LEDlife MEGA36 LED pære
36W, dimbar, mattert, varm hvit, IP64 vanntett, E27

Perfekt til store PH-lamper og PH Kongle / Artichoke, samt utendørs belysning for eksempel gatelamper, etc.

Vi anbefaler å måle lampen for å sikre at det er plass til pæren.

 LEDlife MEGA36 LED pære er en kraftig lyskilde som vil gi deg en utmerket belysningsopplevelse. Med en effekttivitet på hele 36W, har denne LED-pæren en imponerende kapasitet til å erstatte 380W lyskilder. Denne lyskilden har en stor E27-fatning og krever en tilkobling på 230V. Med en lysstyrke på hele 5040 lumen, vil du oppleve en høy lysspredning på hele 360 grader, noe som gir en jevn fordeling av lyset. Dette er spesielt praktisk i rom med høye tak, hvor du vil oppleve et godt lys selv i de mest utilgjengelige områdene.


Denne LED-pæren er utstyrt med høykvalitets LED som sikrer en RA-verdi på 80-85. Dette betyr at lyskvaliteten er så høy at den vil gi deg et naturlig lys som viser alle farger vakkert og genuint. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og du vil oppleve en forbedring i belysningen på en måte som vil gjøre det enklere å utføre daglige oppgaver.


En av de største fordelene med LEDlife MEGA36 LED pære er at den er dimbar. Dette gir deg muligheten til å justere lysstyrken etter behov, og skape en atmosfære som passer dine preferanser. Dette er en fin funksjon som gir deg muligheten til å justere belysningen avhengig av tid på dagen, aktivitet eller humør.


Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, er denne LED-pæren utstyrt med en lang og sikker drift opp til 50.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan produktet forventes å ha en lang levetid. Dette betyr at du vil spare både tid og penger på å bytte ut lyskilder, og du vil ha en lyskilde som vil gi deg en utmerket belysningsopplevelse i lang tid fremover.


LEDlife MEGA36 LED pære kommer i en varm hvit fargetone (3000K). Den varme fargetonen gir en behagelig og avslappende atmosfære, og bidrar til å skape en koselig atmosfære i rommet. Med dimensjoner på 235 x Ø93 mm, passer denne LED-pæren perfekt for de fleste lysarmaturer, og vil gi deg en utmerket belysningsopplevelse uansett hvor du velger å plassere den.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

1 609,00 kr inkl. mva.

1 448,10 kr  ved kjøp av 10+

  • Varm
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Lysstyrke5040 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk36w
Erstatt380w
Spenning230V
EnergiklasseD (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde235 mm.
Diameter93 mm.