Filter

Pris
704 kr 2550 kr
Kulør
more... less
Filter

Industri

Industri
Velg kategori nedenfor:
 • Uten LED - Lysrør armatur

  Pris garanti led lyskilder

 • Metallhalogen

  Metallhalogen for et nøyaktig lys

  Mange har kanskje hørt at metallhalogen pærer er et gunstig valg når det kommer til stor belysning utendørs; alt fra gatelykter til områdebelysning. I tillegg har det også vært populært å bruke metallhalogen som belysning til kommersielle og industrielle steder i en årrekke, og ikke uten grunn. Lyset et metallhalogen lampe avgir er et hvitt og klart lys, som vil gjengi farger på en naturlig måte. 
  Nettopp derfor har mange også valgt halogenpærer til hjemmet sitt. De gir et jevnt lys som fyller masse, og er et populært valg i stedet for sparepærer takket være lysstyrken de avgir. En flott måte å bruke en metallhalogen lampe på er å plassere den over et kunstverk du ønsker skal få ekstra oppmerksomhet i rommet: de er nemlig hyppig brukt på museer, og derfor kan de også brukes med samme formål i hjemmet. 

  Godt utvalg

  For å lyse opp rommet har vi et godt utvalg av halogenpærer her hos oss. Enten du velger en som bruker 70w eller en som bruker 600w er du garantert å få et skarpt og presist lys med god kvalitet. De er like enkle å installere som vanlige glødepærer, og derfor er det en enkel ombytting dersom du skal gjøre det selv. 
  Metallhalogen-industripærer er de som ligger i det øvre sjiktet av strømforbruket. Vår pære på 600w avgir så mye som 75000 lumen, i kontrast til LED spotter som avgir kun 95 lumen. Til industrielle formål er de derfor ideelle når det kommer til å skape dagslys inne i et varehus eller til arbeidslys for at detaljerte oppgaver skal bli gjennomført med suksess. Det sterke lyset kommer også med bonusen på lang levetid, da en pære har inntil 20.000 lystimer. Du er derfor garantert kvalitet og nøyaktighet i en årrekke ved å investere i metallhalogen-pærer til din bedrift eller industrielle drift.

  Like god på hjemmebane

  Som vi allerede har nevnt, egner metallhalogen seg også på hjemmebane. Hvis du er ekstra glad i å lage mat på kjøkkenet, men kanskje ikke har tilgang til godt lys, er våre pærer et godt valg. Du vil oppnå presisjon og et naturlig lys som vil gjøre deg mer effektiv under matlagingen. Det samme gjelder dersom du har en systue eller et hobbyrom hvor du liker å småpusle med ting og tang. Lyset metallhalogen lamper avgir gjør det mye enklere å oppnå et nøyaktig resultat, og har så mange lumen at man føler man står midt ute i dagslyset. 
  {opfaqblock:264}
 • Med LED - Lysrør armatur

  Pris garanti led lyskilder

 • High bay LED industrilamper

  Pris garanti led lyskilder

  Velg blandt de beste High Bay LED lampene på det nordiske markedet

  Hos oss kan du velge i et bredt sortiment av det beste innen industribelysning med LED-teknologi. De som hører til kategorien High Bay er designet for å kunne belyse store arealer der takhøyden er 5 meter eller høyere. På steder som store kontorer, flerbrukshaller, lagerhaller, fabrikker og butikker kreves det stor ytelse fra lyskilden, derfor har vi kvalitetsrike High Bay løsninger i sortimentet vårt for å møte dine behov.

  Det har aldri vært lettere å finne profesjonell belysning til gunstigere priser enn nå. Med de nøye sertifiserte og godkjente kvalitetsproduktene fra våre leverandører, kan du forvente en lysende fremtid i bedriftslokalene dine.

  Et kvalitetssikkert og strømbesparende valg

  High Bay industrilamper med LED er fordelaktige når bedriften ønsker en energibesparende drift, og setter pris på mindre vedlikehold i det lange løp. LED er det kvalitetssikre valget når det kommer til lyskilder for din bedrift, og vil fungere optimalt for både trivsel og kvalitet samtidig som de gir større energibesparelser og godt innemiljø. 

