Filter

Kulør
more... less
Hulstørrelse
40 mm. 160 mm.
Pris
6 kr 2574 kr
Dæmpbar
more... less
Spænding
more... less
Filter

Innendørs downlights

40 produkter
Viser 1 - 40 av 40 produkter

Gjør stas på ditt hjem med innendørs LED downlights spotter

Hos oss kan du velge og vrake blant et komplett og variert utvalg produkter for montering av innendørs LED downlight belysning. Her finner du diverse innbygningsspotter og downlights, uten innebygget lyskilde. Vi har også downlight kit uten innebygget sokkel, med disse kan du velge hvilken sokkel som passer best til ditt bruk.

I enkelte downlights finnes det allerede en innebygget lyskilde, men med de uten har du en rekke valgmuligheter når du skal finne den LED lyskilden som passer ditt prosjekt. Sett deg inn i hva de ulike fargetonene, lysstyrkene og sprednings-vinkelene vil bety for belysningen din i produktbeskrivelsene! De vanligste LED pærene til downlights er GU10, MR11 og MR16. Vær nøye med å sjekke hvilke downlight spotter og sokler som er kompatible med hvilke lyskilder. Når du velger å montere på sokler i tillegg, må du kjøpe en LED lyskilde som passer til den respektive sokkel. 

Tenk på hvor og hvordan du vil bruke innendørs LED spotter

La den kreative delen av deg briljere nå du velger plassering til dine nye innendørs downlight spotter, for her har du stor frihet. Lys fra fastmonterte downlights i taket kan fremheve deler av rommet, rettes mot ulike objekter eller møbelgrupper, og skape en spennende stemning i kombinasjon med andre lyskilder. 

Du kan også montere LED downlights på baderommet. Mange av våre produkter er klassifisert med merkingen IP44, som betyr at de kan monteres på våtrom. For deg som er glad i gjør-det-selv prosjekter vil våre lys være perfekte, for de er både enkle å montere og å vedlikeholde! Monteringsanvisning kommer naturligvis sammen med produktet i emballasjen slik at du kan være sikker på at installasjonen går smertefritt. 

Spesifikke funksjoner finner du under hvert enkel produkt for å gjøre deg kjent med de mange forskjellige mulighetene før du tar den endelige avgjørelsen.

LED downlights er strømbesparende og stilig!

Det er ikke bare stilfullt å bruke downlights med LED-spotter, det er også strømbesparende sammenlignet med de tradisjonelle halogen-pærene. Spesielt med en dimbar driver, og dimmefunksjonen gjør i tillegg at du kan tilpasse belysningen til enhver anledning. I vårt store sortiment av LED spotter til downlights kan du sette deg inn de ulike betegnelser og effekt for å finne det perfekte alternativet for ditt hjem, kontor eller andre typer lokaler. Vi har alternativer for ethvert prosjekt og budsjett. Om du er usikker på hvilke produkter du bør legge i handlekurven, så ta gjerne kontakt med vår kundeservice som med glede svarer på spørsmål du måtte ha.

Vanlige spørsmål om innendørs LED Downlights
Har dere vippbare downlights?
Ja, på noen modeller kan du regulere vinkelen på spotten.
Hva bør jeg tenke på for montering av LED på baderom?
Downlight-spotten må være merket med betegnelse IP44.
Hvordan vet jeg om LED downlights er dimbar?
Det finner du ut i produktbeskrivelsen til de forskjellige LED spot-lyspærene, mange modeller er dimbare.