230V LED dimmere14 produkter

Viser 1 - 14 av 14 produkter

Skap riktig lysstemning med en dimmer

Vi nordmenn vet bedre enn mange andre befolkninger hvor mye lyset faktisk påvirker oss, og hvor viktig det er med ekstra lys om f.eks. vinteren. Lyset rundt oss er med på å skape stemning og løfte eller dempe humøret vårt, og derfor ønsker vi å gi dere full frihet til å kunne fylle hvert rom i huset med den atmosfæren dere ønsker. Ved hjelp av våre smarte LED-dimmere vil du alltid kunne fange stemningen og gjenskape den i lyssettingen.

Noen ganger ønsker man et opplyst rom hvor man skal oppdage hvert eneste støvkorn under rengjøringen, mens andre ganger har man lyst til å skape en mer romantisk og dempet stemning. Alt dette er mulig ved hjelp av dimmere for ledlys, og hos oss finner du et stort utvalg av 230V LED dimmere slik at du kan ta styring over LED-lysene dine. 

Innovative og moderne løsninger

Vi har selvfølgelig et godt utvalg av ordinære dimmere som enkelt kan justeres ved å vri på bryteren for å finne riktig lyssetting, men vi har også mer moderne løsninger som justeres via touch. Da holder du enkelt fingeren på bryteren for å justere lyset etter smak og behag, slik at du får akkurat den stemningen du ønsker deg. 

I vårt sortiment vil du i tillegg finne mer innovative løsninger, som vår populære WifiDimmer150 - som navnet tilsier, er dette en dimmer som vil kunne styres via wifi på smarttelefonen din. Den kan kobles sammen med Google eller Alexa, slik at du enkelt kan dimme lyset ved hjelp av din egen stemme når som helst. Med andre ord kan du stå med hendene fulle når du kommer inn døra på kveldstid, og f.eks. be Alexa om å øke lyset i gangen, helt uten å strekke deg etter en lysbryter.

Kombiner ledninger med en koblingsklemme

Dersom du skal gå for et litt mer kreativt oppsett og ha enda større frihet når du setter sammen LED-lysene og dimmerne dine, vil du ha behov for en eller flere koblingsklemmer. Enkelt forklart er en koblingsklemme en sammenkobling som enten skrur eller klemmer ledninger sammen, slik at man enkelt kan ordne ledningene på den måten man ønsker, og koble flere lengder av ledninger sammen. 

Vi har selvfølgelig tenkt på dette, og derfor har vi et stort utvalg av koblingsklemmer hvor du kan koble sammen 2, 3 eller så mange som 5 ledninger for å få mest ut av lysene dine enkelt og greit!Vanlige spørsmål om LED dimmere
Bruker dimmet lys mindre strøm?
Du kan spare så mye som 50-80% strøm ved å dimme ned styrken på lyset ditt.
Hvilke fordeler har en ledlys-dimmer?
Mange! Lysstyring via wifi, strømsparing og du vil enkelt kunne justere lysstyrken uten å ha en haug av ulike lamper i hjemmet ditt.
Hvilke koblingsklemmer er lettest å montere?
Det aller enkleste er koblingsklemmer som enkelt klemmer ledningene sammen, og derfor har vi valgt å ha disse i vårt sortiment.