2W LED pære
ST64, karbon filamenter, rav farget glas, ekstra varm, E27

Driftsmerknader 2W LED pære er et energieffektivt produkt som ved normal bruk har en gjennomsnittlig levetid på 15 000 timer.

Det er godt egnet for hjemmebruk, kontor, hoteller, restaurant og butikker.

Pæren har en høy lysstyrke og en jevn fordeling av lyset, noe som gjør den ideell for å lyse opp store rom.

Pæren er enkel å installere og erCE-sertifisert, noe som betyr at den er trygg og pålitelig.

Den er også miljøvennlig og inneholder ingen skadelige stoffer.

2W LED-pæren er et godt valg for alle som ønsker et energieffektivt og miljøvennlig belysningsalternativ som også skaper en behagelig atmosfære.Produktbeskrivelse

Denne 2W LED-pæren er designet med et klassisk utseende og er perfekt for å skape en varm atmosfære i ethvert rom. Med sin ST64-form og karbonfilamenter er denne pæren et stilig tillegg til enhver belysningsløsning.

Pæren har en E27-fatning, som gjør den enkel å installere og passer til de fleste lamper og armaturer. Den kan kobles direkte til 230V strømforsyning. Med en lysstyrke på 240 lumen og en høy lysspredning på 300 grader, gir denne pæren en jevn fordeling av lys, noe som gjør rommet godt opplyst.

En av styrkene til denne LED-pæren er dens høye lyskvalitet. Med en RA-verdi på 80-85 garanterer den en naturlig belysning som viser alle farger vakkert og genuint. Denne lyskvaliteten er tilstrekkelig for de fleste behov, enten det er hjemme eller på kontoret.

Fargetone på lyset

Denne pæren kommer i en ekstra varm fargetone med en temperatur på 2400K. Lyset har et tydelig varmt skjær, som minner om de klassiske og nostalgiske glødetrådpærene. Denne ekstra varme hvite fargetonen skaper en koselig og behagelig atmosfære, og er perfekt for å skape stemning.

Med dimensjonene 140 x Ø64 mm passer denne pæren perfekt til ulike lamper og girrom. Det er et ideelt valg for de som ønsker å kombinere stilfullt design med energieffektiv belysning. Med sin lange levetid og lave strømforbruk vil denne 2W LED-pæren bidra til å spare energi og penger på lang sikt.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

60,00 kr inkl. mva.

  • Ekstra varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeEkstra varm hvit
Ekstra varm hvit lysfarge2400K
DimbarNei
Lysstyrke240 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk2w
Spenning230V
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde140 mm.
Diameter64 mm.
MaterialeGlass