, og dermed tilbyr vi LED lamper av den beste kvalitet ment for bensinstasjoner, til konkurransedyktige priser. Lampene er i pent design og slipper ut et lys som både er flott og som har god spredning, og dermed dekker godt over det området det er ment å lyse opp.

  Lampene våre er av beste og nyeste teknologi og du kan blant annet få lamper med Samsung LED chip. Hvi du klikker deg inn på det spesifikke produktet du er nysgjerrig på vil du finne en del utfyllende informasjon som skal hjelpe deg med å gjøre det sikker på at du velger det riktige produktet for deg.

  Her vil du blant annet kunne se at våre bensinstasjonslamper har en nøytral og hvit lysfarge, du vil finne at de har en lysstyrke på hele 18000 lumens, og at lyset har en spredning på 110 grader. Dette og mer informasjon finner du inne på våre sider.

 • EX ATEX armatur
 • Tradisjionelle pærer

  Skap varme med tradisjonelle glødepærer

  Hvis du ønsker å beholde de varme fargene og det sterke lyset uten å inngå noen form for kompromiss når det kommer til kvalitet, er de tradisjonelle glødelampene et populært valg. Selv om andre pærer har tatt markedet med storm de siste årene, er det likevel ikke slutten for den gode gamle glødelampa. De har økt i popularitet, og i mange tilfeller størrelse, for å gi deg prikken over i-en i interiøret. Glødelamper har nemlig tråder inne i pæren som lyser opp, og disse kan gi deg det lille ekstra når du skal innrede. Alle tradisjonelle pærer sender ut lys ved at strømmen sendes via den tynne lederen. Disse lederne lyser opp under trykket fra strømmen, og det er akkurat disse lederne som kan variere i utallige former

  Mange ønsker seg glødepærer med stilige ledere, da dette gir en rustikk stil og et særegent preg i stua eller over kjøkkenbordet. Det finnes også glødepærer med frostbelegg, slik at hele lampen lyser jevnt og ikke gir deg den rustikke effekten. Dette egner seg spesielt godt til rom hvor du ikke trenger en typisk romantisk lyssetting, men ønsker mer renhet. Mange velger disse glødepærene når de skal legge lys på hjemmekontoret, i gangen eller på badet.

  Et naturlig lys med glødepærer

  Glødepærer var de første lyspærene som kom på markedet for over 150 år siden, men det har oppstått flere restriksjoner de senere år på å bruke dem i hus og hjem. Dette har mye å gjøre med miljøsvinn som oppstår ved bruk av tradisjonelle glødelamper, men litt etter litt har også tradisjonelle glødelamper blitt modifisert til å samsvare med miljøretningslinjer. Alle glødelamper du finner hos oss er selvfølgelig godkjent for bruk, og du kan være sikker på at du får en belysning i høy kvalitet. Om du er på jakt etter et helt naturlig lys i hjemmet, er glødepærer det du bør investere i.

  Naturlig varmekilde

  Så mye som 95% av energien en glødelampe produserer sprer seg ut i rommet og bidrar derfor til oppvarming av hjemmet. Her i landet er det altså en ekstra oppvarmingskilde sammenlignet med mer energieffektive løsninger, som f.eks ledlys, noe som kan passe bra på vinterhalvåret.  Med andre ord er det lurt å bruke glødepærer innendørs i et land som Norge. De kan gi deg det lille ekstra i tillegg til varmepumpen og peisen, slik at du holder rommene i huset ditt varmt når det fryser til ute.  {opfaqblock:110}
 • Offshore

Industri95 produkter

Viser 1 - 95 av 95 produkter
Viser 1 - 95 av 95 produkter

Pris garanti led lyskilder

Industrilamper

Vi hos LEDLyskilder.no har alt du trenger for din bedrift eller din industri når det gjelder lyskilder. Uansett hva slags behov du måtte ha så har vi det du trenger. Det er noe vi tar stolthet i, og om det er for eksempel sånn at du behøver metallhalogen så har vi det du er ute etter. Vi har tross alt nesten 150 000 produkter i vårt sortiment, så et godt og bredt utvalg er virkelig ikke noe problem. Godt lys er viktig, uansett hva man driver med, og det er noe vi spesialiserer på her. Dra nytte av vårt sortiment, og våre rimelige priser, så finner du det er ute etter, til akkurat den prisen du liker!

En stor variasjon av industrilamper

I industri så er det ofte mange andre behov man har enn om man snakker om i det vanlige liv. Det er andre ting man må tenke på, og det er definitivt sånn at sikkerhetsstandarden er på et annet nivå også. Så det er mye å tenke på, men du skal vite at hva du enn kjøper hos oss, så er det trygt og det har gått igjennom tester for at vi skal være sikre på det, før du i det hele tatt kan se produktet.

