2W LED pære
ST64, karbon filamenter, rav farget glas, ekstra varm, E27
Denne 2W LED-pæren er en utmerket erstatning for vanlige glødepærer. Den har en stor E27 fatning og må kobles til en 230V forsyning. Med en lysstyrke på 240 lumen og en høy lysspredning på 300 grader, gir denne pæren en jevn fordeling av lys som vil lyse opp hele rommet.

En av de beste egenskapene til denne pæren er dens høye lyskvalitet. Den har en RA-verdi på 80-85, som sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Dette gjør den til et godt valg for de aller fleste behov.

Når det kommer til fargetone, er denne pæren tilgjengelig i varm hvit. Varm fargetone gir en behagelig og avslappende atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære.

Dimensjonene på denne pæren er 140 x Ø64 mm. Det gjør den til en passende størrelse for de fleste lamper og lysarmaturer.

Med alt dette i betraktning, er denne 2W LED-pæren en flott investering for alle som ønsker å bytte ut sine gamle glødepærer med en mer energieffektiv og høykvalitets LED-pære.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

71,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeEkstra varm hvit
Ekstra varm hvit lysfarge2400K
DimbarNei
Lysstyrke240 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk2w
Spenning230V
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde140 mm.
Diameter64 mm.
MaterialeGlass