  Det er ofte formen som skiller ut denne typen lamper fra andre, da de er praktisk innrettet slik at de kan monteres og festes i taket via karabinkroker og vaiere, eller direkte på skinne-anretninger. I lokaler og bygg der det er viktig med presisjonsarbeid, og der personer oppholder seg store deler av dagen, vil du ha behov for annen lyskvalitet enn om du skal belyse en lagerhall der det er lite virksomhet. Spesialtilpass etter bruk og tid på døgnet med denne allsidige High Bay lampen, LEDlife Intelligent 150W LED. Ikke bare er denne solide lampen av høy standard, men den kan også styres med denne smarte fjernkontrollen.

  Rikelig med belysning til store områder

  Fabrikker, varehus og lagerhaller er steder som krever høy deknings-kapasitet. Med High Bay lamper er lys-spredningsgraden tilpasset bruken slik at lyset ikke blir sløst bort. Du får også en bedre fargegjengivelse, svært gode kontraster, ulike fargetemperaturer, og høy lumen som gir kraftigere belysning. Med vår populære Taklampe150W Highbay får du en utrolig sterk belysning, da den har en RA-verdi på 90 til 95. Det sikrer et levende og naturlig lys. Anvisning på hvor mange enheter som trengs i forhold til bruk og areal finnes i produktbeskrivelsen. 

  For nærmere detaljer om produktene vi fører kan du klikke deg inn på varen, om du ikke finner tilstrekkelig informasjon der, så ikke nøl med å ta kontakt med vår kundeservice. Vi har både god kunnskap og lang erfaring med LED-belysning, og bidrar med glede med vår ekspertise.

  {opfaqblock:245}

 • E40 LED pærer
 • E27 LED pærer
 • Landbruk og staller

  Pris garanti led lyskilder

  Lys opp stall, fjøs og gårdsbruk med LED armatur

  Landbruks industrilamper med LED er fordelaktig når det er ønskelig med en energibesparende drift, og dere vil garantert sette pris på mindre vedlikehold i det lange løp. LED armaturenen vi fører er det kvalitetssikre valget innenfor LED-lyskilder til din landbrukskategori, enten det er for fjøs til gris, kyllinger eller storfe, sagbruk, industri eller matproduksjon. Her vil du finne det du trenger når du skal skifte lysarmaturer for å gi en bedre standard på ditt landbruksmiljø. Velg LED belysning, da dette sikrer kvalitet og sparer dere for strømutgifter når oppgradering av belysning står for tur.

  Der godt dyrehold og godt arbeidsmiljø er essensielt

  Vil du endre din landbruksbelysning i fjøs eller stall til LED, da har vi løsninger som dekker ditt behov om energieffektivitet. De tekniske standardene og sertifiseringene er spesielt tilpasset til miljø for dyrehold. Der vil lysene våre fungere optimalt for trivsel og kvalitet, for både folk og fe. 

  I tillegg vil det i det lange løp gi større energibesparelser og godt innemiljø. Enten det gjelder storfe, sau, kyllling eller griserøkting er det blitt forsket på at deres velvære er påvirket av kvaliteten på lyset. Det er viktig å ta i bruk belysning etter dyrenes biologiske rytme, dette gir økt dyrevelferd. Ta i bruk LED-lyskilder om du prioriterer mindre vedlikehold, et bedre miljø og arbeidseffektivitet.

  Ikke bare er det lang levetid, men LED er også kostnadseffektivt

  Disse armaturene kan også installeres i lagerlokaler, garasjer eller produksjonshaller som brukes til industrielt arbeid. Uansett bruk, så vil LED armaturene gi en langvarig belysning til ditt valgte område i lang tid fremover.

  I for eksempel armaturet DURA 69 40 W der lyskilden er innebygget, får du et solid uttrykk, og en av de sterke egenskapene er vannbestandigheten med klassifiseringen IP69. Med en lysstyrke på 6000 lumens og med en høy spredning på 120 grader, som sikrer jevn fordeling av lyset, vil dette kunne skape rikelig med presis og naturlig belysning. Velg mellom tre ulike fargetoner. De er lette å montere, og kan enkelt henges opp med medfølgende rustfritt stål beslag.

