Filter

Kulør
more... less
Hulstørrelse
70 mm. 280 mm.
Pris
5 kr 491 kr
Dæmpbar
more... less
Spænding
more... less
Forbrug
3 W 30 W
Filter

LED panel downlights

48 produkter
Viser 1 - 48 av 48 produkter

Skap et behagelig lys med LED panel downlights

Dersom du er på utkikk etter en lyskilde som kan gi hele rommet en behagelig belysning men som samtidig tar lite plass, er LED panel downlights et smart og rimelig valg. Kort beskrevet er LED-panel et flatt taklys som kommer med en dekkende overflate over lyskilden, slik at den gjenspeiler god belysning til rommet. Disse overflatene er i en frostet kulør, med det formålet at lyset skal gjengis på overflaten og spres utover rommet på en myk måte. 
Vi har LED panel i både firkantede, rektangulære og runde design, slik at du enkelt kan finne det som går sømløst med resten av interiøret ditt. Panelene er en god konkurrent for de populære spottene de fleste nordmenn har i hjemmene sine; våre små LED panel vil gjøre det mulig å ha færre lyspunkter, men samtidig gi deg et stilrent design som går ett i ett med taket ditt, og samtidig avgir et behagelig lys med stor spredning. 

Noe for ethvert hjem

I vårt store sortiment av LED panel downlights har du en rekke valgmuligheter, og vil garantert finne noe som passer for deg. Kanskje du søker etter noe moderne som et Smart Home LED panel? Panelet er kompatibel med WiFi, og kan styres på smarttelefonen via en app. Det er også mulighet for å kontrollere lyset gjennom stemmekontroll dersom du har Google Home eller Amazon Alexa, enten du har lyst til å justere lysstyrken, endre fargekuløren eller slå lyset av og på. Vårt smarteste panel er tilgjengelig i både 6w, 12w og 22w, slik at du kan spare den strømmen du ønsker.
Vi har selvfølgelig også enkle runde 6w LED panel, vår populære LED spot fra V-tac og en hel haug av andre strømbesparende og effektive LED downlights dersom du fortsatt ønsker å slå lyset av og på manuelt i sortimentet vårt. 

På hjemmebane og til kommersielle sammenhenger

LED paneler er ofte å se rundt hos kommersielle bedrifter, da de ofte brukes som erstatning av lysrør. Det er vanlig å se tak med LED paneler både på venterom, kontorer og skoler, men LED panel, og da spesielt i klassen panel downlights, kan være like nyttige å ha i hjemmet. 
Våre LED panel downlights er ikke store nok til å fylle typiske odenwald-tak (de klassiske rutenett takene) og egner seg dermed like godt for hjemmet som kontoret. Våre produktbeskrivelser oppgir hvor mange paneler du trenger for å dekke små rom til hjemmet og store kontorlandskap.
Vanlige spørsmål om LED panel downlights
Hvor mange LED paneler trenger jeg?
Alle våre LED paneler kommer med beskrivelser som forteller hvor mange du trenger for rom av ulike størrelser.
Kan jeg bruke LED panel hjemme?
Våre LED panel downlights er fenomenale til hjemmebruk, og gir et behagelig lys.
Sparer LED panel strøm?
Alle LED enheter sparer strøm, også LED panel og LED downlights.