Filter

Filter

LED-paneler

LED-paneler
Velg kategori nedenfor:
 • Store paneler

  Pris garanti led lyskilder

  Kreativ belysning med LED paneler

  Hvis du søker etter en pålitelig lyskilde som gir deg mye lys, er LED-paneler en smart og rimelig investering. Et LED-panel er et flatt taklys eller vegglys som består av en stor overflate, som sørger for å gi god belysning til et helt rom. Panelene kommer i både firkantede, rektangulære og runde design, noe som gjør det enkelt å få de til å gå sømløst med resten av interiøret ditt. 

  Selv om utformingen av LED-paneler er ulik, er det derimot en fellesnevner for de aller fleste av dem: de kommer med frostet forside, noe som gjør at lyset skinner over hele overflaten og gir deg et dempet og harmonisk lys, samtidig som de skaper en god lyskilde til hele rommet. Vi har mange store paneler tilgjengelig i vårt sortiment som egner seg perfekt til større rom og kommersielle steder med stort areal. 

  Smart sparing

  Dersom du er på utkikk etter å redusere strømregningen drastisk, er LED store paneler verdt investeringen. De kan enkelt bli en del av interiøret da de ser veldig stilrene ut, og i tillegg sparer de deg for mange kilowatt når strømregningen kommer i postkassa. Noen 45w LED-panel brukes som erstatning for 250w lamper; med andre ord, en stor forskjell. Dersom du velger et LED-panel med dimming, vil du også kunne spare enda mer. Mange LED-paneler kan dimmes betraktelig ned, noe som resulterer i at de bruker inntil 80% mindre strøm enn når LED-panelet er på full styrke. Hvis du er på utkikk etter å modernisere hjemmet ditt ytterligere, har vi til og med LED panel med Smart Home funksjoner - noe som betyr at du kan dimme panelet ditt direkte fra smarttelefonen din eller med Google Home og Amazon Alexa.

  På hjemmebane og i bedriften

  LED paneler er hyppig brukt spesielt i kommersielle sammenhenger, da de enkelt kan brukes som erstatning av lysrør, og passer perfekt som innsatser i taklamper med gitter (typiske odenwald-tak som det kalles på fagspråket). Det er vanlig å se slike tak både på skoler og kontorer, men LED paneler kan være like nyttige i hjemmet. Våre produktbeskrivelser oppgir hvor mange paneler du trenger for å dekke små rom til hjemmet og store kontorlandskap.

  For å gi deg mest mulig fleksibilitet, har vi valgt å føre standard paneler på 60x60 cm, men også store paneler på 120x60 cm og små paneler på bare 29x29 cm slik at du kan finne det som passer best til ditt hjem.

  {opfaqblock:275}

 • LED panel downlights

 • Drivere
 • Akustiktak

LED-paneler

Det er ingen produkter i denne kategorien.

Pris garanti led lyskilder

Vi i Ledlyskilder mener det er viktig at hvis man leter etter et nytt LED panel så skal man bli presentert for et stort utvalg av varer innenfor denne kategorien. I tillegg skal disse varene være av den aller beste kvalitet og til en god pris.

LED Panel

Vi hos LEDLyskilder.no vet at enhver kunde som besøker vår nettbutikk har et annerledes behov enn den forrige kunden som besøkte oss. Det er naturlig, og noe som vi er glade for. Men det innebærer også at vi ønsker å inneha et så godt og bredt utvalg av produktene våre som mulig. Ikke minst inkluderer det LED panel, kanskje noe av det mest populære vi har i sortimentet, og noe som veldig mange kunder er interesserte i. En god lyskilde hjemme kan faktisk utgjøre en veldig stor forskjell, uansett om det er snakk om selve designet på et LED display panel, eller lyset det gir. Så det er mye å vurdere og tenke på, og da er det bra du er her hos oss!

Høy kvalitet – lave priser

Når man driver en butikk som dette er man hele tiden bevisst på at man er i konkurranse med andre lignende butikker. Så da må man gjøre sitt for å skille seg litt ut i mengden og se an hvor man kan tilby gode produkter til kunden. Vi hos LEDLyskilder.no har valgt å ta innover oss alt mulig. Det betyr at vi ønsker å være butikken som tilbyr den beste variasjonen i utvalget, hvor du blant annet kan finne LED panel 60x60, sammen med den beste prisen som finnes på markedet. Og ikke bare det, men vi vil også være den butikken som tilbyr best kundetjeneste, men det kan du lese mer om nedenfor.

