V-Tac 8W LED spotpære
Samsung LED chip, R63, E27

Sterk E27 LED Pære med Samsung LED Chip.Produktbeskrivelse

Dette produktet er en V-Tac 8W LED spotpære med Samsung LED chip. Pæren har en R63 formfaktor og passer perfekt i lamper med stor E27 fatning. Denne LED-pæren er designet for å erstatte tradisjonelle 60W pærer og leveres med en 230V strømkobling.

Med en lysstyrke på 600 lumen og en retningsbestemt spredning på 120 grader, gir denne pæren et kraftig og jevnt lys. Den har en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85, som betyr at den viser alle farger på en naturlig og vakker måte. Dette gjør pæren perfekt egnet for de fleste behov.

En av fordelene med denne pæren er at den er utstyrt med en Samsung LED chip, som sikrer høy kvalitet og pålitelighet. Produsenten gir også en garanti på 5 år, som viser tilliten de har til produktet. Med bruk av LED av høyeste kvalitet, kan pæren forventes å ha en lang levetid på opptil 30.000 timer med minimal reduksjon i lysstyrke.

Pæren er utstyrt med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, noe som bidrar til en lang og sikker drift. Dens dimensjoner er 100 x Ø63 mm, som gjør den kompakt og enkel å installere i ulike lamper og belysningsoppsett.

Når det gjelder fargetone, kommer denne pæren i en varm hvit variant med en temperatur på 3000K. Den varme fargetonen bidrar til å skape en behagelig og avslappende atmosfære, perfekt for å nyte det varme lyset og skape en koselig stemning.

Kort oppsummert, er denne V-Tac 8W LED spotpæren med Samsung LED chip en pålitelig og energieffektiv løsning for belysning. Med dens høye lyskvalitet, lange levetid og behagelige fargetone, er den egnet for ulike behov både i hjemmet og kommersielle områder.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Lm-80
- TÜV-sertifikat
- RoHS CE sertifikat
- LVD CE sertifikat
- EMC CE sertifikat

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

58,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke600 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk8w
Erstatt60w
Spenning230V
Spenningsintervall170-240V, 50Hz
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde100 mm.
Diameter63 mm.