4W LED kronepære
G45, karbon filamenter, klart glas, E27

Kompakt kronepære som lyser veldig effektivt.

Med glødelampe-LED, som sikrer et utseende som minner om tradisjonelle kronpærer.

 Denne 4W LED kronepæren er et utmerket valg for alle som ønsker å erstatte en 45W glødepære med en mer energieffektiv og miljøvennlig lyskilde. Med en stor E27 fatning er den enkel å installere og kan kobles til en vanlig 230V strømforsyning.


Med en lysstyrke på 500 lumen og en høy spredning på 300 grader, gir denne pæren en jevn fordeling av lyset og er ideell for å lyse opp større rom. Den har også en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85, som sikrer et naturlig lys som viser alle farger vakkert og genuint. Uansett om du bruker den til å lese en bok eller til å arbeide, vil denne pæren gi deg det beste lyset for dine behov.


Det er også mulig å velge mellom to forskjellige fargetoner: varm hvit (2700K) og nøytral hvit (4000K). Varm fargetone gir en behagelig og avslappende atmosfære, perfekt for å skape en koselig stemning i stuen eller på soverommet. Nøytral fargetone gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet, uten blå eller gule toner som kan påvirke opplyste motiver.


Med en størrelse på 72 x Ø45 mm, vil denne pæren passe perfekt til de fleste lamper og armaturer. Den er imidlertid ikke vannbestandig og har en IP20-klassifisering, så det er viktig å plassere den i et tørt og beskyttet område.


Alt i alt er denne 4W LED kronepæren et flott valg for alle som ønsker å redusere energiforbruket og samtidig få en lyskilde av høy kvalitet. Med sin enkle installasjon og valg av fargetoner, vil den passe perfekt til alle hjem og arbeidsplasser.

Mer informasjon

31,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2700K
Nøytral hvit lysfarge4000K
Lysstyrke500 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk4w
Erstatt45w
Spenning230V
Spenningsintervall220-240V,50Hz
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde72 mm.
Diameter45 mm.
MaterialeGlass