Filter

Kulør
more... less
Hulstørrelse
56 mm. 60 mm.
Pris
21 kr 402 kr
Dæmpbar
more... less
Spænding
more... less
Forbrug
1 W 60 W
Filter

Møbel og skap

31 produkter
Viser 1 - 31 av 31 produkter

LED-downlights til møbler 

Vi har LED-løsninger som er perfekte for å skape en distinkt atmosfære samt forbedre lysforholdene på blant annet kjøkkenet ditt. Med LED-downlights som er laget for å monteres på møbler kan du lett heve standarden på hjemmet ditt ved å bruke målrettet belysning.
Det nette og kompakte designet i vårt utvalg av LED-downlights sikrer presis og stilfull belysning. I tillegg vil det være strømbesparende når du kan koble til en dimmer.
Uansett om du ønsker å bruke LED-downlights til praktiske eller dekorative formål, så har vi det du trenger. Enten du er ute etter at belysningen skal gi bedre oversikt på for eksempel kjøkkenbenken eller til å fremheve objekter i for eksempel et glass-skap, kan dette være løsningen for deg.

Tilpass møbel LED-downlights til ditt bruk

Kunne du tenkt deg et sterkere lys for å få bedre oversikt på kjøkkenet, eller ønsker du kanskje en koselig, varm stemning i bokhyller, skap eller over stuen? Vi har garantert de rette downlights for ditt ønsket bruk. LED-spottene vi tilbyr er energibesparende, samtidig som de beholder kvaliteten. Du kan justere dem for et detaljert blikkfang, og du kan tilpasse hvor mye belysning du har behov for ved å seriekoble alt fra 2 til 4 eller 6 downlights sammen. Tilbehøret du trenger da er en dimbar driver, noe vi sterkt anbefaler at du legger med i handlekurven din - som for eksempel vår LEDlife Unni68 dimbar driver eller LEDlife Inno69 dimbar driver. Utfyllende spesifikasjoner finner du på produktsidene.

Et variert utvalg for å matche ditt interiør

LED-møbelspottene er utført i et minimalistisk design, og er derfor lette å integrere og kombinere med forskjellige møblement. Fargene de kommer i er svart, matt hvit og børstet stål. Med den høyeste lyskvaliteten vil du få et naturlig lys som gir en god fargegjengivelse og passer i ulike settinger. Fargetonen på lyset i de fleste LED-spottene fås i varianten varm hvit, som gir presisjon men samtidig bevarer en hyggelig atmosfære. Den matt hvite møbelspotten er tilgjengelig i to fargetoner, også med ekstra varm hvit, som gir et ekstra varmt skjær som kan minne om de tradisjonelle glødepærene. Noen batteridrevne alternativer finnes også, slik som denne! Her er det en innebygget automatisert sensor, slik at lyset slukkes av seg selv, så du ikke trenger å tenke på å slukke lyset med en bryter. 
Om du ønsker mer detaljert informasjon om spredning, lysstyrke og dimensjoner kan du klikke deg inn på hvert enkel produkt. For videre henvendelser og spørsmål, er våre erfarne kundeservicemedarbeidere her til din disposisjon.
Vanlige spørsmål om LED-downlights til møbler og skap
Er det enkelt å montere downlight til møblene?
Ja! Det følger med en kabel til noen av downlightsene. Påbyggingsringen som er et tilleggsprodukt gir et stilig resultat.
Hvordan kan downlightsene dimmes?
Det er i sortimentet to ulike dimmere som er tilpasset våre downlights-modeller. Sjekk at de er kompatible.
Kan jeg ha downlights på baderom?
Ja, det er noen modeller som er vannavstøtende.