GX53 LED

2 produkter
 • V-Tac 7W GX53 pære
  Samsung LED chip, 230V
  43,00 kr
  • 550lm Lysstyrke
  • 40W Erstatt
  • 7W Forbruk
  • 200° Spredning

  V-Tac 7W GX53 pære er en energieffektiv LED-pære som erstatter en tradisjonell 40W pære.Den gir et høyt lys med 550 lumen og en høy lysspredning på 200 grader, som gjør at lyset fordeles jevnt og gir et naturlig lys.Den har en Samsung LED chip og 5 års produsent garanti, og den har en levetid opp til 30.000 timer med minimal reduksjon av lysstyrken.Den... V-Tac 7W GX53 pære er en energieffektiv LED-pære som erstatter en tradisjonell 40W...

  Tilgjengelig: 2024-06-24
 • Sokkel til GX53 LED pære, høyde: 12mm
  92,00 kr

   Sokkel til GX53 LED-pærer. Sokkel til GX53 LED-pærer.

   På lager.
  Viser 1 - 2 av 2 produkter

  Pris garanti led lyskilder

  GX53 LED-pærer og tilbehør

  Her på Ledlyskilder har vi som mål å kunne tilby våre kunder alt innen LED, til konkurransedyktige priser. På denne siden vil du kunne finne en sokkel til din nye GX53 LED pære, og vi kan garantere at du vil få et produkt av ypperste kvalitet. LED er et genialt alternativ om du ønsker å lyse opp et rom eller område i huset ditt, da pærene er både miljøvennlig og økonomiske. Det er derimot viktig med riktig sokkel for å kunne benytte seg av alle fordelene LED kommer med.

  Alle produktene våre kommer med en god og oversiktlig oversikt, slik at det skal være lett for deg å bli kjent med produktenes egenskaper. Vi håper derfor det vil bli enkelt å finne et produkt som passer perfekt for akkurat ditt formål her hos oss - men om du skulle være i tvil, er vår dyktige kundeservice kun et tastetrykk unna. De hjelper deg med glede.

  Hva er GX53-LED-pærer?

  GX53 LED-pærer er kjent for sitt flate design, noe som betyr at de passer spesielt godt inn på smale overflater hvor andre lamper er vanskelig å plassere. Avstanden mellom de to metallkontaktene på GX53-LED-pærer er 53mm, og disse erstatter dermed de gamle GX53-kompaktlysrørene. Du skrur pæren inn i lampeuttaket ved å vri den en kvart omgang med klokken. Mens de gamle Gx53 pærene trenger en transformator fordi den går på lav spenning, kan du koble våre GX53 LED-pærer direkte til strømnettet.

  Det er færre alternativer på det norske markedet i dag, men det finnes fremdeles et stort utvalg av lamper til fatningen for disse pærene. Våre GX53-LED-Pærer vil passe disse perfekt, og er derfor et fantastisk alternativ ettersom de både er mer energibesparende og miljøvennlig enn de gamle GX53-pærene. Vi har også en Sokkel til GX53 LED pære i vårt sortiment.

  5-års produktgaranti! 

  Vår populære Samsung V-tac 7W GX53 LED-pære kommer med hele 5-års produsentgaranti. Dermed kan du være helt sikker på at du har gjort et godt kjøp som du kan nyte i flere år, uten å bekymre deg for at produktet vil svikte. Takket være den moderne LED-teknologien vil du også spare mer enn halvparten av energikostnadene ved å bytte ut de konvensjonelle pærene med GX53 LED-versjonen, slik at både kloden og lommeboken vil takke deg for utskiftningen. Om ikke dette var grunn nok, er LED-belysning også mer holdbar, og de inneholder ingen giftige stoffer som kan skade deg eller miljøet. Det er med andre ord ikke rart de moderne LED-pærene har blitt så populære!

  Vanlige spørsmål om GX53 LED pærer
  Har dere sokkel til GX53 LED?
  Ja, vi har en sokkel med høyde 12mm til GX53 LED pære.
  Hvilken kulør har deres GX53 LED-pærer?
  Du kan velge mellom 2 fargetoner: Varm hvit (3000K) og Nøytral hvit.
  Hvilken lysstyrke har deres GX53 LED pærer?
  Lysstyrke på 550 lumen og en høy lysspredning på 200 grader som gir en jevn fordeling av lyset. Pærene har også en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85.