Spectrum 8.5W LED Pære
Dimbar, E27Spectrum 8.5W LED Pære er en vanlig pære med en E27 stor fatning. Denne pæren må kobles til en 230V strømforsyning for å fungere. Med en lysstyrke på 1100 lumen og en høy lysspredning på 300 grader, gir den en jevn fordeling av lyset. Dette betyr at lyset vil nå ut i alle hjørner av rommet og skape en godt opplyst atmosfære.

En av de viktigste egenskapene til Spectrum 8.5W LED Pære er den høye lyskvaliteten. Med en RA-verdi på 80-85 sikrer denne pæren et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Dette betyr at objekter og omgivelser vil se ut som de skal, uten noen form for fargeforvrengning. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, enten det er i hjemmet, på kontoret eller i andre omgivelser.

En annen nyttig funksjon er at denne pæren er dimbar. Dette betyr at du kan justere lysstyrken etter behov og skape den ønskede atmosfæren. Enten du trenger sterkt lys for å jobbe eller studere, eller dempet belysning for å slappe av eller skape en koselig stemning, kan du enkelt tilpasse pæren til dine preferanser.

En annen fordel med Spectrum 8.5W LED Pære er at den er flicker free, eller flimrerfri. Dette betyr at den ikke gir fra seg noen form for flimmer eller ujevnheter i lyset. Dette er spesielt viktig for de som er følsomme for flimmer, da det kan forårsake ubehag eller hodepine. I tillegg er denne pæren egnet for bruk i forbindelse med foto- og videoopptak, da den ikke vil forstyrre eller påvirke kvaliteten på bildene eller opptakene.

Når det gjelder fargetonen på lyset, kommer Spectrum 8.5W LED Pære i varm hvit (2700K). Den varme fargetonen gir en behagelig og avslappende atmosfære, hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig og hyggelig stemning. Dette gjør denne pæren ideell for bruk i stuer, soverom, spisestuer eller andre områder hvor man ønsker å skape en avslappende atmosfære.

Når det gjelder dimensjoner, har Spectrum 8.5W LED Pære en størrelse på 107 x Ø60 mm. Den har også en IP20-klassifisering, som betyr at den ikke er vannbestandig. Dette betyr at den er egnet for bruk innendørs, men ikke utendørs eller i områder hvor den kan være utsatt for fuktighet eller vann.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

69,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2700K
DimbarJa
Lysstyrke1100 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk8.5w
Spenning230V
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde107 mm.
Diameter60 mm.
MaterialeGlass