Da du allerede er på siden vår har du nok sett mye av det vi kan tilby. Men vi selger i mange ulike produktkategorier når det gjelder industrilamper. Vi har blant annet:

 •          Uten LED – lysrør armatur
 •          Metallhalogen
 •          Med LED – lysrør armatur
 •          High Bay LED
 •          E40 LED Pærer
 •          E27 LED Pærer
 •          Landbruk og Staller
 •          LED Gatelys
 •          Nødlys LED
 •          Bensinstasjon
 •          EX Atex Armatur
 •          Tradisjonelle pærer
 •          Offshore

Vi føler oss ganske sikre på at det ikke er veldig mange andre butikker på nettet som kan gi deg et så godt utvalg av produkter for industrilamper. For det er ikke sånn at vi bare selger i mange kategorier, det er god dybde i enhver av dem når det gjelder industri lampe. Det ser du selv om du tar en titt.

Til hvilken industri trenger du?

Som du ser av vår liste ovenfor så er det ikke akkurat mangel på lamper for deg å kjøpe. Mange er jo glade i lyspærer som for eksempel gir mye lys, da det er viktig å kunne ha god sikt når man jobber. Det er klart, for noen så er det nødvendig med blant annet metallhalogen til lyskaster, så mye avhenger da på hva slags behov man har, rett og slett. Du visste sannsynligvis ikke at du kan kjøpe det du trenger hos oss om du har en bensinstasjon. Det er viktig å vite at selv om lamper til noe som bensinstasjoner er lamper, så er de litt uvanlige i at de oppfyller andre typer av krav for en slik industri, og at de derfor er laget akkurat for det.

Det samme gjelder om du skulle kjøpe noe til offshore. Da har vi for eksempel industrilamper for akkurat det, og blant annet armatur som er eksplosjonssikkert. Det er ikke akkurat noe du har behov for hjemme, men er vel ganske viktig når man er offshore! Den variasjonen vi har anser vi for å være en styrke, og gjør det mye enklere for deg å finne det du trenger, uansett hva du jobber med, eller hva du skal kjøpe til.

Les gjennom før du kjøper

Som nevnt, når du kjøper industrilamper er de ofte tilpasset til individuelle og spesifikke industrier. Det betyr ikke at det er bare til det de er laget for at de kan brukes, men det er nok fornuftig fra din side å lese igjennom all informasjon som vi har kommet med i produktbeskrivelsene. Ved å gjøre det så får du rett og slett et stort fortrinn i forhold til hva du kjøper, og at du vet det er riktig. Som du kanskje vet så har vi en egen kategori for Landbruk og Staller, og der kan det være viktig å ha den gjeldende informasjonen med seg før man går til innkjøp. Noen av lysene kommer med sensor, mens andre ikke gjør det. Om det er noe du behøver så må du kanskje kjøpe det ekstra. Det vet du om du er nøye.

Vi har jo 21 dagers full returrett, også om du kjøper til industri, så det er ikke sånn at du taper noe på det, utenom tid. Men det er jo greit å vite hva som er vannbestandig og hva som ikke er, og noen av lysene våre gir behagelige og nøytrale hvite lys. De som passer bra for en stall. Så det er mye ulikt å vite, det samme kan man si om metallhalogen. Det er noe som de aller fleste foretrekker å bruke på arbeidsplassen, og vi har pærer som varer i 10 000 timer, da får du all nytte ut av den som du trenger. Les mer, og gjerne før du bestemmer deg for hva du vil kjøpe.

La oss hjelpe deg

Som sagt så er det veldig mange ulike produkter og varer vi selger, og da er det naturlig om du har visse spørsmål. Det er vel ikke sånn at du kjenner til alt når det gjelder lyskilder, men det gjør vårt kundeserviceteam. I hvert fall når det kommer til produktene som vi selger, så om det er noe du behøver hjelp med, tips eller generell veiledning, nøl ikke med å ta kontakt. Vi hjelper deg med alt vi kan, så godt vi kan.

Vi har vært i denne bransjen i mange år nå, og det har lært oss det vi trenger om hva kunden vil ha, og om at kunden alltid har rett! Du kan kontakte oss på telefon eller epost, og vi svarer deg uansett så raskt vi kan ellers. Husk at vi også har prisgaranti, noe som innebærer at om du finner et av våre produkter billigere noe annet sted, så matcher vi prisen for deg. Men da vi har rimelige og gode priser allerede så er det ikke noe vi forventer skjer altfor ofte!

Velkommen til LEDlyskilder.no for en hyggelig og god handel!