  Med kombinasjon av riktig tilleggs-utstyr kan du se frem mot et tilfredsstillende resultat. Naviger deg igjennom tilbehørsproduktene våre, der finner du forskjellige vanntette koblingsbokser. En er vår populære V-Tac svart rund T-koblingsboks, slik får du orden på ledningene til oppsettet ditt.

  Om du ønsker mer detaljert informasjon kan du klikke deg inn på hvert enkelt produkt. For videre henvendelser og spørsmål, er våre erfarne kundeservice her til din disposisjon.

  {opfaqblock:253}

 • LED gatelys

  Pris garanti led lyskilder

 • Nødlys LED

  Pris garanti led lyskilder

 • Bensinstasjon

  LED lamper til bensinstasjoner

  Vi hos LEDlyskilder er langt over gjennomsnittet glade i belysning, nettopp fordi vi vet hvor mye lys har å bety for omgivelsene våre. De fleste vet for eksempel at det ikke egner seg å gå på kino i flombelysning, og at det ikke er ideelt å lese en bok i et mørkt rom. Derimot finnes det tusenvis av små faktorer mellom disse to ekstreme eksemplene som bidrar til et sunt og praktisk lys for øynene som egner seg til de aktivitetene man skal gjøre. Det er nettopp derfor vårt sortiment er bredt og mangfoldig, slik at du kan finne akkurat de LED lysene du ønsker hos oss. 
  I vår belyste nettbutikk finner du nemlig hundrevis av LED lys til ulike formål, da LED lys er det mest energieffektive valget på markedet i disse dager. LED lys er også ideelt for dem som ønsker å virkelig piffe opp belysningen uten å kalle inn en interiørdesigner eller elektriker - LED er nemlig enkelt å montere og sette opp helt selv, og er derfor perfekt for alle som elsker å utføre gjør-det-selv prosjekter i hjemmet eller andre steder.

  Mer enn bare hjemme

  Det er ikke bare til hjemmet vi har fokusert på å kunne tilby energisparende og økonomiske LED lamper. Her vil du også finne LED lamper som er spesielt utviklet for å passe inn på bensinstasjoner. Det er viktig for oss å kunne tilby produkter som er tilpasset spesifikke formål, da LED lys er fremtiden og vi ønsker at så mange som mulig skal henge seg på trenden. Vi tilbyr LED lamper av høyeste kvalitet som passer utmerket på bensinstasjoner til konkurransedyktige priser, da vi vet at hundrevis av kunder kommer innom bensinstasjoner hver eneste dag, og trenger et lys som egner seg til dette for å få en positiv opplevelse.

  Vårt utvalg

  Velg mellom en LED lampe til bensinstasjoner på 75w eller 120w som begge kommer med Meanwell driver. De er i en pent design og gir god belysning med et nøytralt lys. Dette betyr at lyset vil oppfattes som naturlig og uten blå og gule toner. Vi har også en innovativ LED lampe til bensinstasjoner med Samsung LED chip som gir en lumen på hele 18 000lm. Alle våre lamper som er tilpasset bruk på bensinstasjoner kan motstå vannsprut og regn, og egner seg derfor over bensinpumpene. Lyset vil gi kundene et nøyaktig og behagelig lys, og du vil kunne dra nytte av LED lampene i en årrekke!
  {opfaqblock:218}
 • EX ATEX armatur
 • Ovnspærer