Sannsynligvis har du sikkert allerede tatt en titt på sortimentet vårt når det kommer til LED panel, og vi håper du er fornøyd med det vi har. Vi har over 100 produkter bare i denne produktkategorien, og alt er ikke bare LED panel. Vi har masse tilbehør også, for å gjøre monteringen så lett som mulig, eller om du trenger LED panel lys, som en pære eller lignende. Det er mye å tenke på, har du litt erfaring med det så vet du sannsynligvis det allerede. Så vil du sannsynligvis også få til den beste kombinasjonen som er mulig i rommet du skal ha det i. Panel LED kan dog tilpasses til flere områder, så det er ikke det vanskeligste.

Få infoen du behøver

Når du kjøper noe som dette så er det viktig å vite hva du faktisk kjøper. Om du er sikker i din sak så er det bare å tute på, men for mange av oss som ikke er så heldige gjelder det å ta til seg så mye info som mulig. Og det er noe vi tar på alvor her hos LEDlyskilder.no. Ikke alle er elektrikere eller interiørdesignere, så det å vite hvor viktig lysstyrken er, eller hvordan spredningen går, er detaljer du bør ha kunnskaper om før du kjøper.

Når du skal kjøpe LED Light panel så kan det hende at du også må kjøpe en dimbar driver også. Mange liker jo å dimme lysene, og det er ikke en funksjon som er innebygget i alle våre produkter. Det kan altså kjøpes til, og ved å gå gjennom produktene du er ute etter på en nøye og tålmodig måte, så finner du det du trenger. Du er også alltid velkommen til å ta kontakt med oss for å få hjelpen du behøver, så vi kan veilede deg på dine kjøp.

Når du leser informasjonen kan det også fortelle deg visse viktige detaljer om selve monteringen. For eksempel har vi en vare, LEDlife 18W LED panel, som forteller deg om at du ikke må montere direkte i isolasjon. Produsenten anbefaler deg å la det være litt luft rundt for kjøling. Det er relevant informasjon, så du får den beste ytelsen mulig fra selve produktet.

LED Panel for alle dine behov

Som du kanskje har sett har vi veldig mange ulike LED panel til salgs, blant annet LED panel til tak, LED panel lys, og generelt mye tilbehør som du kan kjøpe ekstra. Som nevnt ovenfor har vi over 100 produkter i denne kategorien, så det sier seg selv at sannsynligheten for at du finner det du behøver er relativt stor.

Du kan også gå inn på ulike kategorier for å hjelpe deg med å finne det du vil ha. Du kan se på kategorier som:

 •          Store paneler
 •          LED Panel downlights
 •          Driver

Sistnevnte er jo interessant for mange, og noe du definitivt kommer til å behøve å kjøpe en dag, om ikke allerede med en gang. Pass bare på å kjøpe en driver som er laget for det LED display panelet som du har, ellers må du sende det tilbake til oss!

Fordelen når du handler hos oss

Når du kjøper hos oss har du 21 dagers full returrett. Vi tar alltid 49 kroner for frakt, uansett hvor stor leveransen er, så det er ingenting du behøver å bekymre deg for. Et godt rykte er viktig for oss, og vi er villige til å strekke oss langt for å oppnå det.

Blant annet har vi også prismatch. Det innebærer at om du finner noen av produktene våre billigere et annet sted på nettet så matcher vi den prisen. Så om du da finner et LED panel til tak billigere i en annen butikk, fortell oss om det, så ordner vi resten! Vi tar kundetilfredshet på største alvor, og det er faktisk det viktigste for oss.

La oss hjelpe deg

Vi ønsker å være en god butikk for deg å handle i. Ikke bare når det gjelder produktene vi selger, men også når det kommer til aspekter som kvalitet, pris og kundetjenesten vi tilbyr. Vi ønsker å være et selskap du har respekt for, utenom bare det at vi har gode produkter.

Derfor er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss for hjelp, generelle råd eller veiledning til et prosjekt du har satt i gang. Vi har eksperter i bransjen klare til å hjelpe deg, og vi har jobbet oss opp massevis med erfaring når det kommer til lys opp gjennom årene. Så nøl ikke om du trenger noe, og ha en god og hyggelig handel!

Derfor er det akkurat det vi kan tilby på denne siden. Her vil du kunne finne flere forskjellige kategorier slik at letingen vil være mer oversiktlig og effektiv for deg. Vi er utrolig glad for at du vil velge et LED produkt fra oss til ditt formål fordi vi vet at du dermed vil sitte igjen med et produkt du er fornøyd med og som både sparer energi og er godt for miljøet. Det er altså mange fordeler ved dette, og du vil kunne få bedre innsikt i flere av disse fordelene ved å klikke deg inn og lese detaljene om hvert enkelt produkt.