Om oss

LEDlyskilder.no

Hos LEDlyskilder.no er vi DIN forhandler av LED-produkter! Vi streber etter å levere de beste prisene og den beste veiledningen til både profesjonelle og gjør-det-selv-typer. Vårt brede utvalg av produkter inkluderer alt fra de minste LED-pærer til kraftig industriell belysning. Vi har alt innen belysning som du skulle mangle til huset, garasjen, kontoret, lageret og mye mer!

Hos LEDlyskilder.no er vi stolte av å kunne si at vi i over 7 år har jobbet med og levert de beste LED-produktene og servicen til hele Norge.


BMD trading

BMD Trading, en av de ledende online forhandlerne av LED-produkter i Skandinavia, har flere nettbutikker i både Danmark, Norge og Sverige – og har hjulpet våre kunder i mer enn 10 år. Vi ser oss ikke bare som forhandlere, men også som rådgivere. Vårt team, som er hjertet av vår suksess, har med over 10 års erfaring i bransjen en felles lidenskap for innovasjon og kvalitet. Denne lidenskapen skinner gjennom i vår tekniske ekspertise og vårt engasjement for å tilby de riktige produktene og den beste kundeservicen.

Vi har en dyp forståelse og kjærlighet for produktene vi selger, noe som sikrer at vi alltid kan tilby den beste veiledningen og servicen.

Med administrasjon i Kolding og stort lager i Rødekro er vi alltid klare til å yte rask og effektiv service over hele Norden. For oss er det ikke bare en business – det er vårt engasjement og lidenskap for å bringe de beste prisene og servicen direkte til deg.
LEDlyskilder.no

Vår adresse i Norge er:
CO/KGH Accountancy & VAT Services AS, Isebakkeveien 25, 1788 Halden, Norge
Telefon: 21 60 78 50
E-post: shop@ledlyskilder.no

Vår returadresse / lager i Norge er:
LEDlyskilder.no, c/o Responsservice, Industriveien 9, 4879 Grimstad, Norge

Organisasjonsnummer:
Org. nr: 919357673MVA

LEDlyskilder er en del af BMD Trading Denmark Aps, Org. nr: DK36025050

Bankinformajson:
Kontonummer: 86018498423

Telefonen er åpen alle hverdager fra 8-15