  Skap varme med tradisjonelle glødepærer

  Hvis du ønsker å beholde de varme fargene og det sterke lyset uten å inngå noen form for kompromiss når det kommer til kvalitet, er de tradisjonelle glødelampene et populært valg. Selv om andre pærer har tatt markedet med storm de siste årene, er det likevel ikke slutten for den gode gamle glødelampa. De har økt i popularitet, og i mange tilfeller størrelse, for å gi deg prikken over i-en i interiøret. Glødelamper har nemlig tråder inne i pæren som lyser opp, og disse kan gi deg det lille ekstra når du skal innrede. Alle tradisjonelle pærer sender ut lys ved at strømmen sendes via den tynne lederen. Disse lederne lyser opp under trykket fra strømmen, og det er akkurat disse lederne som kan variere i utallige former
  Mange ønsker seg glødepærer med stilige ledere, da dette gir en rustikk stil og et særegent preg i stua eller over kjøkkenbordet. Det finnes også glødepærer med frostbelegg, slik at hele lampen lyser jevnt og ikke gir deg den rustikke effekten. Dette egner seg spesielt godt til rom hvor du ikke trenger en typisk romantisk lyssetting, men ønsker mer renhet. Mange velger disse glødepærene når de skal legge lys på hjemmekontoret, i gangen eller på badet.

  Et naturlig lys med glødepærer

  Glødepærer var de første lyspærene som kom på markedet for over 150 år siden, men det har oppstått flere restriksjoner de senere år på å bruke dem i hus og hjem. Dette har mye å gjøre med miljøsvinn som oppstår ved bruk av tradisjonelle glødelamper, men litt etter litt har også tradisjonelle glødelamper blitt modifisert til å samsvare med miljøretningslinjer. Alle glødelamper du finner hos oss er selvfølgelig godkjent for bruk, og du kan være sikker på at du får en belysning i høy kvalitet. Om du er på jakt etter et helt naturlig lys i hjemmet, er glødepærer det du bør investere i.

  Naturlig varmekilde

  Så mye som 95% av energien en glødelampe produserer sprer seg ut i rommet og bidrar derfor til oppvarming av hjemmet. Her i landet er det altså en ekstra oppvarmingskilde sammenlignet med mer energieffektive løsninger, som f.eks ledlys, noe som kan passe bra på vinterhalvåret.  Med andre ord er det lurt å bruke glødepærer innendørs i et land som Norge. De kan gi deg det lille ekstra i tillegg til varmepumpen og peisen, slik at du holder rommene i huset ditt varmt når det fryser til ute.
  {opfaqblock:110}
 • Offshore

  LED lys til maritime miljøer

  Selv om man ikke ønsker å ha noen form for eksplosjonsfare hjemme, finnes det likevel miljøer hvor eksplosjoner og brann er en større risiko. Vi snakker selvfølgelig om maritime- og offshore miljøer, hvor man ikke kan løpe ut på gaten dersom faren skulle oppstå. Vi har et stort utvalg av LED lys for offshore bruk, som både er eksplosjonssikre og ATEX-godkjent. Dette betyr at man er garantert en sikker offshore opplevelse med våre armaturer på 60 cm og 120 cm, som man enkelt monterer sammen med kompatible LED lysrør.
  Lysrørene i denne kategorien er spesielt utviklet for å kunne brukes i maritime omgivelser, og er per dags dato et av de aller mest hardføre lysrørene på markedet. Danske LEDlife har brukt en årrekke på å spesialisere seg innenfor offshore LED lys, slik at offshore arbeidere kan få en trygg og sikker opplevelse. De er utviklet av nanoplast, og har så mye som 3 ganger lettere vekt enn ordinære og klassiske LED lysrør. Nanoplast er brannsikkert, og alle lysrørene vi tilbyr for maritim og offshore bruk er både THD og EMC godkjent. De fungerer i temperaturer fra -25°C til 60°C.

  Alltid penger å spare

  Ved å benytte seg av LED lys offshore, vil man selvfølgelig spare penger. Vårt 9W LED lysrør erstatter tradisjonelle lysrør på 18W, i tillegg til at man sparer arbeidskraft på å måtte bytte lysrør med jevne mellomrom. Det er jo nemlig sånn at en plattform aldri sover. Mennesker er på jobb døgnet rundt, alle dager i året. Dette resulterer i at lysene alltid er på. Alle LED lysrør som egner seg for offshorebruk har en levetid på 50 000 lystimer, noe som resulterer i at lysrørene må byttes like før hvert sjette år starter. Med tradisjonelle lysrør må man bytte dem annenhver eller hvert tredje år. 
  Vi har også robuste lyskastere som egner seg for offshore og maritime miljøer, slik at man alltid har rikelig med belysning og riktig arbeidslys.

