1W Farget LED kronepære
Blå, E27

Den 1W LED kronepæren fra LED-lyskilder gir en strålende, energieffektiv lyskilde som finnes i et bredt spekter av farger.

Takket være den høye lysstyrken som pæren leverer, og den høye lysspredningen på 200 grader, gir den en jevn fordeling av lyset som gir et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger.

Dette gjør at LED-kronepæren er et utmerket valg for å skape en behagelig atmosfære i ethvert hjem.

Den har en RA-verdi på 80-85, noe som sikrer en høy lyskvalitet som er tilstrekkelig for de fleste behov. Pæren er utstyrt med en E27 stor fatning og er 70 x Ø 45 mm.

Den er ikke vannbestandig (IP20) og må derfor installeres innendørs.

Sammen med lavt strømforbruk og en lang levetid, gjør dette at pæren gir deg lys i mange år.

Dette er en utmerket løsning som gir deg et strålende, energieffektivt lys som er miljøvennlig og kostnadseffektiv.Produkt navn: 1W Farget LED kronepære, Blå, E27

Data om produktet:

1W Krone pære med E27 stor fatning. Denne LED-kronepæren har en effekt på 1 watt og kan enkelt kobles til en E27 fatning. Den er designet for å bli brukt med en 230V strømforsyning.

Lysstyrke på 30 lumen - Med en lysstyrke på 30 lumen, gir denne pæren et klart og tydelig lys som er egnet for en rekke bruksområder. Enten du trenger belysning i en stue, et soverom eller en gang, denne pæren vil gi tilstrekkelig lys.

Høy lysspredning på 200 grader - Med en høy lysspredning på 200 grader, fordeler denne pæren lyset jevnt i alle retninger. Dette resulterer i en jevn fordeling av lys som eliminerer mørke flekker eller skygger.

Høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85 - Denne pæren har en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette betyr at den viser alle farger vakkert og genuint med et naturlig lys. Uansett om du ønsker å belyse kunstverk, møbler eller rom i hjemmet ditt, vil denne pæren gi en lyseffekt som fremhever detaljer og farger på en fantastisk måte.

Dimensjoner: 70 x Ø45 mm. Med en størrelse på 70 x Ø45 mm, passer denne pæren perfekt til forskjellige typer lamper og lysarmaturer. Den er kompakt og enkel å installere.

IP20 - Ikke vannbestandig. Vær oppmerksom på at denne pæren har en IP20-vurdering, noe som betyr at den ikke er beskyttet mot vanninntrenging. Den er egnet for innendørs bruk, men bør ikke brukes utendørs eller i fuktige omgivelser.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

19,00 kr inkl. mva.

  • Blå
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeBlå
DimbarNei
Lysstyrke30 lumens
Spredning200 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk1w
Spenning230V
Spenningsintervall220-240V,50Hz
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde70 mm.
Diameter45 mm.
MaterialeGlass