LEDlife MEGA36 LED pære
36W, dimbar, mattert, varm hvit, IP64 vanntett, E27

Perfekt til store PH-lamper og PH Kongle / Artichoke, samt utendørs belysning for eksempel gatelamper, etc.

Vi anbefaler å måle lampen for å sikre at det er plass til pæren.

 LEDlife MEGA36 LED pære, 36W, dimbar, mattert, varm hvit, IP64 vanntett, E27

Få enestående belysning med den kraftige LEDlife MEGA36 LED-pæren. Denne 36W pæren erstatter hele 380W og passer perfekt for store rom og områder hvor mye lys er nødvendig. Med sin E27 stor fatning er den enkel å installere og må kobles til 230V strømforsyning.

LEDlife MEGA36 LED-pære har en lysstyrke på imponerende 4300 lumen, og med en lysspredning på 360 grader, gir den jevn belysning i alle retninger. Dette gir deg et jevnt og behagelig lys i hele rommet. Pæren har også en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85, noe som sikrer naturlig og genuin fargegjengivelse. Uansett dine belysningsbehov vil denne pæren være tilstrekkelig.

En av de beste egenskapene ved denne LED-pæren er dens dimbare funksjon. Du kan enkelt justere lysstyrken etter dine preferanser og situasjonen. Skap en avslappende atmosfære på kvelden eller øk lysstyrken når du trenger god belysning for å jobbe eller lese.

Med bruk av LED av høyeste kvalitet, kan du forvente en lang og sikker driftstid på opptil 50.000 timer med minimal reduksjon i lysstyrke. Produktopplevelsen er ytterligere forbedret ved bruk av en profesjonell og pålitelig driver samt god kjøling, som sikrer at LED-pæren har en lang levetid uten problemer.

Denne LED-pæren er tilgjengelig i to forskjellige fargetoner: varm hvit (3000K) og ekstra varm hvit (2700K). Varm hvit gir en behagelig og avslappende atmosfære, ideelt for å skape en koselig stemning i hjemmet. Ekstra varm hvit gir et ekstra koselig og varmt lys, slik som gammeldags glødetrådpærer. Velg den fargetonen som passer best til dine preferanser og behov.

Med en størrelse på 207 x Ø93 mm, vil denne LED-pæren passe godt inn i de fleste lamper eller armaturer. Med sin matte overflate har den også et stilig og moderne utseende som vil passe inn i enhver innredning. IP64 vanntett rating gjør at du kan bruke denne LED-pæren både innendørs og utendørs uten problemer.

Med LEDlife MEGA36 LED-pære kan du være sikker på å få en kraftig, pålitelig og energieffektiv belysning i lang tid. Investér i dette produktet og nyt fordelene av god belysning for en bedre opplevelse i hjemmet eller på kontoret.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

1 609,00 kr inkl. mva.

1 448,10 kr  ved kjøp av 10+

  • Varm
  • Ekstra varm
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Ekstra varm hvit lysfarge2700K
Varm hvit lysfarge3000K
Lysstyrke4300 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk36w
Erstatt380w
Spenning230V
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde207 mm.
Diameter93 mm.