  Naturlig fargekulør

  Når man jobber offshore bruker man mye tid inne, og det er viktig med et naturlig lys som minner om dagslys, spesielt om man jobber natteskift. Derfor er våre mest populære LED lyskastere og LED lysrør i naturlige fargetoner, slik at ting oppfattes som naturlige for øyet uten noen form for blå eller gule toner. 
  Vi har også et utvalg av varme fargetoner og kjølige fargetoner, så du vil garantert finne den riktige belysning til ditt bruksområdet her hos oss.
  {opfaqblock:269}
 • Arbeidsbelysning

  På jakt etter billige led arbeidslys?

  Leter du etter en billig led arbeidslys? Led arbeidslys er et flott alternativ for de som ønsker å spare penger samtidig som de har en effektiv lyskilde. De er energieffektive og langvarige, noe som gjør dem til det perfekte valget for ethvert arbeidsområde eller prosjekt. Når du søker etter et godt tilbud, sørg for å sammenligne priser på tvers av forskjellige nettsteder og butikker. Mange ganger vil forskjellige forhandlere tilby rabatter på visse varer eller pakker. Det kan også være lurt å vurdere å kjøpe brukte eller renoverte gjenstander, da disse ofte kan finnes til en brøkdel av den opprinnelige prisen. Til slutt, gjør research og les anmeldelser på nettet for å sikre at du får det beste kvalitetsproduktet for budsjettet ditt. Med riktig forskning og planlegging kan du finne mye på et LED-arbeidslys som vil vare i mange år fremover!

  Arbeidsbelysning – en arbeidslampe setter dine prosjekter i et nytt lys

  Arbeidsbelysning kan være avgjørende for å få det beste ut av ethvert prosjekt. En arbeidslampe vil hjelpe deg med å se skikkelig på materialet, og gir deg et klart bilde av hva du jobber med. Dette er nyttig når du arbeider med små deler eller nøyaktige målinger. Å ha riktig belysning er avgjørende for å oppnå gode resultater. En arbeidslampe kan også hjelpe deg med å konsentrere deg bedre, samtidig som den reduserer stress og tretthet som ofte skyldes dårlig belysning. Uansett om du holder på med hobbyprosjekter eller profesjonelle oppgaver, vil en god arbeidslampe gi dine prosjekter et helt nytt lys og sette deg i stand til å lykkes!

  Velg arbeidslys uten ledninger

  Velg arbeidslys uten ledninger er et flott alternativ for de som trenger lys på steder der det ikke er strømtilgang. Disse lysene kan vanligvis kjøres av batterier eller solenergi, og de gir ofte god belysning hvor som helst. De er også veldig praktiske fordi du ikke trenger å bekymre deg for ledninger som kommer i veien. I noen tilfeller kan disse lysene også styres med en fjernkontroll, slik at du kan endre lyseffektene når du vil. Det finnes mange typer arbeidslys uten ledninger, inkludert LED-paneler, bevegelige lamper og stasjonære armaturer. Uansett om du trenger et lite opplyst område eller et hele rommet med jevn belysning, kan disse lysene gi en energieffektiv måte å lyse opp hjemmet ditt på.

  ARBEIDSLYS LYSSLYNGE LED 10M

  Arbeidslysslynge LED 25M er en nyttig og effektiv løsning for å få et godt arbeidslys i hjemmet eller kontoret. Denne lysslyngen har 25 meter kabel som gjør det mulig å strømme lyset til hvor som helst. Lysslyngen kan justeres med flere dimmeringsnivåer, så du kan justere lysstyrken til de behovene du har. Pærene er laget av miljøvennlig materiale, noe som gjør at de ikke slipper ut skadelige røykpartikler, samtidig som de gir deg den perfekte belysningen. Denne lysslyngen tåler også store temperaturvariasjoner, fra -20 °C til +60 °C, noe som gjør at den er ideell for bruk innendørs og utendørs. Arbeidslysslynge LED 10M har en lang levetid på opptil 50 000 timer, noe som betyr at du kan nyte godt av lyset ditt i mange år fremover.

