Filter

Categories
more... less
Price
13 kr 9440 kr
Filter

Industri

Industri
 • Uten LED - Lysrør armatur

  Pris garanti led lyskilder

 • Metallhalogen
  Her kan du få en oversikt over våre metallhalogen pærer innenfor kategorien industri. Dette er utrolig gode og anvendelige pærer med flere gode funksjoner. Noe du skal legge merke til ved våre LED metallhalogen pærer er deres lange levetid. 

  Pærene slipper ut et behagelig lys i en nøytral hvit farge, noe som gjør at du får et pent lys som ikke blender deg og som ikke er ubehagelig å se på. Dette er også en lysfarge som er så nøytral at den passer til ethvert behov du skulle ha.

  Her kan du blant annet få en pære med 360 graders spredning, noe som vil si at den dekker godt over et større område. Vi tilbyr metallhalogen pærer med forskjellige sokler slik at du skal kunne finne den som passer til ditt formål, og slik at det skal være lett å benytte seg av pæren med det samme den er anskaffet.
 • Med LED - Lysrør armatur

  Pris garanti led lyskilder

 • High bay LED...

  Pris garanti led lyskilder

  Bla deg nedover og se på det utvalget vi i Ledlyskilder tilbyr innenfor kategorien High Bay LED industrilamper. Dette er lamper som passer god i industrien og som er av den aller beste kvalitet.

  Dette kan vi blant annet garantere fordi flere av produktene enten er i V-Tac serien eller LedLife serien. Du kan for eksempel finne lamper som er perfekt å anvende i butikker, varehus eller lagerhaller på denne siden.


  LED lamper er meget gode fordi de er energibesparende og har lang levetid. Dette er en fordel hvis du skal kjøpe en ny lampe til bruk i industrien. Du kan også få lamper som kan dimmes. Som du ser tilbyr vi lamper i forskjellig design, og dette er for at du skal finne den lampen som passer til akkurat det formålet du måtte ha. Klikk deg inn og les mer om funksjonene til de produktene du er interessert i.

 • E40 LED pærer
 • E27 LED pærer
 • Landbruk og staller

  Pris garanti led lyskilder

  Hvis du leter etter LED lyskilder og lyskilde tilbehør til bruk i landbruk og staller er det her på denne siden du får en oversikt over de produktene vi kan tilby innenfor denne kategorien. Her kan du blant annet få LED armatur inkludert lyskilde i forskjellige størrelser, alt ettersom hva du skulle ha behov for.

  Disse slipper ut et behagelig og pent nøytralt hvitt lys, som er perfekt for de bruksområdene disse produktene er ment for. Dette er produkter som er i pent design, i god kvalitet og som er lett å montere. I tillegg kan du også finne forskjellige vanntette koblingsbokser på denne siden.

  Dette er samlingsbokser som skal benyttes når man monterer LED lyskaster ledninger. Hvis du klikker deg inn på et enkelt produkt vil du kunne få flere detaljer om produktet, noe som gjør det lettere for deg å finne ut om produktet passer til ditt formål.

 • LED gatelys

  Pris garanti led lyskilder

 • Nødlys LED

  Pris garanti led lyskilder

 • Bensinstasjon

  Her på ledlyskilder.no vil du finne et svært bredt og mangfoldig sortiment innenfor produkter knyttet til LED. På denne spesifikke siden vil du se at vi også tilbyr LED lamper som er tilegnet bensinstasjoner.

  Det er viktig for oss at vi har produkter som er tilpasset spesifikke formål, og dermed tilbyr vi LED lamper av den beste kvalitet ment for bensinstasjoner, til konkurransedyktige priser. Lampene er i pent design og slipper ut et lys som både er flott og som har god spredning, og dermed dekker godt over det området det er ment å lyse opp.

  Lampene våre er av beste og nyeste teknologi og du kan blant annet få lamper med Samsung LED chip. Hvi du klikker deg inn på det spesifikke produktet du er nysgjerrig på vil du finne en del utfyllende informasjon som skal hjelpe deg med å gjøre det sikker på at du velger det riktige produktet for deg.

  Her vil du blant annet kunne se at våre bensinstasjonslamper har en nøytral og hvit lysfarge, du vil finne at de har en lysstyrke på hele 18000 lumens, og at lyset har en spredning på 110 grader. Dette og mer informasjon finner du inne på våre sider.

 • EX ATEX armatur
 • Tradisjionelle pærer
 • Offshore

Industri108 produkter

Pris garanti led lyskilder

Vi i Ledlyskilder tilbyr ikke kun LED produkter til privat bruk i hjemmet og lignende, men vi tilbyr også LED produkter som kan benyttes i industrien. Det er et godt valg å benytte seg av LED også i industrien fordi dette er produkter av minst like god kvalitet som har akkurat de samme funksjonene og er like anvendelige som klassiske produkter av samme sort.

LED er nemlig svært energibesparende, og er derfor bra både for miljøet og for økonomien. Vi har delt alle våre LED industri produkter inn i forskjellige kategorier slik at det skal være lettere for deg å finne frem til akkurat det produktet du skulle lete etter.

Som du kan se er utvalget bredt, og hvis du skulle trenge noe ekstra informasjon om hvert enkelt produkt er det bare å klikke deg inn på det og lese videre. Produktene her inne er av den aller beste kvalitet.

per side
Viser 1 - 104 av 108 produkter
Viser 1 - 104 av 108 produkter