Filter

Pris
8 kr 3186 kr
Kulør
more... less
Filter

SHIFT system

86 produkter
Viser 1 - 86 av 86 produkter

Fleksibel belysning med Spectrum LEDs SHIFT System - Kvalitetsbelysning med et nordisk preg

Spectrum LEDs SHIFT System er mer enn bare en lampe. Det er en helt ny måte å tenke på belysning i hjemmet eller på arbeidsplassen. Vår innovative CLICK & SHIFT-teknologi betyr at du enkelt kan flytte rundt på lampene langs en smal skinne. Med et enkelt klikk kan du endre hele rommets atmosfære. Systemet kjører på en sikker 48 V spenning som sikrer enkel og trygg håndtering.

Det nordiske designet er kjernen i produktet vårt. Det er kjent for sin enkle eleganse og funksjonalitet, og dette gjenspeiles i hver del av SHIFT System. Lampene er laget av de beste materialene og er grundig testet, slik at vi kan tilby en 5-års garanti på hele serien. Du får ikke bare en lampe, men et stykke nordisk design som varer.

SHIFT System er perfekt for deg som setter pris på både estetikk og kvalitet. Det er designet for å passe inn i alle typer rom - fra det moderne hjemmet til det stilige kontoret. Systemet kombinerer det beste fra nordisk design: enkelhet, eleganse og praktisk funksjonalitet.

Perfekt for mindre rom: Allsidig belysning for enhver anledning

SHIFT System er spesielt ideelt for mindre leiligheter og rom hvor plassen er begrenset. Dets fleksible design betyr at du enkelt kan justere belysningen for å passe til forskjellige arrangementer og aktiviteter i hjemmet ditt. Forestil deg at du skal ha gjester og trenger å flytte spisebordet til sentrum av rommet; med SHIFT Systemet kan du raskt og enkelt omposisjonere belysningen, slik at den fokuserer på det nye sentrale punktet, og skaper en innbydende atmosfære for dine gjester. Dette tilføyer en ny dimensjon av funksjonalitet til hjemmet ditt, og gjør det mulig å utnytte rommet ditt fullt ut, uansett anledningen.