V-Tac 9W LED pære
200 grader, A60, E27

Sterk E27 LED-pære som ligner en tradisjonell pære.

Den har en A60-form som tradisjonelle E27-pærer.

Melkehvit glass som gir et mykt lys som er behagelig å se på.V-Tac 9W LED pære er en fantastisk erstatning for tradisjonelle 60W pærer. Den har en E27 stor fatning og må kobles til en 230V forsyning. Med en lysstyrke på 806 lumen og en høy lysspredning på 200 grader, gir denne pæren en jevn fordeling av lyset og garanterer et godt opplyst rom.

Men det er ikke bare lysstyrken som imponerer med denne pæren. Med en høy lyskvalitet på en RA-verdi på 80-85, sikrer den et naturlig og vakkert lys som viser alle farger på en genuin måte. Uansett hva slags rom du ønsker å belyse, vil denne pæren gi deg en lyskvalitet som er tilstrekkelig for de aller fleste behov.

V-Tac 9W LED pære gir deg også valget mellom tre forskjellige fargetoner: varm hvit (3000K), nøytral hvit (4000K) og kald hvit (6400K). Hver fargetone har forskjellige fordeler og passer til forskjellige situasjoner.

Varm fargetone gjør at rommet føles avslappende og koselig, og er perfekt for stuer og soverom. Nøytral fargetone gir et naturlig lys som er ideelt for arbeidsområder som kontorer og kjøkken. Kald hvit fargetone gir et kaldt og klart lys som er populært i spesielle situasjoner som lakkeringshaller og akvarier.

V-Tac 9W LED pære har også en dimensjon på 112 x Ø60 mm, noe som gjør den til et perfekt valg for de fleste lamper og armaturer.

Sammenfattet, V-Tac 9W LED pære er en utmerket investering for de som ønsker å redusere energiforbruket og samtidig forbedre belysningen i hjemmet eller kontoret. Med høy lyskvalitet, forskjellige fargetoner og en dimensjon som passer til de fleste lamper, er denne pæren et flott alternativ til tradisjonelle pærer.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

24,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Kald
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
Kald hvit lysfarge6400K
Lysstyrke806 lumens
Spredning200 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk9w
Erstatt60w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde112 mm.
Diameter60 mm.
MaterialeTermisk PVC