Industri

4 produkter
Viser 1 - 4 av 4 produkter

Pris garanti led lyskilderLedende utvalg av LED-belysningsløsninger for industri!

Bedrifter ønsker som regel kostnadseffektive løsninger, også når det kommer til belysning, samtidig som lyskvaliteten og lyskildene bør være av høy kvalitet for at arbeid skal kunne utføres behagelig og korrekt. Om du er ansvarlig for bedriftens lyssetting finnes det en rekke industrilampe-løsninger for deg. Vi fører et utvalg gode produkter fra blant annet leverandørene LEDlife og V-TAC, disse har i en årrekke utviklet LED teknologi av høy standard.

På denne siden finner du vårt sortiment av industrilamper tilpasset både innendørs- og utendørsbruk. For å nevne noen områder det kan være aktuelt å revurdere belysningen på, så er produktene våre perfekte for industribygg, lager, næringsmiddelindustri, produksjonsvirksomhet, kontorlandskap, butikker og skoler.

Økt produktivitet og sikker arbeidsplass med forminsket strømutgift

Industriell belysning bør prioritere sikkerhet. Ved å bytte over til LED belysning er det ikke bare økt sikkerhet som vil merkes, men også bedringen av kvalitet og miljø. Bedrifter vil sette pris på viktigheten av langvarig levetid, og det vil resultere i økonomisk besparelse. Du kan velge i armaturer med og uten LED lyskilde her hos oss, samt en rekke enkeltstående lyskilder. Dermed vil du garantert finne et passende alternativ for ditt ønsket bruk! Lyskilden LEDlife kraftig 120W er et eksempel på at du ikke nødvendigvis må bytte ut eksisterende armaturer for å gå over til LED. Den kan monteres i eksisterende High bay lamper.

Værbestandighet og høy kvalitet er faktorer som må til for industrilamper som er beregnet for offshore og maritimt bruk, da disse må tåle spesielt utsatte forhold. Her er et LED lysrør som er flikkerfritt og brannsikkert.

Industri LED-lamper til spesialiserte bruksområder

Om det enten er lagerlokale eller utstillingsvindu, kan du være sikker på å finne den spesialtilpassede belysningen for best mulig resultat og brukeropplevelse her hos oss. Med de varierte valgmulighetene du har av armaturer og lyskilder, vil lyskvaliteten neppe skuffet. Du kan blant annet få en bedre fargegjengivelse, svært gode kontraster og ulike fargetemperatur med høy standard som er tilegnet industriell bruk. 

Her kan du velge i alt fra nødskilt, til gatelys og landbruks-lys. Uansett hva ditt spesifikke bruksområdet er, garanterer vi at det finnes LED løsninger du vil være fornøyd med. Lampene våre er laget med den beste og nyeste teknologien, som denne V-TAC 50W gate LEDlampen. Den har et utsøkt design, er utviklet med Samsung LED chip, og kommer med en spredningsgrad på 110, noe som gir spesielt god fordeling av lyset. Men en slik LED-belysning vil du kunne lyse opp uteplasser, parker og gater i lang tid. 

For nærmere detaljer om produktene vi fører kan du klikke deg inn på varen, om du ikke finner tilstrekkelig informasjon der, så ikke nøl med å ta kontakt med vår kundeservice vi har god kunnskap og lang erfaring med LEDbelysning.

Vanlige spørsmål om LED lamper for industri
Har dere belysning for bruk på uteområder?
Ja, det finnes lamper for utendørs bruk i kategorien gatelys.
Hva er fordelene med å gå over til LED lamper?
Noen fordeler er bedre presisjon, økt fokus på miljøet og det kreves mindre vedlikehold.
Hvor mye sparer bedriften ved å bytte over til LED?
Avhengig av hvilken lyskilde du endrer fra er det er estimert at det kan spares fra 25 til 75%.